Adevăratul SUV de la Dacia, FOTO SPION
![]() ![]() ![]() |
Adevăratul SUV de la Dacia, FOTO SPION
chryssn2007 |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Members Posts: 1 Joined: 31 October 07 ![]() |
|
||
--------------------
LOGAN
PRESTIGE
2007 / 1.5 DCI 85 CP
- xx-xx-xxx
|
|||
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
|
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
QUOTE La 7-8.000 e altceva la 13-14 e altceva... Depinde de ce clasa vorbim. QUOTE 10.000 de euro sunt bani. Sunt, dar mai putini decat 16.000. QUOTE 12.000 sunt multi bani.... De acord, dar simtitor mai putini decat 18.000-20.000. QUOTE 14.000 sunt multi bani Asa e, dar muuuult mai putini decat 25.000-30.000. ASTA NU INTELEGE LUMEA. |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
@Vio - Corect; Daca estimarile mele sunt corecte va fi un mega hit. Aia inseamna ca 1.5 dci 85 de cai ar fi cam pe la bariera psihologica de 14k. Desigur 4X4 si motorizarea maxima s-ar putea sa coste cam mult dar sa fie oricum sub alte oferte similare. Si cheia sta aici. Oricum pe strada majoritatea qahquai-urilor ce le-am vazut sunt 4X2. Lumea nu se da atata pe coclauri cum am crede. Iau SUV-uvuri pentru spatiul interior, robustete. Sigur si imagine, desi nu stiu daca la Dacia se va aplica atata. poate in tarile mai sarace. Restul il vor lua din ratiuni practice.
|
--------------------
------
------
------
|
|
dieselfun |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 70 Joined: 7 October 07 ![]() |
|
--------------------
logan
dci
2007 ambition
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
toata lumea se astepta ca acest suv sa fie o evolutie...o treapta mai sus...doua usi schimbate putin si un hayon nou, tot logan e...probabil cauciucurile si amortizoru' de la capota fac diferenta de pret
|
--------------------
*
*
*
- *
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Sunt sigur ca 14.000 de euro nu reprezinta o bariera psihologica cand e vorba de o dacie.....
|
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
Depinde de ce tehnologie e pe acolo. Poate ne mai ajuta Ironick ?
|
--------------------
------
------
------
|
|
Vio |
![]()
|
![]() MEMBERMENSCH Group: Members Posts: 942 Joined: 19 April 05 From: Judetu' Sachsen, D.D.R. ![]() |
QUOTE Lumea nu se da atata pe coclauri cum am crede. Iau SUV-uvuri pentru spatiul interior, robustete. Ca sa puna intre ei si ailalti cat mai multa tabla si structuri absorbante de soc, macar aia pe care nu ii trage curentu' in gaura dintre urechi... si ca se se uite de sus la ceilalti viermi din trafic, restul... si poate ca si stralucirea ghiulurilor se reflecta mai bine din unghiul ala... cre' ca si manelele iti cad mai bine in cap si ti se insurubeaza in urechi daca vin de sus in jos... dealtfel e un cu totul alt sentiment sa te uiti la dujmani de sus in jos... This post has been edited by Vio: 2 Jul 2009, 21:58 |
--------------------
Renault
Megane II
2003 1,4 16V 98 cp Pack Authentique, gri boreal, 105.500 km
If you want to hit your target, shoot first, and then call whatever you hit the target. |
|
Deceneus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 18 January 05 From: Timisoara ![]() |
Deci dom'le, deci... Ii faina!
Deci numai fatau' nu il stiam, arata acceptabil si ala. De este 4x4 si greutatea este echilibrata bine... Pentru drumuri in Romania pe la munte si la bunica e parfum. Ma gandesc la capacitatea portbagajului inca... Oare se apropie macar de MCV? Cat de cat... N-ar fi rau. |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- TM
|
|
connectorxp |
![]()
|
![]() Just a happy camper :) Group: Members Posts: 829 Joined: 28 March 09 From: Bucuresti ![]() |
Ceva poze cu interiorul , ca ma roade rau de tot cutiozitatea , ca in rest este o masina ok , cu aspect normal iar pentru Dacia inseamna un pas in + spre maturizarea mult dorita .
|
--------------------
Lexus
CT200h
Eco/2011
- XX-XXX-LEX 1,8VVTi HSD, 136PS, 5% in Bucuresti :) Albastru 8U9 si senzatii tari pe curent :P
Ca musca'n lapte pe forumul Reno' :) |
|
uadiv |
![]()
|
![]() ... Group: Members Posts: 114 Joined: 24 July 07 From: ... ![]() |
...mie imi place...
