O masina adevarata
![]() ![]() ![]() ![]() |
O masina adevarata
ady85btz |
![]()
|
||
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|||
Rafi |
![]() ![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
![]() ![]() PS: sa fie nearga si cu geamuri negre pare mai suspecta ![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
D-FENS |
![]()
|
![]() ___________________ Group: Members Posts: 403 Joined: 18 February 07 ![]() |
Intr-adevar,e o masina care te tine toata viata.
|
--------------------
Prestige
16v Ph
2+GPL
|
|
Rafi |
![]()
|
![]() e doua bleu!! Group: Members Posts: 1.204 Joined: 27 November 07 From: ™Bucharest™ ![]() |
sau pana in primu copac,stalp etc ... depinde de sofer asta cu tinutu
![]() |
--------------------
Dacia™
1310----CN----
--1996-- Daewoo™ Nubira II --CDX-- --2006--
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
@D-FENS Sa nu exageram...
|
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
Frumoasa masina.
|
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Mie masina aia nu-mi spune nimic. Da, era simpatica rau la vremea ei, dar acum tot REMAT scrie pe ea. M-ar amuza un Mercedes, dar sa am bani sa-l iau de nou, sau macar cu cateva mii de km din Germania, dar nu o asemenea rabla cu 0 siguranta, doar pentru ca are un anumit semn pe ea...
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
renaultforever |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 3 November 07 From: IASI ![]() |
o putem considera masina de colectie...de mers la intruniri o data pe an....ca de folosit zi de zi, nu poate fi vorba.
![]() |
--------------------
nissan
qashqai
1.6 dci x-tronic J11 2018
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Doar asa, daca esti fan Mercedes sau ti-a placut mult. Precum am spus, mie personal nu-mi spune nimic.
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
renaultforever |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 219 Joined: 3 November 07 From: IASI ![]() |
cat despre siguranta...da, cred ca e mult mai sigur un clio decat mertu ala.. practic in timpurile pe care le traim asta ne intereseaza cel mai mult: SIGURANTA.
|
--------------------
nissan
qashqai
|
|
A l e x |
![]()
|
Nu imi dau seama daca esti sarcastic sau nu dar nu se compara o masina din acei ani, fie ea Mercedes fie ea Dacie, cu o masina generatie noua, la siguranta. Chiar si una de 3 stele e mai sigura mult decat o rabla de aia veche, ce sa mai vorbim de cele de 4 sau 5 ?
|
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Bogdy |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 147 Joined: 4 December 03 From: Cluj N ![]() |
QUOTE(renaultforever @ 24 Mar 2008, 15:55) cat despre siguranta...da, cred ca e mult mai sigur un clio decat mertu ala.. practic in timpurile pe care le traim asta ne intereseaza cel mai mult: SIGURANTA. prefer sa mor in una ca asta sau intr-un BMW E39 sau E36 decat sa conduc toata viata un clio diesel in siguranta si cred ca orice (adevarat ) pasionat de masini ar spune asta.Si oricum din cate stiu si modele enumerate de mine au ESP si cel putin dua air bag-uri deci nu sunt chiar varza la siguranta |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
1998/2002 astept comentarii
|
|
renaultforever |
![]()
|
chiar nu eram sarcastic deloc( imi pare rau daca asta am lasat se inteles) si asa cred si eu ca e mai bine sa ne intereseze prima data cand cumparam o masina, cat de sigura e.
si in loc sa dam bani ca prostii pe optiuni gen: senzori presiune roti, oglinzi fotocromatice mai bine am lua optiunea ESP,care mai mult ca sigur ne va folosi vreodata. am un prieten(idiot) care si-a luat grande punto nou si in loc sa dea 650 euro pe ESP, el si-a luat mp3 si nu mai stiu ce dracovenii nefolositoare... |
--------------------
nissan
qashqai
|
|
Forum Bot |
![]()
|
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
2dor:
|
-------------------- |
|
A l e x |
![]()
|
Bogdy : Tocmai asta e problema. Macar de ar fi de moarte, ai zice asta e, mor, mor... Problema cu rablele e ca intra fiarele peste tine, te lasa fara picioare, etc.., distrus pe toata viata. Nu zic, orice masina te poate lasa asa, mai ales la viteze mari, dar la o rabla si cele mai minore accidente pot avea consecinte grave...
Si sunt destule masini mai bune decat "un Clio diesel" care-ti ofera siguranta, deci nu e asta problema, eu vorbesc aici de rablele alea din anii '90. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Solon |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.034 Joined: 16 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Vorba lui Alex: cam obosite!
|
--------------------
3 japoneze
2 nemtoaice
si cam atat
|
|
Bogdy |
![]()
|
va las pe voi sa le cumparati pe astea noi.Nu zica ca n-ar fi bune,trebuie sa recunosc ca performantele sunt net superioare celor din anii 90',dar parca le lipseste personalitatea.Sincer ii port mai mult respect unui proprietar de 740i din anii 90' bine itretinut decat uniuia cu un 730d din 08' pentru ca situ ca primul e un adevarat cunoscator si cel de-al doilea si-a luat BMW doar ca sa fie si el smecher.
