Kia Cee'd, love at first sight
![]() ![]() |
Kia Cee'd, love at first sight
ady85btz |
![]()
|
||
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|||
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
Sa o stapanesti sanatos si fara de evenimente neplacute!
A mea e rosie si abia a trecut de mia de km. Sunt incantat de achizitia facuta si de saltul de la Solenza la o compacta (SW e drept). Voi respecta sfatul unor colegi de forum si daca nu va fi su suparare pe masura ce voi merge cu ea impresiile vor fi si aici nu numai pe forumul dedicat Kia. Pozele (link-ul a mai fost pus si intr-un alt topic): http://picasaweb.google.ro/ungureanu.eugen/Kia |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
Mersi pentru urari si tu s-o stapaesti sanatos si sa te bucuri de ea! Imi place ca ai surprins in poze toate momentele
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
eugeniuz2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.004 Joined: 13 August 04 From: Iasi ![]() |
Iaca si poze noi:
http://picasaweb.google.ro/ungureanu.eugen/Kia_02 Am fost astazi si la service si m-am interesat de un set de becuri si de sigurante ca sa nu imi bat eu capul si am aflat ca tre sa mai vina doar factura si in rest gata, cartea de identitate fiind venita deja. Am intrebat de ulei si au spus ca nu stiu cu ce vine din fabrica dar se pune la schimburi Mobil 1 5W30 din cel cu (asa spuse) emisii reduse iar la antigel au spus ceva de antigel roz de la HEU??? cica cel mai tare producator de antigel. O sa mai sap. |
--------------------
Kia
Cee'd
2008 SW BEST
- IS-96-AEU
|
|
ady85btz |
![]()
|
5w30
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
DMP |
![]()
|
![]() Mumu' padurii Group: Members Posts: 1.670 Joined: 4 September 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(eugeniuz2004 @ 5 May 2008, 14:50) ... iar la antigel au spus ceva de antigel roz de la HEU??? cica cel mai tare producator de antigel. O sa mai sap. cred ca HEPU. produce si pompe de apa din cate stiu eu. LE: Conform unui raspuns de la fabrica din Zilina si postat pe forum, cee'd - urile benzinare vin cu 5w20. Detalii aici This post has been edited by daniel_p: 5 May 2008, 16:22 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dci 2006
|
|
ady85btz |
![]()
|
Azi am terminat dosarul pentru inmatriculare,urmand ca saptamana viitoare sa-l duc la Polis.Din pacate de pe 7 mai masina sta in parcare nemiscata
![]() Cam cat ma costa inmatricularea: * securizat CIV : 13 ron * acte masina(certificat inmatriculare,cerere si xerox-uri): 30 ron * certificat inmatriculare: 30 ron * taxa de inmatriculare definitiva a masinii: 52 ron * taxa de prima inmatriculare: 580 ron * RCA 1 an: 290 ron * taxa pastrare numere: 30 ron Total: 1026 ron Traiasca statul roman ![]() Toate bune |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Sau te duceai la un dealer oarecare si-ti faceau aia toata treaba
![]() This post has been edited by cristi.r: 9 May 2008, 14:39 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
ady85btz |
![]()
|
Sunt tanar si-n puteri
![]() Nu avea rost sa ma duc la X si Y sa-mi faca dosarul cand am putut sa-l fac singur.Si oricum acolo dadeam mai multi bani decat am dat facand-ul singur p.s: la centrul unde mi-au facut actele de 30 ron aveau tarif si pentru inmatriculare masina persoana fizica: 280 ron ![]() Cu banii aia fac un plin jumate ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
cristi.r |
![]()
|
Membru ... din cand in cand Group: Members Posts: 1.721 Joined: 14 March 06 ![]() |
Pai da, ca la voi in buc. mancarea e mai scumpa
![]() This post has been edited by cristi.r: 9 May 2008, 14:47 |
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
ady85btz |
![]()
|
asta-i capitala
![]() in bulgaria cred ca o inmatriculam cu 20 ron maxim ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
ady85btz cum ti se pare volanul ca marime in comparatie cu Loganul.
Mie imi lasa impresia ca e ceva mai mare si mai greu de manevrat din cauza marimii fata de LOgan? Mai vreau sa te intreb cum este cu reglajul Volanului pe inaltime si adancime (il folosesti si ce impresie iti lasa)? MERSI |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
ady85btz |
![]()
|
La volan n-am sesizat diferente la marime, iar reglajul este foarte practic si util deoarece scaunul nu are reglaj pe inaltime
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Direcția este asistată variabil, iar la viteze mari se întărește apreciabil.
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
ady85btz |
![]()
|
Mersi pentru completare
![]() ![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Pentru RSV: ieri am facut un test drive cu un Ceed iar volanul este putin mai mic in diametru si mai gros, dar nu rotund. Vazut in sectiune este oval.
