Adevăratul SUV de la Dacia, FOTO SPION
![]() ![]() ![]() |
Adevăratul SUV de la Dacia, FOTO SPION
Serje |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
||
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|||
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
masina asta face ca loganu meu sa para mai frumos
![]() singurul lucru care mi se pare ca pune capac e haionul cu acele "valuri" pe langa blocurile optice spate....in rest e digerabila... |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
SUV-ul arata ok, oricum astea sunt niste imagini din care e greu sa-ti dai seama cum este masina de urata/frumoasa in realitate.
Zic ca arata ok pentru ca e vorba de o masina cu accente utilitare, un fel de reinventie a primului Subaru Forester. De esenta pentru aceasta masina este cum se va comporta in offroad. Daca va fi la fel de buna cum e Koleos, atunci va rupe! ps. SUV =! frumos, si asta prin definitie ![]() |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
Masina arata destul de ok la prima vedere, mai putin spatele care nu-mi place deloc si cand vad toba aia "pica cerul pe mine".
|
--------------------
Renault
Scenic
2001/1.9DCI/102HP
- DB || B L K
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
maddan |
![]()
|
![]() Speedy Gonzales Group: Members Posts: 795 Joined: 27 February 03 From: Bucuresti ![]() |
O chestie pe care nu o inteleg, totusi... Logan, Sandero si SMV-ul asta sau cum i-or zice au trei boturi diferite, si asta intr-o vreme cand mai toti producatorii de masini de volum porteaza moaca masinilor de la mic la mare.
Daca i-ar fi pus bot de Sandero ar fi aratat mai bine, parerea mea. Asa, ramane sa convinga prin prestatii, nu prin modul in care arata. |
--------------------
Renault
Megane II 1.5 dci 100 CP Lux Privilege...
2006/7
- Bsiceva... Mirror mirror on the wall, show me where the forums fall...
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(maddan @ 2 Jul 2009, 18:46) Daca i-ar fi pus bot de Sandero ar fi aratat mai bine, parerea mea. Asa, ramane sa convinga prin prestatii, nu prin modul in care arata. Si cum se diferentia de Stepway? Care stiu ca e un amarat de Sandero cu alte jante, dar in perceptia populara e o masina off-road - observatii personale. This post has been edited by Stefan: 2 Jul 2009, 17:48 |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Andyno |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.435 Joined: 9 June 09 From: Bucuresti. ![]() |
vai..dar arata super bine !!!! si la cat o sa coste o sa fie un best-buy!!!
|
--------------------
Dacia 1310, an 99'.
Toyota Hilux D4D 170 CP 2007.
Dacia 1310, an 20' injectata.
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
http://www.daciaclub.ro/index.php?act=Atta...t&id=1627535256
cam suspect diametrul evacuarii, oare ce motor are asta din poza? |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
tzaje |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 1 October 06 ![]() |
Automarket au scris si ei de SUV si de forum AICI
QUOTE Membrii Daciaclub.ro dau inca o data dovada de rapiditate in ceea ce priveste informatiile si fotografiile oficiale ale modelelor Dacia nelansate inca, prezentand astazi, in premiera mondiala, primele fotografii-spion cu modelul romanesc necamuflat. tare comentariul unuia dintre useri: QUOTE ca un Sandero cu oreion, din spate zici ca e Nissan Micra pe steroizi iar masca aia... parca e Gheorghe Doja la rascoala exact dupa ce si-a luat o sapa-n gura... This post has been edited by tzaje: 2 Jul 2009, 17:57 |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCi 2006
- B 78 UTR
|
|
jammix |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 137 Joined: 11 March 08 ![]() |
Pai pana la urma cat o sa coste? Ca din cate a zis fratzica un Kangoo 4x4 cu motor 1.6 16v era aproape 18000E. La preturile astea se vinde si un Nissan Qashqai. De ce ar mai fi SUV-ul de la Dacia best buy atunci? Ar fi in pluton din punctul de vedere al preturilor. Doar cu dotarile o pot scoate la capat
|
--------------------
Renault
Megane
1.6 16v 2002
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
nu mi se pare absolut nimic suspect la teava aia...e aceeasi de vreo 5 ani
![]() |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Sper din tot sufletul sa fie comercializata cu camuflajul pe fata.....
