Azi am inceput scoala de MOTOCICLETE, Wish me Luck !
![]() ![]() ![]() |
Azi am inceput scoala de MOTOCICLETE, Wish me Luck !
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
vizitatorul |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 248 Joined: 10 May 09 ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 L
1998
- B453SCU
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
De smecheri pe doua roti
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Astia au cauciucuri de la Avon?
![]() Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
deci cati suntem dacioti cu motoare in bucuresti? Ca decat sa mergem la vedetele alea cu R1 din 2011 mai bine ne vedem noi la un cico...
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Păi suntem mai multi de 5 cred. Nu trebuie să ne băgăm în seamă cu toată lumea de acolo.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
pai asa.. hai sa ne vedem separat la un cico, intr-o seara... pe la 5-6...
eu frecventez o bodega misto pe Icoanei... terasa, darts, muzica buna (soft rock)... Hai sa ne adunam... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
cosmin_2300 |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
Au voie și conservarii să vină?
![]() This post has been edited by cosmin_2300: 25 Sep 2012, 09:38 |
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
Doar daca vin cu conserva in 2 roti.
Suma respectelor, Alydor |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
la intalnirea aia e pe grupuri... vitezisti intr-un loc, chopper in alt loc, enduro pe iarba etc....
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Se poate veni cu undita?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 434 Joined: 17 September 10 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
- B 696 BUL Cu cat cunosc mai bine oamenii, cu atat iubesc mai mult cainii.
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Rotile de viteza sint mai rotunde.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
iulia_boris |
![]()
|
asa ma gandeam si io..
![]() |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Speedy |
![]()
|
![]() Membru donator Group: Members Posts: 916 Joined: 27 December 05 From: Anytown USA ![]() |
Eu sunt in Bucuresti pana vineri.
Din partea mea, pot sa vina si cei care n-au motor dar si-ar dori sa vada cu ce se mananca. |
--------------------
....
...
.... Opel Astra J Innovation 2012 2.0 CDTI Ex Logan Prestige 1.6 16v
Suzuki XF650 Freewind 2001 Specialized Carve Expert |
|
skija |
![]()
|
visule, cand esti disponibil?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Sincer, nu îmi place ideea de întâlnire în cârciumă. Fiind pe două roti, mai bine să eliminăm tentatiile. Deocamdată mi-a expirat asigurarea. Dacă rezolv și nu sunt la muncă, o să dau o fugă pe la Arc.
This post has been edited by vis-a-vis: 25 Sep 2012, 12:39 |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
skija |
![]()
|
pe mine invers... nu ma incanta sezatorile pe centru...
![]() Dar daca ajungi, da un semn ca e in zona mea, lucrez la Piata Presei... sa vin sa ne cunoastem... -- LE: Eu ies asta seara (17.30 - 19.00) la bodega cu pricina... E pe Str. Icoanei capatul dinspre Dacia (Icoanei colt cu Donici). Daca vrea vreun motorist sa bea o citronada, o bere fara alcool, un cub de gheata.. gaseste negresa mea acolo... This post has been edited by skija: 25 Sep 2012, 15:19 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Eu la noua am ajuns acasa
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
skija |
![]()
|
mi-a sosit armura... nu e ea de chopperist da' e sanatoasa.. Sper sa n-am nevoie de ea...
Attached thumbnail(s) icon.jpg ( Size: 61.05k ) Number of downloads: 206 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
corbex |
![]()
|
Cu Decebal n-avea?
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
skija |
![]()
|
ai o fixatie... ti-e dor de colegu' de banca, este?
|
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Tricoiu ala are multe gauri asa ca in caz de se risipesc plamanii,inima. Poate ramane ceva piele dar nu cred sa fie amatori de tatuaj burebistic si oricum fiind aschiuta are masura mica la piele.
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
iulia_boris |
![]()
|
da' sadici mai sunteti..
![]() nenicii ,astia, mai in varsta.. azi am vazut un motorist cu vesta ca a ta.. ![]() chiar il admiram ca era omu' echipat ca la carte.. |
--------------------
Dacia
Dokker Laureate 1,6..
2016
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 21:19 |