![]() acum stiu de ce 'fata' a fost o necunoscuta atat timp... pare bine proportionata |
--------------------
uuu
uuu
uuu
- ... Some people say, the day a black president was elected, pigs would fly.
100 days later - swine flu |
|
kta |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 485 Joined: 1 February 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie-mi place
![]() Despre frumusete e ca si cum ai zice ca Forester e frumos. Nu e, dar mi se pare o masina extraordinara. |
--------------------
=================
=================
==================
- --------- Seat Altea 2006
|
|
Deceneus |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 94 Joined: 18 January 05 From: Timisoara ![]() |
QUOTE(connectorxp @ 2 Jul 2009, 23:29) Ceva poze cu interiorul , ca ma roade rau de tot cutiozitatea ... Deci subscriu dom'le... ![]() Multam de pe acuma aceluia care aduce pozele! This post has been edited by Deceneus: 2 Jul 2009, 22:43 |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.6
- TM
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(Serje @ 2 Jul 2009, 21:11) ... Ca sa le faci pe toate si sa fie bune si practice si sa arate bine... costa, io prefer sa fie bune si practice, ca astea costa mai putin. ee.. tu i-ati beamveu X 15... manelele se aud mai bine in ala... SUV-ul asta este, in sfarsit, o MASINA produsa sub numele DACIA... PS: puteam sa jur ca atunci cand va iesi la iveala acest SUV, 90% din forumisti or sa spuna ca "ESTE PANARAMA, JAF, ARATA CA DRACU', CE E ASTA, CARUTA, FRIGIDER MAI MARE... etc.." asa cum au zis de logan, dar si-au luat toti... ma baieti, o sa va luati SUV si, din pacate, o sa vedem CD-uri puse la oglinda si o sa auzim GUTA din SUV.. PS2: La cafenea era un topic despre unu care punea desene cu masini (niste panarame) si un admin facea curatetie dupa fiecare post critic la adresa mazgalelelor lu' ala... ACUM DE CE NU SE INTAMPLA LA FEL? ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Capota motorului are brat din ala pneumatic, nu mai e cu tija.
![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ti-o cam luat-o IRONICK inainte
![]() QUOTE(IRONICK @ 2 Jul 2009, 17:05) Alte retrovizoare mai aerodinamice, telescop la capota, faruri duble (H7), ... va las pe voi sa ziceti restu ... Aaa ... io astept sa apara beamveu X55 nu X15, cu motor tedeiii si sa claxoneze cu piese dea lu' gutza. This post has been edited by Serje: 2 Jul 2009, 23:19 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
CatalinMarian |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 72 Joined: 10 November 04 ![]() |
Rotile sunt de 16?
|
--------------------
Dacia
LOGAN Laureate 1.4
2005
- BC XX XXX
|
|
atehnic |
![]()
|
![]() membru meserias Group: Members Posts: 77 Joined: 19 September 05 ![]() |
Profilul e cel mai reusit. In rest, mai astept detalii. Pana la urma raportul calitate/dotari/pret va da verdictul. Si vanzarile.
|
--------------------
Logan Preferance
+ Kia cee'd
* 2005 // 2008
- CT 36 // 09 "Eu sunt un om pe niste scari..."
|
|
kontedacia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 2 July 09 ![]() |
forma si pozitionarea pozitiilor o sa le dea multora oportunitatea sa le umple cu leduri, sa dea bine noaptea
![]() Attached thumbnail(s) dacia_suv_night.JPG ( Size: 89.76k ) Number of downloads: 1678 |
--------------------
Kia
Pro_Ceed
2008, aproape full(classic+diverse optiuni)
- B XX XXX
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Pozitiile alea impreuna cu paint-job negru? Cu geamuri fumurii, suspensii lasate si jante pe 19?!?
