Azi am inceput scoala de MOTOCICLETE, Wish me Luck !
![]() ![]() ![]() |
Azi am inceput scoala de MOTOCICLETE, Wish me Luck !
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
2xGI |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 993 Joined: 24 October 08 From: Bucuresti ![]() |
a trecut ceva vrema de atunci (frica a fost atunci in perioada imediat urmatoare de dupa incident)acum pot spune ca poate as mai conduce moto.dar trebuie f. mare atentie(ca si la masina dealtfel).eu am spus ca este o pierdere de timp si bani
cat.A(pasionati de moto o sa imi sara in cap acum!!). |
--------------------
ex. Dacia
1300
1978
- momentan Treanta 2 niciodata sa nu spui niciodata
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Poate unii sunt mult prea pasionati de motociclism pentru a ceda in fata greutatilor. Pana la urma, toti mor, nu toti traiesc, viata-i scurta, serveste intai desertul
![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
BuNu' |
![]()
|
![]() Biker Group: Members Posts: 72 Joined: 18 September 05 From: Bucuresti ![]() |
Cine isi ia moto pt agatat sa nu o faca! Care isi ia motocicleta pt deplasare din pct a in pct b sa nu mai stea pe ganduri! Iar cel care e dependent de adrenalina sa se gandeasca de o mie de ori. Atat a avut sa va spuna un motociclist patit. Drum deschis.
|
--------------------
Dacia
Golan
2007 1,5dci 85 KissFM
- B-zerozero-LEO Arguing on the internet is like running on special olympics, even if you win, you're still retarded!!!(somebody once said)
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
cum a spus si MAERSK acum vreun an....nu cred ca se merita pe drumurile din romania
![]() ![]() sa nu mai spun...ca la orice impact nu ai nimic nimic sa te apere....dar nimic....in romania mor foarte multi oameni pe sosele.....cu atat mai mare e riscul daca nu esti inconjurat de o tona de fier (masina)....eu spun sa te mai gandesti ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Atv-ul e un mare fsssss fata de o motocicleta pe 2 roti..
|
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
Tince1290 |
![]()
|
![]() Membru cititor Group: Members Posts: 1.795 Joined: 19 September 08 ![]() |
QUOTE(sonycu @ 27 Mar 2009, 23:05) draguleee...atv-ul e pentru altceva...pt alte senzatii..eu am si categoria A....stiu ce vorbesc....si atv-ul nu l-am luat pentru ca mie frica sa ma dau pe motocicleta....atv-ul l-am avut cu 2 ani inainte sa dau de permis la A ![]() ![]() ![]() si inca ceva..legat de ce ai spus tu....cuvantul motocicleta inseamna autovehivul cu 2 roti!!!!! deci pe langa faptul ca nu ai spus nimic in tema cu topicul ai folosit si un pleonasm....ha-ha ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Tince1290 @ 27 Mar 2009, 23:18) pentru ca eu STIU ce inseamna un accident de motocicleta ....nu am avut eu...dar totusi stiu....daca tu nu sti e problema ta ![]() "Dragule".. nu doresc sa intru in discutii contradictorii cu tine.. Si te rog nu iti permite sa vorbesti despre mine, nu ma cunosti, habar n-ai tu ce stiu eu sau ce nu stiu sa fac.. Intelegi "Dragule" ?? Si ca tot vorbesti de contradictii, ia citeste mataluta ce ai scris mai sus? Dai singur cu bata in balta, stii ce inseamna accident de motor, ai vazut la tv, dar sigur, stii.. bravo tie "Dragule".. te felicit !! Te las acum sa te bati cu pumnii in piept, iti las ultimul cuvant, stiu cat de mult inseamna pentru tine !! Toate cele bune, si relax "Dragule" |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
Tince1290 |
![]()
|
mda....nu stiu de ce te superi...nu am vazut la televizor dar un prieten a avut un accident foarte grav
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Pe principiul asta, daca iesi din casa, e periculos, ca am vazut eu cum se moare.
