Prezentati solenzele voastre, poze;imbunatairi;costuri;Tuning
![]() ![]() ![]() |
Prezentati solenzele voastre, poze;imbunatairi;costuri;Tuning
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|||
ady134u |
![]() ![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 109 Joined: 27 January 08 ![]() |
QUOTE(marius80_eugen @ 23 Jun 2008, 16:12) Eu NU le bag sub cheder ca imi omoara motorasele la geamuri . Stiu ca se vad ciudat , asta e ... compromisul dintre aspect / utilitate ... inclina deocamdata catre a le lasa pe masina ! iti dai seama ca , daca le scot si pe astea , vor spune altii ca am masina chiar stock ! ![]() ![]() ![]() ady134u - neoanele sunt chiar o problema ! 1. se vad de la un 1 km noaptea si inainte sa le opresti tu te vad deja politistii ; 2. deranjeaza mult pe ceilalti ; 3. consuma cand stai pe langa masina ; 4. trebuie mereu sa le cureti de mizerie , altfel nu se vad uniform si iese prost ; 5. daca nu pui leduri , neoanele se sparg usor , chiar si cele imbracate in plastic ; 6. nu mai spus ca se si fura si kituri descompletate nu gasesti ; 7. SLZ cu multe luminite arata kich ; da nu este permis sa pun neoane...in exterior?(oricum le las doar cand merge masina nu cand sta pe loc..cu motoru oprit) da in interior am voie sa pun? |
--------------------
solenza
confort
----
- CJ-09-BSH [B]T.S.R.[SIZE=7][COLOR=red]
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
Cineva avea la un Opel neoane pe sub praguri,spoilere etc. Cand s-a dus la ITP ,nenea de acolo l-a pus sa le dea jos pentru ai ridica masina pe elevator. E, decat sa le dea jos omul a preferat sa le sparga. plus ca nu sunt omologate si chiar bat la ochi noaptea. E optiunea ta ce vrei sa faci pana la urma.
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
ady134u |
![]()
|
QUOTE(Brambus @ 23 Jun 2008, 17:25) Cineva avea la un Opel neoane pe sub praguri,spoilere etc. Cand s-a dus la ITP ,nenea de acolo l-a pus sa le dea jos pentru ai ridica masina pe elevator. E, decat sa le dea jos omul a preferat sa le sparga. plus ca nu sunt omologate si chiar bat la ochi noaptea. E optiunea ta ce vrei sa faci pana la urma. mai speriat cu ce ai zis:| da neoanele alea unde vin?chiar pe pragul de la solenza cumva...????nu vin cumva dupa prag si mai sus decat locul unde intra tevile alea so ridice? |
--------------------
solenza
confort
----
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pai depinde unde vrei tu sa le montezi ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
sebastianu |
![]()
|
![]() feel good on weels Group: Members Posts: 591 Joined: 26 April 07 ![]() |
ady ... fara suparare... cred ca te ai jucat prea mult NFS ... iti urmaresc de ceva timp actiunile tale cu masina ... si zicea unul in ceva topic o zis ceva destept ca tu nu simti costurile ce le faci la masina ce le simte tatal tau ... si alta la mana ... zicea ca ... ceva de genu ca : sa respecti masinutza asta si sa ai grija de ea daca nu sa o dai la altu care apreciaza. numai bine.
|
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
eu nu inteleg de ce stati sa va bati capul cu el
![]() ![]() ![]() scrie si el niste posturi ... ca vrea neaone si face el tunning si de toate ... dar el n`are bani sa isi pune macar niste jante pe ea ... ce sa mai vb de praguri , neaoane , autocolante , angle eyes si alte "planuri" de ale lui eu il las sa vorbeasca ... sa`si exprime ideile si visele ... ca na e frumos ![]() el face ce a vazut in jocuri la Tv la pimp my ride ... si mai stiu eu pe ce posturi ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
Eheee..........Lasati ca se face el mare .....sa vedeti voi atunci ce hammer isi ia
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
ady134u |
![]()
|
bine fratilor sa nu ziceti;)
ma descurc si fara voi..da ma gandeam ca pot primi pic deinformatii de pe aici si ajutor...da toti sunteti cu capu mare |
--------------------
solenza
confort
----
|
|
sebastianu |
![]()
|
esti binevenit ca oricare altul eu asa consider dar, cand deja iti spune unu ... iti spun doi... 3 .. etc, inseamna ca totusi ii ceva cu tine nu zi ca "te descurci si fara noi" nu generaliza tiam mai zis esti binevenit dar "bati" prea sus la ce vrei tu...da oricum succes si numai bine
|
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
pskint25 |
![]()
|
![]() Membru de ieri pe maine Group: Members Posts: 500 Joined: 15 June 07 From: Aproape ![]() |
iar tu mai ?