QUOTE Vorba lui Alex: cam obosite! A spune ca un Mercedes(bine intretinut) care in 90 avea dotari si puteri pe care Renault(si multi alti producatori) nici azi poate nu le are e obosita mi se pare exagerat-eu i-as spune clasica in devenire.Asa putem sa spunem ca si Mercedes-Benz Gullwing e tot o masina obosita?Sa fim seriosi This post has been edited by Bogdy: 24 Mar 2008, 15:05 |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
|
|
A l e x |
![]()
|
"Sincer ii port mai mult respect unui proprietar de 740i din anii 90' bine itretinut decat uniuia cu un 730d din 08'"
Da ? Posesorul de 740i din anii 90', in cele mai multe cazuri la noi in tara, e un amarat care nu si-a permis seria 7 nou asa ca si-a luat o rabla sa vada lumea ca are, totusi, seria 7. Nu mai conteaza ca are milionul de km in bord si varsta bunicii, e BMW "sa moara jannnnnnnnn si toti prietenii de ciudaaa" "A spune ca un Mercedes(bine intretinut) care in 90 avea dotari si puteri pe care Renault(si multi alti producatori) nici azi poate nu le are" Mercedesul e Mercedes si Renault-ul e Renault. Au target absolut opus si comparatiile sunt inutile. Totusi da-mi te rog un exemplu de ce avea Mercedes in '90 si n-au altii acum, aproape doua decenii mai tarziu, ca sunt curios. Si nu-mi zi "personalitate" sau alte prostii. Cine are bani de Seria 7 sau Mercedes, tot respectul meu, sa-si cumpere. Si eu mi-as lua daca mi-as permite. Dar noua, sau relativ noua, nu din '90, pentru ca aia desi smechera acum 15 ani, acum REMAT scrie pe ea, si aici vorbesc de cumparat ca masina principala, daca esti colectionar si-o tii in garaj, din nou, tot respectul meu. Si sincer, mai bine Clio diesel si aspect de om sarac, decat rabla premium in care la primul impact raman fara picioare. Cat timp nu-mi permit mai mult, ma multumesc cu putin, dar nou. |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
jaf |
![]()
|
![]() Membru din mijloc Group: Members Posts: 641 Joined: 25 May 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
o buna parte din userii formului sunt posesorii unor rable.. si sunt un fel de kamikaze pe strazi.. asta inteleg eu..
![]() |
--------------------
trotineta
tri roti
2012 ful vidaut chiele "ati facut dacia de rasul lumii cu 'inventiile' voastre"
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(A l e x @ 24 Mar 2008, 15:12) Da ? Posesorul de 740i din anii 90', in cele mai multe cazuri la noi in tara, e un amarat care nu si-a permis seria 7 nou asa ca si-a luat o rabla sa vada lumea ca are, totusi, seria 7. Nu mai conteaza ca are milionul de km in bord si varsta bunicii, e BMW "sa moara jannnnnnnnn si toti prietenii de ciudaaa" ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
Bogdy |
![]()
|
Alex daca tu imi arati un posesor de BMW V8 benzina in romania care e sarac eu ii platesc benzina pe un an;poate te referi la taranii cu 730d din anii 90'(acolo iti dau dreptate).
QUOTE Totusi da-mi te rog un exemplu de ce avea Mercedes in '90 si n-au altii acum, aproape doua decenii mai tarziu, ca sunt curios Cand a produs renault V12 de 380 cp pe un sedan ca eu am un lapsus? QUOTE si aici vorbesc de cumparat ca masina principala, daca esti colectionar si-o tii in garaj, din nou, tot respectul meu. tu crezi ca masina din primul clip e folosita zi de zi? Sunt masini pe care sa le folosesti in weekend ca si relaxare nu de zi cu zi,la asta ma refeream si eu. Daca as avea 25000 de euro cat e o masina buna in ziua de azi mi-as lua un E39 V 8 full si un clio cu motor de 1.2.BMW-u in weekend si renaultu de zi cu zi ![]() |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
|
|
A l e x |
![]()
|
Daca Renault-ul face asa un motor, si-l pun pe un sedan de lux, pretul va fi imens si nu-l va cumpara nimeni. De asta am spus ca Mercedesul e Mercedes, ei fac masini premium si isi permit sa le umfle cu motoare imense si optionale pe masura pentru ca intotdeauna vor avea clienti. Renault, nu. (uite-te la Vel Satis). VW, de asemenea, nu prea (Phaeton de exemplu). Chiar crezi ca Renault (sau orice alt producator de masini non-premium) nu sunt in stare sa faca un asemenea motor ? Dar targetul lor e la masini pe care ti le poti permite, cu optionale de bun simt si motoare de consum, ca nu da nimeni 50.000 euro pe un Renault V12.
