SMURD Bucuresti, feedback
![]() ![]() ![]() |
SMURD Bucuresti, feedback
LC_TM |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 269 Joined: 27 September 06 ![]() |
|
||
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
2004/2005 Ambition 1.6MPI
- TM-XX-XXX
|
|||
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
propun din nou sa vorbim de femei...poate gasim una intre 26 si 45 de ani
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Una cu baston telescopic.
![]() This post has been edited by Sony: 13 Aug 2008, 12:39 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
de ce bre cu baston...se se-npiedice in paletii helicopterului?
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Bre OAP, trebuie ca pilotu' nostru sa traga de mansa.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Se pare că domnu marcu nu face altceva decât să evite răspunsurile la niște întrebări bine puse!
Deci, BĂI domnule, răspunzi sau caută-ți femei pe alt forum?!?!? ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
QUOTE(Sony @ 13 Aug 2008, 12:25) pai intai sa vad rezultate si dupa aia respect! ce respect pot sa am eu pt cineva care ma sfideaza? pentru cineva care in loc sa ajunga in termen de suna dupa 8 ore si intreaba sec: mai e nevoie sa trimitem salvarea? |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
marcu28 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 3 August 08 ![]() |
Intrucat am lasat cel putin un membru al acestui forum mai inteligent decat l-am gasit , as putea spune ca discutia noastra a avut si aspecte pozitive ...Pentru ceilalti insa , cu regretul ca au asociat SMURD-ul cu defulari sexuale si onaniste proprii , nu am decat compasiune...dar in mod sigur varsta ii va face mai interesanti ( sper doar ca nu ar fi prea tarziu pt unii...)
|
--------------------
Peugeot
307 hdi
2006
|
|
Lostboy |
![]()
|
Încă o dovadă că îți place să ocolești subiectul. Îți recomand cu ”căldură” zerotv.
|
--------------------
.
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
QUOTE(marcu28 @ 13 Aug 2008, 13:45) Intrucat am lasat cel putin un membru al acestui forum mai inteligent decat l-am gasit , as putea spune ca discutia noastra a avut si aspecte pozitive Te supraestimezi, bibicule! Niciodata minciuna nu a avut un rol educativ. Cauta-ti o femeie intre 26-45 ani sa te educe. Ai grija sa nu fie Naomi! ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
marcu28 |
![]()
|
Mi-a venit greu uneori sa raspund la intrebari , deoarece nu prea le-am remarcat in avalansa de dejectii scrise...asa ca , e posibil sa fi scapat anumite untrebari , dar in mod sigur nu din vina mea...asta este nivelul actual al discutiei...
|
--------------------
Peugeot
307 hdi
2006
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Sony |
![]()
|
Micutule Pinocchio, ti-au cam scapat toate intrebarile, dar nu din motivul mentionat de tine, ci pentru ca nu stiai ce sa minti ca sa raspunzi. Io propun sa te scremi vreo cateva zile si sa vii cu noi minciuni ca sa ne amuzi! De cand nu mai avem un mincinos titular al forumului (locul e vacant de cand a fost banat LemonDemon) ne cam plictisim. Iti multumim ca existi!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lostboy |
![]()
|
|
--------------------
.
.
.
|
|
autom |
![]()
|
![]() membru pompier Group: Members Posts: 1.198 Joined: 8 January 05 From: Bucuresti-sa traiesti!!!! ![]() |
|
--------------------
Dacia 1100
Berlineza
1971
|
|
LC_TM |
![]()
|
@Sony: Daca iti e dor de nea Lamaie iti spun eu pe care forum il gasesti
![]() LE: Ai PM ![]() This post has been edited by LC_TM: 13 Aug 2008, 12:59 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
marcu28 |
![]()
|
Nu e vb de autom , este singurul cu care am discutat civilizat si la subiect , este de respectat ca crede in sistemul in care lucreaza ! In rest , nu-i greu de presupus...
Referitor la intrebare , repet : nu am vazut nici o intrebare civilizata , decat un val de dejectii verbale ...Cand va fi , voi raspunde... |
--------------------
Peugeot
307 hdi
2006
|
|
Sony |
![]()
|
Pe care forum, bre?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
xcss |
![]()
|
Pe Softpedia. Tom_Cat
![]() |
--------------------
-
-
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.635 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
dar sa zica in direct ca poate mai vor si altii sa vada s-ul ala
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
xcss |
![]()
|
Daca nu e Softpedia, puneti bre informatia la liber, ca mai suntem cativa curiosi...
|
--------------------
-
-
|
|
LC_TM |
![]()
|
Nu zishe nimic,are Cacaptiva acuma,e mare fan Chevy acuma,bineinteles ca e diesel,el care nu suporta diesel are acuma SUV diesel.
@xcss: Ala era,inca nu am dat de el pe alt forum. ![]() This post has been edited by LC_TM: 13 Aug 2008, 13:05 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
Sony |
![]()
|
Io propun un poll: Se intoarce marcu?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Lostboy |
![]()
|
Io propun altul: își găsește marcu femeie sau tot cu Manuela face antebraț?
|
--------------------
.
.
.
|
|
LC_TM |
![]()
|
@Sony:Se intorace...cu ARCU,asa ca fiti pregatiti!
![]() This post has been edited by LC_TM: 13 Aug 2008, 13:08 |
--------------------
Nissan/ex. Dacia
Terrano II 2.7TDi/Logan
- TM-XX-XXX
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.731 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
Lostboy |
![]()
|
QUOTE(Illusi0n @ 13 Aug 2008, 14:08) Ăsta: marcu28 ![]() ![]() ![]() This post has been edited by Lostboy: 13 Aug 2008, 13:10 |
--------------------
.
.
.
|
|
OAP |
![]()
|
To be or no to be dan_daniel, this is the question
![]() |
--------------------
.
.
|
|
Sony |
![]()
|
Nu e dan daniel. Nea marcu mai are si niste notiuni minime de medicina, pe care dan daniel nu le-ar avea.
13 Aug 2008, 16:10: Nea marcule, zi ceva, ca vad ca te plimbi prin topicu' asta! Te tragi cumva din faimoasa familie von Munchaussen? This post has been edited by Sony: 13 Aug 2008, 15:10 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 16th July 2025 - 12:18 |