![]() scuze de off-topic.. |
--------------------
Dacia
Solenza
2004 Scala 1.4 MPi... vreau RS
- B81PSK Always ahead!
|
|
sebastianu |
![]()
|
??? de cine te legai sau ce vroiai sa spui ???.... expliciteazate
|
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
Fantomas |
![]()
|
![]() Nesuferit Group: Members Posts: 186 Joined: 27 February 08 From: Bucuresti ![]() |
da marius eugen ajuta`l tu ... GURU daciilor din Romania
![]() daca erai sau esti asa cu "capul mare" cum te crezi ... de ce nu ai dat niste sfaturi utile omului ... si`l ajuta`i ... nu`l pune`ai sa se intrebe singurel daca sunt sau nu legale neaonele !! baiatul a intrebat cum se pune si unde ... si daca sunt misto ... nu te`a rugat pe tine sa`i explici ce e legal si ce nu !!! ocupa-te de lucrurile tale ... si nu te mai luam de "armarati" de astia ca mine ... si pt cultura ta generala ... un set de jante ... e cam 760 ron ... din aliaj de 14" KM si sunt jante foarte decente si care arata mai bine decat jantele tale !!! asa ca scuteste`ne te rog frumos ... si cand faci critici mai intai mai intereseaza`te si tu de preturi si nu mai spune ca o pereche decenta de jante de 1200 RON ca poate altii cred in ce spui tu ... si ii faci sa cheltuie in + bani doar pt ca asa a zis MARELE GURU MARIUS EUGEN .... mecanicul , electricianul , seful de service si mare inventator de dacii ... care te crezi TU ![]() no hard feelings dude ![]() This post has been edited by Fantomas: 30 Jun 2008, 17:11 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
sebastianu |
![]()
|
haideti ca pe mine mo ajutat marius cu un sfat pe care l-o "scapat" pe un alt topic ...
|
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
|
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
Fantomas |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
Fantomas |
![]()
|
ontopic : un eleron = 230 Ron ? mult cumva? ca am auzit ca sunt si la 120-150 !!
This post has been edited by i96nds: 2 Jul 2008, 09:29 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
Boris08 |
![]()
|
![]() Supraponderal sunt,dar nu-mi plac masinile mari :)) Group: Members Posts: 474 Joined: 9 May 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Solenza
2005 Confort Sporit
|
|
marius80_eugen |
![]() ![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.978 Joined: 9 December 05 From: Bucuresti ![]() |
Boris - un eleron original de SLZ este de la 2,5 - 3,5 mil . In cazuri exceptionale poti sa ajungi si la 5 mil , pe avizul de reparatie de la vre-o firma agreata unei companii de asigurari . This post has been edited by i96nds: 2 Jul 2008, 09:25 |
--------------------
Reno / de toate
Reno
2003 - 2017
|
|
Fantomas |
![]()
|
OFFTOPIC :
