comentarii dupa exit-pooluri, derivat din electorale
![]() ![]() ![]() |
comentarii dupa exit-pooluri, derivat din electorale
costi |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
DSN/SLZ
|
|||
florinc |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 478 Joined: 16 January 04 From: Bucuresti ![]() |
E posibil....
![]() Natase ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Opel/Dacia
Vectra B/Solenza
- . Opel Vectra B
|
|
Lolek |
![]()
|
Ignorog Group: Members Posts: 93 Joined: 4 October 04 ![]() |
It's over!
Bai, a fost un pas mic, dar sa moara Jiji care-o mai fi: L-AM FACUT!!!!!! Ne-am spalat obrazul de scuipat! Nu ne mai fura acelasi hotz, pe aceeasi linie de autobuz N zile consecutiv, fara sa SI-O IA! Tati, sunt mandru ca s-a gasit atit amar de oameni sa se scoale din patul lor de fraieri si sa zica "baaaa! ce naiba? chiar asa? ia hai pe ei!". Cel mai important mesaj de acum asta mi se pare: "Screw us and we screw you!". E extrem de potrivit pentru ca mafiotii il inteleg rapid, face parte din dictionarul lor uzual. Un pas mic, dar care lasa drumul deschis pentru ceilalti pasi de azi inainte si ne-a scos din noroiul intoxicat in care ne duceau flencile astora. SA TRAIM BINE! P.S.: sa speram ca o sa mearga si renumararea bine. sau sa speram ca n-o sa fie :-) This post has been edited by Lolek: 13 Dec 2004, 12:02 |
--------------------
Dacia
Pobeda
- B-**-***
|
|
daciaclub-Pufu |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 3 December 04 ![]() |
Stirile Europa FM:
"Traian Basescu este presedintele Romaniei!" S-a detasat cu 4 % Dar cat mai dureaza sa numere diferenta aia de 8% din voturi? |
-------------------- |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
mie mi-a placut foarte mult atitudinea lui Basescu aseara. a datdovada de maturitate politica, diplomatie, responsabilitate. Ma asteptam sa aiba o iesire de entuziam, nu tocmai diplomata. Dar se pare ca s-a autocenzurat. Sincere felicitari!
Oare va candida Nastase pr Capitala, ca sa fie sigur ca are loc de munca? ![]() |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Basescu si-a amanat declaratia pana la aflarea rezultatelor finale, care le putem avea in aprox 2 ore (national, realitatea, restul televiziunilor au programele obisnuite)
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
QUOTE(Tudor B @ 13 Dec 2004, 12:04) Basescu si-a amanat declaratia pana la aflarea rezultatelor finale, care le putem avea in aprox 2 ore (national, realitatea, restul televiziunilor au programele obisnuite) Restul televiziunilor au arborat drapelul in berna. Ptr ele e doliu national. mama lor de hoti, credeau ca fraieresc lumea. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Mache |
![]()
|
![]() Chibiț autorizat Group: Members Posts: 109 Joined: 25 May 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1990
- B-18-X... "Și dacă-mi spune cineva cum ar pute să hie mai ghini, mă las de tăti, mă duc acolo, mă întorc înapoi, mă iau și pi mini..." - "Eu beu", Pavel Stratan
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Oare va candida Nastase pr Capitala, ca sa fie sigur ca are loc de munca? Imposibil. Bucurestiul l-a scos pe Basescu presedinte (Base a luat aici mai mult ca in oricare judet), nu cred ca face Bombo o tampenie atat de mare. |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() Din fericire, diferenta este aceeasi, da' persoana din fata e alta! ![]() Ce spunea Lolek mai sus: intr-adevar, asta este cel mai puternic mesaj al electoratului, absolut necesar democratiei: nu faceti fata, va schimbam! Au reusit ei cu ajutorul fraudei, momelilor electorale, subjugarii mass-media si prostiei taranimii romane sa-si asigure un lejer avantaj in Parlament, insa iata ca Romania s-a desteptat pana la urma. Si daca stau sa ma gandesc bine, daca scadem 80% din numarul parlamentarilor PUR, in cazul in care acestia schimba barca si se dau cu Alianta, PSD-ul ramane undeva sub scorul Aliantei. Sa speram la mai bine! ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
thea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
Se pare ca voturile care mai sunt de numarat sunt majoritatea din Olt,Teleorman si Bihor.Sa speram ca n-au votat cu Bombo.........
|
--------------------
Dacia
1300 Dacia 1300 fabr.1974
|
|
daciaclub-Pufu |
![]()
|
Uite ca inca o data a explodat mamaliga! Asa a fost si in '89.......
