Filtru praf/polen, cum, de unde si cat?
![]() ![]() ![]() |
Filtru praf/polen, cum, de unde si cat?
bgdrenault |
![]()
|
![]() bgd Group: Members Posts: 3.575 Joined: 4 February 07 From: Piatra Neamt ![]() |
|
--------------------
Megane
Sedan 1,33 140 CP
2019 Intens
- XXX
|
|
razvanamza |
![]()
|
![]() Membru Numarator Group: Members Posts: 509 Joined: 25 November 07 From: Buzau ![]() |
Poate ar fi o idee buna sa pleci putin capul sub bord, pe partea pasagerului. Vei simti pe unde ar trebui sa fie.
|
--------------------
Dacia
Oarecare
Candva
- Bz-00-xxx (\__/)
(='.'=) This is Bunny. Copy and paste Bunny into your (")_(") signature to help him gain world domination. |
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.722 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Ma refeream la introducerea unui material pe teava aeratorului. Scoti inelul si clapetele si bagi ceva negru, pana la limita vizibilitatii.
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
W3f |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 221 Joined: 22 July 07 ![]() |
am filtru montat inca din vara
nu pot decat sa spun ca apreciez la maxim Functionalitatea filtrului de polen. Recomand cu caldura ii o modificare care toti ar trebui sa o faca. |
--------------------
Dacia
LGN ABS +
2008 (D)aca (A)i (C)ap (I)a-ti (A)lta
|
|
BZN |
![]()
|
![]() Itan convins Group: Members Posts: 3.590 Joined: 29 January 08 From: Rucar / Bucuresti ![]() |
Eu inca nu am apucat sa execut operatiunea. Consider ca foarte util filtrul montat la priza de aer, asa protejezi intreaga instalatie. Probabil voi monta si filtrul de polen la prima revizie.
|
--------------------
Tico 0,796 6v, 1998
/Logan 1,598 16v, 2009
.
- AGXXMAV / AGXXVAB
|
|
bobo77 |
![]()
|
![]() ........................... Group: Members Posts: 7.214 Joined: 27 January 06 From: Mangalia ![]() |
|
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 mpi
2008 ph 2
- CT _ _ _ _ Multa lume,putini oameni...
|
|
draculafly |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 287 Joined: 25 March 08 ![]() |
QUOTE(bobo77 @ 31 Oct 2009, 22:46) Te inseli nu este o modificare, este ceva util si necesar care completeaxa lista de "dotari" si din moment ce acum vin dotate cu acest filtru si masinile mai vechi aveau acel spatiu nedecupat este ceva normal... ![]() adica noile masini logan sau sandero au filtru de polen ??ori am inteles eu gresit ? |
--------------------
dacia
logan kiss
2007
- b91 fad
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.613 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Da.
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
draculafly |
![]()
|
filtrul ce se gaseste in cora de romcarbon se potriveste ?? am vazut ca are ramele din plastic , o merge sa fie indoit fara a se rupe aceste rame ??/
|
--------------------
dacia
logan kiss
2007
- b91 fad
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Merge lejer, din ala am eu.
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
draculafly |
![]()
|
mersi ! se pune ceva ca sa nu agate pe marginea decupajului ?? din desen asa se intelege , ba se da si cu ulei se pare !
|
--------------------
dacia
logan kiss
2007
- b91 fad
|
|
crising |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 787 Joined: 16 December 06 From: Danube Delta Gates ![]() |
Nu se pune nimic. Daca decupajul e facut drept si marginile curatate de bavuri intra la fix. De ulei nici nu se pune problema. Ce vrei sa vezi imbibat cu praf acolo?
|
--------------------
Mazda
6
2011 Combi 2.0
- TL31...
|
|
basset |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 33 Joined: 20 June 09 ![]() |
am luat si eu un filtru,se potriveste bine acolo sub bord?
am inceput sa tai,da n am reusit sa termin, a ramas o taietura de cativa cm, si intra niste aer rece...ce fac?? ![]() |
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
continua pana termini
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
basset |
![]()
|
idei de la cei care au taiat?
auzi vorba,cica pe instructiuni scrie sa tai cu un...cutter!!! am rupt deja un briceag....voi cum ati facut?? |
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
Steel Tormentor |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 954 Joined: 30 March 07 From: Constanta ![]() |
Pai fiecare la vremea lui a scris cum a facut. Rasfoieste si tu cateva pagini. Eu am taiat cu un cutter mai sanatos.
|
--------------------
Dacia
Logan
2007 Preference 1.4MPI
|
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
Eu am taiat cu un cutit cu lama scurta (e mult mai rezistent ca un cutter!) si n-am taiat decat laturile de sus, jos si cea dinspre motor. Latura dinspre habitaclu, am zgariat cu varful cutitului apoi am miscat de ea pana s-a rupt (sa nu risc sa sparg radiatorul de AC). La final, am netezit taieturile cu smirghel.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
basset |
![]()
|
n am inteles ce e cu vaporizatorul...se poate intepa?e departe?
