Se sterg mesaje..., Pentru moderatori sau pseudomoderatori!
![]() ![]() ![]() |
Se sterg mesaje..., Pentru moderatori sau pseudomoderatori!
bomicabomic |
![]()
|
||
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
|
||
--------------------
x
x
- x
|
|||
mil |
![]()
|
![]() ocupat Group: Members Posts: 309 Joined: 23 January 04 From: x ![]() |
Eu propun titlul : Sindromul Post-Ignat!
sau mai pe lung: Efecte secundare ale prepararii caltaboșului in postul Craciunului. Studii de cazne. |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
care mai ? ca porcii trebuie adormiti mai inatai. nu se mai poate folosi vechea metoda a cutitului.
asa ca propun o rezolvare pasnica a conflictului Attached thumbnail(s) schweinerei.jpg ( Size: 64.94k ) Number of downloads: 61 |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
- --- L7 2.5 all in black - edition -
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
QUOTE(GeorgeB @ 21 Dec 2004, 12:58) Auzi ma, poza aia cu porcii "sixty-niners" mi-a umplut meilu', acu' o dai si aici ? Apropo de ritualul de sacrificat godaci cu ocazia Sfintelor Sarbatori de Craciun, l-ati vazut pe Jiji cum umbl cu sabia-n mina ca sa haragageau porcu? Unde mai pui ca a si zis ca-l doare-n brisca despre regulile si legile UE si ca el respecta datina locului! |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
GeorgeB |
![]()
|
![]() the 7 stars of Pleiades constellation Group: Members Posts: 1.870 Joined: 7 January 03 From: Bucuresti ![]() |
domnu' jiji , ca este un domn , care este, are voie ca daca vrea el , cumpara si porcu' si pe ma-sa , respectiv a lu' porcu.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
bomicabomic |
![]()
|
![]() Ex-membru DaciaClub Group: Members Posts: 1.072 Joined: 7 September 04 ![]() |
Mai sincer sa fiu, cam avea dreptate. Nu prea vad eu pe taranu X sa se duca la abator cu porcu. Cind vorba aia, abatoru cel mai apropiat e la cel putin 100 km.
Si pina la urma, asta-i traditia la romani. Ce farmec mai are "pomana porcului". |
--------------------
x
x
- x
|
|
GeorgeB |
![]()
|
capu' lui motzoc noi vrem !!!
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
mil |
![]()
|
sa il vad eu de Boboteaza pe acesta aproape-se(ma)natorul jiji cum arunca crucea invelita in 1000 de frunze in piscina si care dr. Pr. iese cu ea in dinti!!!
|
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
bomicabomic |
![]()
|
Mai stiti voi ce se scanda prin '90. "Iliescu de Craciun este porcu cel mai bun". I-a fost frica si d'aia a fost de acord cu cerinta UE.
|
--------------------
x
x
- x
|
|
GeorgeB |
![]()
|
as dori sa adaug pe aceasta cale un sincer
![]() |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
Bine mai golanilor , ati dat-o pe abatoare si altele conexe.
Dar cu Narcisa cum avicola mea ramane? Mil , reactii ,sfaturi , j'ai besoin de ton aide. ![]() This post has been edited by Funny: 21 Dec 2004, 13:15 |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
bomicabomic |
![]()
|
|
--------------------
x
x
- x
|
|
Gabi |
![]()
|
![]() Preacuvincios moderator Group: Members Posts: 591 Joined: 25 July 03 From: Bucuresti ![]() |
Dragi coleguti tin sa va aduc aminte ( desi risc sa imi iau niste rosii, cartofi si alte legume in freza) ca topicul era despre dl moderator sef frustrat de faptul ca i se sterg niste topicuri si am ajuns la porculde craciun. e bine
|
--------------------
Renault
Megane 2 bicorp
2004 - 1.5 dci Conf Exp
- XXXXXXX
|
|
vv |
![]()
|
![]() dilbert.com Group: Members Posts: 1.080 Joined: 10 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Care narcisa? Despre asta e vorba?
