DaciaClub Logo

Welcome Guest ( Log In | Register )

3 Pages < 1 2 3 
Reply to this topicStart new topicStart Poll

Outline · [ Standard ] · Linear+

> jante / anvelope, urgent...

ramsen
post 29 Sep 2008, 10:34
Post #61

My Solenza

Group: Members
From: Pitesti - ARGES

AMIN cum zice un coleg mai sus

29 Sep 2008, 10:35:
AMIN cum zice un coleg mai sus

29 Sep 2008, 15:48:
OFF-TOPICP:Salut BoomPunk!
Nu ma rogu-te tu pe mine ca nu sintem la coltul strazi sa negociem!
Romaneste vorbesc si scriu de cind m-am nascut, dar problema este ca am lipsit de la ora de matematica 10561582.gif cind s-au predat semnele de punctuatie.Dovada de lipsa de bun simt fata de membrii acestui forum trebuie sa o aiba cei care dau raspunsurile in bataie de joci, iar acestia sint niste persoane care nu cunosc citusi de putin tainele masini...
Avem colegi care scriu pe acest forum problemele lor pe care le-au intimpinat si primesc niste indicatii pretioase de mai bine renuntam la a mai intra pe acest forum.Asa ca scuze,colega,dar s-a ajuns sa se scrie pe acest forum vrute si nevrute,ca o fi aia,ca nu o fi aia(apelez la moderatori sa fie mai atenti la cei care nu scriu la topicul in care au intrat)iar in final nu se da nici un raspuns concret si la obiect.Nu alerg dupa posturi,de inteles inteleg cei care au habar de ceva cunostinte despre masini iar cei care nu inteleg inseamna ca ori nu vor ori sint prea prosti...
ON-TOPIC: AAA...sa revenim la oile noastre,la topicul nostru care este"jante/anvelope,urgent" si sa incercam sa dam niste raspunsuri colegilor care le solicita,raspunsuri care ii pot ajuta pe ei.Daca asa consideri ca este corect sa raspundeti in dorul leli si sa va bateti joc de ei atunci este OK,ma retrag si imi cer scuze.revenind la topicul nostru acea omologare pe care o am o tin in actele masini impreuna si cu cea de la geamuri chiar daca voi nu sinteti deacord ca ne trebuie asa ceva.VA MULTUMESC

This post has been edited by ramsen: 29 Sep 2008, 15:48

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004 - Inca o mai DETIN
User is offlineGalerie FotoPM
Go to the top of the page
+
marius80_eugen
post 16 Oct 2008, 10:22
Post #62

Membru autentic

From: Bucuresti

QUOTE(ramsen @ 26 Sep 2008, 20:18)
AAA....era sa uit voi care nu ma credeti in ce am spus pina acum va urez sa fiti opriti de politie si sa va dea o amenda cit mai grea la buzunar bine cei care au jante si nu cred .succes
*

QUOTE(ramsen @ 28 Sep 2008, 12:35)
off-topic
salut.rog moderatori acestui club sa imi spuna si mie de ce mi s-a dat 10% avertisment,chiar as vrea sa stiu va rog frumos.de injurat nu am injurat,off-topic nu am facut ca alti,de ce,ca am scris ca un topic trebuie inchis ca nu isi are rostul,cel cu ORING,asa faceti voi dragi moderatori.rusine sa va fie.va rog trimiteti-mi mesaj sa stiu si eu daca voi mai intra pe acest club.va multumesc(nissan_nav74@yahoo.com)
*

Off-topic : deci nu poate fi warn-uit pt ca este recunoscut ca fiind off-topic !

Eu nu doresc nimanui nimic din toate astea , poate doar succes . Problema nu este ca nu te crede nimeni , ci doar faptul ca pentru unii altele sunt problemele cauzate de politie . Cand ai dreptate , ai dreptate , dar uneori nu ai si crezi ca cineva are ceva cu tine si ne babi pe toti in aceeasi oala . Fiecare are dreptate din punctul lui de vedere si faptul ca din punctul tau de vedere altul nu are , asta nu inseama ca tu spui adevarul absolut .
Nici eu nu sunt multumit de anumite actiuni ale moderatorilor , dar asta e .
Ciudat este cine i-a votat si cine le-a acordat acele drepturi de a actiona , tinand cont de faptul ca nu sunt in nici un caz sfinti prin topicuri si din momentul in care se vad "la putere" si-o iau in cap .

Si eu m-am gandit de multe ori daca mai are rost sa scriu ceva pe acest forum , dar nu asta conta , ci daca mai puteam ajuta pe cineva si mai puteam avea incredere in cineva ca m-ar ajuta . Concluziile sunt triste , dar adevarate ... In afara de cateva informatii care sunt scrise in carte si parerile unora referitoare strict la subiecte , 80 - 85 % din forum este frunzareala desarte , atacuri , jigniri si cereri disperate de ajutor din situatii "scumpe" si prostesti .

Din punctul meu de vedere , tu ca user - Ramsen , nu scrii corect . Nici nu conteaza ce scrii , ci cum ! Asta ti-au spus-o mai multi , la inceput ai dat-o-n gluma si balarii , apoi ai luat-o ca jignire si i-ai atacat pe cei care ti-au atras atentia .
Nimeni nu le stie pe toate si nici nu are pretentia ca altul sa le stie ( sper ) , dar anumite lucruri nu sunt numai albe sau negre si pana vor ajunge majoritatea la concluzia asta ... vor fi scrise multe pe multe topicuri .

