cu BICICLETA in Buc., greu dar frumos....
![]() ![]() ![]() |
cu BICICLETA in Buc., greu dar frumos....
b76bgaarh |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nimic...
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 10 May 2010, 17:28) Cand vei lua unul de 9 viteze , poate observi daca este cumva si mai ingust putin decat cel de 7-8 , in afara de diferenta la numarul de zale , care am inteles ca ar fi de 2-4 zale . Am vazut zilele trecute un lant de 10 viteze si la ala se observa clar cat de ingust era . On Topic : Luni am facut un tur cu bicla din Drumul Taberei , prin parcul Izvor - Carol - Tineretului - Universitate - Romana - Victoriei - Kisseleff ( cum s-o scrie ) - Herastrau - apoi intoarcere pe la Victoriei - Gara de Nord - Cotroceni - Lujerului - Drumul Taberei . De la Universitate spre Romana pista se termina brusc la 2 metri de statia de metrou , nu exista nici un marcaj de bicle mai departe si am vaut foarte putini care se aventurau pe bulevard . La Romana apare ca prin minune marcajul imediat dupa un stand de legal biclele . Ar fi trebuit sa intelegem ca acolo ar fi trebuit regate si mai departe spre Universitate numai pe jos sa ne deplasam ? De la Unirii catre Universitate nu exista pista decat daca ajungem inapoi la Piata Operei si o luam pe pista catre Universitate , adica multa ocolire . Pe viitor am sa atasez si cateva poze "a' la romani" facute pe pista de bicle din oras . In continuare observ ca cei care inchiriaza bicle nu respecta NICI un fel de reguli de deplasare pe piste si chiar le evita prin parcuri . Iar ca observatie pozitiva , fata de orele 10-14 , dupa orele 16 pot spune ca parcurile si aleile se umplu de bicle de toate felurile si pe la ora 18 atinge apogeul ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai lanturile alea sunt de 9-10 viteze, merg si la MTB si la Cursiere. Normal ca sunt mai inguste, pt ca distanta intre pinioane e mai mica.
Lungimea se ajusteaza in functie de piesele de pe bicicleta, n-are nicio legatura, toate lanturile au acelasi "pas", de 1". |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Meghitzanul |
![]()
|
![]() ***** 4 ISOFIX Group: Members Posts: 1.619 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
nu va mai plangeti ca nu incapeti in parcuri... macar sa stam toti in parcuri cu bicicletele si nu in spatele blocului la gratare si manele... offf mi-e silaaaa!!!!!
pana nu demult ne plangeam ca nu mai incapem pe strazi cu masinile... acusi o sa ne plangem ca sunt prea multe biciclete.... oricum din ce vad eu de o saptamana incoace de cand m-am facut biciclist ![]() mi se pare ca si soferii se obisnuiesc pe zi ce trece sa respecte biciclistii tot mai mult. sa dea D-nul sa calarim toti biciclete ca tare m-as bucura... poate ne mai schimbam si noi mentalitatea predominanta de manelisti in jeepane. deci, fiti pozitivi dragi colegi!! ![]() This post has been edited by Meghitzanul: 14 May 2010, 23:45 |
--------------------
VW Passat Variant
2.0TDI 170cp
DSG 2008 Audi A3 Sportback 2.0TDI 140cp DSG 2008
ex Renault Megane 1.6 16v 2004 Alan 42 + Sirio Turbo 2000 / Alan 42 + Sirio Turbo 1000 |
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Aseara, ma intorceam de la Drobeta, pe la 00:00 - 00:30.
Am vazut pe o ploaie de ma zburleam numai gandindu-ma la picurii de apa rece, la Crangasi, un nebun, cu bicla, un MTB, echipat, care mergea de nebun. Imediat mi-a trecut senzatia de frig si mi-am amintit cum anul trecut pedalam ca idiotu pe o ploaie nebuna prin balti:D |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Uite asa imbatraneste omu'... stand in masina ca pensionaru'
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
NU? Era tare sa fac 800 km cu bicla in 10 ore. Si sa o si aduc pe mama in rucsac...
Stai calm, ca merg destul de des cu toacla la munca, ce fum in ochi le dau aloroa cu conserve de la 1Mai/Turda pana la Lujerului... |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Iti par agitat?
