Adevăratul SUV de la Dacia, FOTO SPION
![]() ![]() ![]() |
Adevăratul SUV de la Dacia, FOTO SPION
minny |
![]()
|
||
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
|
||
--------------------
------
------
------
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Dar o fi cu adevarat capabila sa se ridice la nivelul ARO-ului?
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
QUOTE(Muttley @ 2 Jul 2009, 23:09) Doar nu or recunoaste cei de la Dacia ca au scapat pozele intentionat. Sigur ca zic ca nu .. Cat despre comparatia cu ARO sunt convins ca va fi peste. Desigur, intr-o versiune comparabila, adica 4X4 si motor serios. E platforma x-trail cu haine de pathfinder. Nu are ce merge prost. Se vede dupa garda si profilele barilor care sunt foarte aproape de roti ca masina asta chiar o fost conceputa sa mearga pe coclauri. |
--------------------
------
------
------
|
|
Fratzica |
![]()
|
![]() Zen Group: Moderatori Posts: 2.925 Joined: 6 April 04 ![]() |
Nu fi atat de convins ca nu e asa. aro iti bate orice xtrail sau pathfinder pe ce traseu vrei tu. Chiar crezi ca dacia asta va avea reductor? Aro are. In teren accidentat reductorul e baza.
|
--------------------
Kia
Sportage
T-GDI 2021 "The happier we are, the less we see." - some japanese guy
|
|
Dacia Linuxis |
![]()
|
![]() Membru zburator Group: Members Posts: 51 Joined: 13 May 08 ![]() |
Intr-un articol dedicat viitoarei Dacii sport, am gasit cateva cuvinte despre SUV:
Oficialii Dacia nu au dorit să comenteze fotografiile apărute joi pe internet, care par să dezvăluie viitorul SUV Dacia, model pe care constructorul îl va lansa în prima parte a anului viitor. "Va trebui să mai așteptați încă nouă luni (până va fi dezvăluită mașina – n.r.)" și "este o mașină foarte frumoasă (SUV-ul), sper să fie o mașină mult mai frumoasă decât aceasta (din fotografii – n.r.)", au fost comentariile oficialilor Dacia. Sursa: http://www.mediafax.ro/economic/dacia-va-l...ml?1686;4613406 Interesanta mi se pare aceasta afirmatie: "sper să fie o mașină mult mai frumoasă decât aceasta". Voi ce parere aveti? |
--------------------
---
----
----
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Consolele mici nu-s neaparat un indicator al capacitatii de trecere.
Om vedea... ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
daciafan |
![]() ![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
QUOTE(maister_dm @ 2 Jul 2009, 16:23) QUOTE(Fan3 @ 2 Jul 2009, 17:28) QUOTE(maddan @ 2 Jul 2009, 17:46) O chestie pe care nu o inteleg, totusi... Logan, Sandero si SMV-ul asta sau cum i-or zice au trei boturi diferite, si asta intr-o vreme cand mai toti producatorii de masini de volum porteaza moaca masinilor de la mic la mare. Daca i-ar fi pus bot de Sandero ar fi aratat mai bine, parerea mea. Asa, ramane sa convinga prin prestatii, nu prin modul in care arata. QUOTE(Arhimede @ 2 Jul 2009, 18:02) e cel mai urat SUV din lume |
--------------------
/
/
/
|
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
Sa speram ca Dacia a dat drumul intentionat la poze si urmareste reactiile, poate mai imbunatatesc ceva. Degeaba mergem pe ideea ca daca s-a vandut Loganul se va vinde si asta. Loganul s-a lansat ca o alternativa moderna la batrana berlina, la un pret maxim, la momentul respectiv de vreo 8000 EUR, in plin avant al creditarii si intr-o perioada in care lumea chiar avea sperante pentru viitor. S-au umplut orasele cu Loganuri tocmai pentru ca au fost extrem de multi cei care le-au luat pe credit, cu niste rate relativ rezonabile. Si atunci, intr-adevar nu a prea contat aspectul. Dar: SUV-ul asta pica intr-un moment destul de prost, creditarea este ca si inexistenta iar aia care inca mai exista are costuri prohibitive, cine a vrut si a putut si-a schimbat deja berlina veche cu altceva, pretul nu va fi chiar mic, reputatia de constructor de SUV-uri a Dacia este inexistenta (pana nu stim clar, si nu cred ca se vor grabi sa spuna asta, nu putem spune daca dedesubt este sau nu un Nissan) si ar trebui sa aiba totusi un look cat de cat atractiv. Ca nemtii sunt pragmatici si nu se uita la design ci la pret e adevarat, la fel de adevarat este insa ca nu prea se vand multe SUV-uri la nemti si, tot din pragmatism, s-ar putea sa fie mai dispusi sa dea 10k pe un Logan decat 15k pe SUV.