Exact lucrul asta l-am remarcat prima data cand m-am urcat la bord, venind de pe Loganul cu care merg zilnic. Iar directia este mult mai precisa... |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
romeodr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 March 07 From: brasov ![]() |
pare o masina OK ,si relativ frumoasa,aici depinde de gusturi !! intrebarea mea,este ,daca te plictisesti de ea, dupa 3; 4 ani, mai poti sa o vinzi ???..romanii,au ,in general ,gusturi nemtesti la second hand !!! sau sa presupunem ca o vinzi ,cit de mult pierzi ,la ea !!..o spun asa ,nu cu rautate ,doar ca un pasionat de masini,care isi schimba masina,cel mult la 3 ani !!..cel mai usor la second se vinde Loganul, iar dupa aceea ,,nemtoaicele,, VW ,OPEL ,FORD ,etc !!..personal , ,cind hotaresc sa achizitionez o noua masina,adaug si aceasta ,,variabila,, revinzarea la un moment dat !!...spun acest,lucru,si pentru faptul,ca sunt acum,in cautarea,unei variante de masini,in jurul a 13.000 euro!!,..dupa terminarea perioadei ,Logan ,care a durat 3,5 ani ,si doua modele ,ambiance si abs-plus !!!..imi place ff mult Megane ,dar pare cu probleme de fiabilitate ,mi-as lua si o coreeana ,gen Hyundai sau Kia , exclus Chevrolet !!..dar...ma indrept cu pasi repezi,catre Opel Astra H ,1.4 TWINPORT ,90 cp ,break ,varianta de echipare Esentia plus ,pret 15.500 euro,cu discountul de profesor 15%,iese pe la 13.300 !!!....dar...inca ma gindesc....
![]() |
--------------------
LAGUNA 1ph2
NEVADA GRANDTOURS CONCORDE
..1998 luna noiembrie 06..avion cu motor..!!!
- BV 77 EME
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Știi că garanția e transmisibilă?
Ce mașină mai poți vinde după 3-4 ani, ÎNCĂ ÎN GARANȚIE? |
--------------------
-
-
|
|
romeodr |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 383 Joined: 18 March 07 From: brasov ![]() |
garantia aceasta de 7 ani...criticata si la stiri,pe un post tv,..o consider ..MARCHETING..si atit !!...personal,am fost la dealerul Hyundai,si cei 7 ani sunt defapt 3,sau 150.000 km ,dar,numai la ,tot ce nu considera ei consumabil,...cert este ca 7 ani ai la motor si cutie viteza !!!.. in fine,nu stiu ce sa zic,cred ca mentalitatea oamenilor conteaza mult mai mult !!
|
--------------------
LAGUNA 1ph2
- BV 77 EME
|
|
RSV |
![]()
|
![]() Infatuat decadent Group: Members Posts: 478 Joined: 26 March 08 ![]() |
eu stiam ca garantia e de 5 ani din bara in bara (max 150.000 de km) si de 7 ani pt motor si cutie.
ma insel? |
--------------------
Logan 2011
---------------
------------- In God we trust, but other people pay cash !
|
|
romeodr |
![]()
|
poate ma insel eu,
![]() |
--------------------
LAGUNA 1ph2
- BV 77 EME
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Depinde ce primează la tine...
Îți cumperi o mașină nouă ca să o revinzi, sau ca să te bucuri de confort, siguranță, dotări etc în următorii X ani? Poți cumpăra o mașină, o ții în garaj, faci reviziile anuale, cu câte 1000 km în bord, lași plasticele pe scaune, pui mileu pe bord, etc, că poate poate o vinzi peste 3 ani "mai bine"... Dacă gândești așa, mai bine cumperi direct SH, că la revânzare vei pierde cel mai puțin... This post has been edited by MAERSK: 10 May 2008, 13:23 |
--------------------
-
-
|
|
Lideru |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 71 Joined: 17 April 07 ![]() |
![]() pai , la orice masina-i scade pretul cu timpul. ca, romanii cumpara nemtoaice in special, tine de mentalitatea "sunt cele mai bune" si atat. ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan Manager 1.4
2008
- 04588992247896
|
|
cristi.r |
![]()
|
Profilul oval al volanului la ceed mi-a placut si mie, iar coloana de directie reglabila este un "must have".
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
ady85btz |
![]()
|
|
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
cristi.r |
![]()
|
150.000 de toti ai masinii, sau 150.000 de la aia "fara limita de km" din primii 3 ani ?
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
romeodr |
![]()
|
nu iti cumperi masina ca sa o vinzi !!..dar tentatiile sunt mari in ziua de astazi,cind apar tot timpul,modele noi,facelift-uri,etc...dupa citiva ani,te plictisesti de ea,si vrei altceva....mai modern,!!..sau,doamne fereste,se pot intimpla lucruri neprevazute,in viata,trebuie sa vinzi urgent ceva....masina teoretic ,este cel mai usor si de vindut,si de renuntat la ea!!!...la noi cel mai usor poti scapa de masina autohtona,sunt o gramada de intermediari (bisnitari) care din acest lucruri traiesc prin tirgurile auto,sau de cele cu impact ,,psihologic,, la romani, vw,opel,ford,!!
|
--------------------
LAGUNA 1ph2
- BV 77 EME
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Deci ia SH... Și ca să fii sigur, nu mai dai jos anunțul din geam, cel din târg, îl lași acolo permanent, așa, în caz de DACĂ....
This post has been edited by MAERSK: 10 May 2008, 15:11 |
--------------------
-
-
|
|
ady85btz |
![]()
|
QUOTE(cristi.r @ 10 May 2008, 15:47) in primii 3 ani nu ai limita,iar din anul 4 pana la 7 ai o limita de 150.000 km poti sa faci in primii 3 ani 1.000.000 km si apoi inca 150.000 ![]() l.e: mi-a dat un "coleg" un minus la reputatie, s-a semnat(nu-i zic numele ![]() ![]() ![]() This post has been edited by ady85btz: 10 May 2008, 15:20 |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
|
cristi.r |
![]()
|
|
--------------------
megane
diesel
2006
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 19th May 2025 - 19:34 |