se mai scumpeste benzina?, solutii? vinem masinile si luam biciclete?
![]() ![]() ![]() |
se mai scumpeste benzina?, solutii? vinem masinile si luam biciclete?
luck33ro |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
**
|
|||
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Pe Bd Tudor Vladimirescu aproape de Panduri ..Petrom...benzina de 95 fara plumb ..3.92!!!
Am facut un calcul ..! Daca bagi de la Petrom cu 3.92 de 1 mil castigi 2 litri de benzina .decat daca ai baga de la Rompetrol unde e 4.23! numai bine! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
luck33ro |
![]()
|
Si daca masina consuma mai putin 1 litru la 100km ca e mai buna aia efix de la Rompetrol... cam cat faci economie ai calculat?
![]() |
--------------------
**
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
ask a ninja
![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.624 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 8 Jun 2008, 10:49) stiti ce nu inteleg? am postat acum cateva zile ca la Mol la barbu vacarescu e cu 3.97 ....eh ieri la Mol de la 13 sept era 4.14 .. ma intreb cum e posibl...aceeasi firma ..preturi ATAT DE DIFERITE? E acelasi brand, nu aceiasi firma. Probabil sunt si statii francizate, poti verifica pe bon, numele societatii. |
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Azi petromul a mai pus 7 bani la benzina si 6 la motorina. Sa le fie de cap...
![]() |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Deci pana la urma facem boicot si nu mai alimentam de la OMV/Petrom ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Eu oricum nu mai pun de la ei de mult. A mea cel mai bine merge cu lukoil (sau cel putin asa mi se pare). Romanul frate cu rusul
![]() (f^&^-%e muma-n c^r si astora!) |
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
in nadlac, la rompetrol, benzinoiu era 4,17 vineri de dimineata.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
luck33ro |
![]()
|
|
--------------------
**
|
|
slaiciprian |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 872 Joined: 13 October 07 From: Botosani ![]() |
QUOTE(vi_escu @ 18 Jun 2008, 16:04) Eu oricum nu mai pun de la ei de mult. A mea cel mai bine merge cu lukoil (sau cel putin asa mi se pare). Romanul frate cu rusul ![]() (f^&^-%e muma-n c^r si astora!) si io tot asa pun. masina merge corect, nu e extrem de sprintena cu benzina asta, dar am cel mai mic consum cu ea. |
--------------------
dacia
1310
1990 Nu conduce mai repede decat poate sa zboare ingerul tau pazitor. |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
foaie verde ca sulfina....iarasi s-a scumpit benzina
![]() |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
Sudsemnatu |
![]()
|
eu zic sa boicotam pe toti care au preturi peste 4 lei sau 4.10 la benzina.
la motorina nu stiu..stabiliti voi un criteriu ! |
--------------------
Skoda Fabia 2005
|
Bulldog |
![]()
|
![]() "Nembru" Group: Members Posts: 566 Joined: 6 February 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Uimiti-ma inca o data: Cat s-a facut pretul la combustibili?
|
--------------------
Bicicleta,
RATUC,
Taxi Imi scot mașina in ploaie să se tuneze cand tună
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
4,04 cea mai ieftina la petrom....
|
--------------------
Dacia
|
bj |
![]()
|
![]() membru de nevoie Group: Members Posts: 321 Joined: 3 December 04 From: Bucuresti ![]() |
da statu' cand il boicotati ca sa mai micsoreze acciza?
|
--------------------
Skoda / BMW
Fabia Variant - de munca / F650 - capra
exLeon, exDSN
- B-65-xxx BMW F650ST - tot un fel de capra
|
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
3,95 la petrom am bagat eu ...... daca bagi full se cunoaste diferenta asta ....daca bagi de 20 de lei sau de 30 ....nu se cunoaste ....cativa stropi in plus.....
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
pe varianta sau unde? ala e singuru care poate are asa preturi
|
--------------------
Dacia
|
BeciAcustic |
![]()
|
![]() BlackLine Group: Members Posts: 1.574 Joined: 29 March 08 From: Constanta ![]() |
da.....acolo si la oxford
|
--------------------
DACIA
LOGAN
2009 - LAUREATE PH2 1.6 MPI 8V
- CT - numere rosii Statii CB si Xenoane HID la preturi mici si garanti reale
|
|
luck33ro |
![]()
|
QUOTE(Sudsemnatu @ 22 Jun 2008, 15:32) eu zic sa boicotam pe toti care au preturi peste 4 lei sau 4.10 la benzina. la motorina nu stiu..stabiliti voi un criteriu ! Tu nu ai inteles ideea de boicot ![]() ![]() Vad ca inca mai sunt disperati care baga de la ei pentru 7bani la litru ![]() QUOTE(bj @ 23 Jun 2008, 09:45) Statul roman cica are accizele cele mai mici la combustibili din europa...asa zicea Vosganian ![]() |
--------------------
**
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 24 Jun 2008, 00:03) Tu nu ai inteles ideea de economie de piata! Productorii de combustibili concureaza liber. Daca Petromul cere cel mai mic pret la benzina, pe tine, consumator, nu ar trebui sa te intereseze cat castiga ei. Bravo lor daca scot cel mai mic pret final si tot fac cel mai mare profit. (Nu stiu de unde ai informatia asta, dar sa presupunem ca e adevarata). Numa' ca pe tine te preocupa capra vecinului si esti dispus sa cumperi mai scump pt. asta. OK, dar te rugam in cor: LASA-NEEE, LASA-NEEE ![]() |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
2007 / 2013 Forta sa fie cu voi !!
