DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

2 Pages  1 2 > 
Reply to this topicAdd Video ReplayStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> O masina adevarata

ady85btz
post 23 Mar 2008, 22:27
Post #1

Membru onorific

Group: Members
From: Bucuresti

wub.gif

--------------------
Kia Cee'd ~the BEST~ 1.4T 16V
"The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi
Ex- Dacia 1310 Sport
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
Rafi
post 23 Mar 2008, 23:29
Post #2

e doua bleu!!

From: ™Bucharest™

rolleyes.gif wub.gif as vrea si eu una da nu "tunata" cat mai stoc
PS: sa fie nearga si cu geamuri negre pare mai suspecta radmasa.gif

--------------------
Dacia™ 1310----CN---- --1996--
Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
+
D-FENS
post 23 Mar 2008, 23:46
Post #3

Intr-adevar,e o masina care te tine toata viata.

--------------------
Prestige 16v Ph 2+GPL
+
Rafi
post 23 Mar 2008, 23:58
Post #4

e doua bleu!!

From: ™Bucharest™

sau pana in primu copac,stalp etc ... depinde de sofer asta cu tinutu big_wheel.gif

--------------------
Dacia™ 1310----CN---- --1996--
Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
+
R19/16v
post 23 Mar 2008, 23:58
Post #5

Oldschool Member

Group: Moderatori
From: Ploiesti

@D-FENS Sa nu exageram...

--------------------
DS 5H VRSCA Screamin' eagle
Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back!
+
bear_mc
post 24 Mar 2008, 11:04
Post #6

Half-Life 2 Fan

Frumoasa masina.

--------------------
Renault Megane II 2005 - B-43-ZHY (sau 42)
Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++)
+
A l e x
post 24 Mar 2008, 13:49
Post #7

Showing the fangs of rage

Mie masina aia nu-mi spune nimic. Da, era simpatica rau la vremea ei, dar acum tot REMAT scrie pe ea. M-ar amuza un Mercedes, dar sa am bani sa-l iau de nou, sau macar cu cateva mii de km din Germania, dar nu o asemenea rabla cu 0 siguranta, doar pentru ca are un anumit semn pe ea...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
renaultforever
post 24 Mar 2008, 13:53
Post #8

Membru autentic

From: IASI

o putem considera masina de colectie...de mers la intruniri o data pe an....ca de folosit zi de zi, nu poate fi vorba. smile.gif

--------------------
nissan qashqai 1.6 dci x-tronic J11 2018
+
A l e x
post 24 Mar 2008, 13:54
Post #9

Doar asa, daca esti fan Mercedes sau ti-a placut mult. Precum am spus, mie personal nu-mi spune nimic.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
renaultforever
post 24 Mar 2008, 13:55
Post #10

Membru autentic

cat despre siguranta...da, cred ca e mult mai sigur un clio decat mertu ala.. practic in timpurile pe care le traim asta ne intereseaza cel mai mult: SIGURANTA.

--------------------
+
A l e x
post 24 Mar 2008, 14:12
Post #11

Nu imi dau seama daca esti sarcastic sau nu dar nu se compara o masina din acei ani, fie ea Mercedes fie ea Dacie, cu o masina generatie noua, la siguranta. Chiar si una de 3 stele e mai sigura mult decat o rabla de aia veche, ce sa mai vorbim de cele de 4 sau 5 ?

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Bogdy
post 24 Mar 2008, 14:22
Post #12

Membru

From: Cluj N

QUOTE(renaultforever @ 24 Mar 2008, 15:55)
cat despre siguranta...da, cred ca e mult mai sigur un clio decat mertu ala.. practic in timpurile pe care le traim asta ne intereseaza cel mai mult: SIGURANTA.
*

prefer sa mor in una ca asta sau intr-un BMW E39 sau E36 decat sa conduc toata viata un clio diesel in siguranta si cred ca orice (adevarat ) pasionat de masini ar spune asta.Si oricum din cate stiu si modele enumerate de mine au ESP si cel putin dua air bag-uri deci nu sunt chiar varza la siguranta

--------------------
Dacia 1410 /Opel Vectra B2 1998/2002
astept comentarii
+
renaultforever
post 24 Mar 2008, 14:23
Post #13

Membru autentic

chiar nu eram sarcastic deloc( imi pare rau daca asta am lasat se inteles) si asa cred si eu ca e mai bine sa ne intereseze prima data cand cumparam o masina, cat de sigura e.
si in loc sa dam bani ca prostii pe optiuni gen: senzori presiune roti, oglinzi fotocromatice mai bine am lua optiunea ESP,care mai mult ca sigur ne va folosi vreodata.
am un prieten(idiot) care si-a luat grande punto nou si in loc sa dea 650 euro pe ESP, el si-a luat mp3 si nu mai stiu ce dracovenii nefolositoare...

