Despre un avatar jignitor, Split de la "1 banc"
![]() ![]() ![]() |
Despre un avatar jignitor, Split de la "1 banc"
argon |
![]()
|
||
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
||
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|||
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
Si totul a plecat de la un claxon....
![]() ![]() |
--------------------
------
------
------
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Pai - claxonul ce face? Face galagie, nu?
|
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
QUOTE(argon @ 8 May 2008, 10:36) E, hai ca asta ar fi prea de tot! ![]() ![]() Buna ziua doamnelor si domnilor, userul Matli s-a dus la userul Argon sa-l calce cu masina ca avea boala pe el. Userul Argon a ripostat lovindu-l in cap cu un claxon inca nemontat...ambii s-au impacat si se afla acum intr-o bodega morti de beti! ![]() |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
sa nu uitam de sporul de stres
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.701 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Bah, eu va dau reptatie negativa daca mai continuati! Si va confisc si mingea si o dau pe scoala.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
He he... ce stiti voi.. bonurile alea de masa-s acceptate si pentru alte servicii...
|
--------------------
.
.
|
aqua |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.251 Joined: 24 February 05 From: Bucuresti ![]() |
avand in vedere ca avatarul este expres realizat in urma conflictului pe topic, eu personal cred ca ar trebui facut ceva, ar insemna ca fiecare cand are o problema cu cineva poate sa faca ce vrea pe aici,ca doar e forum liber de discutii, mai urmeaza vreun clip video in care isi etaleaza calitatile fizice si cate bucati ii da respectivului si avem super forum, cu de toate.
ca sa nu mai zic, ca mai demult observasem la un coleg de aici, are in avatar Romania si in locul Ardealului are Republica Maghiara, sau ceva de genul asta, vreau sa zic ca greu m-am stapanit sa nu zic nimic, deocamdata nu am reactionat si nici nu cred ca o sa zic ceva....poate se trezeste altcineva This post has been edited by aqua: 8 May 2008, 11:11 |
--------------------
ex. megane dci,
ex. Sportage GDI
2017 Sportage 2020 AWD T-GDI
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E fara numar
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Ban definitiv la madli si gata problema.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(aqua @ 8 May 2008, 12:09) ca sa nu mai zic, ca mai demult observasem la un coleg de aici, are in avatar Romania si in locul Ardealului are Republica Maghiara, sau ceva de genul asta, vreau sa zic ca greu m-am stapanit sa nu zic nimic, deocamdata nu am reactionat si nici nu cred ca o sa zic ceva....poate se trezeste altcineva spune, da un pm sau report unui moderator.. QUOTE(ionutctn @ 8 May 2008, 12:13) cu spaga clar ![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
Buyaka |
![]()
|
![]() Membru pasionat Group: Members Posts: 507 Joined: 23 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu unul am observat o chestie... mai intai cu SGM acum si Muttley si probabil ca s-a mai intamplat. Pe scurt ... cum incepe unul sa faca o modificare la masina, incepe sa se creada buricul pamantului... le stie pe toate si e in masura sa faca ce vrea basca lui pe forum si mai mult are si pretentia sa-si impuna propriile idei...asta e o impresie proprie si personala si nu stiu de ce se intampla asa...poate se ia, mai stii...
