Adevăratul SUV de la Dacia, FOTO SPION
![]() ![]() ![]() |
Adevăratul SUV de la Dacia, FOTO SPION
Manuel |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.116 Joined: 27 November 02 From: VASLUI ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J Sports Tourer Active
2013 / 2.0 CDTI / 165CP
- VS15CMA "Base e un bou betiv." (corbex)
|
|||
mircea_aq |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.170 Joined: 13 October 06 ![]() |
http://www.promotor.ro/noutati-auto-masini...zvelita-4612772 au preluat si stirea si sursa ![]() absolut oribila masina, loganul e chiar frumos pe langa creatura. |
--------------------
xxxxxxxx
xxxxxxxx
xxxxxxxx
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
ar fi bine sa o comparati cu suzuki sx4 si hyundai tucson... si le cam face pe amandoua din ce vad eu. Sa vedem motorizarile si preturile
oare bordul o fi tot de logan? ar fi o prostie ... nu? mircea_aq vezi si tu postul 180 This post has been edited by rtBK: 2 Jul 2009, 16:21 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Qubs |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 80 Joined: 16 May 07 ![]() |
urat!!!mai bine arata logan/sandero
This post has been edited by Qubs: 2 Jul 2009, 16:22 |
--------------------
VW
Jetta
2007
|
|
albacazapada |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 18 January 07 ![]() |
Nu ma asteptam sa arate ca un Range Rover dar nici sa fie mai urata decat un Hoover.
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
are rost sa mentionez ca modelul din poze pare a fi baza?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
lag_ph |
![]()
|
![]() miles away... Group: Members Posts: 2.253 Joined: 12 September 07 From: Bucuresti // Ploiesti ![]() |
mi s-a intors stomacul pe dos... cred ca au desenat-o cu ochii inchisi. oribila aratare.
|
--------------------
Renault
Laguna 1.8 16v
- 05.10.1998
- de PH _________________________________________________
Nothing's impossible |
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
felicitari ironick, esti primul din romania care a avut pozele astea!
![]() nu acelasi lucru pot sa transmit daciei, pentru realizarea ei. la prima vedere mi se pare o masina urata, chinezeasca cum spunea cineva, dar poate, cine stie, in realitate va arata mai bine... |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Mie-mi place!
|
--------------------
.
.
.
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(Bacu @ 2 Jul 2009, 17:26) felicitari ironick, esti primul din romania care a avut pozele astea! Nu sunt primul mai, erau postate pe alt topic (altcineva le-a pus). ![]() Eu doar le-am pus aici, este mai protrivit pe topicul asta, diverse logan. This post has been edited by IRONICK: 2 Jul 2009, 16:49 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
AndreiX |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 18 Joined: 17 August 07 ![]() |
Pana la urma ce scrie pe motor ? 1.5 dCi, 1.9 dCi sau 2.0 dCi ?
![]() |
--------------------
Dacia
SupeRNova
2002 Confort
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
par a fi 2 masini diferite in pozele astea. una cu bara fata neagra si una vopsita. deci aia vopsita nu prea e 'baza', aia cu bara neagra banuiesc ca este 'baza'.
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
zanzie |
![]()
|
![]() Aspirant de Trabant Group: Members Posts: 1.241 Joined: 30 April 08 From: Pădure ![]() |
Sa traiasca nenea IRONICK pt. poze!
La prima vedere imi place! ![]() 1-Cat ar putea sa coste in varianta 4x4? 2-Are discuri pe spate? |
--------------------
gard viu din spini,
cu flori la poarta
si rinoceri in curte
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Mi se pare draguta. Sper ca si interiorul (desi probabil preia numeroase elemente de la Logan) sa fie diferit fata de ce ofera dacia acum.
Evident ca s-ar putea face mici artificiin de design, insa acestea ar ridica costurile. Iar cum dacia nu e o firma recunoscuta pt masinile sale de teren singura varianta prin care s-ar putea impune e pretul. Eu remarc multe similaritati de design cu modele Nissan. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
mie imi place ...
e bine ca e masiva si mare .. adica daca o sa fie si 4x4 si la un pret bun o sa se vanda pe rupte. |
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(Bacu @ 2 Jul 2009, 17:31) par a fi 2 masini diferite in pozele astea corect, una diesel (se vede motorul si luceste intercoolerul in grila) si alta pe benzina mai putin echipataThis post has been edited by IRONICK: 2 Jul 2009, 16:34 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(Manuel @ 2 Jul 2009, 16:18) nu esti singurul QUOTE(mircea_aq @ 2 Jul 2009, 16:19) QUOTE(Qubs @ 2 Jul 2009, 16:21) QUOTE(albacazapada @ 2 Jul 2009, 16:22) QUOTE(maister_dm @ 2 Jul 2009, 16:23) QUOTE(Bacu @ 2 Jul 2009, 16:26) nu acelasi lucru pot sa transmit daciei, pentru realizarea ei. la prima vedere mi se pare o masina urata, chinezeasca cum spunea cineva, dar poate, cine stie, in realitate va arata mai bine... deci nu sunt singurul caruia i se pare oribila masina. spatele, care aduce intr-adevar a pathfinder cum remarca cineva pe celalalt topic, mai este cum mai este, dar fata... de remarcat ca are o garda la sol maricica, bara fata are ceva inspiratii de sandero, dar masina luata ca un intreg e urata. pacat ca nu s-au invatat minte de la logan ph1 - ph2, toata lumea aratand cu degetul ph1 ca masina urata, in schimb pe ph2 mai putin. de vandut se va vinde ca avea pret mic, dar daca o nimereau un pic si cu estetica se vindea si mai bine. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
madhorsefuzzy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.247 Joined: 9 May 05 From: Bucuresti ![]() |
Ce-i tot dati ca e urata?