![]() |
-------------------- |
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(thea @ 13 Dec 2004, 12:12) Se pare ca voturile care mai sunt de numarat sunt majoritatea din Olt,Teleorman si Bihor.Sa speram ca n-au votat cu Bombo......... Oltu' si Teleormanu' ???? HAHAHAHAHA....nu, au votat cu Constantinescu! Din pacate acolo e electoratu' lu' bombo. Bihoru' s-ar putea sa fie DA! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
SilviuB |
![]()
|
Membru de BUKOWINA Group: Members Posts: 281 Joined: 19 August 04 From: Suceava-Bukowina ![]() |
QUOTE(Mache @ 13 Dec 2004, 13:07) Scrie te rog ce zice acolo ca la mine da o eroare ! |
--------------------
VW
POLO
2005
- 8XSYL
|
|
Tudor B |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.639 Joined: 7 August 03 From: Cluj-Napoca ![]() |
Bihorul poate rezerva surprize, sunt multi maghiari, dupa UDMR, 80% dintre ei au votat cu bombo.
|
--------------------
DACIA
GOLAN
Laureate 1.4 MPI
- CJ 00 TUD "Wellcome to the desert of the real"
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE Si daca stau sa ma gandesc bine, daca scadem 80% din numarul parlamentarilor PUR, in cazul in care acestia schimba barca si se dau cu Alianta, PSD-ul ramane undeva sub scorul Aliantei. maddan, sunt oricum destui fripturisti in alianta, nu trebuie sa ne bucuram ca vor mai veni si cei din PUR. Daca alianta insista sa guverneze, mi-e frica sa nu o ia in bot original peste 4 ani. Asa, daca ii lasa pe PSD la guvernare (cu Base care sa-i contreze) poate peste 4 ani scot scorul PRM-ului de acum si ![]() |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
N-a explodat decat un sfert dim mamaliga (prezenta la vot aproximativ de 50%, 50% din cei prezenti l-au votat pe Basescu....).
Era o gluma chestia cu candidaturalui Bombonel la Primarie. PSD stie ca oricine va candida pentru capitala e un om sacrificat. Nu mai tineti minte ca pana sa fie nominalizat Geoana NIMENI din PSD nu vroia sa candideze. Doar oameni de mana a doua. |
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Nu ii ajunge numai Oltul
Teleormanul e Nastase dar Bihorul il contrabalanseaza... rezultatele o sa fie 51 la 49!!! acum sa il vedem pe voiculescu cum intoarce nava ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
thea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300 Dacia 1300 fabr.1974
|
|
Valix |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 340 Joined: 5 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Anunt : "Vand bilet avion cu destinatia Congo. Nu mai am nevoie de el. Urgent . Plecarea maine"
|
-------------------- Skoda Octavia 2
1.6 MPI 102 CP Elegance, full options Neagra, interior bej |
|
daciaclub-Pufu |
![]()
|
|
-------------------- |
|
Dyda |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 677 Joined: 30 April 04 ![]() |
QUOTE(maddan @ 13 Dec 2004, 11:11) : Au reusit ei cu ajutorul fraudei, momelilor electorale, subjugarii mass-media si prostiei taranimii romane sa-si asigure un lejer avantaj in Parlament, insa iata ca Romania s-a desteptat pana la urma. Sa speram la mai bine! ![]() Romania cred ca ar fi si mai desteapta daca mut mai multi Romani ar avea puterea economica de a accesa o retea internet, sunt ferm convins ca f multe voturi au fost luate de Basescu datorita acestor forumuri - a fost o propaganda electorala ieftina si f eficace. Si mai cred ca Basescu a stiut cum sa beneficieze de aceste retele This post has been edited by Dyda: 13 Dec 2004, 12:28 |
-------------------- Kox
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu au cum, caci voturile care au ramas de numarat sunt mai putine decat diferenta reala de voturi dintre cei doi. Nici daca ar lua Bombo 100% din voturile care ar mai ramane de numarat nu ar lua locul I.
Probabil ca diferenta va scadea la sub un procent intre ei. Si eu as fi vrut sa vad PSD-ul la guvernare pentru 5-6 luni, ca sa-si rupa definitiv gatul. Daca Basescu ar fi destept, asa ar face, si apoi la anticipate s-ar sparge definitiv buba. Dar se poate si invers - de anticipate oricum nu cred ca scapam - si cu o organizare corecta, facuta de o administratie DA, diferentele dintre cele doua partide vor fi mai simtitoare, si mai apropiate de realitate. Ramane de vazut. Oricum, simplul fapt ca a iesit Basescu Presedinte este de natura sa ne bucure. Sunt sigur ca va fi un Presedinte mult mai bun decat ar fi putut fi Nastase. Pentru ca in primul rand este un om mai eficient si mult, mult mai sincer. Si da, fraza aia celebra, cu "noi doi suntem niste comunisti", cred ca i-a adus diferenta, urnind la vot si pe cei care s-ar fi gandit sa stea acasa. |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
maddan |
![]()
|
Apropo, Dyda, vezi ca ai gresit numele tarii. Ce e aia Rominia???
N-am ma vazut numele tarii scris asa de pe vremea sovieticilor!!! |
--------------------
Renault
2006/7
|
|
daciaclub-Pufu |
![]()
|
Mai bine ne dadea guvernul liber azi, ca si asa n-am muncit nimic.... Nu se prinde nimic pana nu desfac sampania aia.........
Stirile: Nastase isi va recunoaste public infrangerea..... |
-------------------- |
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mai eu o sa-i duc dorul!
![]() |
--------------------
DSN/SLZ
|
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
daciaclub-Pufu |
![]()
|
|
-------------------- |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Fratilor, dar misterb si cristianco2002, pe unde or fi? Or fi plecat in Congo? Ca de azi dimineata nu i-am mai vazut pe forum.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 02:39 |