SMURD Bucuresti, feedback
![]() ![]() ![]() |
SMURD Bucuresti, feedback
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
marcu28 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 3 August 08 ![]() |
Oamenii cu adevarat competenti au plecat afara...unii se multumesc cu un combinezon frumos si laude in ziare...altii mai vor si bani !! Asa ca , fiecare si-a ales locul potrivit...
|
--------------------
Peugeot
307 hdi
2006
|
|
lulu-gl |
![]()
|
Membru cu greieri...si reputatie proasta Group: Members Posts: 51 Joined: 3 January 08 From: Galati City ![]() |
eu propun ca nea marcu, sa-si deschida un topic separat despre ambulanta, si sa elogieze munca celor de acolo, pana nu mai poate...
SMURD-ul e cu multe clase (nu de tren) peste ambulanta, asa ca lasa-ne, lasa-ne.. |
--------------------
Dacia
Logan Berlina
2007 1.4 ABS Plus
- GL-XX-XXX greieri fara numar, fara numar.....si la masina, si la "mansarda"
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
marcu28 |
![]()
|
Nici nu ai idee cate CV-uri ale medicilor SMURD sunt pe site-urile de profil ( angajari )...
|
--------------------
Peugeot
307 hdi
2006
|
|
Sony |
![]()
|
QUOTE(lulu-gl @ 15 Aug 2008, 17:02) Vad ca n-ai inteles nimic! Ambulanta e mai competenta pentru ca a plecat afara... din localitate. Da' ei ie saraci si n-are combinezoane d-alea frumoase si reporteri care sa le ia interviuri! Ca reporterii ie platiti de Arafat care este. Adica nu este... de la ambulanta. 15 Aug 2008, 17:06: QUOTE(marcu28 @ 15 Aug 2008, 17:04) Asa o fi, dar din pacate tu nu ai un C.V. de medic si nu vei avea niciodata! ![]() This post has been edited by Sony: 15 Aug 2008, 16:06 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
lulu-gl |
![]()
|
Membru cu greieri...si reputatie proasta Group: Members Posts: 51 Joined: 3 January 08 From: Galati City ![]() |
corrrrrect....tomea culpa
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Berlina
2007 1.4 ABS Plus
- GL-XX-XXX greieri fara numar, fara numar.....si la masina, si la "mansarda"
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
Peste 5.000 de interventii ale echipajelor SMURD, de la infiintarea serviciului din Capitala
Raluca Mitroi Echipajele SMURD Bucuresti au intervenit la peste 5.000 de cazuri, in cele trei luni de la inaugurarea serviciului, timpul mediu de raspuns la solicitari fiind sub sapte minute, a declarat, marti, purtatorul de cuvant al ISU Bucuresti, Catalin Eftene. Ambulantele, autospecialele de descarcerare si elicopterul SMURD au intervenit, in perioada 15 mai-15 august, la 5.309 cazuri, cele mai multe fiind interventiile ambulantelor, la 4.867 de cazuri. Cele mai multe solicitari au fost primite pentru persoane cazute in strada, in stare de inconstienta, la persoane cu probleme respiratorii, la accidente rutiere, la persoane cu plagi taiate, intoxicatii, hemoragii, cu hipoglicemie si la accidente de munca. Serviciul SMURD functioneaza in mai multe puncte strategice ale substatiilor de pompieri, cu 16 ambulante dotate cu echipament de ultima generatie, din care 13 de prim-ajutor si trei de terapie intensiva. Ambulantele au fost repartizate la substatii de pompieri, respectiv Pieptanari, Morarilor, Expozitiei, Mihai Voda, Pache Protopopescu, Grozavesti, Vitan, Damaroaia, Baneasa, Aparatorii Patriei, A2 (Chimistilor), 13 Septembrie, Fundeni, Pacii si Bujoreni. Pentru orice situatie vizand o problema de sanatate, bucurestenii sunt sfatuiti sa sune la numarul unic de urgenta 112. Odata primit apelul in dispeceratul ISU, acesta va fi receptionat si de dispeceratul de pompieri-SMURD si de Serviciul de Ambulanta al Municipiului Bucuresti (SAMB). In functie de gravitatea cazului, pleaca o masina SMURD sau una a ambulantei. De asemenea, in functie de caz, poate fi trimis si un echipaj de pompieri. Mai mult, un caz la care a ajuns o masina a SAMB poate fi preluat de un echipaj SMURD daca necesita o interventie speciala. Azi 19.08.2008 sursa-REALITATEA ROMANEASCA |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
marcu28 |
![]()
|
Matematica arata o medie de 3,4 interventii pe zi pentru un echipaj SMURD . Nu stiu cum este aceasta medie in comparatie cu cea a ambulantei , dar pentru un serviciu de urgenta nou cred ca este o medie buna . In acest calcul intra si insotirea masinilor de stins incedii la interventie , sau ea reprezinta doar cazuri de urgenta pura ? In orice caz , felicitari pentru implicarea personala si mult succes !!