Ideea e urmatoarea. Imi iau V12 daca imi permit un V12 nou. Nu o rabla aproape de varsta mea. Asta e, cat timp nu-mi permit, ma multumesc cu un 1.5 diesel, nu ma intereseaza ce zice vecinul de la 2 ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
Bogdy |
![]()
|
[/QUOTE]Ideea e urmatoarea. Imi iau V12 daca imi permit un V12 nou. Nu o rabla aproape de varsta mea. Asta e, cat timp nu-mi permit, ma multumesc cu un 1.5 diesel, nu ma intereseaza ce zice vecinul de la 2 [QUOTE]
Pe mine nu ma intereseaza ce zice vecinu de la 2 pe mine ma intereseaza ca la sfarsit de saptamana sa am o masina cu care sa ma pot relaxa fara sa trebuiasca sa fiu miliardar. Pasiunea mea (si sper sa devina si meserie peste vre-un an cand sper ca o sa termin poli) cea mai mare sunt masinile,tin asa mult la ele incat toata lumea spune ca sunt nebun(poate sunt ![]() De ce sa nu-mi urmez visul si pe langa Clio ala care consuma putin sa nu-mi cumpar si un BMW vechi dar care imi implineste visurile si cu care la sfarsit de saptamana sa pot iesi la o plimbare sa scap de stresul acumulat? |
--------------------
Dacia 1410
/Opel Vectra B2
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Masina e superba, din toate punctele de vedere, confort, tinuta de drum, fiabilitate, numai cine a interationat cu ceva asemanator isi da seama, in rest puteti sa comentati pana nu mai puteti , astia cu renouri de duzina cu 5 stele urcate la cap, ca vorbiti din auzite
![]() Sa vad eu Renault cu 600 000 km care sta pe drum ca una din aia... ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
A l e x |
![]()
|
Nu e vorba de 5 stele urcate la cap, e vorba de un minim de siguranta pe care orice masina din anii 2000 ti-o asigura, si o rabla din anii 90 nu. Pentru mine unul, asta conteaza, mai ales daca iti iei o masina de viteza.
Dar ma rog, fiecare isi ia ce vrea. Vedeti la Remat poate gasiti de astea cu un discount ![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Nu-i vorba de nici un Remat, problema e ca o "rabla" de asta din 90-94 in stare acceptabila costa destul de mult si in germania, dar merita...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
Blast3R |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 30 Joined: 3 September 07 ![]() |
QUOTE(argon @ 24 Mar 2008, 17:52) Masina e superba, din toate punctele de vedere, confort, tinuta de drum, fiabilitate, numai cine a interationat cu ceva asemanator isi da seama, in rest puteti sa comentati pana nu mai puteti , astia cu renouri de duzina cu 5 stele urcate la cap, ca vorbiti din auzite ![]() Sa vad eu Renault cu 600 000 km care sta pe drum ca una din aia... ![]() Dupa un accident noi mai comentam,tu dupa acelasi accident facut cu "mertanu ala jmecher sa moara dusmanii" nu prea mai poti sa comentezi ca ti-au incetat functiile vitale.( Doamne fereste de asa ceva!) Deci siguranta nu e ceva de luat in deradere. |
--------------------
-
-
-
- - Megane Sedan Privilege 1.5 dCi 100 cp
|
|
argon |
![]()
|
eh..unii avem si alte ganduri decat stele si accidente, vorba'aia de ce tie frica nu scapi, unii platesc mii de euro pentru intretinerea si achizitionarea unei masini clasice cum e asta, o fi fraieri...cand pot sa-si ia de banii aia un Renault cu 5 stele...not me..
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
A l e x |
![]()
|
Era aici vorba ca in 25.000 Euro iti iei o rabla din germania si un Clio 1.2 pentru oras. Eu zic ca la acea suma iti poti lua lejer un hot hatch care sa fie nou, sigur si in acelasi timp sa te satisfaca ca si sofer.
Iar asta cu "nu-mi pasa de siguranta" o zic cei care au masini fara niciun fel de siguranta, si normal ca romanului nu-i place ce n-are, ca doar deh, el n-are ca nu vrea ![]() Cum ziceti voi, la urma urmei, fiecare face ce vrea cu banii... La strazile din tara asta si la rata de accidente, eu zic ca siguranta unei masini e de luat in considerare, si aici vorbesc macar de un strict de siguranta gen cel oferit de Logan... |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
![]() |
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 03:33 |