Jurnal de bord, modereaza singur topicul, functie noua
![]() ![]() ![]() |
Jurnal de bord, modereaza singur topicul, functie noua
vis-a-vis |
![]()
|
||
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|||
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Deci cei cu jurnale pot doar sa faca niste curatenie?
Nu pot acorda warn-uri, ban-uri! Dintr-o data o sa scada numarul celor care isi vor face jurnal de bord. Vor fi niste moderatori mai schiopi, sau cu juma' de norma! ![]() |
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Vad ca informatia asta cu moderarea devine ea insasi un topic stufos.
![]() Si jurnale de bord ioc... |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Am scris si eu ceva pe jurnalul de bord al unuia (perfect la obiect , ma miram doar ca are asa putini km parcursi intr-un an) si omul a sters ce am scris eu, dar raspunsurile altora la postul meu au ramas total scoase din context. Macar daca le stergea si pe astea. Nu ma deranjeaza si e perfect ok, dar topicul arata deja aiurea, cine citeste pe acolo nu mai intelege ce scriu baietii pe acolo
![]() ![]() In mod sigur nu voi mai scrie in sectiunea "Jurnal de bord". Oamenii vor sa se laude si trebuie lasati sa-si faca damblaua fara a fii deranjati de comentariile mele. ![]() This post has been edited by Amedeus: 20 Mar 2008, 23:12 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
cj98czh |
![]()
|
![]() Membru de la Cluj ... Group: Moderatori Posts: 23.328 Joined: 27 March 06 From: Cluj-Napoca ![]() |
Daca asta ai inteles tu...ce sa zic asta este.... si nu oblig pe nimeni sa scrie acolo..cat despre comtariile tale nu erau absolut deloc la subiect....erau aduse managerilor de companii deci nu aveau nici o treaba cu masina...
This post has been edited by cj98czh: 21 Mar 2008, 09:33 |
--------------------
Mazda 3
Zoom-Zoom
2018
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Ti-am spus ca nu ma deranjeaza ca ai sters ce am scris, dar trebuia sa editezi si posturile celelalte, unde inca se mai face referire la ce am scris eu. Cine citeste nu intelege la ce se refera baietii acolo.
P.S. ma bucur ca schimbarea stergatoarelor e un eveniment deosebit pentru tine, mai deosebit decat ce scriu colegii de forum. Poate asta e un exemplu de abuz al "moderatorilor" cu juma' de norma. Scriu aici, deoarece am promis sa nu mai intru pe sectiunea "Jurnal de bord". ![]() L.E. vad ca intre timp ai sters si alte posturi. Si un raspus a lui dack catre driverx a ramas in aer dupa ce ai sters si postul lui ( a lui driverx). Sterge tot, lasa numai postul cu schimbarea stergatoarelor. Asa e ok. ![]() This post has been edited by Amedeus: 21 Mar 2008, 13:25 |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
nu vreau sa se transforme in asa ceva noua functie. e topicul initiatorului si isi face ordine. fiecare are dreptul la un topic.
exact cum ai scris amadeus, nu iti place cum "modereaza" nu scrii la el in topic si nu are ce modera. e un diferent de opinii si nu un abuz. fiecare va avea alt mod de a face curatenie. sper ca m-am facut inteles si sa inceteze discutiile pe acest fel. |
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
Amedeus |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
dantes |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.312 Joined: 12 December 03 From: Tzaranoaia ![]() |
Totusi lipseste o optiune din moderare... Inchide topicul...
Nu de alta, dar solicitasem sa se inchida topicul propriu, dar intrucat nu sunt moderatori acolo, nu s-a inchis nici acu' dupa 4-5 luni...si as fi vrut macar sa pot sa-l inchid eu sau altcineva... Multumesc. |
--------------------
O masina
oarecare
.
- . Old school
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Am deschis si eu un Jurnal de bord, au sarit unii pe mine, asa ca intreb aici , ce se scrie fratilor in jurnalul de bord?
E incorsetat asa cum spun unii ? Strict despre masina, nu si despre experientele pe care le-am trait cu acea masina, inclusiv...prosti pe sosea? Si citind mai atent vad ca mi-a raspuns Alex V mai sus , e topicul meu. OK. ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 25 Aug 2008, 14:13 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
Da omule, da' ii zice "Jurnal de bord", nu "Aventurile lui logan1.5dci". Zi despre masina ta, nu despre peripetiile tale pe sosea, ca pentru alea exista "Ce soferi ne enerveaza".
|
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
QUOTE(brvictors @ 25 Aug 2008, 22:19) Zi despre masina ta, nu despre peripetiile tale pe sosea, ca pentru alea exista "Ce soferi ne enerveaza". Sau o mie de alte colturi si coltisoare ![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
sspoitoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.788 Joined: 8 April 08 From: Brasov ![]() |
cum schimb descrierea topicului?
|
--------------------
Membru cu
rugina turbata
...Dacia 1310
- TLX 1987
|
|
bucatzel |
![]()
|
![]() Membru plictisit Group: Moderatori Posts: 6.464 Joined: 19 May 08 From: Timisoara ![]() |
Te duci pe primul post si dai edit.
Vei avea acolo si titlul si descrierea. |
--------------------
Dacia
1300
1981
- 3-SB-2608 Si cu dansa-ntransa, si cu sufletu' in rai... cam greu...
|
|
sspoitoru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.788 Joined: 8 April 08 From: Brasov ![]() |
rezolvat
multumesc ![]() |
--------------------
Membru cu
rugina turbata
...Dacia 1310
- TLX 1987
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 11th May 2025 - 20:03 |