logan bmw
![]() ![]() ![]() |
logan bmw
klaus |
![]()
|
||
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|||
psihoursu |
![]()
|
![]() posesor de Bugatti 1310 Group: Members Posts: 139 Joined: 15 August 07 ![]() |
cand se intalneste cu cineva si il intreaba omu ce masina are omu spune mandru de el bmw-dacia frate
|
--------------------
dacia
1310/
1997
- B 04 MOC
|
|
b3ny |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 23 February 08 From: Dr. Tr. Severin ![]() |
multumesc pentru raspunsuri.inseamna ca am doua variante:
1-ma las pagubas 2-ma rog de Xzibit sa mi-o duca la PIMP MY RIDE(aia fac pariu ca mi-l transforma in monster truck !!!!!!!!!!!!) |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.4MPI/Preference
- MH 03 SCC N-ai furat, credeai ca-ti cade mana, da ti-ai taiat-o-n strung
iar acum te bucuri de avantajele vietii de ciung!!!! |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(b3ny @ 25 Mar 2008, 16:17) multumesc pentru raspunsuri.inseamna ca am doua variante: 1-ma las pagubas 2-ma rog de Xzibit sa mi-o duca la PIMP MY RIDE(aia fac pariu ca mi-l transforma in monster truck !!!!!!!!!!!!) Tu chiar vorbeai serios ? ![]() ![]() ![]() S-a dus ![]() ![]() This post has been edited by cosmin_2300: 25 Mar 2008, 15:39 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
@b3ny, daca tu intrebai la modul serios inseamna ca esti chiar frustrat ca nu ai BMW
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
QUOTE(b3ny @ 25 Mar 2008, 13:10) in primul rand scuze daca nu am postat la sectiunea corespunzatoare sin in al doilea nu am chef de baza,eu am intrebat serios:se poate sau nu? care e problema si alta treaba:daca aveam 30 de mii nu stateam pe forum la dacia,ma gaseam poate la audi sau la bmw QUOTE(AR-18-MOS @ 25 Mar 2008, 18:53) "Haoleu si inca cum ! " Eu chiar cred ca vorbea serios .... b3ny ... niste poze cu masina ta se poate ? |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
QUOTE(AR-18-MOS @ 25 Mar 2008, 17:53) probabil au ras prietenii lui de el, "ba,ti-ai luat dacia?" ca n-are bmw-u cazan ca ei si acum sufera si cauta variante ! eu zic sa-ti dai loganu si sa-ti iei un tomberon de bmw-u ca doar gandul tau acolo a ramas.. |
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
daca ai avea putina imaginatie ai putea sa pui tablou de bord de bmw prins in piroane bineinteles, faruri de bmw seria 3 iar locul ramas liber intre capota si far il maschezi cu carton logan si iti faci cu cheia pe capota semnul bmw si gata.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Continuand firul original al discutiei, si eu m-am gandit la niste elemente americanesti pe berlina mea. Sunt cunoscut in cercurile virtuale si reale ca un invrajbit pasionat de muscle car-uri. NU am bani de asa ceva insa. Daca aveti idei despre cum as putea sa fac berlina sa aduca a un muscle car din anii 70, v-as fi profund recunoscator.
Inceputurile sunt promitatoare, nici nu va imaginati cate lucruri are in comun o dacie cu un muscle: - zgomotoasa - suna ca niste galgaieli (berlina daca are avansul reglat la ciocan si tobele sparte, suna la ralanti adevarat de tot) - nu e insonorizata - vireaza ca un carucior de butelii la vale, cu un mos paralitic agatat de comenzi - rugineste - ramai cu tapiteriile in mana - miroase a benzina - miroase a ulei - are punte rigida pe spate, rezulta o tinuta de drum perfecta - bordul zici ca e conceput in epoca de piatra, si finisat in epoca bronzului - toata lumea se uita la tine pe strada - consuma mult - ohohoh....pot continua pana maine Totusi, ceea ce ma intereseaza in mod deosebit e aspectul. Aici va rog sa ma ajutati, si eventual sa-mi si recomandati un meserias care sa lucreze perfect, rapid, incredibil de ieftin, si sa nu bea. Hainuinimic |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
raducu13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 July 06 ![]() |
ia o statueta d-aia de rolls-royce da in loc de buton sa se ridice pui manivela, ca la geamuri...o sa fie super
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
fanica73 |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 35 Joined: 4 February 08 From: PITESTI ![]() |
am si eu o intrebare care la prima vedere suna cam prosteste:se poate monta fata de bmw pe logan?daca la dacia nova merge,ma gandesc ca ar merge si la logan. si as vrea sa stiu cine ar putea face chestia asta
multumesc ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
dacia
logan
2006 laureate
- OT -- EAN CEL MAI TARE MESERIAS DIN PARCARE
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
|
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
am si eu o intrebare care la prima vedere suna cam prosteste: se vor vindeca vreodata romanii de lipsa bunului gust?
