Tata Motors va cumpara Land Rover si Jaguar, Ford e gata sa vanda
![]() ![]() ![]() |
Tata Motors va cumpara Land Rover si Jaguar, Ford e gata sa vanda
AlexV |
![]()
|
||
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|||
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
ce pacat.... s-au dus naiba ambele marci
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
DE CAND IMI DOREAM UN JAGUAR....se pare ca incep sa am noroc...acusi scoate tata motors jaguaru' de 2500 de dolari!
|
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Au crezut vreodata englezii c-or s-ajunga sa fie sclavii indienilor?
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Mihai_E |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 687 Joined: 21 October 02 From: Bucuresti ![]() |
iata ca roata
![]() d-abia astept sa vad primele modele de jag si land rover scoase sub tata. |
--------------------
Renault
Megane Sedan
2006 1.5dCi 100 CP Shit happens!
|
|
MuciX |
![]()
|
![]() sunt un om bun Group: Members Posts: 9.559 Joined: 19 November 07 From: când în când ![]() |
Ezac la asta ma gandeam si eu. Oare cum vor fi de acum review-urile despre Landy ale lui Clarckson de la Top Gear? Nu de asta dar, un ultra nationalist si ursuz pe deasupra sa laude o masina englezeasca dar a indienilor? Asta in cazul in care isi vor mentine standardele.
|
--------------------
-
-
- Un român emigrat este un român salvat.
|
|
DFA |
![]()
|
![]() moderator://DC/Logan Group: Moderatori Posts: 3.559 Joined: 30 September 05 From: Buzău, RO ![]() |
Care englezească? Că era americană!
Oricum, chestiile astea cu patriotismul sunt penibile, nu cred că mai există produse complexe pe piață care să fie fabricate într-o singură țară de către oameni de aceiași naționalitate și cu materie primă din aceiași țară. |
--------------------
Logan III Comfort
ECO-G 100cp
2021 sedan
- 27 Iul 2021 Logan III Comfort ECO-G 100, Bleu Iron, 16" Amaris, MediaNav, P. sc. încălz.+Climă, P. Comfort, P. Park. 2, volan piele, geam. el. sp.
ex Logan I 1.5 |
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Sper totusi sa nu se materializeze. Ar fi asa de pacat...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Cum speri? Treaba e 99,99% sigura.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
AlexV |
![]()
|
![]() Admin? Group: Admin Posts: 2.553 Joined: 4 December 02 From: Bucuresti ![]() |
pai azi cica au semnat actele deja. oficial.
|
--------------------
Toyota
RAV4
2.0 "Man is least himself when he talks in his own person. Give him a mask, and he will tell you the truth," Oscar Wilde.
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
De ce va vaitati atat? Poate chiar o sa faca treaba buna, nu aveti de unde sa stiti.
Eu ma intreb de unde naiba au avut aia banii? Ca nu cred ca din vanzarea masinilor de 4000$. |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Tata Motors Limited is India's largest automobile company, with revenues of Rs. 32,426 crores (USD 7.2 billion) in 2006-07.
(http://www.tatamotors.com/our_world/profile.php) Nu toti indienii sunt ca aia de ii vedem noi prin filme. |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
urmeaza sa cumpere si dacia
![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
dya |
![]()
|
![]() Membru fost gras Group: Members Posts: 386 Joined: 25 August 05 ![]() |
Mie-mi place mult Land Rover Defender
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Nissan
Qashqai
2008 1.5dCI 105CP
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
O fi ei mai negriciosi dar prosti nu sunt...
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mai lipseste Geely sa cumpere Aston Martin si s-a terminat smecheria.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Dar tata din cate stiu e implicata si in conducerea fiat.Si ar vrea sa devina majoritari si la Ferrari.
