Despre un avatar jignitor, Split de la "1 banc"
![]() ![]() ![]() |
Despre un avatar jignitor, Split de la "1 banc"
sadi |
![]()
|
||
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|||
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Sunt sigur ca la elementul chimic Argon s-a gandit si Muttley cand si-a pus avatar-ul ala
![]() |
--------------------
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(os @ 8 May 2008, 10:46) Pentru a stinge de la bun inceput smecheriile-dintre-blocuri din categoria celei incercare de RSV aici mai sus: Am inteles ca nu poate intra, ori are ban, ori nu stiu ce...NU CONTEAZA ce crede dl. RSV sau sau dl. X sau Y. Conteaza ce cred EU, si in acest caz concret EU consider ca avatarul este jignitor, punct. Pentru neclaritati vezi avatarul meu. Reiau insistent apelul catre Muttley de a inlocui/inlatura imaginea. QUOTE(klaus @ 8 May 2008, 11:18) Nu-i plac femeile cu p..a? ![]() QUOTE(argon @ 8 May 2008, 11:46) nu, daca tot ajungem la dezvaluiri totul a inceput de cand am fost eu(si nu el probabil?) numit moderator prin 2006. Asta e numai in mintea ta.Nici nu stiu daca a mai depus cineva(si aici ma refer la oameni care se pricep la dacii si la oameni in general) candidatura pentru postu ala mult ravnit de tine. Cat despre claxonul ala, nu stiu daca nu te-ai oparit cam tare cand ti-am sarit toti in cap. Sustin in continuare, ca un moderator n-ar trebui sa prolifereze ilegalitati, mai ales pe aria sa. In alta ordine de idei, Muttley e major si vaccinat si daca el asa intelege sa paraseasca scena, eu n-am ce face. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Din ceea ce s-a discutat pana acum rezulta urmatoarele:
1) In 2006 se dadea spaga ca sa ajungi moderator 2) Se da in continuare spaga pentru reputatie 3) Moderatorii au reducere ca sa isi cumpere Logan 4) Cum se poate introduce o parola la plesneala de 2 ori? 5) Pentru postul de moderator ramas vacant in 2006 nu au fost depuse mai multe candidaturi; 6) Toate cele de mai sus This post has been edited by ionutctn: 8 May 2008, 12:27 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Plus Matli se pisa pe Mendeleev.
|
--------------------
Tedei
-
-
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
@sadi, @all: eu as lasa topicul asta sa se "raceasca" de la sine. Cred ca citind (respectiv scriind in) acest topic lumea are ceva de invatat.
@cosmin_2300: deja ti-a raspuns vis-a-vis (nu ma intereseaza ce crede lumea, ci ce decid EU). De altfel, ceea ce spui tu (si sper pentru tine ca ai spus-o in gluma) face parte fix din categoria pe care cu retinere si cu bunavointa am numit-o mai devreme "smecherie-din-spatele-blocului". Sunt convins ca nu te caracterizeaza, asa-i? |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
sadi |
![]()
|
![]() tanti moderatoreasa Group: Moderatori Posts: 2.001 Joined: 23 August 07 From: Bucuresti ![]() |
si eu daca nu vreau logan ce fac?
![]() |
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
- numar de moldova :) Inteleptul nu spune ce stie, iar prostul nu stie ce spune.
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Primesti reputatie!
![]() Moca! This post has been edited by pastrama: 8 May 2008, 12:34 |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(os @ 8 May 2008, 13:32) @sadi, @all: eu as lasa topicul asta sa se "raceasca" de la sine. Cred ca citind (respectiv scriind in) acest topic lumea are ceva de invatat. @cosmin_2300: deja ti-a raspuns vis-a-vis (nu ma intereseaza ce crede lumea, ci ce decid EU). De altfel, ceea ce spui tu (si sper pentru tine ca ai spus-o in gluma) face parte fix din categoria pe care cu retinere si cu bunavointa am numit-o mai devreme "smecherie-din-spatele-blocului". Sunt convins ca nu te caracterizeaza, asa-i? EU = European Union? |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
sadi |
![]()
|
|
--------------------
VW
Passat Confortline
2.0 TDI 140 cp 2009
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Eu am mai observat ceva .... argon si muttley se tachineaza mereu ... daca argon e moderator , nu inseamna ca la prima greseala poate bana pe cineva pe care "are pica" .
