Alegere monitor si placa video
![]() ![]() ![]() |
Alegere monitor si placa video
einstein1984 |
![]()
|
||
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.579 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|||
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
In rezolutii mari intervine si latimea de banda, d-aia in cazul asta ti-as recomanda cu incredere un 3850. Dar super oferta care era acum vreo saptamana, cand modelul de la GeCube cu 512Mb era vreo 325 de lei s-a dus. Stocu' s-a epuizat din nefericire. Ar merge sa cauti un X1950Pro la mana a doua, si asa iesi si mai ieftin. Ca tot spuneai ca nu te intereseaza DX 10, si chiar daca te-ar interesa 8600GT nu e placa care sa te multumeasca in privinta asta. Chiar am jucat pe X1950Pro pe 1680x1050 COD4 in conditii foarte bune.
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.579 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu te cred, insa placa mea video va avea chipset Nvidia si va fi noua.
DX10 nu e musai, insa pentru ce vreau eu vad ca nu gasesc o placa fara optiunea asta. This post has been edited by einstein1984: 17 May 2008, 17:04 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.280 Joined: 24 June 07 ![]() |
Bine bre. S-o stapanesti sanatos atunci. Si sa ne spui cum merge COD-ul pe ea.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
![]() Dar care ar fi motivul sa pui ventilator pe video card daca tot nu vrei sa-i faci OC? Poate imi scapa mie ceva... ![]() Cu ce ai tu acolo va merge bine. Si cum zici ca bugetul e limitat, nu vad ce alta solutie ai avea. parerea mea! Succese! LE: Eu am terminat Crisys pe lapu meu cu doar o amarata de 8600M GT la 1200 x 800 (nativ), binenteles cu detalii sub mediu si fara AA-uri de 4, 8 sau 'jdemii X. Dar l-am terminat. Grafica fluida si efectele acceptabile. Ca nu poti cere mai mult de la el. COD4 nu mai zic. A mers struna si chiar cu oaresce detalii in plus. This post has been edited by koldun: 17 May 2008, 17:16 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
einstein1984 |
![]()
|
Pai imi place sa fie electronica rece si ma gandesc ca poate ma apuca OC-ul in viitor. Dar cum nu vreau sa schimb si sursa, cred ca va fi varianta silent postata mai devreme . COD4 nu stiu daca mai joc, ca l-am terminat. Poate merge crysis.
Va multumesc pentru sfaturi, ati fost foarte amabili. This post has been edited by einstein1984: 17 May 2008, 17:29 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
Misu Cartus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 60 Joined: 9 May 08 ![]() |
Einstein, si eu am Amd X2 dar e 3800+.Sincer, este primul Amd pe care il cumpar si sunt destul de bosumflat pe tema asta.Nu imi place cum merge, Intel face procesoare mult mai bune (si mai reci).Placa de baza am tot un Asus M2N-E SLI de care iarasi sunt suparat, mai ales ca am dat si ceva bani pe ea si nu prea e ok.Placa audio on-board e groaznica, iar chip-setul este destul de vechi, n-force4.
Singurul lucru care il am si sunt foarte multumit de ea, este un 8800 GTS 640Mb, cumparata din afara dinainte sa apara la noi.Chiar daca au aparut alte placi, inca mai face fata cu brio la orice aplicatie nou aparuta. La ora actuala, chiar daca m-ar costa ceva mai mult, m-as orienta pe Intel. |
--------------------
D*A*C*I*A
L*O*G*A*N
1.6 16v
- AG-XX-XXX
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Nu zic ca nu ai dreptate, dar calculatorul actual l-am luat de nevoie, ca ala vechi era crapat. Si asa am dat un salariu pe el.... Oricum, isi face treaba. Cand oi avea bani si chef de laptop sau un sistem gaming cu ce e mai bun pe el.. o sa incerc si Intel, dar deocamadata best value for money e AMD. Asta e!
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Merced |
![]()
|
Fara suparare, dar in niciun caz nu ai dreptate in ceea ce priveste ultima ta afirmatie. Best value for money la AMD? Procesoarele erau foarte foarte bune, prin 2005...
