logan bmw
![]() ![]() ![]() |
logan bmw
OAP |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
De ce? El doar a tradus...
![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
b3ny |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 23 February 08 From: Dr. Tr. Severin ![]() |
m-am razgandit,nu mai fac bmw din logan pentru ca tot motor de 1.4 si 75 de manji are!!!!!!!!!!!
si vreau sa ma lamureasca cineva:scrie in regulamentul forumului ca nu ai voie sa fii "manelar"?si pentru frustratii care se cred rapperi cum zicea ombladon:la genu` rap se imbraca dar asculta manele nu poarta nimic in cap decat sepci prostia sa o acopere. http://www.trilulilu.ro/byencutza/378a0fb0667815 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.4MPI/Preference
- MH 03 SCC N-ai furat, credeai ca-ti cade mana, da ti-ai taiat-o-n strung
iar acum te bucuri de avantajele vietii de ciung!!!! |
|
HellRaiser |
![]()
|
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
B3ny lasa pe astia mancatias ca inafara de invidii si glume haberante nu stie ei. Misto o facut si de mine ei cand le'am zis ca vreau sa imi modific masina. Da ce sa le faci, ii lasi ca nu toti are valoare.
Am o Dacia 1310 mancatias si vroiam sa o aduc sa semene a cadilac. Au facut misto. Acum pot sa zic ca sunt fericit. Dupa ce iam umflat curu, iam pus cozi din alea pe portbagaj si o grila jmechera in fata ... cadilac e sa mor. Astia oricum e toti niste frustrati. Si sa vezi ce fete fac cand trec pe langa ei pe strada. Las fratioru ca tot noi e mai smecheri. Si oricum misto sa'i faca Dumnezeu pe aia care au facut misto de tine. Haules ca vorbim mai incolo, pana atunci arasel invidiosilooooor !!!! (aoleu nu mai pot sa ma abtin ![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B - 72 - *** ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
@Hell:
![]() ![]() ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
deci a recunoscut ca e maneloid... eventualy
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Sunt curios daca poarta in cap sapca...
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
HellRaiser |
![]()
|
![]() Oameni suntem, printre animale traim! Group: Members Posts: 87 Joined: 2 January 08 From: Bucuresti; Titan City ![]() |
Poate poarta sapca cine stie. Da sigur nu prea poarta nimic sub ea. Si nu ma refer la freza ca si eu sunt chel
![]() |
--------------------
Dacia
1310 L
1996
- B - 72 - *** ---===*** Inca astept un raspuns concret*De ce doar pe amenzile mele scrie pretul corect ? ***===---
|
|
Cristi T |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 185 Joined: 14 January 07 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(b3ny @ 25 Mar 2008, 12:16) am si eu o intrebare care la prima vedere suna cam prosteste:se poate monta fata de bmw pe logan?daca la dacia nova merge,ma gandesc ca ar merge si la logan. si as vrea sa stiu cine ar putea face chestia asta multumesc Ma intreb, daca Loganu' in cauza ar putea gandi,oare si-ar pune intrebarea,cum ar putea sa-si transforme stapanul intr-un personaj cu creierul lui Einstein si corpul Pamelei Anderson? ![]() |
--------------------
Dacia
1300 berlina din '75;Subaru WRX STI
2004
- B-24-FAQ
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.278 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cel mai amuzant mi se pare acum la rece:
QUOTE("b3ny") daca la dacia nova merge,ma gandesc ca ar merge si la logan. si as vrea sa stiu cine ar putea face chestia asta De parca ar fi si foarte similare masinile. Macar de intreba daca poate la Solenza, parca mai intelegeam... ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
b3ny |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 23 February 08 From: Dr. Tr. Severin ![]() |
[QUOTE]De parca ar fi si foarte similare masinile
28 Mar 2008, 21:38: ai dreptate nu seamana deloc!!!!!!!!!!!!! parca as fi zis ca merge la smart for two si de ce nu ar merge la hummer This post has been edited by b3ny: 28 Mar 2008, 11:38 |
--------------------
Dacia
Logan
2006 1.4MPI/Preference
- MH 03 SCC N-ai furat, credeai ca-ti cade mana, da ti-ai taiat-o-n strung
iar acum te bucuri de avantajele vietii de ciung!!!! |
|
magelan_explorer |
![]()
|
![]() membru intamplator ! Group: Members Posts: 546 Joined: 25 November 07 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
scala 2003 / logan dci 2007
ex:supernova.dacia 95.dacia 87
|
|
Bogdam |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 106 Joined: 26 April 07 From: Brasov ![]() |
Tu ai vazut primul post?
![]() Cat despre initiatorul topicului: ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Bogdam: 2 Apr 2008, 16:24 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003 confort
- BV-38-BAN Make your life like toilet paper. Long and useful
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
QUOTE(b3ny @ 26 Mar 2008, 15:23) http://www.autoghid.ro/masini/articole-des...360-Modena.html <span class='edit'>27 Mar 2008, 00:24:</span> si cred ca nu mai am nimik de spus daca dintr-un peugeot poti sa faci ferrari nu stiu de ce nu faci din logan un bmw QUOTE ... ce are chiar si o macheta a motorului lui Ferrari expusa sub luneta din spate. ![]() poate are un mp3 cu un demaraj inregistrat, care se suprapune peste sunetul motorului de pejo ![]() Care-ati vazut documentarele cu indianul ala care manufactura masini, prin ambutisarea caroseriei pe baza de ciocan si forta bruta (10 indieni mici si harnici) - Leepu: http://www.topgear.com/content/features/st...ories/17/1.html exact la asta ma duce cu gandul: |
--------------------
-
-
-
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Ma uit mai mereu pe Discovery la emisiuni cu Leepu ... face niste masini extraordinare !
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
alexblabla |
![]() ![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 15 December 05 ![]() |
mie cel mai mult imi place cand se iau la intrecere cate doua beamveuri d'astea de 1,4 pe autostrada si blocheaza ambele benzi.... nu ca ai avea vreo sansa sa-i depasesti, mai ales daca au evacuare sport si tzedeu antiradar in geam, da' ziceam si io asa...
|
--------------------
Dacia /VW
1100/Bora
1970/2002
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Si te deranjeaza ca nu poti sa-i depasesti cu TDI-ul din dotare ... ?
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
alexblabla |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 29 Joined: 15 December 05 ![]() |
1. nu-i tdi, e benzina
![]() 2. cateodata da, ma deranjeaza, cateodata nu. ideea e ca mi se pare periculos sa faci intrecere pe autostrada, chiar daca ai fata de bmw si eleroane. la fel cum ma enerveaza TIR-urile care se depasesc pe autostrada, desi difererenta de viteza dintre ele e de 10kmh |
--------------------
Dacia /VW
1100/Bora
1970/2002
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 7th June 2025 - 22:22 |