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Am eu asa ceva in oras? Si mi-a scapat?!?!?!
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
lucian_v |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 543 Joined: 13 December 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Merced @ 25 Mar 2008, 12:11) Asta e intrebare sau e presupunere? Daca e intrebare raspunsul mi se pare evident, daca e presupunere, este evident adevarata ![]() QUOTE(dbcooper @ 25 Mar 2008, 21:04) am si eu o intrebare care la prima vedere suna cam prosteste: se vor vindeca vreodata romanii de lipsa bunului gust? As fi vrut sa raspund nu la prima vedere dar mai am o speranta.. ![]() |
--------------------
---
---
---
- ---
|
|
GoGu |
![]()
|
![]() Prea de la tara Group: Moderatori Posts: 1.970 Joined: 14 August 03 From: Iasi ![]() |
QUOTE(raqzvan @ 25 Mar 2008, 21:03) Gizas ![]() ![]() Si ce-i sugla* aia din bot, Dacia Disney edition (cu urechi de Mickey Mouse)??? *typo deliberat cu premeditare ![]() |
--------------------
Renault
Scenic 1.5dCi
recolta 2012
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Daca nu e si S Line e degeaba
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
vali vtk |
![]()
|
![]() Membru cu trotineta Group: Members Posts: 222 Joined: 8 November 06 From: Braila ![]() |
|
--------------------
DACIA
1300
1980
- BR-15-DNL
|
|
b3ny |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 23 February 08 From: Dr. Tr. Severin ![]() |
cu faza ca ma duc la pimp my ride glumeam
cu fata de bmw sa zicem ca ma gandeam. decat sa dau banii pe tampenii mai bine imi pun un kit racing line de la pilot,angel eyes.........si ce altceva se mai poate pune si am terminat treaba.v-am salutat |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.4MPI/Preference
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
De ce oare toți care își ia logan vor KIT-uri pilot?
După aia continuă cu angel eyes, triple ”lexus”.....etc. Cu ce vă încălzesc chestiile astea? Vorba cuiva: ”Mașina o conduc din interior!” |
--------------------
.
.
.
|
|
b3ny |
![]()
|
pentru toti care ma cred complexat ca nu am bmw-u cu dedicatie speciala:"ca boieru la volan conduc dacia logan,albastru am vrut culoare ca atrage domnisoare..................."
|
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.4MPI/Preference
|
afilon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 12 September 07 ![]() |
e manelist.
|
--------------------
zil
cu pritzep
1984 baba frosa intercracis magna crapetur habet
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
haorde mancatziashhhhh
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
e NIMIC...
LE: teaca de la sabie unde o tii? This post has been edited by skija: 26 Mar 2008, 11:18 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
![]() ![]() ![]() Pacat de masina aia... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
continuand discutia serioasa... pot sa-mi pun pe bicicleta mea First B**, cu schimbatoare Shimano furca de Harley? sau macar de DUCATI? si sha* de Aprilia? Daca da, cat de costisitor ar fi? SI daca pot pune, influenteaza aerodinamicitatea? Tre' sa-i pun si o bordura pe portbagaj? sau pot folosi eleron? Ca vreau sa fac liniute cu ea...
PS: E galbena cu doua dungi... -- daciotii stiu de ce... -- |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:30 |