[later edit] ei, gabi, sper ca esti multumit - am deviat discutia care se indrepta periculos inspre porcul de craciun ![]() This post has been edited by vv: 21 Dec 2004, 13:15 Attached thumbnail(s) narcisa.jpg ( Size: 10.4k ) Number of downloads: 33 |
--------------------
Renault
Grand Scenic
2008
- B.00.XXX It is final proof of god's omnipotence that he needs not exist in order to save us.
|
|
mil |
![]()
|
parleste romaneste Narcisa mai...asa ca eu unu' te las sa te descurci/incurci pre limba ta...stai sa iti caut o poza sa te conving, numa' zi ce vrei: față, spate sau profil?
l.e. mai vv, imi stricasi surpriza ![]() @gabi, pai daca e berbant sa vina sa vorbeasca cu asupritii astia de useri, sa ne indemne la revolta, sa ne trezeasca constinta de clasa, pna una alta, mai vorbim si noi ca baietii de ce ne doare...cei 3 F: foale, fotbal, fu...lori! This post has been edited by mil: 21 Dec 2004, 13:18 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
are dar nu prea stie cum sa ceara , de emotii ofc.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
Funny |
![]()
|
QUOTE(bomicabomic @ 21 Dec 2004, 13:12) Nu mai funny, J'ai besoin. Ceea ce ai scris tu suna cam asa : Eu nevoie de ajutorul tau. Adicatelea nu prea ai nevoie. Multumesc frumos.Intr-adevar suna ceva de genul:Arabul da lantic de aur la tine daca tu urci masina la mine. Si uite asa se culturalizeaza Funny si devine para! |
--------------------
Dividae
et
|
|
bomicabomic |
![]()
|
QUOTE(Gabi @ 21 Dec 2004, 13:13) Dragi coleguti tin sa va aduc aminte ( desi risc sa imi iau niste rosii, cartofi si alte legume in freza) ca topicul era despre dl moderator sef frustrat de faptul ca i se sterg niste topicuri si am ajuns la porculde craciun. e bine Pai daca initiatorul a disparut, ce drac sa mai discutam p'aici decit d'astea de sezon. Si la 3 joburi si 45 milioane il aduce direct din UE (porcu), in leasing, gata scos din mocirla ![]() ![]() This post has been edited by bomicabomic: 21 Dec 2004, 13:22 |
--------------------
x
x
- x
|
|
mil |
![]()
|
ai uitat de Traviata, dar te iert
![]() |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
as vrea pe aceasta cale sa urez hackuire placuta a procului domnul mares.
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
mewtwo |
![]()
|
![]() LA LA LA TRA LA LA Group: Members Posts: 129 Joined: 21 April 04 From: Bucuresti ![]() |
De la inceput ma chinuie o intrebare : 45 de milioane brut sau net ? Adica in mana sau ...?
|
--------------------
DACIA
LOGAN Laureate ....regimul HAMBURGHEZO-MOSIERESC.....
|
|
Funny |
![]()
|
|
--------------------
Dividae
et
|
|
bomicabomic |
![]()
|
|
--------------------
x
x
- x
|
|
GeorgeB |
![]()
|
as dori pe aceasta cale sa trasmit sincerele si caldele mele urari de la mai multi bani in mana domnul mares.
perdelele sutn chiar cool , vreau si eu sa stiu de unde l-ati luat . |
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
mil |
![]()
|
si n-ai vazut agregatul de clima, ala chiar e cool mah!!!!
This post has been edited by mil: 21 Dec 2004, 13:34 |
--------------------
x
x
- x I Bog te veselit!
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
Ce ati zis ca ia la mana?
![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
bomicabomic |
![]()
|
|
--------------------
x
x
- x
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
GeorgeB |
![]()
|
|
--------------------
SUBARU
Legacy 2.5
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 23rd July 2025 - 04:14 |