comentarii dupa exit-pooluri, derivat din electorale
![]() ![]() ![]() |
comentarii dupa exit-pooluri, derivat din electorale
thea |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
1300 Dacia 1300 fabr.1974
|
|||
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Biroul Electoral Central - Rezultate Partiale Presedintie
10:30 - 13.12.2004 51.75% Băsescu 48.25% Năstase 1 Traian Băsescu 51.75% 2 Adrian Năstase 48.25% http://alegeri.my-press.com/alegeri_rezultate_partiale.php |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
gaston |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 13 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Wolf @ 13 Dec 2004, 11:47) Biroul Electoral Central - Rezultate Partiale Presedintie 10:30 - 13.12.2004 51.75% Băsescu 48.25% Năstase 1 Traian Băsescu 51.75% 2 Adrian Năstase 48.25% http://alegeri.my-press.com/alegeri_rezultate_partiale.php URRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA. I'm so happpyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy |
--------------------
Renault
Megane II Sedan
2005 1.5 dCi In politics stupidity is not a handicap
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Chill guys, it's not over yet!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Wolfman |
![]()
|
![]() The Fastest Group: Members Posts: 483 Joined: 9 July 04 From: Murciélagos ![]() |
Mi-e si teama sa ma bucur! Spuneti-mi ca nu visez! N-am mai trait o asa bucurie de cand bacauanii i-au tras-o lui Sechelariu la locale!
This post has been edited by Wolf: 13 Dec 2004, 10:56 |
--------------------
Opel
MOKKA X
1.4 T 2019 "Cu stinga nici cruce nu poti sa-ti faci, daramite sa conduci o tara!" Petre Tutea
|
|
thea |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 23 Joined: 21 April 04 From: Brasov ![]() |
Asa-i Marty,de-asta mi-e si mie frica,sa nu se produca vreo rasdturnare de situatie mai pe seara. Dar intre timp nu pot sa nu ma bucur........
|
--------------------
Dacia
1300 Dacia 1300 fabr.1974
|
|
CHE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 24 October 03 From: Bucuresti ![]() |
ar fi corect sa spunem ca astea sunt pentru 92,1% din voturi
|
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2006/ peugeot 308 - 1.6 hdi
2008
- B xx MAH / B xx MAH slalom printre .... masini....
150cp .... amandoua |
|
MMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 772 Joined: 5 June 03 From: PITESTI ![]() |
Normal ar fi sa iasa basescu, dar il departajeaza de nastase cam putin asa ca sper ca numaratoarea sa fie corecta... nu trebuie sa fure mult psd-ul ca sa rastoarne situatia...
|
--------------------
Renault
Megane III
1.6 16V 110cp Noir Nacre
|
|
Ant |
![]()
|
![]() Utilizator resuscitat Group: Members Posts: 358 Joined: 21 June 04 From: Bucuresti ![]() |
![]() ![]() |
--------------------
Opel
Vectra
2005 cu remorca
- B .. AIT Daca nu merge cu ciocanul din prima, incercati un ciocan mai mare
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
Hmmm... Ciudat! Site-urile care anunta rezultatele partiale (Ag. de stiri RADOR si My-press) nu mai functioneaza!
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Mai, eu deja am rezervat loc la circiuma pentru diseara. sper ca nu umbla Ghergut, iar, la procesele verbale. Ala atit de bou este ca a crezut in vacantele sub palmieri promise de Agaton.
Traiasca Marinarul! Victorieeeeeeeeeeeeeeeeee. Vreau sa le vad fetele lu Nastase, Geoana si Nica. Sa ne spuna unde sunt alea 12%. |
--------------------
x
x
- x
|
|
Wolfman |
![]()
|
Asta e, zarurile au fost aruncate. BEC spune ca rezultatele de la 10.30 ne indreptatesc sa credem ca rezultatele sunt FINALE!