--------------------
+
Forum Bot
post 24 Mar 2008, 14:36
Post #14

Membru autentic

Group: Bot

2dor:

--------------------
+
A l e x
post 24 Mar 2008, 14:40
Post #15

Bogdy : Tocmai asta e problema. Macar de ar fi de moarte, ai zice asta e, mor, mor... Problema cu rablele e ca intra fiarele peste tine, te lasa fara picioare, etc.., distrus pe toata viata. Nu zic, orice masina te poate lasa asa, mai ales la viteze mari, dar la o rabla si cele mai minore accidente pot avea consecinte grave...

Si sunt destule masini mai bune decat "un Clio diesel" care-ti ofera siguranta, deci nu e asta problema, eu vorbesc aici de rablele alea din anii '90.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Solon
post 24 Mar 2008, 14:41
Post #16

Membru autentic

Vorba lui Alex: cam obosite!

--------------------
3 japoneze 2 nemtoaice si cam atat
+
Bogdy
post 24 Mar 2008, 15:03
Post #17

Membru

va las pe voi sa le cumparati pe astea noi.Nu zica ca n-ar fi bune,trebuie sa recunosc ca performantele sunt net superioare celor din anii 90',dar parca le lipseste personalitatea.Sincer ii port mai mult respect unui proprietar de 740i din anii 90' bine itretinut decat uniuia cu un 730d din 08' pentru ca situ ca primul e un adevarat cunoscator si cel de-al doilea si-a luat BMW doar ca sa fie si el smecher.
  Vorba lui Alex: cam obosite!

A spune ca un Mercedes(bine intretinut) care in 90 avea dotari si puteri pe care Renault(si multi alti producatori) nici azi poate nu le are e obosita mi se pare exagerat-eu i-as spune clasica in devenire.Asa putem sa spunem ca si Mercedes-Benz Gullwing e tot o masina obosita?Sa fim seriosi

This post has been edited by Bogdy: 24 Mar 2008, 15:05

--------------------
astept comentarii
+
A l e x
post 24 Mar 2008, 15:12
Post #18

"Sincer ii port mai mult respect unui proprietar de 740i din anii 90' bine itretinut decat uniuia cu un 730d din 08'"

Da ? Posesorul de 740i din anii 90', in cele mai multe cazuri la noi in tara, e un amarat care nu si-a permis seria 7 nou asa ca si-a luat o rabla sa vada lumea ca are, totusi, seria 7. Nu mai conteaza ca are milionul de km in bord si varsta bunicii, e BMW "sa moara jannnnnnnnn si toti prietenii de ciudaaa"

"A spune ca un Mercedes(bine intretinut) care in 90 avea dotari si puteri pe care Renault(si multi alti producatori) nici azi poate nu le are"

Mercedesul e Mercedes si Renault-ul e Renault. Au target absolut opus si comparatiile sunt inutile. Totusi da-mi te rog un exemplu de ce avea Mercedes in '90 si n-au altii acum, aproape doua decenii mai tarziu, ca sunt curios. Si nu-mi zi "personalitate" sau alte prostii.

Cine are bani de Seria 7 sau Mercedes, tot respectul meu, sa-si cumpere. Si eu mi-as lua daca mi-as permite. Dar noua, sau relativ noua, nu din '90, pentru ca aia desi smechera acum 15 ani, acum REMAT scrie pe ea, si aici vorbesc de cumparat ca masina principala, daca esti colectionar si-o tii in garaj, din nou, tot respectul meu.

Si sincer, mai bine Clio diesel si aspect de om sarac, decat rabla premium in care la primul impact raman fara picioare. Cat timp nu-mi permit mai mult, ma multumesc cu putin, dar nou.

