Plasma sau LCD ?, sfat achizitie
![]() ![]() ![]() |
Plasma sau LCD ?, sfat achizitie
St |
![]()
|
||
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|||
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Ba da, dar ăsta a fost primul site ”cu mai multe detalii”. Se pare că m-am înselat - în privința site-ului.
![]() http://www.altex.ro/?domeniu=Electronice&g...=NA&model=32LE7 http://www.pczone.ro/detaliu.php?id=215&idp=9332 Și ca să nu se mai creeze confuzie, are următoarele porturi: 1xhdmi 2xscart s-video audio component video nu are port conectare PC This post has been edited by Lostboy: 28 Jun 2008, 21:35 |
--------------------
.
.
.
|
|
raducu13 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 48 Joined: 19 July 06 ![]() |
Am citit azi acest topic, dupa ce ieri am cumparat o plasma LG de 32" (81cm) la un pret de 1899 RON ... sa inteleg ca nu a fost o alegere buna?
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.466 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Sigur nu e LCD?
Ca la pretul asta e cam prea mic.... |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
raducu13 |
![]()
|
Pe cutie scrie mare PLASMA TV...XD engine, etc...; si daca apas pe ecran nu se fac...valurile alea sau ce sunt ca si la LCD...deci e plasma 100%...
Eu vreau sa stiu daca e o alegere buna ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
bygy007 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 8.177 Joined: 12 May 06 From: BUCURESTI ![]() |
vezi -peste 10 ani , plasmele la fel ca si cele cu tub catodic au un numar limitat de ore de functionare
![]() |
--------------------
RENAULT
CAPTUR E-Tech full hybrid 145
2024
- B 07 BGY din subteranele Bucurestiului
|
|
St |
![]()
|
Ia zi tu modelu' mai exact ca eu ma indoiesc ca e plasma la banii astia.
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
raducu13 |
![]()
|
E LG 32PC51
![]() This post has been edited by raducu13: 5 Jul 2008, 12:21 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
St |
![]()
|
Da..plasma e.
Eu zic ca ai facut o alegere buna, mai ales la ce pret a avut. Eu nu mi-as fi luat din cauza rezolutiei..852 x 480. Ce vezi pe el? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(St @ 5 Jul 2008, 12:43) LG sunt singurii care fac plasme de asemenea dimensiuni QUOTE(bygy007 @ 5 Jul 2008, 13:03) vezi -peste 10 ani , plasmele la fel ca si cele cu tub catodic au un numar limitat de ore de functionare ![]() Si LCD-urile au numar limitat de ore de functionare dar nr. de ore este mai mare ca la plasme. |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
raducu13 |
![]()
|
@ St: la ce te referi cand spui "Ce vezi pe el" ?
pai vad programe TV si filme de pe DVD...cam atat Am mers la magazin cu gandul ca voi lua un LCD de 66cm, dar diferenta de pret era chiar mica, de exemplu era la acelasi pret cu un LCD Panasonic de 66... This post has been edited by raducu13: 5 Jul 2008, 12:32 |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
St |
![]()
|
QUOTE(l@u @ 5 Jul 2008, 13:27) Da, stiu , dar eu ziceam ca pretul este foarte mic pentru o plasma , nu ca nu exista plasma la dimensiunile astea ![]() TI se pare diferenta mare de calitate intre programe TV si DVD? e prin satelit? This post has been edited by St: 5 Jul 2008, 12:46 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
raducu13 |
![]()
|
Nu, e prin cablu(RCS). Cum aseara am adus-o acasa, inca n-am vazut niciun film de pe DVD pe ea, dar o sa vin cu amanunte
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
St |
![]()
|
CE sa zic..
Vizionare placuta! |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
raducu13 |
![]()
|
Buna din nou...ziceam in primul post ca poate n-a fost o alegere asa buna, si incep sa cred ca nu a prea fost.
Azi ma uitam la TV si dintr-o data s-a pierdut semnalul...adica au aparut dungi d-alea alb-negre...ok, dau sa schimb programul, si ecranul ramane negru. Am tot incercat sa fac ceva cu el, si ba ramanea ecranul negru, ba nu se stingea, etc., dar tot nu mergeau programele. Stie cineva care ar putea fi problema ? |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
St |
![]()
|
Dar de ce ai exclus cablul TV ca fiind problema?
|
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
|
|
raducu13 |
![]()
|
am incercat sa evit pt. ca e bagat in perete prin toata casa :|
si m-a mai facut sa evit asta faptul ca intarzaia schimbarea programelor, si cand facea asta nu raspundea deloc la comenzi |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
TheSaiLor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 367 Joined: 6 April 04 From: Constanta ![]() |
"adica au aparut dungi d-alea alb-negre...ok, dau sa schimb programul, si ecranul ramane negru."
