proiectoare Logan, adica FARURI DE CEATA!
![]() ![]() ![]() |
proiectoare Logan, adica FARURI DE CEATA!
C a t a l i n |
![]()
|
||
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|||
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Stiu, dar folia asta... este "legala"?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Nu are de ce sa nu fie, atât timp cât e galbenă.
|
--------------------
-
-
|
|
Iulikk |
![]()
|
![]() Fost Membru Solenzar Group: Members Posts: 8.949 Joined: 6 May 08 From: Litoral ![]() |
Bine. Multumesc frumos C a t a l i n.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
- CT ?? XXX Dieselul e pentru tractoare, gazul pentru butelii, iar benzina pentru masini.
|
|
laurentiu78 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 September 05 ![]() |
''Sunt la fel de legale ca si Xenonul chinezesc de 1.5 mil pe faruri fara lupa'' .
Da nu sunt legale pentru ca sunt de 90/100 W corect si asta ne ocupa tot timpul. |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Mpower
Laurete Plus 2007 DACIA nu a fost, nu este si nu va fi facuta pentru liniute!
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Tu meriți o baterie de 3-5 blițuri d-alea clasice, de aparat foto, în ochi, să vezi ce-o să-ți mai ocupi timpul să găsești carosabilul după aia.
|
--------------------
-
-
|
|
laurentiu78 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 27 September 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Dacia
Logan 1.4 Mpower
Laurete Plus 2007 DACIA nu a fost, nu este si nu va fi facuta pentru liniute!
|
|
NechitaDaniel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 17 November 11 ![]() |
salut, am si eu o solenza 1,4 2004 model comfort, versiunea cheala, am cumparat niste proiectoare am dat pe ele cam 70 lei, cam asa , ce nu stiu e ca ele nu au suport din cate am citit , cine si-a mai pus proiectoare , e posibil sa aibe spoilerul masini suportul si firele trase ca pe maneta nu am butonul pentru proiector, imi spuneti si mie ? poate e vreunu din bacau
|
--------------------
Solenza
Comfort
2004 1,4
- BC 17 NDC
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
De ce nu intrebi bre la sectiunea dedicata solnitei?
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
NechitaDaniel |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 11 Joined: 17 November 11 ![]() |
nu prea stiu is nou aici
|
--------------------
Solenza
Comfort
2004 1,4
- BC 17 NDC
|
|
22FLR |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 143 Joined: 25 May 12 ![]() |
Pe cine intereseaza am eu la vanzare sticle originale pt proiector VALEO.inf 0745567587.
|
--------------------
Renault
Megane
2015
|
|
bogdanmardare |
![]()
|
Un membru Group: Members Posts: 706 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(NechitaDaniel @ 11 Dec 2011, 20:11) salut, am si eu o solenza 1,4 2004 model comfort, versiunea cheala, am cumparat niste proiectoare am dat pe ele cam 70 lei, cam asa , ce nu stiu e ca ele nu au suport din cate am citit , cine si-a mai pus proiectoare , e posibil sa aibe spoilerul masini suportul si firele trase ca pe maneta nu am butonul pentru proiector, imi spuneti si mie ? poate e vreunu din bacau Cu riscul ca imi iau warn, ii raspund aici (nu are suficiente posturi ca sa isi citeasca PM): Nu are nici suporti in spoiler si nici cablaj tras de la cutia de sigurante din compartimentul motor. Exista insa cablajul de la blocul de lumini pana in cutia de sigurante (o mufa alba cu doua fire separata de restul cablajului). Citeste si aici, pe aria Solenza. Rugaminte catre moderatori: va rog asteptati pana maine daca se hotaraste stergerea posturilor, sa aibe timp colegul sa il citeasca. |
--------------------
Dacia
Sandero
2016 0.9 TCe
- B 63 ***
|
|
Iulikk |
![]()
|
Mai... mi se pare mie sau Loganele astea noi au alte proiectoare? M-am uitat azi la unu, si avea niste becuri... parca erau P21W, nu H11? E adevarat?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
Pedala |
![]()
|
![]() pedal2theMetal Group: Members Posts: 78 Joined: 24 June 04 From: Galati ![]() |
P21W inseamna putere 21 watt.