tu nu te auzi ce zici ? sau nu tii minte ce faci de la un minut la altu ?nu sunt eu ala care intra odata la 3-4 si da quote la tot ce nu`i convine ... si face offtopic aproape peste tot ... si la sf ca sa te scoti scrii 2-3 vorbe despre ce se vorbeste si care e problema ca eu sunt incapabil sa ajut pe cineva ? poate ca nu ma pricep la toate asa ca tine GURULE... dar who`s dead and made you GOD ? Ps : daca eram in goana dupa posturi ... postam la orice rubrica, de pe acest formul !! ![]() ONTOPIC : QUOTE Boris - un eleron original de SLZ este de la 2,5 - 3,5 mil . In cazuri exceptionale poti sa ajungi si la 5 mil , pe avizul de reparatie de la vre-o firma agreata unei companii de asigurari . ce intelegi tu prin eleron original ? iar induci oamenii in eroare !! la magazinele dacia e mai scump din cauza adaosului comercial si altele in majoritatea cazurilor eleroanele de la magazinele dacia sunt aceleasi cu cele din targ !! exemplu : sunt 2-3 indivizi in targ care vand piese dacia ORIGINALE cumparate direct de la fabrica dacia din Mioveni ... si le vand cu 100 lei max peste pretul din fabrica ( depinde de piese ) , cu holograma dacia ... cutii sigiliate + garatie ... WOW WOW WOW la dacia la magazin se vad cu 200-300 lei peste pretul din fabrica si daca nu ma crezi draga mariusica ... esti invitatul meu sa te duc frumusel de manutza in targ la respectivii comercianti Va rugam sa`l aplaudam toti pe dragul nostru mariusica ... ca inca odata a vorbit neacoperit !!! This post has been edited by Fantomas: 1 Jul 2008, 10:45 |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
Brambus |
![]()
|
![]() member Group: Members Posts: 647 Joined: 24 May 07 From: Bucuresti ![]() |
ONTOPIC : ce intelegi tu prin eleron original ? iar induci oamenii in eroare !! la magazinele dacia e mai scump din cauza adaosului comercial si altele in majoritatea cazurilor eleroanele de la magazinele dacia sunt aceleasi cu cele din targ !! exemplu : sunt 2-3 indivizi in targ care vand piese dacia ORIGINALE cumparate direct de la fabrica dacia din Mioveni ... si le vand cu 100 lei max peste pretul din fabrica ( depinde de piese ) , cu holograma dacia ... cutii sigiliate + garatie ... WOW WOW WOW la dacia la magazin se vad cu 200-300 lei peste pretul din fabrica si daca nu ma crezi draga mariusica ... esti invitatul meu sa te duc frumusel de manutza in targ la respectivii comercianti Va rugam sa`l aplaudam toti pe dragul nostru mariusica ... ca inca odata a vorbit neacoperit !!! [/quote] Se refera la eleronul de pe Scala. Cele din targ sunt diferite, mai degraba sunt pentru SN. |
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
Fantomas |
![]()
|
QUOTE Se refera la eleronul de pe Scala. Cele din targ sunt diferite, mai degraba sunt pentru SN. eleron de Scala ... nu de SN !!! crede`ma ... nu vb din carti ca altii ![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
Brambus |
![]()
|
Stai ca nu am inteles! Spui ca ai gasit in targ eleron identic cu cel de Scala la un pret mai mic decat in magazin?
|
--------------------
Renault
Megane 2
2007 Megane 2 R26
- B969FEF
|
|
Fantomas |
![]()
|
qui ... si nu numai acolo
![]() |
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2004
- B 86 ***
|
|
play_nickos |
![]()
|
![]() V!0-L3nT Group: Members Posts: 71 Joined: 28 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ
2004
- B-66-XXL Nu crede in franele de dacie, bazeaza-te pe ele
|
|
OT-03-KIS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 10 March 08 ![]() |
baietzi va salut si va respect....
