Se sterg mesaje..., Pentru moderatori sau pseudomoderatori!
![]() ![]() ![]() |
Se sterg mesaje..., Pentru moderatori sau pseudomoderatori!
GeorgeB |
![]()
|
||
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|||
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
E girla la Obor. Stampilati cu moneda de 5 lei grei.
![]() |
--------------------
x
x
- x
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
50000 ??? doar atat ?
pai astia sunt stampilati cu *cough* sperietura |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
GeorgeB |
![]()
|
as vrea sa schimb coloana sonora in :
pepe cu : "dar spune cine , cine dar spune cine , cine cine te iuibeste mai mult decat mine ..." |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
da' ce, s-a spart o teava s-au au extins lacul IORe?
This post has been edited by mil: 21 Dec 2004, 16:28 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
marafetu_80 |
![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Buna ziua , as dori sa intreb unul dintre moderatori sau admini de ce i-mi apare in stanga sub avatar cheastia aia cu "warn", ca din cate i-mi aduc aminte nu am folosit un limbaj neadecvat pe acest forum.
Va multumesc. Cu respect Bogdan Moise. P.S. Daca acest post este in privit ca fiind in neregula rog moderatorii sa-l mute sau sa-l stearga. This post has been edited by marafetu_80: 21 Dec 2004, 16:54 |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
mil |
![]()
|
mama ce ati bagat spaima in om!
marafetu cand ai warn 0% e ideal, cand creste e bine sa te ingrijorezi sa clicesti pe el si sa vezi cine ti l-a dat si de ce...si dupa care sa il urmaresti cu masina pe trotuar ![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Daca e "0" Zero stai fara grija. Nu se pune.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
mil |
![]()
|
eu primuuuu...eu primuuu Sic! Sic!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Domnule Moise,
Din cite-mi aduc eu aminte, acea bara de warn apare tot timpul, conteaza sa fie pe 0%. Intrebarile referitoare la warn-urile luate, va rog sa le adresati moderatorilor sectiunilor pe care activati cel mai mult! Toate cele bune! Marty |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
marafetu_80 |
![]() ![]()
|
![]() ZKR Power Group: Members Posts: 190 Joined: 17 November 04 From: Dr. Taberei Buc. ![]() |
Sincer , nu am vazuti la alti co-forumisti chestia aia cu warn si am crezut ca am facut vreo boacana si nu mi-am dat seama.
Va multumesc pentru explicatie. Si chestia aia va dispare in viitorul apropiat?????? Sau va sta acolo pana la decesul meu??? ![]() Va multumesc. |
--------------------
ZKR
Egee 1.6MPI
2005/Preference Beau ,beau , nu ma face sticla!!!!!!!!
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
acolo sta.
tu poti sa-ti vezi doar warn-ul tau |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
bomicabomic |
![]()
|
|
--------------------
x
x
- x
|
|
mil |
![]()
|
toti avem sabia de warn deasupra capului...chiar si moderatorii sunt warnuiti! am auzit eu un caz!
eu ultimuuu, eu ultimuuu; Sic! Sic! This post has been edited by mil: 21 Dec 2004, 17:04 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.526 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
mil |
![]()
|
ei na, ia spune soro, cine? cui? de ce?
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Ov |
![]()
|
esti cam indiscret
![]() |
--------------------
Dacia
1300
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
banurile intre moderatori sunt din dragoste ( vezi dragostea din tei)
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
Ov |
![]()
|
vrei să-l iei dar nu îl nu îl iei, nu îl nu îl iei
|
--------------------
Dacia
1300
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Si ca sa incheiem ziua cu ce am inceput, cititi aici:
http://www.daciaclub.ro/index.php?showtopic=11125 |
--------------------
x
x
- x
|
|
mil |
![]()
|
io nu cred
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
CHE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 24 October 03 From: Bucuresti ![]() |
pfffff... acu vin de la brazi....am luat 3 - familie numeroasa, de) cu 400 000 bucata si mi l-au dat pe al patrulea gratis... pe bune!!! In Moghioros. Asa ca GO cine vrea...
|
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2006/ peugeot 308 - 1.6 hdi
2008
- B xx MAH / B xx MAH slalom printre .... masini....