This post has been edited by Garett: 3 Jul 2009, 05:28 |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
dacialoganmcv |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 522 Joined: 9 July 08 ![]() |
|
--------------------
Dacia /
Logan MCV /
2006 / Preference / Gris platine
|
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Garett @ 3 Jul 2009, 06:27) Mie imi place cum va raportati voi numai la Romania cand vorbiti de modelele Dacia. Ca si cum pentru noi le face Renault. NewsFlash: e o masina mondiala, care se vinde pe nenumarate piete cu nenumarate gusturi. |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Masina e banala, da, dar nu hidoasa. Sa vedem cu ce dotari vine si la ce pret, un echivalent "Laureate" la vreo 12.500-13.500 ar fi OK. Pentru un medic de familie care face naveta la tara sau pentru cineva care si-a facut casa la cativa km de oras ar fi o alegere buna.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Garett |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.339 Joined: 4 June 05 From: Galati ![]() |
@Stefan: News Flash: E criza peste tot, inclusiv in "emerging markets"!
Eu nu am zis ca nu se va vinde deloc, am zis ca nu se pot baza doar pe pret si ar trebui sa umble si la design. Parerea mea este ca daca ar fi pus fata de Sandero aveau un "winner" Oricum, eu astept masina finala, sau macar poze mai detaliate, inclusiv interiorul. |
--------------------
No
Reno
Forever "Tara asta a avut doua dezastre din '89 incoace: Iliescu si ProTV-ul!"
|
|
Fan3 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 619 Joined: 1 January 05 ![]() |
daca varianta 4x4 are punte independenta pe spate e super ok...daca va avea punte in H cu frane pe tamburi (vezi sx4 si sedici) nu mi se mai pare asa de interesanta...
probabil si faptu ca nu are jante din aliaj o trage inapoi ![]() |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
MAS |
![]()
|
![]() Le Bubulateur Group: Members Posts: 205 Joined: 23 August 03 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca e la concurenta cu Kiron-ul... O sa-l bata oare?
![]() |
--------------------
scandura
cu rulmenti
noua, din 2000
- B-02/36-MAS B222BIP Daaati si mie minus la reputatie. 'dea D-zeu sanatate!
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place! Vreau unul!
![]() |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(minny @ 2 Jul 2009, 21:26) Zic doar atat, am vazut intr-un service un logan 2009 cu aripa spate data jos. Forma interioara era Sandero 100%. Cat despre restul, nu stiu ce va amagiti atat.... de ce ar considera Dacia piata romaneasca destul de buna si educata pentru o asemenea masina? O sa fie vanduta fara nici o problema prin alte parti si atunci o sa vedeti ce va pare rau. Ca si loganul Dacia a dorit sa faca o masina corecta nu "bling bling" fara sens ca Tiguan, X1, Q5 si alte tampenii. Cine o sa cumpere Logan suv? Pai au fost oameni care au cumparat skoda octavia, vw golf si alte porcarii scumpe de ce nu s-ar cumpara si loganul? O masina practica care face exact ce trebuie. Daca as castiga la loto ![]() This post has been edited by rtBK: 3 Jul 2009, 08:24 |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(Garett @ 3 Jul 2009, 08:48) @Stefan: News Flash: E criza peste tot, inclusiv in "emerging markets"! Eu nu am zis ca nu se va vinde deloc, am zis ca nu se pot baza doar pe pret si ar trebui sa umble si la design. Parerea mea este ca daca ar fi pus fata de Sandero aveau un "winner" Oricum, eu astept masina finala, sau macar poze mai detaliate, inclusiv interiorul. Tocmai pentru ca e criza, tendinta consumatorului e de a lasa la o parte aspetul exterior al produsului. Cred ca e prea devreme sa dam verdicte de genul "winner or loser". Rabdare. ![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
