[VIDEO] Tembel care se crede pe circuit, No Comment
![]() ![]() ![]() ![]() |
[VIDEO] Tembel care se crede pe circuit, No Comment
Forum Bot |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Bot Posts: 1.618 Joined: 10 July 06 ![]() |
|
||
-------------------- |
|||
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
Waaawww, ce tare e tipul!!!! Ati vazut cum a luat curba aia, cum a taiat fata la Peugeot?? Suuuuper!!! Cata precizie, cat curaj. Cum depasea el fara sa se asigure!!! WAW! Bestial. Sunt fara cuvinte. Probabil e pilot, ceva. Si la sfarsit, extenuat, cum a tras el pe dreapta...fermecator! In comparatie cu el, eu nu am ce cauta la volan. De azi merg numai cu transportul in comun, cu o caciula trasa bine pe frunte, sa-mi ascund rusinea si umilinta...
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Macar de incerca la deal, dar vad ca abia tragea de Fiesta aia la vale...bolid de 1,2 sau 1,4 probabil
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
![]() bogat în valori simple Group: Members Posts: 1.727 Joined: 14 February 05 From: Orasu' lui Bucur ![]() |
QUOTE(argon @ 7 Apr 2008, 14:02) Macar de incerca la deal, dar vad ca abia tragea de Fiesta aia la vale...bolid de 1,2 sau 1,4 probabil ![]() Poate asta este ideea si noi il criticam : nu mai avea frane! Ar trebui sa-i admiram talentul de a ramane la sfarsit cu masina intreaga, salvand vietile tuturor. Air Crash Investigation, ce sa mai... |
--------------------
Renault
Laguna
2.0 T 2007 / Dinamique + Twingo 1.2 16v 2004 Chiar si ziua de luni poate aduce minuni...
|
|
sdj_ro |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 111 Joined: 25 February 07 From: Constanta ![]() |
din cauza cretinilor de genu asta se intampla f multe accidente in special pe drumurile montane unde nu ai vizibilitate atunci iti apare unu pe contrasens,am patit-o asta iarna mi-a facut o bucurie unu cu un logan
|
--------------------
RENAULT/BMW
CLIO SYMBOL/320D E90
2007 1.5 dci 70cp/2006 2.0 163cp
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
deschideti linkul de pe youtube sa vedeti titlul filmuletului:"me and my new ford fiesta!".....uuuuu,ce motiv de mandrie...
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nici macar nu e new, mai uita-te odata
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
brvictors |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 124 Joined: 2 August 05 From: Brăila ![]() |
E noua pentru el, care pana mai ieri carpea saua la bicicleta...n-a vazut neamu` lui de la maimuta la robot asa ceva
|
--------------------
VW
PASSAT TRENDLINE 2003
1.9 TDI AVF
|
|
Alexu7 |
![]()
|
![]() zân Group: Members Posts: 1.695 Joined: 20 February 07 From: Europa ![]() |
si ce ambianta,
direct din nfs a scapat asta ![]() |
--------------------
DACIA POPnituita
1310 L
1998
- B6 incurajez efractia de bine in mintea omeneasca
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
Nu pot sa-mi dau seama exact. Va fi prima sau a doua stire pe Pro Tv la ora 5?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
|
|
gotty |
![]()
|
![]() fagocer™ haituit Group: Members Posts: 4.627 Joined: 20 August 07 From: oriunde vreti voi.... ![]() |
my mistake....cand am vazut titlul am inchis instantaneu linkul....asa mi a ramas in memorie....
|
--------------------
Private
Spice
Member
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Macar sa se opreasca in vreun stalp ca ar fi pacat sa ia si pe altii cu el...
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
bear_mc |
![]()
|
![]() Half-Life 2 Fan Group: Members Posts: 678 Joined: 10 January 05 From: Bucuresti ![]() |
dobitoc
![]() |
--------------------
Renault
Megane II
2005
- B-43-ZHY (sau 42) Confort Expression+clima+jante+vopsea metalizata
(masina lu'tata) for( int i=0, i<68730, i++) |
|
UXE |
![]()
|
![]() Modelator Group: Members Posts: 6.733 Joined: 21 June 06 From: Bucuresti ![]() |
asta e cuminte fata de altii
![]() ![]() |
--------------------
Renault
Symbol
2006 1.4 8v
- UXE Subaru Forester 2.5 XT - 230 CP
|
|
Mihai Simon |
![]()
|
![]() Membru Hunedorean Group: Members Posts: 144 Joined: 22 October 07 From: Petrila, judet HUNEDOARA ![]() |
am tot auzit o reclama la radio, la fiesta, poate o stiti si voi... din care imi aduc aminte un singur fragment, care suna cam asa: "da, dar domnisoarele si-au luat fiesta..."