150cp .... amandoua |
|
mil |
![]()
|
eu il vreau...nu glumesc. Le-as faca o bucurie a lor mei...daca nu e nimeni doritor de pe forum...o sa il rog pe un amic din zona sa treaca, trebuie sa stai prin D. Taberii, nu?
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
CHE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 24 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mil... imi pare rau ca ai inteles altceva... relax... eu vroiam de fapt 4 brazi.. adicalea io, mama, frate-miu si casa de vacanta unde ma duc de sarbatori. Nu am spus ca il dau. Imi pare rau...
PS: Dar daca te duci sa cumperi 3 brazi poti sa il iei tu pe al patrulea... ![]() PS1: Mai bine va grupati si luati cate 3, 4-- aveti sanse mari sa obtineti discounturi destul de mari. This post has been edited by horatiu: 21 Dec 2004, 18:44 |
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2006/ peugeot 308 - 1.6 hdi
2008
- B xx MAH / B xx MAH slalom printre .... masini....
150cp .... amandoua |
|
mil |
![]()
|
ok...de fapt te-ai exprimat bine, eu am inteles gresit. Imi pare si mie rau...E vina mea, trebuia sa ma mir de cea nu a sarit George mai repede...
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
io am fost sa-mi iau calculatorul de la facut, apoi prin H sa caut un cadou , normal ca s-a desfinta magazinul si acum am treaba cacalau
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(horatiu @ 21 Dec 2004, 19:28) pfffff... acu vin de la brazi....am luat 3 - familie numeroasa, de) cu 400 000 bucata si mi l-au dat pe al patrulea gratis... pe bune!!! In Moghioros. Asa ca GO cine vrea... Ohooohooo ... vai da' mult mai costa brazii astia tata. Erau din aur sau cum? ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Marian Cristian |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 22 December 04 ![]() |
Hai ca m-ati facut sa ma inregistrez ...
Vad in forumul meu un mesaj adresat moderatorului sef: http://www Intru aici sa vad ce sa intamplat, prima data m-am mirat, dar apoi sincer m-am spart de ras citind toate mesajele voastre referitor la autorul topicului, nu am crezut ca un forum dedicat banalei Dacii poate fi atat de amuzant ... Sunteti chiar tari! Eu am pus moderatorii dupa experienta si nu dupa aspect sau dupa mentalitate. Nu stiu ce masina are, sau cate servicii are, sau cum gandeste ... dar in GSM, tipul chiar se pricepe. De ce m-am mirat? Pai nu am crezut ca poate vorbi atat de "deschis" ... il credeam mai calm ... Mi-ar place ca unii dintre voi mai nostimi sa intre si pe http://www sa mai anime si pe acolo un pic atmosfera (daca acest lucru se considera spam, imi cer scuze si astept banu) - ca oricum pe multi dintre voi va stiu de acolo ... ![]() Cu stima si respect pentru posesorii de Dacii, Marian Cristian - fost posesor de 1310 ![]() |
--------------------
Daewoo
Cielo Executive GPL
- B-37-BMC
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
QUOTE(Marian Cristian @ 22 Dec 2004, 04:07) Mi-ar place ca unii dintre voi mai nostimi sa intre si pe http://www sa mai anime si pe acolo un pic atmosfera (daca acest lucru se considera spam, imi cer scuze si astept banu) ![]() ![]() ![]() ![]() Moderatori ... la treaba! ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Daddy |
![]()
|
![]() Membru discret Group: Members Posts: 494 Joined: 29 April 04 From: Bacau ![]() |
Nu e bine ca sa dus Dragon sa scrie la gsmland ca nu are functie de moderator sef. Numai sefii au acest privilegiu.
![]() PS: Nu mai pot de ras ! ![]() |
--------------------
Dacia
1300 F
1972
- BC-93-MAX Daciile sunt ca femeile....cat ai bani sa bagi in ele merg bine...cand nu mai ai bani te lasa cand iti este lumea mai draga...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 15:12 |