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
jaf
post 24 Mar 2008, 15:20
Post #19

Membru din mijloc

From: Cluj-Napoca

o buna parte din userii formului sunt posesorii unor rable.. si sunt un fel de kamikaze pe strazi.. asta inteleg eu.. huh.gif

--------------------
trotineta tri roti 2012 ful vidaut chiele
"ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
+
pastrama
post 24 Mar 2008, 15:32
Post #20

scursura umana

From: Ct

QUOTE(A l e x @ 24 Mar 2008, 15:12)
Da ? Posesorul de 740i din anii 90', in cele mai multe cazuri la noi in tara, e un amarat care nu si-a permis seria 7 nou asa ca si-a luat o rabla sa vada lumea ca are, totusi, seria 7. Nu mai conteaza ca are milionul de km in bord si varsta bunicii, e BMW "sa moara jannnnnnnnn si toti prietenii de ciudaaa"
*

up.gif

--------------------
Tedei - -
+
Bogdy
post 24 Mar 2008, 15:33
Post #21

Membru

Alex daca tu imi arati un posesor de BMW V8 benzina in romania care e sarac eu ii platesc benzina pe un an;poate te referi la taranii cu 730d din anii 90'(acolo iti dau dreptate).

Totusi da-mi te rog un exemplu de ce avea Mercedes in '90 si n-au altii acum, aproape doua decenii mai tarziu, ca sunt curios

Cand a produs renault V12 de 380 cp pe un sedan ca eu am un lapsus?
si aici vorbesc de cumparat ca masina principala, daca esti colectionar si-o tii in garaj, din nou, tot respectul meu.

tu crezi ca masina din primul clip e folosita zi de zi?
Sunt masini pe care sa le folosesti in weekend ca si relaxare nu de zi cu zi,la asta ma refeream si eu.
Daca as avea 25000 de euro cat e o masina buna in ziua de azi mi-as lua un E39 V 8 full si un clio cu motor de 1.2.BMW-u in weekend si renaultu de zi cu zi biggrin.gif

--------------------
astept comentarii
+
A l e x
post 24 Mar 2008, 15:54
Post #22

Daca Renault-ul face asa un motor, si-l pun pe un sedan de lux, pretul va fi imens si nu-l va cumpara nimeni. De asta am spus ca Mercedesul e Mercedes, ei fac masini premium si isi permit sa le umfle cu motoare imense si optionale pe masura pentru ca intotdeauna vor avea clienti. Renault, nu. (uite-te la Vel Satis). VW, de asemenea, nu prea (Phaeton de exemplu). Chiar crezi ca Renault (sau orice alt producator de masini non-premium) nu sunt in stare sa faca un asemenea motor ? Dar targetul lor e la masini pe care ti le poti permite, cu optionale de bun simt si motoare de consum, ca nu da nimeni 50.000 euro pe un Renault V12.

Ideea e urmatoarea. Imi iau V12 daca imi permit un V12 nou. Nu o rabla aproape de varsta mea. Asta e, cat timp nu-mi permit, ma multumesc cu un 1.5 diesel, nu ma intereseaza ce zice vecinul de la 2 wink.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
Bogdy
post 24 Mar 2008, 16:21
Post #23

Membru

[/QUOTE]Ideea e urmatoarea. Imi iau V12 daca imi permit un V12 nou. Nu o rabla aproape de varsta mea. Asta e, cat timp nu-mi permit, ma multumesc cu un 1.5 diesel, nu ma intereseaza ce zice vecinul de la 2 [QUOTE]
Pe mine nu ma intereseaza ce zice vecinu de la 2 pe mine ma intereseaza ca la sfarsit de saptamana sa am o masina cu care sa ma pot relaxa fara sa trebuiasca sa fiu miliardar.
Pasiunea mea (si sper sa devina si meserie peste vre-un an cand sper ca o sa termin poli) cea mai mare sunt masinile,tin asa mult la ele incat toata lumea spune ca sunt nebun(poate sunt wacko.gif ).Datorita norocului si si bunavointei celor din jur am reusit sa urc la volanul multor masini si nici una nu mi-a dat senzatii asa cum a facut-o un BMW,dar problema e ca in viitorul apropiat (ma refer la 10-15 ani) nu am cum sa-mi permit una noua,si atunci dupa tine ce ar trebui sa fac?sa-mi cumpar o masina noua si sa visez in continuare la la BMW-ul ala sau sa-mi iau unul pe placul meu dar second si sa fiu "taran" in ochi tai?
De ce sa nu-mi urmez visul si pe langa Clio ala care consuma putin sa nu-mi cumpar si un BMW vechi dar care imi implineste visurile si cu care la sfarsit de saptamana sa pot iesi la o plimbare sa scap de stresul acumulat?