|
--------------------
Peugeot
307 hdi
2006
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(FireChief @ 19 Aug 2008, 17:56) Peste 5.000 de interventii ale echipajelor SMURD, de la infiintarea serviciului din Capitala .................. Mai mult, un caz la care a ajuns o masina a SAMB poate fi preluat de un echipaj SMURD daca necesita o interventie speciala. Azi 19.08.2008 sursa-REALITATEA ROMANEASCA sunt curios ... cam care ar fi acele cazuri de "interventie speciala" in care SMURD sa fie mai competent decat SAMB? nu de alta dar din cate am inteles pe masinile SMURD lucreaza preponderent "paramedici" (fara a scadea in nici un fel meritele lor dar sunt unii care au facut cursuri de cateva saptamani) iar pe ambulant5a clasica sunt cel putin infirmieri ca catvi ani de scoala - daca nu chiar medici eu credeam ca e taman invers .... cei de la ambulanta preiau de la SMURD multumesc anticipat ptr lamuriri |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
si pe smurd sunt medici ,pe ambulantele tip C ( pacii,baneasa ,A 2)
Daca sunt la caz si unii si altii( desi in mod normal nu ar trebui deoarece cind se ia apelul se impart sarcinile si cazul e luat ORI de smurd ORI de ambulanta - bine ,in prima luna ambulanta trimitea la toate cazurile noastre desi nu le acopereau pe ale lor...nu stiu ce naiba urmareau si de ce faceau asta....acum vad ca s-au mai potolit) ,cazul ,in functie de gravitate e preluat de echipajul cu competenta cea mai mare...adica daca ambulanta e cu asistent si smurdul are medic , de smurd si invers doar nu ne-om bate pe pacienti acum.... de fiecare data cind a ajuns si ambulanta si au solicitat sa intervina ei pacientul le-a fost predat imediat a fost un caz grav cu un tip accidentat...a ajuns smurdul l-a stabilizat ,pus pe targa ,monitorizatetc....a venit si samb cu medic ,chiar inainte de a pleca spre spital ,le-a zis bravo baieti,s-a urcat medicul de la samb IN AMBULANTA SMURD si a condus SI MONITORIZAT pacientul pina la spital respectul meu pentru astfel de oameni ![]() ![]() in concluzie daca sunt doua ambulante cazul e preluat de cea cu competenta medicala si calificarea cea mai ridicata... This post has been edited by FireChief: 20 Aug 2008, 05:33 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(bulan @ 12 Aug 2008, 20:43) Observ pe zi ce trece ca violenta verbala si nu numai ne cuprinde pe toti.Cand se intampla accidente cei care mai pot trec imediat la represalii multimea de gura casca se aduna imediat si trec si ei la lupta de partizanat.Cand ajunge politia salvarea si/sau echipajele smurd deja toata ura tuturor se indreapta impotriva autoritatilor si limbajul trivial si chiar agresarile fizice nu lipsesc.Intrebarea mea este:agresiunea verbala si fizica asupra echipajelor salvarii/smurd-ului se pedepseste cu ultraj cum este in cazul politistilor? Intrebarea mea a ramas fara raspuns pana in seara asta cand am vazut stirile.O fata cade cu scuterul,tatal si fratele deturneaza ambulanta si aleg ei la ce spital sa mearga,soferul ambulantei este fortat cu un cutit sa faca ce doresc neamurile victimei,politia afla care este situatia si organizeaza un filtru,tatal si fratele victimei sunt dati jos din ambulanta si amendati fiecare cu cate 200ron.DOAR ATAT??? |
--------------------
a
b
c
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
Am vazut si eu Bulan, prea multa violenta si nu doar verbala.