Sigur nu ai activat fara sa iti dai seama functia "pixel shift"? La mine asa face cand o activez si dureaza ceva operatiunea asta. |
--------------------
Audi A4 1.9 TDI
Clio 1.5 dCi
- CT - 0123
|
|
raducu13 |
![]()
|
TheSailor, dezvolta putin ce si cum
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Mai nou, la mine nu se strica doar loganu. Ci si televizoru. Asta n-are fulie da' are deflexie pe verticala ca a zburat spre taramuri mai bune. Cred ca s-a dus si transformatoru'. So....
CE rabla de teve sa iau pana in 700 - 800 RON? Merita sa intind la LCD in segmentul asta de pret? Sau mai bine stau la un CRT de marca la 500-600 RON? Am vazut asta in Domo si mi-a cam placut: http://www.emag.ro/televizoare_lcd/televiz...8cm--pM198WA-BZ . Luminozitatea cam mica, dar in rest parea super. Sau un Panasonic Viera? Amandoua is de 48 cm So...ce rabla de teve sa imi iau? This post has been edited by driverx: 9 Sep 2008, 22:01 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Ceva japonez, evident.
![]() Ce ai pus tu in link e un monitor de 19" wide cu tv-tuner incorporat, nici pe departe un televizor. Alea costa. Nu iei pe 1300 cat sa-ti iei unul calumea. Ramai la CRT daca nu-l iei sa te uiti la filme HD, ci doar pentru a vedea stirile o ora pe zi, si eu stiu ce alte evenimente. Si asa vine sfarsitu' lumii, ce-ti mai trebuie teve? This post has been edited by Merced: 9 Sep 2008, 22:04 |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ba, voi chiar vreti sa ma umpleti de dinastia mici si cu ochii alungiti? Macar de ar lucra in locul meu.
This post has been edited by driverx: 9 Sep 2008, 22:03 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am editat inainte sa postezi tu, citeste ce am zis mai sus.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Merced @ 9 Sep 2008, 23:01) Ma, teveu meu NU mai merge. Io cum dracu o sa aflu CAND si DACA vine sf lumii? Ala e monitor TV ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Plasma sau LCD?... sfat achizitie
Mai conteaza? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Merced |
![]()
|
Intreb si eu, cati bani esti dispus maxim sa bagi in asa ceva?(cu 7-800 de lei nu iei nici macar vreun CRT meserias) Ca poate poate se gaseste un televizor LCD si pentru tine. Ala dupa cum am zis e monitor. Nu se merita sa-l iei pentru ca functia de TV e pe locu' doi, nu se vede extraordinar, iar daca nu stai in vreo garsoniera de 15mp, nu stiu ce o sa faci cu el ca 19" wide e destul de putin. Eu am inceput sa ma cacai sa vad un film din coltu' celalalt al camerei(adica cand stau tolanit in pat) pe asa ceva. Daca l-as duce in sufragerie ar fi crima.
![]() This post has been edited by Merced: 10 Sep 2008, 00:02 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
driverx |
![]()
|
Baaaaaaa Merced. 19? Putin. V-ati stricat tat(z)i la cap? Imi trebuie UN TELEVIZOR. NU imi trebuie fite, dintr-o data nu imi trebuie sa imi tapetez peretii cu imagini miscatoare. 19 putin? Televizorul sta in dormitor. 3/4. Si nu vreau sa imi arunc 1500-2000RON pe geam pt un televizor.
Si la 569 RON parca iei un CRT fain. La lonjeroane am vazut cat te pricepi. La LCD-uri vad ca stii sa arunci cu parerea dar de fapt sa nu zici nimic. Next... ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
Avea cu fix 560 ron la un hypermarket promotie la monitor Acer de 22' uaid, pe langa care mai pui un tivitiunar extern de vreo 200 ron cu de toate si gata. Monitorul il poti folosi ca TV dar invers nu, cred ca difera dot pitch-ul sau cum drac ii zice.
This post has been edited by argon: 10 Sep 2008, 06:54 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.511 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 11:04 |