Am luat la mana a doua un E2160 cu 150 de lei si il tin la 3.2Ghz 24/7. La frecventa asta in multe teste, mai ales cele video, echivaleaza un E8200 care costa mult mai mult. Cu AMD-ul nu prea ai ce face, mai castigi 10-20% cu putin noroc la frecventa, cu asta s-au dus persoane si pana la 100%. Oricum costa cam cat procesorul tau un 2180 nou, daca-mi aduc bine aminte, si chiar la frecvente stock e mai bun, asta ca sa excludem overclockingul. Momentan AMD e cu un picior in groapa. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
nu te impacienta ca n-ai mufa pci expres cu 6 pini, ca exact acel cablu din poza (2x molex->6pin pci expres) ori se da la placa video. (am luat de curand un gecube hd3850 pe la vreo 350ron si vine si cu acel cablu "Y" ), ori se cumpara si e ~5lei pe la orice magazin de calculatoare (DC/ultrapro/diverta.. da e bine sa te duci personal si sa intrebi de cablu ala, ca prin comanda sau in alte feluri nu gasesti produsul in lista.. desi il au)
|
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
Merced |
![]()
|
Placile video vin cu adaptoare din molex intr-adevar. Insa un 8600GT normal n-are nevoie de alimentare suplimentare. Poate alea overclockate gen GLH sa aiba nevoie. Oricum sper ca ai si tu o sursa mai de Doamne ajuta, nu Delux, sau alta panarama care a venit cu vreo carcasa no-name.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
einstein1984 |
![]()
|
Un amic are exact un Gainward 8600GT cu ventilator si nu are cu ce sa-l alimenteze, nici direct din sursa si nici daptor nu a primit (dar monitorul lui duce numai 1280x1024 si a jucat numai pana la NFS prostreet, deci nu a avut probleme). Sursa mea e mai no name , dar e cumaprata ca atare de la diverta si se lauda cu 500W, insa prin diverse calculatoare pe net am gasit un necesra de putere de vreo 150W. Deci daca da macar 100W ar trebui sa fie ok.
Sper sa gasesc si cablul ala daca va fi nevoie. Am fost la un dcshop si la un ultra pro cautand orice cablu cu molex mama (ca sa alimentez niste ventilatoare) si mi-au zis ca "nu tinem cabluri" si respectiv "momentan nu avem". Merced, daca tu esti pasionat de OC, bravo tie. LA frecvente stock AMD face procesoare mai ieftine pentru aceiasi performanta decat Intel. Si asta de muuulta vreme. This post has been edited by einstein1984: 18 May 2008, 16:48 |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
Merced |
![]()
|
Legat de ultima ta afirmatie, imi permit o adaugire: pana la un punct. Si punctul asta a ajuns sa fie aproape de capatul inferior al ofertei.
![]() |
--------------------
Ford
Ka
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
stie cineva ceva despre BENQ FP71G+ ?
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
Merced |
![]()
|
Nebun sa fi sa-ti iei 17" in ziua de azi cand un 19" decent nu costa decat cu vreo 150 de lei mai mult...
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
dacotec |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 1 November 05 ![]() |
Mai bine spune ce buget ai...e pacat sa iti iei acum de 17"...Eu am un BENQ de 20" si un ASUS de 22", foarte multumit de amandoua, ba chiar BENQ mi se pare un pic peste ASUS...sau m-am obisnuit eu cu el.La 600 ron iti iei monitor cu DVI, fii pregatit pt zilele ce vor veni!
|
--------------------
citroen/Dacia
Citroen C5/logan 1.4 Laureate
2004
|
|
dariusz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 479 Joined: 13 February 07 From: baia-mare ![]() |
ideea e ca deja l-am luat. cu 500 de roni. iar de 19 sau mai mari , sincer sa fiu nu imi plac , ca si asa camera in care e calcilatoru e destul de mica.
|
--------------------
dacia
supernova
2002 europa
- mm 13 ral membru cooperant
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.634 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
de 19 parca era o oferta la tv cu vreo maaaxim 5 mil la un benq...
|
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Merced @ 25 Jul 2008, 22:16) Nebun sa fi sa-ti iei 17" in ziua de azi cand un 19" decent nu costa decat cu vreo 150 de lei mai mult... Mie sincer nu imi place cum se vede de la apropiere (cam 1-1,5m) un LCD de 19". Singura diferenta intre 17" si 19" este ca are pixel mai mic. Daca vrei sa vezi si filme pe el si nu ai buget de unul mai mare, un 19" este recomandat. |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
low gadget
![]() This post has been edited by C@talin: 26 Jul 2008, 15:28 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Eu am un Lg Flatron de 19 de vreo 1 an si merge beton, ma gandeam in ultimul timp sa imi iau si un LCD de 42 tot de la LG.
![]() |
--------------------
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
si eu am un lg flattron de 72 cm si e super da ziceam si eu
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Jack Daniel's |
![]()
|
Flatron ti-ai luat ?
|
--------------------
.
.
|
|
C@talin |
![]()
|
da il am de 1 an si ceva
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
omegabear |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 116 Joined: 24 January 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DACIA
1310 L
1994
- B 10 AGE "Nu are convingeri decât acela care n-a aprofundat nimic."
E. M. Cioran |
|
C@talin |
![]()
|
eu stiam ca samsung cumpara de la LG
![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 26 Jul 2008, 20:12 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
C@taline nu ti-l mai lauda atata ca se strica
![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
C@talin |
![]()
|
Deci
![]() ![]() ![]() Mie-mi place modelul asta http://www.altshop.ro/monitor-lcd-19-acer-p193w-p-2043.html? ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th July 2025 - 17:18 |