![]() |
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
FireChief |
![]()
|
cu voia dumneavoastra ,ultimii pe lista ...SMURD BUCURESTI
![]() This post has been edited by FireChief: 26 Aug 2008, 21:03 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
puiu82 |
![]()
|
![]() MOTANU'RAPIDIST! Group: Members Posts: 1.940 Joined: 15 August 05 From: bucuresti,giulesti ![]() |
QUOTE(bulan @ 24 Aug 2008, 19:56) Intrebarea mea a ramas fara raspuns pana in seara asta cand am vazut stirile.O fata cade cu scuterul,tatal si fratele deturneaza ambulanta si aleg ei la ce spital sa mearga,soferul ambulantei este fortat cu un cutit sa faca ce doresc neamurile victimei,politia afla care este situatia si organizeaza un filtru,tatal si fratele victimei sunt dati jos din ambulanta si amendati fiecare cu cate 200ron.DOAR ATAT??? Romania trezeste-te ![]() Tare sunt curios ce au scris politistii in procesele verbale... Dupa mine,ii acuzam de tentativa de omor,sa zaca in puscarie si sa meditezez adanc la ce au facut. Daca fata murea in drum spre spitalul ales de tata,ce se intampla cu soferul? Murea si el,nu? 200 ron ![]() Bafta! |
--------------------
Toyota
Auris
2011
- B-999-CGS Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad. |
|
FireChief |
![]()
|
This post has been edited by FireChief: 26 Aug 2008, 21:16 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
2% pentru SMURD?Un fleac!Dar pana in 59 zile de spitalizare moca pentru victime nu mai e un fleac!Si dupa aia bate palma victima cu vinovatul nu pentru un fleac se impaca cu renuntare la pretentii si dupa o externare de trei zile se poate interna din nou cate zile mai sunt necesare pana la vindecarea definitiva.Eu l-as pune la plata interventiei SMURD/AMBULANTA pe cel care se face vinovat de accident indiferent ca in urma impacarii cu victimele primeste un NUP de la parchet.
|
--------------------
a
b
c
|
|
V a L y O |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 673 Joined: 27 January 07 From: Bucuresti ![]() |
Anul trecut in Parcul Tineretului:
img0005th5.th.jpg img0007oc6.th.jpg img0008fe2.th.jpg img0010mw5.th.jpg img0011by4.th.jpg |
--------------------
Dacia
Logan
Laureate Plus 2007
- FVV If You Have Nothing Nice to Say, Say Nothing At All.
|
|
kill_fire112 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 6 September 08 ![]() |
QUOTE(FireChief @ 18 Jul 2008, 05:43) smurdul functioneaza deja de 3 luni aproximativ avem intre 50 si 100 de interventii zilnic,functionam deocamdata cu 14 ambulante in 14 puncte din oras,pregatim pompieri in continuare pentru acordarea primului ajutor vom ajunge la 20 de ambulante care vor pleca din 20 de locatii(subunitatile de pompieri) in peste 95 % din situatii ajungem in mai putin de 10 minute de la anunt baietii se descurca incredibil de bine daca ati avut nevoie sau i-ati vazut actionind asteptam comentariile pozitive sau negative aici noi suntem mindri de ceea ce am reusit pina acum aratam ca se poate...daca ai pasiune ,suflet si respect pentru oameni... As vrea sa stiu la ce unitate esti ca vad ca esti destul de pasionat de acest serviciu.. Ca sa sti ce e cu mine sunt si eu Cdt. Echipaj la Expozitie. Tu de unde esti? ![]() |
--------------------
Daewoo
Matiz
2005
|
|
FireChief |
![]()
|
nu e important
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
FLP |
![]()
|
![]() Sef de trib Group: Members Posts: 1.120 Joined: 8 April 04 From: Bucuresti-Titan ![]() |
ele e seful focului
|
--------------------
.
.