- Bai, nu iesiti afara din casa, ca a cazut var-miu! Si inca o treaba, motocicleta nu inseamna neaparat supersport... mai sunt si alte categorii, iar pentru drumurile din Romania, un enduro sau un dual-sport, e perfect. Sincer, eu asa as vrea sa ramana, sa nu aibe acces toti mitocanii in anumite zone. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Tince1290 |
![]()
|
mda...stiu ca in romania e periculos si pe strada....intr-o zi a picat o caramida de pe un bloc la vreo 2 metri in fata mea
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
Ti-am inteles parerea de la inceput, nu trebuie sa repeti la nesfarsit.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
|
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Up
![]() E acum ori niciodata ... adica altfel spus daca anul asta nu dau de A si nu imi cumpar motocicleta atunci probabil nu se va mai intampla niciodata. Asadar : 1. astia la scolile de moto te invata doar cum sa iei examenul sau te invata sa mergi cat de cat ok ? 2. nu vreau scuter, vreau motocicleta "sport". Eu visez la un Honda CBR600F, dar cum imi cunosc lungul nasului (a se citi imi e frica de viteza si nu vreau sa mor) ma multumesc cu un Aprilia RS125 la care nu ii voi scoate limitatorul. E ok asta pentru inceput ? Pe autovit e una din 2011 cu 1600 euro : http://www.autovit.ro/aprilia-rs-M3073285.html . Chiar asa ieftine sunt ? Asta din 2008 pare mai aproape de adevar : http://www.autovit.ro/aprilia-rs-M3076171.html 3. Alte sfaturi ? Buget maxim 2500 euro pentru scoala + moto + revizie + echipament. PS : Inca nu sunt 100% sigur ca voi face pasul asta. Eu vreau, dar sunt unele chestii care ma retin. This post has been edited by Shush: 26 Mar 2012, 23:44 |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
Alydor |
![]()
|
![]() Pressar Group: Members Posts: 2.771 Joined: 12 March 06 ![]() |
shush tata iti e bine? te-ai apucat de dezgropat morti? aaa topice? Ti s-a urat cu binele de vrei sa iti iei totocicleta... Sa te inscrii musai la donatorii anonimi... Ramai naibii in masina... macar mai esti protejat de un fier, de o usa de un eirbeg...
P.S. Vezi ca prima are ABS... Suma respectelor, Alydor This post has been edited by Alydor: 26 Mar 2012, 23:46 |
--------------------
-
-
- Igo8 - C520
Primo - Samsung Galaxy Mega 5.8 Duos Cine nu poate da exemple da sfaturi.. When everything fails, RTFM! |
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
La 50 km/h cum as merge eu si doar cand e super liber, mai mult de rupt o mana - doua nu cred.
Eu stiu sa merg cat de cat, dar vreau o scoala unde sa ma invete sa merg bine si in maxima siguranta. |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Ce distanță ai parcurs pe motocicletă? Realizezi că mare parte din timp și mai ales pe frânări ai nevoie de brațe zdravene? Cu încheieturile alea de pianist somalez nu te văd prea bine pe motor...
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
QUOTE(Shush @ 26 Mar 2012, 23:49) La 50 km/h cum as merge eu si doar cand e super liber, mai mult de rupt o mana - doua nu cred. Eu stiu sa merg cat de cat, dar vreau o scoala unde sa ma invete sa merg bine si in maxima siguranta. Asta nu il impiedica pe bizonul cu ceafa lata de la volanul gipului sa treaca pe rosu si sa te imprastie pe un perimetru considerabil. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Trebuie sa existe si niste motoare care sa-ti permita sa te ancorezi de ele, sa nu te ia vintul. Pe la Yamaha si Garelli, parca.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
Alea cu hamuri sunt Yahama, nu Yamaha.
|
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Corect e Ya Hamuri. Productie Indo Chineza.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DannyY |
![]()
|
![]() Marele plictisit Group: Members Posts: 1.696 Joined: 5 May 09 ![]() |
Shush, ce grupa sanguina zici ca ai?
![]() |
--------------------
Opel/Honda/Opel
Astra G/Civic 4D/Corsa E
2004/2015/2019
- 0T04``` Urasc discriminatorii prosti (adica pe toti)
Sunt mandru ca sunt considerat prost de catre un dobitoc |
|
corbex |
![]()
|
Zero. E bun.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
shus cred ca si un scuter e prea greu pt tine.
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Cam ca gramatica pentru tine.
|
--------------------
-
-
|
|
corbex |
![]()
|
Rideti ca motocicleta la tren. In Moto GP n-are nimeni peste 50 de kile.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
Ăia care au dat colțu' cu siguranță nu mai au 50 de kile.
|
--------------------
-
-
|
|
Altis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 754 Joined: 24 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Cat te costa scoala?
Mie aici mi-au cerut unii 650 lei, si mi-au zis ca sub 1000 ma costa cu fisa medicala, aviz psihologic, examen, etc, etc. |
--------------------
Tucson
JM
2007
- . Luati saitu' de cultura si bagati-l in duba sa-i acordam "primul ajutor"!
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
maho |
![]()
|
![]() Membru rigido-flexibil Group: Members Posts: 5.219 Joined: 7 April 10 From: Brașov, orașul olimpic ![]() |
QUOTE(Shush @ 26 Mar 2012, 23:49) La 50 km/h cum as merge eu si doar cand e super liber, mai mult de rupt o mana - doua nu cred. Eu stiu sa merg cat de cat, dar vreau o scoala unde sa ma invete sa merg bine si in maxima siguranta. Am un vecin c-o Mobra, zice ca-i de vanzare, daca esti interesat, va fac lipeala. ![]() |
--------------------
Dacia
1310
1983 "Mother, should I trust the government ?" - No fuckin' way !
"A champion is someone who gets up when he can't." |
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
La gabaritul lui e suficienta o bicicleta cu vele
![]() |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 09:09 |