![]() Iar te-ai apucat de fumat? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Altis |
![]()
|
Normal, le sudez!
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Altis |
![]()
|
Azi, speriat de potentialul macel din tramvaie, si manat un pic de limbricii dati de ideea de a fi suprins de o torentiala pe asfalt, am luat calul la munca. Mi-am luat schimburi complete, sosoni de schimb am o pereche la birou, dus am, asa ca pe cai.
Vreau sa spun ca am ramas socat! Am crezut ca am gresit orasul. Poate datorita vremii reci, poate datorita picurilor razleti de ploaie pe care eu nici macar nu ii simteam, nu stiu, cert este ca nu am intalnit soferul bucurestean tipic. Nu am luat nici macar un claxon, pe Virtutii, imi faceau toti loc prin dreapta(pana acum nu ma remarcau decat cand ajungeam in dreptul geamului lor), cativa mi-au dat flashuri sa trec cedandu-mi prioritatea cand faceam stanga. Un militian, s-a uitat ingaduitor la mine cand am facut dreapta pe rosu (nu dati cu pietre acum) si pe podul Grand, un camion a urcat cuminte in spatele meu, fara sa se agite, desi nu am putut mai mult de 22/ora la urcare datorita unei pale razlete de vant.Am ramas masca. Una peste alta, am ajuns la munca perfect uscat, am schimbat doar tricoul care a luat cativa picuri de noroi pentru ca nu am aparatori. Am remarcat ca si la precedenta greva a celor de la RATB, am avut parte de aceeasi ingaduinta din partea soferilor, mai mult ca de obicei. |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Daca prinzi ore la care pleaca si vine lumea de la munca, atunci e asa cum zici. Dar cand mergi in timpul programului, se schimba calimera. Indisciplina creste odata cu ora. Puturosii sunt mai agitati, mai batuti in cap si foarte grabiti. Culmea e ca nu se departeaza foarte tare, ca de obicei n-au cum.
Eu azi am stat pe ganduri cu ce sa ma-mbrac. Cum n-aveam chef sa ma-nfofolesc, am pus doar un tricou, foaia de ceapa niste bermude din fas, fara chiloti si papuci d-aia din cauciuc ![]() Am bagat tare, ca era racorica, ploua incet si in 12 minute am fost la munca, la intoarcere doar tendinte de ploaie, cam acelasi timp... This post has been edited by vis-a-vis: 1 Jun 2010, 19:07 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Altis |
![]()
|
Mie mi s-a parut mai rece la intoarcere. Dimineata a fost chiar placut, unde era liber mergeam cu 12-15/ora. Am avut doar tricoul, fasul l-am tinut in rucsac, la 6:40 cand am plecat am zis, erau doar 3 stropi.
Cat despre soferi, sa stii ca si azi, si la greva trecuta s-au comportat diferit. In general s-a imbunatatit comportamentul, dar au fost mai ingaduitori. Si am mintit, am luat un claxon, de la un papuas de Philadephia cade la Lujerului a tinut sa ma avetizeze ca vine si ca probabil as face bine sa parasesc carosabilul ca trece Galactica. Evident ca nu a trecut ca i-am dat praf in ochi! |
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() Da, de dimineata parca a fost mai caldut. Oricum, croaziera a fost la mine de 30 si varfuri de 40 ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Altis |
![]()
|
Am top 46 pe bicloPC pentru azi, probabil fix de la papucaru de PH. Ce dracu sa accelereze ala asa, ca daca o facea ii ramaneau cumparaturile de la Dragon pe jos cu tot cu bena. Deci chiar a fost diferit, acum realizez, ca daca in mod normal, cand incep masinile sa opreasca la semaforul de la jumatatea dintre L Morii si Lujerului, pun piciorul pe bordura ca sa nu le iau oglinzile, azi am pedalat linisitit.
|
--------------------
Tucson
JM
2007
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
"Parcarile" pentru biciclete din malluri...
http://think.hotnews.ro/cum-sa-schimbi-sis...-unui-mall.html |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ne impresoara melteeeniii!!!