H11 este standardul pentru soclu de bec. Mie imi par aceleasi proiectoare dar nu am un raspuns documentat. |
--------------------
Dacia & Opel
Logan 1.4 Laureate 2005, 1310 CL 1.4
1998
- AstraG 1.6i 3 usi "Fac sport extrem cu Dacia, o calc, imi place senzatia!" - Ombladon. - posesor Dacia 1310 CL
|
|
Iulikk |
![]()
|
Proiectoarele-s "aceleasi" adica sunt tot rotunde, dar becul difera... E un bec simplu, rotund, la prima vedere, nu e H11 ca ala de-l am eu pe Ferrariu.
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
YRX |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.045 Joined: 6 July 06 From: Bucuresti ![]() |
Zicea Ironicku' acu ceva vreme despre modificarea asta, cica a scazut costul de productie.
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition 1.6 MPI
|
|
Iulikk |
![]()
|
Atunci asteptam raspuns oficial de la Ironik. Parca asa tin si eu minte ca a zis ceva, dar ce fel de bec este
![]() |
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
Iulikk |
![]()
|
Bă da-l in mortii lui de bec, in Constanta costa 80 de lei proiectorul cu totul (cel vechi cu H11), dar 70 de lei o amărăciune de bec ma?
|
--------------------
Autoturism
visiniu
cu roti
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
Eu am ph2 dar cu bec de ph1, masina mea este luata imediat cand a aparut face liftul. Confirm si eu diferenta intre becurile proiectoarelor dintre ph1 si unele ph2.
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
fuzzzy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.080 Joined: 21 February 09 From: BucureSHIT! ![]() |
@Iulikk: cine a zis ca tre sa il cumperi de acolo?? Am dat linkul doar ca informare.
|
--------------------
reno
clio hb
'02
- X-xXx-XxX "Roata, chiar de-ar fi pătrată, tot se-nvârte, câteodată." - N. Guță
Ca tratament general contra durerilor, recomand Xanax. Ramai cu durerea de p#!@ |
|
gcgeorgescu |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 923 Joined: 25 December 08 From: Bucuresti ![]() |
intrebare : toate h11 vin cu mufa aia neagra sau se poate cumpara doar becul cu tablita lui ca la h4?
|
--------------------
Renault
Fluence
30 dec 2010/ 1.5 Dci 110cp
|
|
george_scala_2004 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 6.580 Joined: 16 April 09 ![]() |
salut,
mufa este atasata la cablajul proiectoarelor...becul vine simplu, in cutie sau blister... http://www.yatego.com/tec-store/p,47dd15f6...breaker-h11-12v http://cridem.ro/index.php?main_page=produ...products_id=555 http://www.comautoglob.ro/accesorii/acceso...55w-12v-klaxcar |
--------------------
...
...
...
|
|
Andrey RMA |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 18 October 12 ![]() |
salut.as vrea sa stiu si eu daca are ceva daca leg proiectoarele la pozitie?imi pun si xenon,deci nu cred ca ar avea vro problema deoarece xenonul consuma mai putin(35 watti).
|
--------------------
Dacia
Logan
2007/Ambiance
- B XX RMA
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
Da' de ce nu le legi tu la becul de ceata spate?
Le pui cu releu si nu te doar capul. Si daca nu vrei sa orbesti lumea cu becul de ceata spate, il scoti din soclu si pastrezi doar cu proiectoarele. Si ramai cu o solutie eleganta, cu actionare de pe maneta, separat de pozitii |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Proiectoarele trebuie aprinse doar pe ceata, deci exclusa legarea la pozitie. Xenonul in proiectoare nu te ajuta cu nimic, din contra ...
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Andrey RMA |
![]()
|
Si cum ma leg la becul de ceata? :)nu prea le am cu electrica
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Ambiance
- B XX RMA
|
|
fuzzzy |
![]()
|
Daca nu prea le ai cu electrica e preferabil sa mergi la un electrician auto care sa te ajute, eventual si contracost..
|
--------------------
reno
clio hb
'02
|
Andrey RMA |
![]()
|
Stiu electrica...dar nu am inteles cum sa ma leg?adica mai explicit daca se poate...scuze a fost greseala mea cu electrica
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007/Ambiance
- B XX RMA
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
te legi pe siguranta de bec ceata spate din bord (care e dupa comutatorul de lumini) - F20 de 7,5A
|
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 2nd May 2025 - 06:56 |