1. Daca era frumoasa la face-lift ce mai infrumusetau? 2. Eu nu mi-am luat loganul ca era frumos, ci pentru ca era IEFTIN. |
--------------------
Laguna Grandtour
2011 4Control 2.0dci
200cp+ / Honda Insight Hybrid 2010 stock "Vei invata sa conduci cand vei sti sa te feresti de prosti, nu cand vei sti legea!"
|
|
rtBK |
![]()
|
Eu inca astept sa vad cand termina lumea cu "e urata"...
Este o masina care se vrea ieftina... Tucson e si mai urat, dar cumpara romanu de nu mai poate si nici nu are greata cand il vede pe strada. |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
IRONICK |
![]()
|
Pai daca la altceva nu se pricep. Pentru unii masina trebuie sa fie frumoasa, nu ieftina, confortabila, fiabila, ..
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
IRONICK |
![]()
|
QUOTE(albacazapada @ 2 Jul 2009, 17:22) Nu ma asteptam sa arate ca un Range Rover dar nici sa fie mai urata decat un Hoover Comentariul asta este sarcina de serviciu?This post has been edited by IRONICK: 2 Jul 2009, 16:44 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
mariuscomx |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 166 Joined: 26 October 05 ![]() |
aproape aceleasi comentarii au fost cand au aparut pozele cu logan-ul ..
uite .. ca multi dintre cei care comentau acum se "mandresc" cu masina lor. Clar daca ai bani iti permiti o masina mai frumoasa, mai puternica, mai confortabila. Dar sunt uni care chiar si un logan este extraordinar. Deci comparand cu tucson-ul .. eu zic ca arata mai bine .. si chiar asta e concurenta reala. |
--------------------
Toyota
Gt 86
2.0 Skoda supeb combi 4x4 170 tdi
Daihatu Terios |
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Sa vezi ce frumoasa o sa fie daca e pe la 12-13.000 euro dci-ul de 105 cp 4x4.
|
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
zippy, nu cred ca va fi 13.000 de euro 4x4 105 cp dci.. poate un 14.000 asa. Da cine stie..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ce vad eu cu ochii de necunoscator:
-semnalizator lateral intr-o pozitie cretina. -blana pe capota motor - cum zicea ironick e dieselul -stergator spate de sandel -stropitori la fel -clante la fel -solutia low-cost la geamul usii din spate - dintr-o bucata si cu chestia aia de plastic. ciudat. -geamul de pe montantii spate foarte generos - cul. -semnalizatoarele fata nu sunt pe marginile farului, ci inspre calandru. -vizibilitatea in spate nu cred ca o sa fie grozava - dar asta e trademark dacia oricum. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
mie imi place....
si la primavara...una bucata diesel cu 4x4 si maximum de airbaguri va fi prezenta in curtea familiei mele... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
Vreau sa-i felicit pe cei care cred ca e "urata cu spume" pentru "frumosul" Logan din dotare.
![]() Zipppy, zici tu ceva acolo! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
nu e cea mai frumoasa masina din lume, dar pare foarte utila. Ca si kangoo-ul meu de altfel. Sper sa nu aiba aceleasi probleme pe care le are kangoo-ul cu vasco-cuplajul.
Cu motorul diesel o sa fie un best-buy! Dar parerea mea e ca va fi peste 16000 eur. Kangoo 4x4 cu motor 1.6 16v era aproape 18000 eur. Nu vad cum ar putea scadea pretul pana la 14000 eur cu motor 1.5 dci. |
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
einstein1984 |
![]()
|
![]() fan Dacia Group: Members Posts: 21.355 Joined: 12 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Hmm, de unde vreti voi sa apara un motor nou (1.9 dci in speta) pe masina asta nu stiu. Mai ales ca F9Q a cam fost inlocuit in productie de M9R, adica 2,0 dci....
|
--------------------
daca nu ai o toyota
4X4,ai gresit
masina
- negru pe alb
|
|
tatabobu |
![]()
|
![]() membru Group: Members Posts: 4.674 Joined: 14 September 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(rtBK @ 2 Jul 2009, 17:20) ar fi bine sa o comparati cu suzuki sx4 si hyundai tucson... si le cam face pe amandoua din ce vad eu. Sa vedem motorizarile si preturile Comparatia pe care o poti face acum tine de gusturi, n-are nici o baza palpabila inafara de estetica si dimensiuni. Pana nu ai lista de dotari si pret de achizitie nu poti fi obiectiv. |
--------------------
DACIA
1300
1995 Scurgere de ulei? Care scurgere de ulei??? Balta aia de sub masina e sudoarea hergheliei de cai putere...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 11:54 |