Se sterg mesaje..., Pentru moderatori sau pseudomoderatori!
![]() ![]() ![]() |
Se sterg mesaje..., Pentru moderatori sau pseudomoderatori!
Marty |
![]()
|
||
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
||
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|||
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
ia de aici
* me slaps marty , over the cheeck ![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ass wipe!
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
totusi moderatorii inca n-au luat masuri ... unde sunteti cavaleri ai mouse-ului?
![]() ![]() |
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
CHE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 24 October 03 From: Bucuresti ![]() |
mie sincer nu mi se pare mult 400k un brad de 2m... Gandeste-te cat ii ia sa creasca...pana la urma bradul e o ''cerinta'' doar pt cei care au copii, nu? Ceilalti am putea sa respectam un pic natura ( vezi noua taxa de poluare ) si sa ne multumim doar cu crengi. (bey da ce m-am gasit si eu sa dau lectii de ecologie dupa ce am luat 4 brazi....ptiuuu)
Preturile probabil o vor lua putin in sus, dar daca ai sange sa te duci pe 24 sa cumperi s-ar putea sa il iei mai ieftin.... |
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2006/ peugeot 308 - 1.6 hdi
2008
- B xx MAH / B xx MAH slalom printre .... masini....
150cp .... amandoua |
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
eu in anii trecuti luam doar pe data de 24. gaseam marfa un pic mai nasoala, dar totusi acceptabila . eu am niste standarde inalte cand vine vorba de brazi. ii luam la 50% din pretul normal din anul acela.
anul trecut am cumparat un brad arficial care arata de VIS . incredibil cat de bine e facut si cat de frumos poate sa arate. |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
CHE |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 171 Joined: 24 October 03 From: Bucuresti ![]() |
e o solutie ok... mai ales ca exista tot felul de ''meglemuri'' care pot face sa miroasa in casa a brad...
|
--------------------
dcab 4x4-1.9D
2006/ peugeot 308 - 1.6 hdi
2008
- B xx MAH / B xx MAH slalom printre .... masini....
150cp .... amandoua |
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Hai, mai ca omu' cu GSM-ul n-a fost rau intentionat. Si forumu' mnealui e interesant.
Nu mai fiti asa de constipati, ca se apropie Craciunul. Si o sa va destupati la burta musai! ![]() ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
GeorgeB |
![]()
|
bei capsunarule
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Valentine |
![]()
|
![]() Old Timer Group: Members Posts: 1.074 Joined: 20 September 03 From: California ![]() |
|
--------------------
Ford
Focus
2009 Hi, I'm a signature virus. Please replace your old signature with this signature and help me take over the world of signatures.
Atentie, atentie, si iar atentie! |
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Valentine .. lasa-l mai sa incerce sa ne atraga pe gsmland ...
Suntem intr-o tara libera ![]() Cat timp ai editat linkul ala ... totul e OK ![]() |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 04:13 |