boga81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 18 September 08 From: Bucuresti ![]() |
un mic detaliu care se pare ca v-a scapat: dacia trece pe uleiuri ELF? (aka - poza din spate, pe luneta) scapam de dacia oil - texaco? in sfarsit nu va mai trebui sa ma duc sa iau uleiuri de prin reprezentantele renault sau de prin hypermarketuri... 1.5 dci 105 CP 4x4 al meu esti
![]() ![]() This post has been edited by boga81: 3 Jul 2009, 08:29 |
--------------------
Suzuki
SX4 1.6 4x4 Navi
- ex: '08, Sandel 1.5 dCi MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm
Gone CrAzY! Back soon... |
|
bog_cip |
![]() ![]()
|
membru Group: Members Posts: 215 Joined: 16 July 04 From: Brasov ![]() |
http://economie.hotnews.ro/stiri-auto-5880...n-suv-dacia.htm
Cred ca masina, in conditiile de criza, este o alternativa viabila pentru cei care au nevoie de o masina cu pretentii de off-road, moderat + drumuri normale. La noi drumurile tind sa aiba tenta off-road, moderat :-) . Daca transmisia o sa fie "standard" pentru o masina de teren: reductor, transmisie integrala etc, o sa fie un real succes. This post has been edited by bog_cip: 3 Jul 2009, 08:34 |
--------------------
Toyota
corola sedan
2008
- -----
|
|
boga81 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 313 Joined: 18 September 08 From: Bucuresti ![]() |
intreba cineva cateva pagini in urma: va avea tamburi pe spate
<span class='edit'>3 Jul 2009, 08:37:</span> @bog_cip: reductor???? glumesti... ![]() This post has been edited by boga81: 3 Jul 2009, 08:38 |
--------------------
Suzuki
SX4 1.6 4x4 Navi
- ex: '08, Sandel 1.5 dCi MAD Springs Lift-Kit, K&N Filter, powered by obdtunig: Life begins at 4.000 rpm
Gone CrAzY! Back soon... |
|
Fan3 |
![]()
|
de observat ca lipsesc de pe hayon siglele cu dacia si numele modelului...
|
--------------------
*
*
*
- *
|
|
mihail75 |
![]()
|
![]() mihail Group: Members Posts: 466 Joined: 12 October 03 From: Iasi ![]() |
1. si eu inclin sa cred ca e o "scapare" a celor de la Dacia. se fac 10 ani si vor sa arate ce urmeaza. O strategie buna.
2. va avea succes, DACA va merge dupa reteta Logan. 3. Daca va merge pe ac. reteta, adica raport bun calitate/pret se va cumpara. Probabil voi fi printre cumparatori (motive: merg des la tara - unde am socrii - prin urmare am si drumuri "bune", famelie mare etc.). |
--------------------
Dacia Logan
Laureat 1.4 MPI
- Is-YY-XXX mihail, fost cu Logan Laureat 1.4, acum cu Opel Astra Sedan 1.6
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
fan3, abia acum ti-ai dat seama?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
ca dimensiuni oare cum va sta? Ca nu reusesc sa-mi dau seama. Ceva mai mic decat mcv? Sper ca grila aia sa o cromeze toata, daca tot s-au apucat, si sa arate mai normal daca ii pun bandouri. Stopurile cred ca raman ca in spyshoturi..
|
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Fan3 |
![]()
|
de cand am vazut pozele am obs ca lipsesc...dar n-am spus-o aici in topic...
poate mai are cineva pozele acelea care au aparut acum 5 ani inainte sa fie loganu lansat, ca sa facem o comparatie cate "lipseau" sau nu masini inainte de lansare... |
--------------------
*
*
*
- *
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Stefan @ 2 Jul 2009, 17:18) Ce vad eu cu ochii de necunoscator: -solutia low-cost la geamul usii din spate - dintr-o bucata si cu chestia aia de plastic. ciudat. de unde ai asta cu low cost??? honda crv, subaru forester si xtrail (ultimele variante)... au aceeasi solutie ca sa nu zic de porsche saiene..... |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
leinad |
![]()
|
![]() Membru dacionist Group: Members Posts: 395 Joined: 17 March 05 From: Constanța ![]() |
Arată bine după părerea mea. Dar să vedem și prețurile, când se va lansa pe piață.