--------------------
astept comentarii
+
argon
post 24 Mar 2008, 17:52
Post #24

Mesaj semiautomat

Masina e superba, din toate punctele de vedere, confort, tinuta de drum, fiabilitate, numai cine a interationat cu ceva asemanator isi da seama, in rest puteti sa comentati pana nu mai puteti , astia cu renouri de duzina cu 5 stele urcate la cap, ca vorbiti din auzite 052.gif

Sa vad eu Renault cu 600 000 km care sta pe drum ca una din aia... wink.gif

--------------------
Renault Laguna 2007 - 2.0 DCI 16v 180
Fara turbo, viata e pustiu.
+
A l e x
post 24 Mar 2008, 17:59
Post #25

Nu e vorba de 5 stele urcate la cap, e vorba de un minim de siguranta pe care orice masina din anii 2000 ti-o asigura, si o rabla din anii 90 nu. Pentru mine unul, asta conteaza, mai ales daca iti iei o masina de viteza.

Dar ma rog, fiecare isi ia ce vrea. Vedeti la Remat poate gasiti de astea cu un discount smile.gif

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
argon
post 24 Mar 2008, 18:01
Post #26

Mesaj semiautomat

Nu-i vorba de nici un Remat, problema e ca o "rabla" de asta din 90-94 in stare acceptabila costa destul de mult si in germania, dar merita...

--------------------
+
Blast3R
post 24 Mar 2008, 18:02
Post #27

Membru incepator

QUOTE(argon @ 24 Mar 2008, 17:52)
Masina e superba, din toate punctele de vedere, confort, tinuta de drum, fiabilitate, numai cine a interationat cu ceva asemanator isi da seama, in rest puteti sa comentati pana nu mai puteti , astia cu renouri de duzina cu 5 stele urcate la cap, ca vorbiti din auzite 052.gif

Sa vad eu Renault cu 600 000 km care sta pe drum ca una din aia... wink.gif
*

Dupa un accident noi mai comentam,tu dupa acelasi accident facut cu "mertanu ala jmecher sa moara dusmanii" nu prea mai poti sa comentezi ca ti-au incetat functiile vitale.( Doamne fereste de asa ceva!) Deci siguranta nu e ceva de luat in deradere.

--------------------
- - - - -
Megane Sedan Privilege 1.5 dCi 100 cp
+
argon
post 24 Mar 2008, 18:07
Post #28

Mesaj semiautomat

eh..unii avem si alte ganduri decat stele si accidente, vorba'aia de ce tie frica nu scapi, unii platesc mii de euro pentru intretinerea si achizitionarea unei masini clasice cum e asta, o fi fraieri...cand pot sa-si ia de banii aia un Renault cu 5 stele...not me..

--------------------
+
A l e x
post 24 Mar 2008, 18:11
Post #29

Era aici vorba ca in 25.000 Euro iti iei o rabla din germania si un Clio 1.2 pentru oras. Eu zic ca la acea suma iti poti lua lejer un hot hatch care sa fie nou, sigur si in acelasi timp sa te satisfaca ca si sofer.

Iar asta cu "nu-mi pasa de siguranta" o zic cei care au masini fara niciun fel de siguranta, si normal ca romanului nu-i place ce n-are, ca doar deh, el n-are ca nu vrea tongue.gif

Cum ziceti voi, la urma urmei, fiecare face ce vrea cu banii... La strazile din tara asta si la rata de accidente, eu zic ca siguranta unei masini e de luat in considerare, si aici vorbesc macar de un strict de siguranta gen cel oferit de Logan...

--------------------
. . .
No remorse, no repent.
+
liviu2004
post 24 Mar 2008, 18:12
Post #30

Membru autentic

biggrin.gif

--------------------
Opel Tigra Twintop 2005
+
2 Pages  1 2 >
Reply to this topicAdd Video ReplayTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

ETask
Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 14th July 2025 - 03:33
Forum Renault