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Eu zic ca e OK. Asta si pentru ca am urmarit formele masinii dint timp atat cat am primit cu lingurita si deja am digerat multe din ele. Botul doar m-a surprins prin ornamentul cromat dublu, dar nici ala nu e mare bai. E de bine zic eu. Pretul, dotarile si comportamentul off-road vor face diferenta, desi pe off-road sunt convins ca va merge foarte bine. Pe dedesubt e Nissan si pe din afara o fi Dacie dar pare bine echilibrata. Ramanem sa vedem ce am primi pentru 14.000 de euro care pare a fi un prag psihologic.
|
--------------------
------
------
------
|
|
M i h a i |
![]()
|
![]() _______________________ Group: Members Posts: 5.669 Joined: 12 September 06 ![]() |
|
--------------------
------
------
------
|
|
black_alienware |
![]()
|
![]() B L K Group: Members Posts: 622 Joined: 15 November 07 From: Moreni ![]() |
Urata/frumoasa, ieftina/scumpa eu cred ca romanul tot roman e si masina asta v-a fi vazuta peste tot prin tara.
|
--------------------
Renault
Scenic
2001/1.9DCI/102HP
- DB || B L K
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Aproape ca sper sa nu fie reala! Asta au pazit ei ca pe sfintele moaste de ziceai ca-i cel mai mare secret din lume? De vandut se va vinde, asta e clar, dar Sandel e capodopera de design prin comparatie! Sincer, cand am vazut Sandero am zis ok, Dacia a rupt-o cu frigiderele, intra si ei in sec. 21 in materie de design, asta e un pas inapoi. Cat despre motorizari, 105 cai mi se par foarte putini pentru un SUV, poate cu 1.9/130 ar mai fi o chestie dar atunci o sa se duca in sus pretul.
|
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
QUOTE Membrii Daciaclub.ro dau inca o data dovada de rapiditate in ceea ce priveste informatiile si fotografiile oficiale ale modelelor Dacia nelansate inca, prezentand astazi, in premiera mondiala, primele fotografii-spion cu modelul romanesc necamuflat. @MHY: Asa isi incep cei de la AutoMarket articolul... sigur de la ProMotor au aflat! ![]() @minny: Sunt de acord cu tine... nici mie nu-mi place ornamentul ala dublu si cromat pe deasupra, pare "tiganie". In rest daca se va comporta bine in offroad va fi un mare plus pentru Dacia. Interesanta surpriza ne-au pregatit chiar azi, cand fac 10 ani de cand au reinceput colaborarea. Oare ce ne rezerva pentru cand vor implini 20 de ani? ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
adryano |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 81 Joined: 4 January 06 ![]() |
un Pathfinder mai micutz si mai putin finisat, dar pentru inceput ii bun sa vedem ce motorizari 1.2 24V (:
|
--------------------
daCIA
Hygan
Preferance 1.4 petrol
- TM 320d
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
intrebare de baraj....
e cu 4 sau 5 prezoane????? fratzica kangoo tau cate are????? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
IN afara de sigla cu ce se identifica ca fiind un produs dacia cel putin la partea frontala?Foarte derutanti si derutati astia.Parca e o petarda coreana.Pardon, alea sunt mostre de rafinament.
Ironik-ule mai baga si tu o poza cu interiorul sa salvezi ziua.Hai..terminasi ziua de munca? ![]() This post has been edited by Arhimede: 2 Jul 2009, 18:37 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
novio |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 231 Joined: 13 November 05 From: ... din anticul Aegyssus. ![]() |
Frumoasa aniversare pentru cei 10 ani de mariaj Dacia - Renault. Modelul pare interesant, dar nu cred ca este varianta finala
![]() |
--------------------
RENAULT
Kadjar
Black Edition/2022
- TL-25-***
|
|
tgmpupy |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 209 Joined: 29 June 05 ![]() |
foarte naspa....
|
--------------------
dacia
logan
2004
- b77 xxx
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
conteaza daca are 4 sau 5 prezoane ?
|
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
dieselfun |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 7 October 07 ![]() |
Mi se pare destul de echilibrata
![]() |
--------------------
logan
dci
2007 ambition
|
|
black_alienware |
![]()
|
100% are 5 prezoane. Cum naiba 4 prezoane.
|
--------------------
Renault
Scenic
2001/1.9DCI/102HP
- DB || B L K
|
|
BAD_MF |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 681 Joined: 9 May 05 From: Iasi ![]() |
interesant ... am vazut ca si cei de la AutoMotorClub au postat fotografiile si au precizat si sursa la fel ca promotor si automarket.
This post has been edited by BAD_MF: 2 Jul 2009, 18:53 |
--------------------
Seat leon FR
1.8 TURBO
2003
- IS-xx-COD 9.5j 255/35R18>>8.5J 225/40R18 PORSCHE CHROME WHEELS
|
|
CristiZ |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 243 Joined: 11 October 04 From: Iasi ![]() |
E buna pentru pescuit si vanatoare...
Abia astept sa vad poze cu interiorul. Sunt convins ca o sa ne dezamageasca pe toti ![]() La motorizari ar fi mare pacat daca nu ar pune macar 1.9dci 130cp. La cutia automata nici nu ma gandesc. |
--------------------
Duster ph2
Green Olive
2014
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
visati numai 1.9
<span class='edit'>2 Jul 2009, 19:59:</span> daca sar putea sa fie si TDI ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by C@talin: 2 Jul 2009, 19:00 |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 11:54 |