![]() ma duc sa iau un cutter ! |
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
Sp!ke |
![]()
|
![]() Membru dreptaci Group: Members Posts: 421 Joined: 13 October 07 From: Bucharest ![]() |
Daca ai mana mai grea si-ti scapa cutitul/cutter-ul... ai 99% sanse sa-l spargi, e foarte aproape (radiatorul de AC) de latura dinspre habitaclu.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV 1.5 DCI 77kw & Logan 1.4 MPI 55kw
2007/2009 Laureate Renault Logan... by Dacia...
|
|
basset |
![]()
|
am terminat cu bine.am pipait pe acolo, nu am simtit vaporizatoru....oricum,am mers "drept" sa zic asa...si cred ca el e mai in spate, nu?
daca sa zicem.spargeam/stricam ceva,....ce vedeam?? ca la A/C e irelevant daca dau drumu acuma, nu?? |
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.722 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(basset @ 5 Nov 2009, 08:30) ca la A/C e irelevant daca dau drumu acuma, nu?? O sa ai chiar si surprize placute daca dai drumul la ac cand sunt aburite geamurile. |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
basset |
![]()
|
irelevant in sensu ca de unde o sa stiu daca raceste cu aer de afara sau functioneaza cum trebuie?
stiu ce sa dezaburesc geamurile, thnx,,,dar....CUM stiu daca am stricat ceva la ala?? curge? s-ar fi simtit cumva anume??asta spune-ti-mi! |
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
pai daca dezabureste, nu cumva si functioneaza?
Asta mai cauta si tu, nu mai astepta mura-n gura... Plus ca e plin atat netul cat si forumul de informatii. |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
basset |
![]()
|
nenea,la ora asta nu se abureste, nu ploua ,nu nimic.asa ca ce sa dezaburesc?
eu cu mana nu am simtit nimic acolo in spate! alte anormalitati/zgomote,etc dupa care sa imi dau seama daca s-a intamplat ceva? |
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
faganezu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 14 October 07 ![]() |
eu am taiat cu un pistol de lipit. nu trebe sa apasi, deci nu sunt sanse sa scapi in vaporizator.. se topeste asa usor si neted!?!?!?
|
--------------------
logan 1.4 MPI GPL
laureat
2007
- B-XX-NZR
|
|
basset |
![]()
|
poate sa mi raspunda cineva exact????
|
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
faganezu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 357 Joined: 14 October 07 ![]() |
obs ca nu prea citesti. ce inseamna la tine "exact"?
|
--------------------
logan 1.4 MPI GPL
laureat
2007
- B-XX-NZR
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Exact 50 lei costa o verificare a etanseitatii sistemului.
Dar cine ne-ar mai stresa aici? |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
basset |
![]()
|
de destepti e plina lumea si evident daciaclubu.
daca te streseaza de ce citesti?altceva mai bun nu ai?verificare sa te duci sa faci cand vrei tu,puteam si eu,am intrebat exact daca exista vreun alt semn,da sau nu. nu ma apuc acuma sa ma car prin service,cand am serviciu pana la 8 seara... faganezu, "exact" inseamna ca eu daca intreb cum se manifesta un atare eveniment neplacut ma astept sa nu mi se raspunda aiurea in tramvai,ca mai sus, ca altul a taiat cu pistolul de lipit.(toata stima pt metoda in sine).ce are vaporizatoru meu cu felu neted in care ai taiat tu?>?? de citit am citit,cat am putut printre cele cincizeci si de pagini, multe pline de informatie redundanta....nu am vazut sa fi spart careva jucaria:D altu imi zice ca nu explodeaza instalatia...si cand sunt 2 grade afara de unde stii cine iti da de fapt aerul rece? mai ales daca nu are ce dezaburi? da,na... |
--------------------
dacia
solenza
2003
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 01:14 |