de vreo 6 luni am cumparat si eu o SLZ SCALA 2003(geamuri electrice fata, AC, servodirectie,proiectoare,eleron, etc....) + jante aliaj KM 14" cu gume de 185/60/14 + geamuri ionizate omologate + blitzuri de politzie albe + sistem audio sony + statie 500w+ subwoofer 300w Magnat + niste lumini inauntru(plafoniera,portbagaj,la pedale si in dreapta fata jos...) si poate mai omit ceva...da' astea snt mai putin sau mai mult importante. ![]() Am 106.500 km reali, fara nici un zgomot urat, sau bataie la telescoape,planetare, etc. ![]() Ce rugaminte am eu la voi ![]() This post has been edited by i96nds: 2 Jul 2008, 09:27 Attached thumbnail(s) Image000.jpg ( Size: 1015.35k ) Number of downloads: 1269 Image000jg.jpg ( Size: 363.5k ) Number of downloads: 1369 Image001.jpg ( Size: 1.18mb ) Number of downloads: 1376 Image002.jpg ( Size: 254.72k ) Number of downloads: 1284 Image003.jpg ( Size: 1.94mb ) Number of downloads: 1238 Image004.jpg ( Size: 921.68k ) Number of downloads: 838 Image006.jpg ( Size: 296.93k ) Number of downloads: 673 Kos_01051.jpg ( Size: 428.38k ) Number of downloads: 626 Kos_128.jpg ( Size: 582.38k ) Number of downloads: 825 |
--------------------
SLZ
SLZ
scala/2003
|
|
benkenobi |
![]()
|
![]() benkenobi Group: Members Posts: 842 Joined: 13 April 06 From: bucuresti ![]() |
frumusica masina. s-o stapanesti cu placere. nu inteleg de ce vrei s-a vinzi asa repede. din ce zici nu prea vrei s-a mariti, dar totusi te intereseza un pret.de ce?
nu imi dau seama prea bine din poze, dar ai anvelopele cam uzate? nu cred ca merita vanduta. mai bine incearca sa mai lucrezi cate ceva pe la insonorizare si pastreaz-o ca este draguta. 1 Jul 2008, 17:36: inca ceva-ai grija cu stroboscoapele, sunt ilegale. This post has been edited by benkenobi: 1 Jul 2008, 16:36 |
--------------------
solenza
solenza rapsodie
rapsodie 2003-august
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
QUOTE(OT-03-KIS @ 1 Jul 2008, 14:40) bha baietzi va salut si va respect.... de vreo 6 luni am cumparat si eu o SLZ ![]() K pretz si performantza jos palaria... Masina pe kre o am yo....SCALA 2003(geamuri electrice fata, AC, servodirectie,proiectoare,eleron, etc....) + jante aliaj KM 14" cu gume de 185/60/14 + geamuri ionizate omologate + blitzuri de politzie albe + sistem audio sony + statie 500w+ subwoofer 300w Magnat + niste lumini inauntru(plafoniera,portbagaj,la pedale si in dreapta fata jos...) si poate mai omit ceva...da' astea snt mai putin sau mai mult importante. ![]() Am 106.500 km reali, fara nici un zgomot urat, sau bataie la telescoape,planetare, etc. ![]() Ce rugaminte am eu la voi ![]() Zicetzi voi un pretz de vanzare cu tot ce am eu pe ea....K tot ma roaga multi sa o vand...j nu as vrea fara un pretz rezonabil... astept pareri...opinii...fara retzineri... tnx ![]() PS: Nu cred k o vand curand ![]() ![]() NU mai folosi limbajul de tip "mIRC"! ![]() Abia se intelege ce scrii ... |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
alex_DNK |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.795 Joined: 9 May 08 From: Slobozia ![]() |
frumoasa masina..sa o stapanesti sanatos
|
--------------------
skoda
octavia
2009
- 87 dnk
|
|
Sandrin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 5 February 06 From: Constanta ![]() |
am si eu o nelamurire, la toate solenzele pe care le-am vazut fabricate din 2003 exista un spatiu marisor intre grila si capota, lucru pe care la solenzele fabricate dupa 2003 nu l-am mai observat. Sa fi fost un defect de fabrica?
![]() This post has been edited by Sandrin: 1 Jul 2008, 17:12 |
--------------------
dacia
solenza
2004 Solenza Confort 1.4 MPI '04
|
|
DaciaClub - Reno Bot |
![]()
|
![]() Mesaj automat ![]() |
Potrivit REGULAMENTULUI:
p ) Mesajele ce contin oferte comerciale, permanente sau ocazionale, ale persoanelor juridice sau fizice pot fi postate doar in sectiunile Bursa sau Anunturi, cu respectarea suplimentara a Regulamentelor specifice pentru respectivele sectiuni. SANCTIUNI: H) In cazul incalcarii punctului 2p, moderatorii vor sterge imediat mesajul respectiv si il vor avertiza public sau privat pe utilizatorul in cauza. La a doua abatere, se va bloca definitiv accesul la forum pentru persoana incriminata. |
-------------------- |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 17:38 |