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Chiar ca e frumos cu bicla ... mai ales pe ploaie
![]() Pe langa faptul ca te simti ca facand parte dintr-un grup exclusivist (cel putin asa se uita lumea la tine cand treci echipat complet, agale, cu bicicleta si din cer le toarna ![]() Azi am plecat de acasa pe ploaie, am mers pe ploaie, am ajuns la munca pe ploaie si probabuil ca ma voi intoarce acasa tot pe ploaie ![]() Ce m-a impresionat este faptul ca multi soferi chiar mergeau cu grija pe langa mine, nu care cumva sa ma stropeasca ![]() Inca nu mi-am cumparat protectii pentru papuci ... iar eu cu pungile pe picioare nu cred ca o sa merg prea curand ... mai caut. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Eu am scapat, la 7 jumate cand am venit la munca, nu ploua deloc. Eu chiar nu mai folosesc masina
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Maskatu |
![]()
|
![]() Logan 0.9 TCE Group: Moderatori DaciaClub Posts: 13.974 Joined: 2 July 08 From: zuzu ![]() |
Ieri noapte am dat o mica tura prin bucale cu un prieten. Evident cu bicla... traseul a fost 13 sept-panduri-gradina botanica-cismigiu-izvor-unirii-tineretului-palatul copiilor-serban voda-13 sept.
Ne-am intors pe la 2 dimineata acasa. Am pedalat lejer. In total, aproape 32 km (pe "ceas"). A fost foarte liber si noroc ca nu ne-a prins ploaia. ![]() Cand se mai indreapta vremea, repetam plimbarea. Intr-adevar, cum a spus si liviu, ai un sentiment de libertate... sti ca te poti duce oriunde fara nici un fel de restrictie... ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ce bulan am avut, a inceput ploaia inainte putin sa ajung acasa...
Prin fata pe la Dinamo m-a stropit unu' cu un Passat, dar apa e calda si apoi un nene cu un Logan m-a lasat sa trec, franand chiar si facand gesturi largi, undeva unde n-aveam prioritate. Am salutat si eu gestul c-o mana ridicata in sus. ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Maskatu |
![]()
|
Eu inca nu mi-am dotat bicla cu aparatori... dar am prins o ploaie zdravana acum vreo luna dar nu a sarit asa tare apa pe la picioare, cu toate ca mergeam cu 15-20 la ora.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Tocmai l-am vazut pe Liviu trecand pe sub balconu' meu. I se vede faru' de la 1 km... cred ca s-a dus la Bikexcs sa-si ia sosoni
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Maskatu |
![]()
|
Cam nasol cu pedalatul prin baltocile de acum... mai ales ca este plin de masini.
|
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
De ce? Masinile stau, tu treci lejer
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Maskatu |
![]()
|
Depinde pe unde treci... daca mergi la marginea drumului (langa bordura), automat iei toate baltocile. Oricum, de apreciat vitejia colegilor care chiar si in conditiile meteo actuale, se incapataneaza sa foloseasca bicicleta.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Nu e nicio vitejie, pur si simplu e obisnuinta. E la fel ca mersul pe jos. Daca esti atat de talamb sa intri in toate baltile, mai bine stai acasa... cu toate ca uneori e chiar placut. Dupa cum am zis, apa e calda iar eu merg in papuci la munca.
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Apa de pe marginea drumului nu este curata , intra peste tot , spala orice urma de ulei/vaselina de peste tot si lasa in urma mizerie .
Eu am incercat sa evit sa ies pe ploaie cu bicla , deocadata am reusit si sper ca pana imi nimeresc niste aparatori decente sa nu am parte de multe baltoace . De maine se pare ca se incalzeste , asa ca viitorul suna bine ![]() |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Maskatu |
![]()
|
Mda, eu dupa cateva iesiri prin oras, trebuie sa curat pinioanele si lantul, pentru ca se umplu de pietricele si zdrangane la fiecare pedalare.
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
0.9 TCE - 2019
- ---
|
|
Serpico |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 511 Joined: 10 April 03 From: Timisoara ![]() |
La bicicletele folosite in mediu uscat/praf, lantul se unge cu "dry lube". In nici un caz nu se unge cu vaselina (sau poate ai folosit termenul de "vaselina" in loc de "unsoare de lant").
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 1.4MPI 2007
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 18:43 |