On topic : Asta este un topic de jante anvelope si sper ca asa va ramane si , desi am fost cu totii off-topic in ultimele posturi , eu am promis ca nu voi mai face nici un fel de raport pe acest forum , datorita unei actiuni de warn pe care eu nu o consider legala .
Va recomand ca in urma warn-urilor nedreptatite primite sa intreprindeti fiecare anumite masuri , ca raspuns asupra abuzurilor !

--------------------
Reno / de toate Reno 2003 - 2017
+
ramsen
post 16 Oct 2008, 18:38
Post #63

My Solenza

From: Pitesti - ARGES

salut mariuse,este ultima interventie pe care o so fac prin ati multumi,de pe acest site numai prostii inveti,multumesc.ultima scriere pe acest site.doar o sa citesc si atit si bineinteles o sa RID la aberatiile pe care le zic uni useri.multumesc mariuse

--------------------
DACIA SOLENZA CLIMA 1.4 Mpi E2 / 2004 - Inca o mai DETIN
+
Banu1974
post 16 Oct 2008, 19:04
Post #64

COSTIN

From: BUCURESTI-CHITILA

cine are nevoie de 4 jante tabla cu gume pe ele?le dau ieftin.... wink.gif

--------------------
dacia solenza 2003 clima - B-33-SAC
Voi radeti de mine ca sunt diferit,dar eu rad de voi ca sunteti toti la fel!!!
+
puiu82
post 18 Oct 2008, 17:50
Post #65

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

@ B-33-SAC,de ce nu incerci sa vinzi doar anvelopele?
Pe jantele de tabla,iti pui anvelope de iarna....
Parerea mea,hac alcoholic.gif

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
wilian71ste
post 19 Oct 2008, 21:20
Post #66

Membru incepator

tot referitor la gume:merge 175/70/13? sau 175/65/13.mentionez ca am genti de tabla.

--------------------
DACIA SOLENZA EUROPA-2004.10. - OT.71.STE
+
psychoo
post 20 Oct 2008, 06:57
Post #67

Membru

From: Timisoara

wilian71ste merge 175/65/13, am avut eu si nu atingeau pe nicaieri, dar cand am schimbat setul de cauciucuri am pus dimensiunile din talon ca nu as vrea sa ma prinda garcea daca i se pune pata pe mine. de fiecare data cand ii vedeam la ciupeala aveam inima cat un purice sa nu ma opreasca. asa nu mai am treaba si diferenta nu e asa de mare in comportamentul masinii, ba mai mult iarna sunt mai bune cauciucurile mai inguste (am debica navigator 2 all season)

--------------------
Ford Focus Titanium, 2.0 TDCI, 2013
You deserve what you tolerate!
+
kostin
post 22 Nov 2008, 16:57
Post #68

Membru incepator

Salut,
Am si eu o nelamurire: daca in talon, la dimensiuni anvelope scrie 165/70/R1379T ... cum imi dau seama ce jante pot sa pun pe masina?
Nu vreau tuning, vreau jante 100% compatibile cu anvelope 165/70/R13. Deci ce dimensiuni ar trb sa aiba aceste jante?
Acum am de tabla dar vreau sa iau anvelope noi si jante aliaj. Ma poate ajuta cineva cu informatia asta?

This post has been edited by kostin: 22 Nov 2008, 17:02

--------------------
Solenza
+
puiu82
post 22 Nov 2008, 17:40
Post #69

MOTANU'RAPIDIST!

From: bucuresti,giulesti

@ Kostin,ar trebui sa scrie in talon si 165-65-r14.(solenza are 2 marimi trecute in talon).
Daca vrei pe 13,orice janta care are distanta intre prezoane 4*100,j 5,5 si et max35.
Pe 14 poti sa iei si cu 6j,adica o idee mai late.
Parerea mea e sa iti iei pe 14 daca te tine buzunarul(ca tot vrei sa le iei noi)si pe jantele de tabla sa pui cauciucuri de iarna.
Bafta!

This post has been edited by puiu82: 22 Nov 2008, 17:48

--------------------
Toyota Auris 2011 - B-999-CGS
Mandru posesor de doua maini stangi!!!
Ex-clima verde jad.
+
mikemaniack
post 24 Nov 2008, 09:07
Post #70

Membru Maniac

am fost la un centru mare de anveloape si jante (nu dau nume) si zicea tipu ala de acolo, ca merg 185/55 la solenza pe janta 14" cu j6 ..

--------------------
BMW 320D TOURING
EX SOLENZA CLIMA 2004
+
Brambus
post 24 Nov 2008, 09:10
Post #71

member

--------------------
Renault Megane 2 2007 Megane 2 R26 - B969FEF
+
3 Pages < 1 2 3
Reply to this topicTopic OptionsStart new topic

1 User(s) are reading this topic (1 Guests and 0 Anonymous Users)
0 Members:

Lo-Fi Version  Harta site  Parteneri  Jocuri online  Curs Valutar  HRH Haine din lana merinos Time is now: 24th May 2025 - 22:00
Forum Renault