Fara nici o suparare, n-am nimic cu nimeni, ba din contra admir oamenii care au facut ceva la masini si care au idei, insa un forum e un loc public unde dai si peste oameni destepti si peste oameni mai putin destepti, insa nu se poate ca un loc virtual sa fie chiar atat de important incat sa degenereze discutiile in certuri sau poate chiar mai rau... Fratii mei, Argon, Muttley... nu sunteti in strada, sunteti intru-n mediu virtual, vedeti niste litere pe ecran... e simplu... va intereseaza, cititi, nu va intereseaza nu va uitati. Cat despre avatare... sunt iarasi o prostie... exista functie in Opera show/hide pictures... folositi-o pe aia ![]() Inca o data cu toata stima pentru toti membrii foumului, am avut si am in continuare de invatat de la toata lumea, ajungeti va rog la un consens... nu asta e realitatea, realitatea e dincolo de calculator. Am facut si eu destule la masinuta mea, iar daca pot ajuta pe cineva cu un sfat, o fac, daca nu ma abtin, chiar daca in urma unui sfat sunt criticat sau primesc reputatie negativa sau mesaje aiurea pe PM nu ma acresc... vorba aia... "cainii latra, ursul merge"... nu trebuie sa facem un capat de tara dintr-o parere contra sau o idee care se poate dovedi a fi mai buna... Numai bine la toata lumea si imi cer scuze daca am ofensat cu ceva! |
--------------------
Dacia Berlina '96
Opel Frontera '97
'96; 4x4 '97
- B
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Io cand il prind pe argon o sa-l claxonez de nu se vede...asa, a la Buuresti
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
argon |
![]()
|
QUOTE(Buyaka @ 8 May 2008, 11:19) oricand, am zis-o si o mai zic, atata timp cat posteaza ce trebuie, fara jijniri, avatare aiurea, si alte alea, nu am absolut nimic cu el, si cum nu cred ca asta se va intampla..... Asa de satul sunt de victimizati, adica el ma face in toate felurile, si tot el e ala calcat in picioare? ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Regulament nu aveti? Sau e numai pentru cei cu vechime mica?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
os |
![]()
|
Ba avem, si nu-i numai pentru cei cu vechime mica. Vom avea grija ca Regulamentul sa fie aplicat in spiritul- si in litera lui. Dar mai inainte vreau (vrem) sa vedem ce are de spus Muttley insusi - caci asa cum se intimpla de fiecare data asta va nuanta aplicarea Regulamentului.
|
--------------------
.
.
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
Am inteles ca moderatorii au si reducere la Logan-uri, la modelele cu motor V8.
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
os |
![]()
|
Bai, nu ne mai da in git...
|
--------------------
.
.
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(os @ 8 May 2008, 12:50) Dar mai inainte vreau (vrem) sa vedem ce are de spus Muttley insusi - caci asa cum se intimpla de fiecare data asta va nuanta aplicarea Regulamentului. Pai nu mai are nimic de spus, uite aici: (deja s-a delogat) QUOTE(Muttley @ 8 May 2008, 09:36) Mi-am schimbat parola, e bagata la plesneala. Oricat de patetic par scriind mizeriile astea, sa-mi bag poola-n capu' meu prost ca mi-am irosit atata timp pe forumul vostru privat. ![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
argon |
![]()
|
ca sa citez pe cineva...'imi curge o lacrima pe obrazul drept'.
ma intreb cum poti baga o parola la plesneala de 2 ori la fel ![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
OAP |
![]()
|
Pai alegi o parola la plesneala si o introduci de doua ori. De exemplu numele unui oras la plesneala
![]() |
--------------------
.
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Simplu !
O scrii la plesneala intr-un document word ( de ex ) . Dai copy ... paste de 2 ori ... si apoi stergi documentul ![]() Dar o poti recupera cu ajutorul mail-ului ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
argon |
![]()
|
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
|
|
OAP |
![]()
|
Faceam si eu misto off topic ca mi se pare o faza de doi roni
|
--------------------
.
.
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Mie nu mi se pare prea jignitor avatarul . Daca scria numele lui argon ... eram de acord ... dar asa , nu
![]() Putea sa scrie Fier , Cupru , Aluminiu , Wolfram ( sper ca am scris corect ) , etc ![]() |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
OAP |
![]()
|
QUOTE(cosmin_2300 @ 8 May 2008, 13:12) Mie nu mi se pare prea jignitor avatarul . Ba e jignitor si e pe fata. |
--------------------
.
.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th July 2025 - 12:47 |