. Ex Dacia Berlina 1998 Carburatie
Half Man, Half Pig, Half Bear |
|
FireChief |
![]()
|
corect
http://www.iafc.org/displaycommon.cfm?an=1 sa revenim totusi la subiectul topicului... This post has been edited by FireChief: 6 Sep 2008, 10:08 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
FireChief |
![]()
|
asteptam in continuare comentarii si aprecieri pozitive sau negative de la cei care au beneficiat de interventia smurd bucuresti
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
cam greu sa postezi de pe lumea ailalta
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
TMihai |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 947 Joined: 1 October 05 From: Bucuresti ![]() |
Mi-am adus aminte ca asta-vara am vazut un echipaj d-asta smurd cu girofaru' aprins care mergea incet pe teiul doamnei si facea stop & go din 10 in 10 m. Pe locul din dreapta era unu' cu fatza de copil (puteam sa jur ca are 17 ani) cu o harta in mana care incerca sa ghiceasca numarul strazii pe fiecare bloc in parte. I-a dat inainte, eu ajung acasa si auzeam sirena cum se indeparteaza. Dupa vreo 2 min aud din nou sirena din ce in ce mai tare...se intorceau. Pana la urma cred ca au gasit adresa ca nu s-a mai auzit nimic, semn ca au oprit undeva.
Totusi ma gandeam ca in ambulantele alea noi troneaza vreun soi de gps, nu o harta. Cred ca au pierdut cel putin 5 6 minute cat s-au invartit de strada aia, ceea ce pt cineva in stare grava, cred ca e al naibi de mult. Atat, am terminat. ![]() |
--------------------
Dacia Logan
Laureate 1,6 MPI
2005 Shit happens to me mostly so don't worry...
Trece lebede-n zare / Eu ma uit, ele dispare |
|
FireChief |
![]()
|
exista un gps ,venit in dotarea standard a ambulantelor smurd ,dar da erori majore
i-a dus pe baieti prin parcuri,pe calea ferata etc... si dupa citeva chifle din astea mai bine folosesti o harta situatia s-a comunicat ,stiu ca urma o resoftare,sincer nu stiu daca s-a realizat intre timp...o sa ma interesez This post has been edited by FireChief: 24 Sep 2008, 15:56 |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
george_slz |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.162 Joined: 17 July 05 From: BUCURESTI S6 ![]() |
Legat de SMURD. Ieri cineva de pe o scara din blocul in care locuiesc a sunat la 112. Cand suni la 112, toate serviciile(politie, pompieri, salvare, poate si SRI
![]() ![]() Pt Firechief:Sa folositi Igo....in parteneriat cu ungurii care il produc. Le luati si banii, pt ca realizati corectia hartilor si e si mai usor de utilizat. This post has been edited by george_slz: 25 Sep 2008, 05:49 |
--------------------
dacia
Astra H Cosmo
2008
- b xx sef
|
|
tarzy |
![]()
|
![]() aroist Group: Members Posts: 1.958 Joined: 12 January 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(george_slz @ 25 Sep 2008, 05:43) ........ Pt Firechief:Sa folositi Igo....in parteneriat cu ungurii care il produc. Le luati si banii, pt ca realizati corectia hartilor si e si mai usor de utilizat. pe cat facem pariu ca in urmatorul cincinal nu se va proceda in felul asta - parteneraite strategice - pai .... pe ce bip sa mai se dea comision daca afacerea se face in sistem barter |
--------------------
DACIA / ARO / TICO
L 1,6 / 244 / SX
2005 / 1993 / 1999
- B55MGY Aha
|
|
FireChief |
![]()
|
achizitia si dotarea completa a acestora se face de ministerul sanatatii....ne multumim cu ce avem si incercam se remediem din mers
avem doar 4 luni totusi de cind serviciul e operational in bucuresti @ george prin distributia teritoriala a ambulantelor smurd incercam sa reducem cit de mult putem timpul de raspuns din pacate avem inca putine masini in interventie,fata de necesitati pregatirea unui echipaj dureaza citeva luni lansam cam cite o locatie noua pe luna ...mai avem de acoperit zona palatului victoria si apoi sa incepem sa dublam smurdurile in cele 15 locatii in care deja exista usor usor o sa reusim sa fim acolo unde ne-am propus... |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
kill_fire112 |
![]()
|
Group: Members Posts: 0 Joined: 6 September 08 ![]() |
Ai auzit Fire de colegii din Brasov ? Sau nu esti in tema chiar cu tot ?
|
--------------------
Daewoo
Matiz
2005
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th July 2025 - 05:37 |