Hai sa fim seriosi ... totul trebuia sa se poarte pe un ton civilizat ... dar ca de obicei , "moderatorul e vinovat" . Amandoi sunteti vinovati ( parerea mea ) . Poate Muttley a inceput ... dar amandoi ati continuat ![]() QUOTE(os @ 8 May 2008, 13:32) @sadi, @all: eu as lasa topicul asta sa se "raceasca" de la sine. Cred ca citind (respectiv scriind in) acest topic lumea are ceva de invatat. @cosmin_2300: deja ti-a raspuns vis-a-vis (nu ma intereseaza ce crede lumea, ci ce decid EU). De altfel, ceea ce spui tu (si sper pentru tine ca ai spus-o in gluma) face parte fix din categoria pe care cu retinere si cu bunavointa am numit-o mai devreme "smecherie-din-spatele-blocului". Sunt convins ca nu te caracterizeaza, asa-i? Tot ce vreau e sa linistesc putin apele ... am scuzat ( intr-o oarecare masura ) avatarul lui muttley ... chestia e ca amandoi au onoare si nu renunta ... Sa fim seriosi ... de la un claxon va certati ?! Motiv mai tampit n-am auzit ( fara suparare ) ![]() ![]() L.E. : Ca sa nu se inteleaga ca l-am acuzat cu ceva pe argon ... prin acest post am vrut sa spun ca de obicei ala care are putere mai mare castiga . In cazul nostru , esti moderator si ai castigat ![]() Fara suparare ... This post has been edited by cosmin_2300: 8 May 2008, 12:43 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
QUOTE(vis-a-vis @ 8 May 2008, 12:21) Nici nu stiu daca a mai depus cineva(si aici ma refer la oameni care se pricep la dacii si la oameni in general) candidatura pentru postu ala mult ravnit de tine. Cat despre claxonul ala, nu stiu daca nu te-ai oparit cam tare cand ti-am sarit toti in cap. Sustin in continuare, ca un moderator n-ar trebui sa prolifereze ilegalitati, mai ales pe aria sa. mult ravnit? ![]() Iar de sarit in cap..a fost doar el, stai linistit. Ilegalitati? atunci trebuiau inchise demult topicele cu modificari nomologate mult mai grave,(inclusiv al lui muttley) cum ar fi motoate de 100+ cai pe dacie, nu-i asa? dar nu, asta e pasiune si arta frate, ce stiu eu...tind sa-i dau dreptale lui buyaka, s-a trezit cu motorul de alpine in portbagaj, i s-a urcat ingineria la cap, ce conteaza ca nu a fost in stare sa-l monteze? Si ce daca sunt moderator? faci ce zice popa, nu ce face popa. This post has been edited by argon: 8 May 2008, 12:53 |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu mai folosi cuvinte pe care nu stii sa le scrii...
Sunt antipatic pentru ca nu sufar prostia si o tratez ca atare. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ma asteptam la un raspuns concret, dar cand nu esti in stare de unul te legi de amanunte.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Mai da santeti off topic rau de tot...Liviuuuuuuuu
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Funny |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.272 Joined: 7 October 04 ![]() |
[quote=cosmin_2300,8 May 2008, 12:35]
Eu am mai observat ceva .... argon si muttley se tachineaza mereu ... "Graitorii" de limba franceza spun ca "cine se tachineaza se iubeste",asa ca cine stie?! ![]() In orice caz avatarul ala nu jigneste pe nimeni , poate doar pe Muttley , care de cand face pipi pe "tabelul lui Mendelleev" o are atat de mica incat trebuie sa se cotrobaie ca lumea dupa "dansa" ![]() ![]() This post has been edited by Funny: 8 May 2008, 13:07 |
--------------------
Dividae
et
impera! Lasciate ogni speranza , voi ch'entrate!
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
E, putem rezolva. Cam cat vrei sa stai la gazeta?
![]() |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
ady77 |
![]()
|
4-5 zile pe saptamana, poate mai reusesc si eu sa muncesc
![]() |
--------------------
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
Nu mai plangeti ca am venit
![]() ![]() TOPIC CLOSED ! |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 22:34 |