Si sa nu uit, cu ornament la toba! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
kontedacia |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 2 Joined: 2 July 09 ![]() |
masina va fi de succes. Sunt multe firme si institutii care au nevoie si de un suv, O politie de comuna montana, un ocol silvic, inspectori la diverse institutii, etc.
Ganditi-va ca e cut cost peste tot, Cand UPC-ul si-a schimbat flota in loganuri, credeti ca Orange sau Vodafone nu o sa trimita la intervenitii si Dacia4x4? La o diferenta de 10.000 de euro si o flota de sa zicem 50 de masini, juma de milion de euro, nu e chiar deloc de neglijat. This post has been edited by kontedacia: 2 Jul 2009, 23:51 |
--------------------
Kia
Pro_Ceed
2008, aproape full(classic+diverse optiuni)
- B XX XXX
|
|
tzaje |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 20 Joined: 1 October 06 ![]() |
O analiza interesanta a opiniilor despre Dacia SUV. Se pare ca scorul e favorabil multumitilor.
http://www.automarket.ro/stiri/dacia-suv-d...dios-22434.html |
--------------------
Dacia
Logan
1.5 dCi 2006
- B 78 UTR
|
|
pastrama |
![]()
|
![]() scursura umana Group: Members Posts: 2.603 Joined: 18 August 05 From: Ct ![]() |
Sa vezi tuningu dracu acuma, n-o sa mai ai loc de "gipuri" tunate.
Sunt curios daca au reusit si ei sa faca niste faruri care sa nu chiorasca ceilalti soferi. |
--------------------
Tedei
-
-
|
|
vadiro |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 10 June 07 From: Oxford, UK ![]() |
Nu imi place la el grila, e cam kich si in plus nu pastreaza elemente de design ale marcii de la celelalte modele Dacia. Nici spatele nu mi se pare tocmai frumos. Oricum, as trece lejer peste toate astea daca dotarile si performantele ar fi decente, iar pretul ar fi sub cel al concurentei. Daca va fi asa, masina va fi un mare succes, mai ales pe pietele mature, unde o masina este cumparata in functie de anumite criterii serioase, nu in functie de cat de smecher o sa pari in ea.
|
--------------------
Renault
Megane III
2009 Privilege Renault Twingo GT 2008
Ex. Renault Twingo GT 2007, Ex. Suzuki SX4 Sedan GS 2009, Ex. Logan 1.4 Laureate 2005 |
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
"Dupa ce utilizatorii daciaclub.ro au realizat ceea ce nicio publicatie auto".. suntem dati dracu' noi... adica.. ironiku' e dat dracu'...
intrebare: este posibil ca cei de la DACIA sa fi scapat intentionat pozele astea ptr. a vedea reactia populatiei? eu cred ca da... This post has been edited by skija: 3 Jul 2009, 00:04 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.542 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(skija @ 3 Jul 2009, 00:59) adica.. ironiku' e dat dracu'... Nu sunt mai eu, am spus mai sus, pozele au fost puse prima data pe alt topic de altcineva. Nu mai ma bagati la inaintare.This post has been edited by IRONICK: 3 Jul 2009, 00:11 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
QUOTE(skija @ 3 Jul 2009, 00:59) ...suntem dati dracu' noi... adica.. ironiku' e dat dracu'... intrebare: este posibil ca cei de la DACIA sa fi scapat intentionat pozele astea ptr. a vedea reactia populatiei? eu cred ca da... Am mai avut un post in sensul asta da' s-a sters. 1) nu ironicku-i dat dracu', ci ala de a postat prima oara pozele. Si s-a dus dracu' la propriu. 2) publicarea pozelor NU a fost intentia Dacia. Nici de departe!!! |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
skija |
![]()
|
hai bine.. ironick nu-i dat dracu'... e doar simpatic..
![]() This post has been edited by skija: 3 Jul 2009, 00:13 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
Muttley |
![]()
|
Ceva de genu'. Eu cred ca e angajat. Pana maine probabil...
Puuuungileeee ![]() This post has been edited by Muttley: 3 Jul 2009, 00:15 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 15:51 |