![]() li se potriveste si "pilotilor" din videoclip... ![]() |
--------------------
ex Dacia
1310 L Break
1994
- - Opel Astra F Caravan - 1995 - HD ...
Experienta este cel mai prost invatator. Ea ne da intai examenul si numai dupa aceea lectiile. |
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
gabygiovanny |
![]()
|
![]() membrul de la baia mare Group: Members Posts: 428 Joined: 3 January 08 ![]() |
QUOTE(OVIDIUS @ 7 Apr 2008, 14:58) Waaawww, ce tare e tipul!!!! Ati vazut cum a luat curba aia, cum a taiat fata la Peugeot?? Suuuuper!!! Cata precizie, cat curaj. Cum depasea el fara sa se asigure!!! WAW! Bestial. Sunt fara cuvinte. Probabil e pilot, ceva. Si la sfarsit, extenuat, cum a tras el pe dreapta...fermecator! In comparatie cu el, eu nu am ce cauta la volan. De azi merg numai cu transportul in comun, cu o caciula trasa bine pe frunte, sa-mi ascund rusinea si umilinta... ![]() zimi si mie ce e asa exceptional????ca nu inteleg...e plin de distrusi din astia.si eu patesc ca ma grabesc dar nu ma pun sa filmez cu telefonul...pur si simplu ma grabesc |
--------------------
reno
Megane 2.2 1.6 16v
2007 dec
- MM 66 GBY membru
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
A spus la misto bre
![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Ce pot sa zic... Luand in considerare si titlul clipului... prin urmare: Fuck you AND your Ford Fiesta.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
bogdan_90 |
![]()
|
![]() baiatu' cu apa Group: Members Posts: 1.467 Joined: 16 January 08 ![]() |
adevarul e ca multi dintre noi conduc asa, dar ala era pe transfagarasani si cum e drumul pe acolo nu e de depasit. era la 10-15 km de vidraru, cine a fost stie de ce vb.
|
--------------------
ford
focus
2007
- xxx plm ,cuvantul suprem ce rezolva cea mai complicata problema.
|
|
ady85btz |
![]()
|
![]() Membru onorific Group: Members Posts: 3.803 Joined: 16 March 06 From: Bucuresti ![]() |
ce fata de drogat are
![]() |
--------------------
Kia
Cee'd ~the BEST~
1.4T 16V "The Power to Surprise"™
Ex- Dacia Logan Ambition 1.5 dCi Ex- Dacia 1310 Sport |
|
Kojak |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.786 Joined: 18 January 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2006
|
|
OVIDIUS |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
|
|
SwatKat |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.087 Joined: 22 June 04 From: eterna si fascinanta RO ![]() |
Wow.... OVIDIUS, mai ai o caciula in plus? De maine merg si eu cu metroul...
Adevarul ca da, mai conducem si noi "asa" sau "pe undeva pe acolo", da oamenii normali nu stau sa se filmeze.... Plus ca fata de ce am mai vazut, asta a mers ok (daca ma raportez la aia cu Audiu-urile pe drumul spre Poiana)... Da am o nedumerile.. la sfarsit zice "ce-i puiu..." da parca mana de il atinge e de barbat.. ? ![]() A, si daca ala e DN7C partea din Arges, intr-adevar ala e un idiot si un terminat, ca drumul ala e plin de gropi si faci zob masina daca mergi pana si cu 30kmh... |
--------------------
Skoda
O3 FL 1.4TSI DSG
2017 Ex -M2.2, 1.5/100
|
|
argon |
![]()
|
adevarul e ca sunt unii care coboara parca ar sta, dar de obicei lumea merge pe acele drumuri in concediu, nu vad unde e graba, mai admiri un peisaj..alea alea...
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
Ce racer, ce masina !!! Fara cuvinte, un sofer exceptional, mai mult ca sigur pilot profesionist, si masina e
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.297 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
... masina e mai rapida decat un megane estate
![]() |
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
Ce imi plac mie astia care te depasesc in graba mare ca apoi peste 300 m sa o ia la dreapta. Ce dobitoc ...
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
A l e x |
![]()
|
![]() Showing the fangs of rage Group: Moderatori Posts: 5.413 Joined: 28 May 06 ![]() |
SiloS : Asa e, dar macar nu e Dacie
![]() |
--------------------
.
.
. No remorse, no repent.
|
|
![]() ![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 23:54 |