Cum pot speria porumbeii, Dar fara violenta
![]() ![]() ![]() |
Cum pot speria porumbeii, Dar fara violenta
ceribros |
![]()
|
||
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
|
||
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
1997 In asteptarea gaurii negre....eu sper totusi sa fie mulatra
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
O prelata.
|
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
parcheaza masina undeva unde nu sunt copaci sau case
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Husa auto e cea mai buna solutiune in cazul tau. Si eu folosesc, si inafara de antipasarici, mai e si anti pisici, caini, betivi care urineaza, oase si diverse chiftele aruncate d ela balcon, etc.
|
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Bai, astea-s fiinte parsive
![]() Eu am vecina de deasupra care hraneste o gasca de zburatoare dintr-astea, drept pentru care se aseaza si pe pervazul meu, imi ciugulesc plasa de muste si lasa si un strat de kkt de mai mare dragu'... Nu am gasit inca nici o metoda civilizata de a-i alunga, in afara faptului de a bate cu pumnii in geam si a face spume catre ei. Da' si cu asta s-au obisnuit, se uita la mine pe'o parte asa si cred ca-si spun: "Uite si la asta, are o suta de kile si minte nici cat noi..." ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Daca nu-i poti alunga, atunci momestei inauntru... Si ii faci o fripturica cadou vecinei...
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Lostboy |
![]()
|
Dar să ne zici și nouă....că mai am ceva vin roșu pe acasă.
|
--------------------
.
.
.
|
|
ceribros |
![]()
|
![]() Obiectele din oglinda sunt mai apropiate decat par Group: Members Posts: 285 Joined: 8 January 08 ![]() |
QUOTE(mauru007 @ 24 Mar 2008, 14:19) Din pacate nu cred ca ar rezista, deoarece am un cartier foarte "prietenos" (mi-au furat bateria de 2 ori pana acum) iar daca fac cum zice @Fantomas sa pun masina sub copac o pun chiar sub locul lor de intalnire si va dati seama ce se intampla. @radian - desi nu vreau sa ii ransesc am cam ajuns la capatul rabdarii si cred ca in loc sa ii fac pe ei friptura ii fac pe vecini. ......Sau ramane uliul ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
Ce idee
![]() Pacat ca nu se manaca (pe scara larga) cainii pe la noi, ca s-ar fi rezolvat subit si problema cainilor vagabonzi. On-topic: pui sperietoare ![]() This post has been edited by GoGu: 24 Mar 2008, 14:44 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
ceribros |
![]()
|
dau eu vinul daca reusesc sa scap de ei
![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
Lostboy |
![]()
|
Dar să-ți schimbi tu locul de parcare nu se poate?
Măcar s-o muți din raza de acțiune a ”deșeurilor”! |
--------------------
.
.
.
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
@ceribros am zis sa NU o pui sub copac
![]() o husa auto nu se merita pt ca si la aia speli de iti vin rau si pana se usuca... masina tot sta descoperita 1-2 zile ![]() cea mai bune optiunea schimbarea locului de parcare ... cu un decalaj de 5-10 m ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
ceribros |
![]()
|
pai strada mea are aproximativ 200 m si e aproape plina tot timpul, singurele locuri sunt aproape de blocul meu unde se hranesc bestiile si de casa unde salasuiesc, si sunt cam 20 buc la 1-1.5 kg/buc => ogramada de pupu pe masina mea. O sa pun si o poza cu bestiile diseara cand ajung acasa ca sa intelegeti de ce nu prea sunt obtiuni de parcare (sper sa nu uit)
![]() This post has been edited by ceribros: 24 Mar 2008, 14:51 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
Fantomas |
![]()
|
am si eu niste "bomboane" de la ei
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Exista dispozitive electronice pt gonit pasaricile anti-Dacie
![]() Da-i pe Google un search, dar vezi ca firma e din Ungaria. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
GoGu |
![]()
|
Da' v'un device de atras pasaricile si de gonit pasarelele egzigzta? Ca ar fi foarte practic pt. masina...