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.726 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Asadar in urmatorii zeci de ani vom conduce numai masini indiene...La televizor vor fi numai filme indiene...Celelalte produse vor fi chinezesti.
|
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Si vom avea neveste indiene
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Pai vezi ca sunt si pe la noi indience pe toate drumurile. Au fuste largi, in general put si ti se adreseaza cu "mancati-as !". Mare diferenta nu este intre ele ....
|
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Am si eu o intrebare. Asta inseamna ca nu vor mai avea piele in interior ?
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
sorin_f39 |
![]()
|
![]() Ferrari fan Group: Members Posts: 2.431 Joined: 22 August 05 From: Galați ![]() |
Cine mai cumpara un Jaguar "made by Tata" sau "owned by Tata"?
Gata cu pielea in interior. Altfel se vor inchina la ea. Oare in India se vinde Jaguar cu interior captusit cu piele de vaca? Sincer, De Land Rover nu prea imi pasa. Insa Jaguar chiar imi placea ca marca si imi pare rau ca au ajuns e mana indienilor. Nici sub Ford nu au avut viata buna, insa cand auzi ca Jaguar este proprietate Tata Motors parca s-a mai dus un mit. Bine ca sunt sperante pentru Aston Martin. QUOTE(DFA @ 26 Mar 2008, 10:51) Oricum, chestiile astea cu patriotismul sunt penibile, nu cred că mai există produse complexe pe piață care să fie fabricate într-o singură țară de către oameni de aceiași naționalitate și cu materie primă din aceiași țară. Exemple gasesti in China. Toate masinile chinezesti sunt sigur ca-s fabricate in China, de către chinezi și cu materie primă din China. |
--------------------
Renault
Megane 2.2 Bicorp
Dynamique 1.6 16V (2007)
- GL I'm the freedom man / That's how lucky I am.
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Sunt curios daca or sa cumpere table de la Mittal Sidex, asa ca de la un inchinator la vaci la altul!!. Stiti gluma aia cu" Logan by mistake"?? Acum o sa fie "Jaguar by the bigest mistake"! Pacat, era o firma cu traditie. Cu Land Rover-ul au ceva in comun: Tata are acelasi nivel tehnologic pe care il avea Defender I in 1949!
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
Am aflat si ultimele noutati. Deja se preconizeaza noile modele : Land Rover Yamir (4x5) si Jaguar Bandhu Arpan cu motor ecologic de 1100 turbo...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
deconectat |
![]()
|
![]() Membru cu avatar de sezon Group: Members Posts: 1.116 Joined: 11 January 05 From: Brasov ![]() |
Design by Leepu?
![]() |
--------------------
logan
1.6 8v ambition
. Ex. DSN Rapsodie
|
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
Leepu
![]() ![]() ![]() M-am uitat pe site-ul TATAMOTORS iar modelul lor TATA INDICA zici ca e Dacia Sandero iar TATA INDIGO seamana mult cu Loganul. This post has been edited by RSV: 27 Mar 2008, 12:19 |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
dack |
![]()
|
![]() Membru cu atitudine Group: Members Posts: 607 Joined: 1 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Este un moment trist in istoria automobilului.
Aici nu vorbim de un cumparator de genul BMW, GM sau Toyota... Nu. Producatorul celei mai ieftine si nenorocite masini din lume (recte Nano) a cumparat Jaguar. Nu stiu daca intelegeti implicatiile psihologice pe care le induce acest lucru clientilor traditionali si fanilor, in general. Este trist si regretabil ca nu s-a gasit alta solutie. Life's a bitch and then you die. This post has been edited by dack: 27 Mar 2008, 12:16 |
--------------------
Renault
Megane Sedan 1.5dCI 126CP Privilege, martie
2007 Fiat Stilo Dynamic, 1.9 MJT 148CP, 2006
Riding on the wind. |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Mai intreb odata...
De ce sunteti voi asa de siguri ca indienii nu o sa faca treaba buna? This post has been edited by St: 27 Mar 2008, 12:31 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th May 2025 - 22:57 |