Nu plecam in Congo! Pleaca numai Bombo! |
--------------------
Opel
MOKKA X
|
|
daciaclub-Pufu |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 3 December 04 ![]() |
![]() PSD-ului sa-i fie tarana usoara, ca piatra de moara! Acum au anuntat la Europa FM: Basescu este presedintele Romaniei! ![]() |
-------------------- |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
dupa 92.5% din voturi numarate , a castigat basescu. (europaFM)
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
tuna |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 27 Joined: 12 July 04 ![]() |
|
-------------------- |
|
madalina |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 288 Joined: 8 November 03 From: Bucuresti ![]() |
Dimpotriva, Marty. Primele sectii unde se termina numaratoarea si sunt trimise rezultatele mai departe sunt la sate. Din cauza ca sunt cateva sute de voturi intr-o sectie. Am colegi care au fost observatori in orase si au stat pana la 5-6 dimineata sa numere voturile.
|
--------------------
Toyota/Opel
Yaris/Corsa
- B00ooo cu fular de steaua in galeria lui dinamo :-)))
|
|
daciaclub-Pufu |
![]()
|
Hai sa fim optimisti pana la capat.... Nici nu vreau sa ma gandesc ca va fi altfel....In cazul asta ar fi prea trasa de par si cusuta cu ata alba...
|
-------------------- |
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
mai nu aveti nici un emoticon sa se dea tumba pe aici?
![]() am lacrimi in ochi de bucurie pentru ca NU MAI SPERAM...e ca in decembrie '89...cand nimeni nu mai credea ca se poate S-A INTAMPLAT! |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
LucVer |
![]()
|
![]() Membru foarte autentic! ;-) Group: Members Posts: 240 Joined: 9 October 03 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Renault
Fluence Expression Plus 1.6 16v
2011
- BV xx XXX ex-Logan Laureate 1.4
Fortza fie cu tine! - Star Wars |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
mai ales ... roma, barcelona
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Sydeney...Melbourne, Tokyo...abia s-au inchis urnele!!!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Marty |
![]()
|
Dati-mi voie sa ma bucur pe date finale!!! Daca n-ar fi vorba de bombo si gasca lui, as mai zice. Asa.....
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Pai nu cred ca vor modifica foarte mult situatia. Nastase se va apropia poate la sub un procent de Basescu, dar statistic vorbind chiar nu are cum sa-l mai depaseasca, este o diferenta de 200k voturi intre ei!
|
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
daciaclub-Pufu |
![]()
|
|
-------------------- |
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Mai da BEC, nu mai pune nimic pe site. Oare de ce? Hmmmmmm imi miroase a ....... nici nu vreau sa ma gindesc.
Hai mai fratilor, a cistigat Basescu si gata, ce atita pesimism. Daca nu ne vedem la Universitate. |
--------------------
x
x
- x
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
...sa vezi ce vanat de urs o sa manance Bunicuta zilele astea....
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Alex2k4 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 140 Joined: 11 January 04 From: Bucuresti ![]() |
Montreal:
1436 votanti - 1433 voturi, 3 buletine anulate 46 pentru Nastase (3.2%) 1387 pentru Basescu (96.8%) Am gasit asta pe net si m-a incantat. Asa DA oameni destepti! |
--------------------
Dacia
1310 Li
- B-xx-KIR Dacia 1310 Li - 2000
|
|
daciaclub-Pufu |
![]()
|
QUOTE(bomicabomic @ 13 Dec 2004, 11:12) Mai da BEC, nu mai pune nimic pe site. Oare de ce? Hmmmmmm imi miroase a ....... nici nu vreau sa ma gindesc. Hai mai fratilor, a cistigat Basescu si gata, ce atita pesimism. Daca nu ne vedem la Universitate. Oricum va fi puhoi la Universitate........Dar de bucurie, va spun eu! |
-------------------- |
|
CHE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 24 October 03 From: Bucuresti ![]() |
![]() "mai Adriane.... oare ce blestem apasa poporul asta de trebuie sa aleaga intre doi comunisti..." Parerea mea e ca aici a castigat Basescu cele mai multe voturi ale celor ce nu votau deja cu el... |
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2006/ peugeot 308 - 1.6 hdi
2008
- B xx MAH / B xx MAH slalom printre .... masini....
150cp .... amandoua |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:24 |