This post has been edited by GoGu: 24 Mar 2008, 15:01 |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Dacia insasi, fireste
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ceribros |
![]()
|
Cred ca am gasit ceva Dispozitivul Sonic BirdChaser Pret: 286 RON + TVA; nu puteau sa fie sobolani, pentru astia dadeam doar 65 lei, poate gasesc ceva pana in 100 lei. Decat sa dau 3 mil mai bine stau pe balcon toata ziua si fluier dupa ei
![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
Totusi ti-a scapat din vedere o solutie extrem de practica. Darama casa vecinilor, sau da-i foc.
![]() |
--------------------
ZAZ
Zaporojeț
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
vet |
![]()
|
![]() Membrul Group: Members Posts: 464 Joined: 9 December 07 ![]() |
QUOTE(ceribros @ 24 Mar 2008, 14:47) pai strada mea are aproximativ 200 m si e aproape plina tot timpul, singurele locuri sunt aproape de blocul meu unde se hranesc bestiile si de casa unde salasuiesc, si sunt cam 20 buc la 1-1.5 kg/buc[I][U][SIZE=7][COLOR=red] => ogramada de pupu pe masina mea. O sa pun si o poza cu bestiile diseara cand ajung acasa ca sa intelegeti de ce nu prea sunt obtiuni de parcare (sper sa nu uit) ![]() Stai cuminte. Zi-mi repede unde stai ca eu ii chem pe aia de la National Geografic, Animal Planet si Muzeul Antipa. E posibil sa fie o noua specie de porumbel .... daca are 1-1,5 kg / buc. Probabil au rezultat din incrucisarea unui porumbel cu o curca.... . In acest caz....un porumbel ca ala valoreaza muuult mai mult ca masina ta . ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 / KissFM 1.5 dCi .
|
|
psychoo |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 3.685 Joined: 23 August 07 From: Timisoara ![]() |
taicamio a incercat sa scape de porumbei cu otrava de sobolani. seamana cu orezul dar are culoare roz. timp de o luna era dezamagit ca doar ii hraneste. cred ca i`a numarat ca zicea ca nici macar unu nu lipseste!!
![]() |
--------------------
Ford
Focus
Titanium, 2.0 TDCI, 2013 You deserve what you tolerate!
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.977 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
pune si tu o husa legata pe sub masina din fata si pana in spate
nu stiu, incearca cu otrava pentru ciori, vezi sa nu te prinda careva cand or incepe sa cada zburatoarele ... |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
ceribros |
![]()
|
QUOTE(axabrt @ 24 Mar 2008, 15:42) pune si tu o husa legata pe sub masina din fata si pana in spate nu stiu, incearca cu otrava pentru ciori, vezi sa nu te prinda careva cand or incepe sa cada zburatoarele ... Cu husa am spus ca daca o pun peste noapte face aripi ca am multi maniaci pe acolo si oricum vreau sa scap de porumbei ca aia fac mizerie nu numai pe masina dar si in balcon si pe geam, strada, in cap daca esti norocos ![]() ![]() |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
Fantomas |
![]()
|
tare asta cu gripa aviara
![]() ![]() ![]() nu e bine nici sa le omori ... asa ca eu zic sa pandesti pe cine le hraneste si sa te duci sa vb cu persoana ... sau sa o pui sau sa il pui sa iti spele masina daca ti`o mai murdaresc porumbeii ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
@ceribros. Nu stiu cate primaveri ai ca ai profilu ca un dosar spalat de la CNSAS
![]() Mai poti sa incerci sa le pui un WC ecologic in zona. Zambeste , maine o sa fie mult mai rau! Cu stima bion This post has been edited by bion: 24 Mar 2008, 16:58 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
ceribros |
![]()
|
![]() ![]() Attached thumbnail(s) Photo_0181.jpg ( Size: 336.75k ) Number of downloads: 5191 |
--------------------
Am avut Dacie
Berlina
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Propun o solutie
![]() Eliberezi in aer o cantitate insemnata de Sarin ! O sa existe cateva (sute ![]() ![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 15th May 2025 - 19:58 |