|
|
just_dci |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 92 Joined: 11 October 06 ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan DCI
2006
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
io zic sa ne lasi tu ca esti cam pe dinafara aici. mai studiaza daca au conditii echivalente de extractie.
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Eu nu boicotez Pertom-ul. E singurul care da benzina de 98 de calitate si la un pret decent (Top99+ 4.28 / 4.32 ) pe cand la restul bate pragul de 4.70 lei/litru.
Motorina bag de obicei de la Mol Boicotez: OMV si PetromV - benzina proasta din cele testate de mine (inclusiv 100 care e f. slaba). Rompetrol... rarisim un Efix 95 daca nu gasesc Petrom pe drum. Nu mi se pare mai bun ca Petrom Top 99+ |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
IsNa |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.147 Joined: 11 July 02 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(Cornel001 @ 24 Jun 2008, 12:53) Tocmai ca asta nu conteaza intr-o economie libera. Conditiile si le face fiecare, pretul il face piata. Sa-ncerc mai simplu: presupunem ca tu cultivi morcovi. Din asta traiesti. Si presupunem ca la tine in gradina e cel mai bun pamant pt. morcovi. Nu stiu cum trebuie sa fie, dar sa presupunem ca la tine e cel mai bun din toata lumea. Si in plus, la tine e cea mai buna clima pt morcovi. Tu nu trebuiue sa faci decat sa stai si sa privesti cum cresc morcovii. Si cresc, de nu mai incap, mari, frumosi, sanatosi. Acum, cand mergi in piata cu morcovii, tu ii vei vinde la jumatate de pret fata de altii? Nu, ii vei vinde cu 10 bani mai ieftin, ca sa-i dai repede, iar ceilalti care s-au spetit sapand pamantul si carand apa la morcovi n-au decat sa bombane! Asa-i? Asa e si cu petrolistii astia, ca si cu morcovii. Dar va las, va las... boicotati in pace! This post has been edited by IsNa: 24 Jun 2008, 12:02 |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
gdm |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 326 Joined: 13 May 04 ![]() |
Petrom castiga mult din extractie. Profitul din vanzarea la benzinarii este mic. Chiar daca ar face toata lumea boicot, Petrom si-ar exporta produsele si tot ar castiga foarte mult.
|
--------------------
Dacia 1410
cutie 5 trepte, GPL Dacă s-ar institui un premiu Nobel pentru ratare, românii l-ar monopoliza pentru un secol.
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
intrebare: gradina e a ta personala mostenita de la stra-stra-bunici sau e "inchiriata" de la stat (adica oarecum tot de la aia ce-ti cumpara morcovii) pe preturi preferentiale ?
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
IsNa |
![]()
|
Poate fi oricum.
Petrom plateste "chiria" - redeventa - la stat comform contractului convenit. Daca e corect sau nu contractul nu putem spune niciunul dintre noi, doar daca stii tu cum se calculeaza redeventa in alte tari si care exact sunt conditiile de extratie din Romania. Asa-i ca nu stii? Ceea ce stim este ca Petrom-ul ne ofera carburantii cei mai ieftini din tara. Nici eu nu cumpar de la Petrom, dar simplu pt. ca nu am incredere in calitatea produselor. Am trecut la alt producator cu 6 ani in urma cand Petromul vindea produse de calitate foarte proasta, si nu voi trece inapoi cat timp pot avea incredere in furnizorul actual. Dar asta e optiunea fiecaruia, si omul cu boicotul nu vrea sa inteleaga ca nu intereseaza pe nimeni ideea lui fixa, ne bate la cap de saptamani intregi cu boicotul lui fara sens. |
--------------------
Skoda
Fabia Combi + Citigo ASG
|
|
Cornel001 |
![]()
|
nu stiu care sunt conditiile, dar stiu cam ce profituri obtin. tu stii ?
|
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
ce e aici, stii si castigi?
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 18th July 2025 - 08:53 |