Oare o bagă și la programul rabla?? ![]() |
--------------------
Logan
Preferance
75 ponei
|
|
C a t a l i n |
![]()
|
![]() ______________________ Group: Members Posts: 12.175 Joined: 21 August 06 ![]() |
În mod normal trebuie să fie mai veche de 10 sau 12 ani. Dar la cum arată, cred că vor face o excepție...
![]() |
--------------------
-
-
- Când vrei și, și, iese nici, nici!
|
|
DigitalScribe |
![]()
|
![]() Scribul Digital Group: Members Posts: 1.249 Joined: 5 October 04 From: Iasi ![]() |
: pret :
Daca pretul e decent cred ca va fi urmatoarea mea masina. : experiente prezente si din trecut : Singurul lucru care ma face sa fiu reticent in a cumpara inca o Dacia e ca la punctul de rugina aparut pe punctul de sudura cupola spate in santul lateral la Loganul actual explicatia lor a fost "factori externi" (o bormasina sau ce oare ? ca-i punct rotund si arata ca un vulcan). Acest lucru ma face sa ii penalizez la capitolul incredere. Nu am nici o certitudine ca-si vor onora indatoririle prescrise prin garantie prin si urmare sunt extrem de reticent sa mai cumpar o Dacia. Loganul din dotare nu s-a dovedit arzator la capitolul intretinere si e o masina care pana una alta merge ceas asa ca in ce-i sub capota si pe sub masina as avea incredere. Problema la Dacia e calitatea materialelor din care-i facuta caroseria si interiorul din concluziile personale de proprietar. : cel mai intelept : Voi astepta sa vad cata atentie au acordat interiorului. Adevaratele probleme ale masinii vor aparea dupa 3 - 4 ani de la lansarea ei asa ca cine cumpara printre primii ori are increderea nezdruncinata ori nu-i pasa ori n-are de ales ca impresia mea e ca va fi o sarja de clienti de sacrificiu. Ca si cu Loganul 2004 care prins rugina in tot portbagajul si loganurile pana in 2007 care prind rugina pe pasaj roti spate, aripa, etc. Nu spun ca si SUV-ul neaparat va avea aceleasi probleme dar ce lucru nu are probleme si iese perfect din prima lovitura ? : design : Dacia e controversata la capitolul design, dar si Renault e cam la fel de controversat asa ca nu ma mira ca mosteneste acest caracter. Ca design nu arata deosebit masina decat prin faptul ca e total diferita de Logan si Sandero. Asta e un semn ca Dacia vrea ca masina sa aiba propria ei definitie si sa nu fie asociata cu Loganul sau Sandero. Nu arata exceptional dar nu asta e important la un SUV. Nici Tucson sau cuburile gen Range/Land Rover nu arata exceptional la exterior. : tehnic : Sunt convins ca va fi o masina cu o solutie tehnica foarte potrivita pentru o masina de teren din cauza ca Dacia nu reinventeaza nimic doar canibalizeaza de la Renault/Nissan prin urmare singurul factor care difera va fi: caroserie, adica tabla, plastice, etc. Cand punem asa problema ecuatia revine la normal si ne gandim cu totii la Logan si Sandero. Pana la urma Dacia vrea sa fie mai ieftina decat toti. Ieftinul ala vine de undeva... This post has been edited by DigitalScribe: 3 Jul 2009, 09:37 |
--------------------
Renault Espace V
Renault Zoe
D-Max 2022
- n/a
|
|
Dacia Linuxis |
![]()
|
![]() Membru zburator Group: Members Posts: 51 Joined: 13 May 08 ![]() |
Cred ca imi place masina, inca nu sunt 100% sigur (asta se va intampla cand o voi vedea live). Ce stiu sigur e ca nu imi place acel ornament cromat de pe masca de la radiator si parca nici sigla Dacia nu face o figura chiar frumoasa la portbagaj. Acolo cred ca ar arata mai bine daca ar fi scris Dacia decat sigla, sau poate chiar sa apara doar numele modelului, eventual capacitatea cilindrica si atat, fara sigla. In fine, va veni ea vremea cand vom vedea versiunea finala.
|
--------------------
---
----
----
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 21:39 |