Adevăratul SUV de la Dacia, FOTO SPION
![]() ![]() ![]() |
Adevăratul SUV de la Dacia, FOTO SPION
Michael |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 134 Joined: 25 August 04 From: Bucharest ![]() |
|
||
--------------------
Volkswagen
Jetta
2008/Comfortline 1.4 TSI 122 CP DSG7
|
|||
Stefan |
![]()
|
![]() Quite opinionated Group: Members Posts: 1.449 Joined: 18 January 08 From: Cluj-Napoca ![]() |
Celor care cred ca asta nu e masina finala, si se vor mai face "imbunatatiri": dream on.
![]() |
--------------------
Volkswagen
Golf 7 Variant
1,4 TSI 2013
|
|
dj22sib |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 26 March 07 ![]() |
Daca pastrau linia Logan varianta berlina erau super tari. Grila asta nu prea are nici o legatura cu dacia ... si daca asta vor sa fie vitoarea linie a modelelor ...
![]() |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V Expression Sedane,
Clio III 1.4 16V Exception
- DJ
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(Stefan @ 3 Jul 2009, 11:27) probabil unii se asteapta ca dacia sa mai bage niste foarte multi bani (adica sa dea cu piciorul sumei de bani pe care deja au investit-o din actualul design) in a redesena anumite elemente ale masinii, pentru ca acestea nu sunt pe placul userilor daciaclub.... ![]() This post has been edited by slider2: 3 Jul 2009, 12:31 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
varianta cu masina neterminata mi se pare plauzibila, altfel nu vad de ce ar mai astepta dacia inca aproape 1 an sa lanseze pe piata o masina gata terminata. eu cred ca pozele sunt doar de la niste variante preserie, intermediare, pana la modelul final si definitiv. nu cred sa se schimbe complet linia masinii, doar modificari stilistice ale componentelor de caroserie.
|
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
Squirrel |
![]()
|
![]() Captain of Black Pearl™… Group: Members Posts: 4.466 Joined: 13 March 08 From: partea mea: Drum bun! ![]() |
Toată lumea speră într-o ameliorare a design-ului…
Mie partea frontală îmi aduce a Ford Explorer… O parte frontală simplă, este creată pentru un autovehicul făcut să meargă prin locuri mai puțin umblate, cu predispoziție la accidente minore ale părții frontale, poate de aceea se caută soluții cât mai ieftine constructiv, dar nu atât de spectaculoase estetic… Dacia este încă o mașină gândită din punct de vedere al costului/prețului final…Cine vrea SUV de mers la Operă, are Stepway…Părerea mea! Hâc! |
--------------------
Dacia
Duster
2010 1,6 16v 4Ś4 Laureaté Noir Nacré
- RO 44 AWD Fire, walk with me...in 4 strokes, water cooled.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
QUOTE(DigitalScribe @ 3 Jul 2009, 10:26) Adevaratele probleme ale masinii vor aparea dupa 3 - 4 ani de la lansarea ei asa ca cine cumpara printre primii ori are increderea nezdruncinata ori nu-i pasa ori n-are de ales ca impresia mea e ca va fi o sarja de clienti de sacrificiu. Ca si cu Loganul 2004 care prins rugina in tot portbagajul si loganurile pana in 2007 care prind rugina pe pasaj roti spate, aripa, etc. Io am un Logan din 2004 si unul din 2008, ambele ph1, si intradevar au mai facut corecturi, adica au mai redus din costurile materialelor si au pus mai proaste in 2008 decat in 2004. Si nu toate Loganurile din 2004 au prins rugina, unele au prins altele nu, pana nu apare o statistica ... mai biine nu ne hazardam sa zicem ca toate ruginesc, sau o mica parte ruginesc. Au msi scos consumul instant, bara stabilizatoare, astea mai noi au o pedala de acceleratie de toata jena ... Asa ca mie mi se pare mai bine sa iei masina la inceput. This post has been edited by Serje: 3 Jul 2009, 12:49 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
QUOTE(Fratzica @ 3 Jul 2009, 10:02) nemtii nu au mania suv-urilor cum o au romanii. Sunt morti dupa mcv ca e practic si consuma putin. Suv-ul e mai putin practic si consuma mai mult. Nu cred ca se vor arunca nemtii sa-l cumpere. subscriu QUOTE(dj22sib @ 3 Jul 2009, 11:32) Daca pastrau linia Logan varianta berlina erau super tari. Grila asta nu prea are nici o legatura cu dacia ... si daca asta vor sa fie vitoarea linie a modelelor ... ![]() francezii nu-s nemti, la un anumit capitol sunt mai mult asiatici si ma refer aici la modul in care construiesc ei imaginea unei marci au schimbat sigla dacia fara sens,vechea sigla era ok, usor stilizata ar fi fost in pas cu moda au promovat o grila la logan pentru a o inlocui cu una mai reusita la urmatorul model "sandero", au adoptat-o apoi si la logan si imaginea marcii capata consistenta si incepea sa devina unitara pe acest fundal apare hidosenia asta de suv cu o grila care pe langa faptul ca nu mai cadreaza cu imaginea marcii este si incredibil de urata |
--------------------
/
/
/
|
|
Zippy |
![]()
|
![]() Membru din 2003 Group: Members Posts: 917 Joined: 26 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Bull-bar o avea aia de top ?
![]() QUOTE apare hidosenia asta de suv cu o grila care pe langa faptul ca nu mai cadreaza cu imaginea marcii este si incredibil de urata Nici precedenta generatie de Subaru Forester nu era vreo frumusete de masina si s-a vandut foarte bine desi era scumpa. O salva motorul probabil. Suv-ul de la Dacia o sa fie salvat de pret,revizii ieftine, casco ieftin. This post has been edited by Zippy: 3 Jul 2009, 12:56 |
--------------------
[ Ex SLZ 2003 |.|
VW JETTA
2014
- B 97 Z I P ] Viteza ucide! Centura de siguranta salveaza vieti!
|
|
dogy_10 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 901 Joined: 17 December 06 From: Timisoara ![]() |
n-am avut nervi sa citesc toate comentarile de la poze incoace.....dar majoritatea sunt de genu ca nu le place nu stiu ce stop, ca nu stiu ce teava, ca bla bla bla.......hai sa fim seriosi la ce va gandeati ca o sa scoata un ics sese.....un ics cinci.....sau vre-un ciu septe.....masina arata bine, e mica dar pare masiva, datorita liniilor drepte, are silueta asemanatore cu freelander.....au incercat sa induca intr-un design lowcost cat mai multe elemente nissan, luneta e aproape identica ca forma cu cea de pathfinder......nu o mai dati atat in design, masina asta tre sa fie practica si sa se descurce cat de cat in offroad.....aaaaaa da am uitat ca 99% dintre cei care isi iau suv il iau pt design....ca oricum de altceva nu-s bune.....eu unu am vazut ca o sa aiba unghiuri de atac si degajare foarte bune, mai bune ca la maj suv-urilor cu renume, daca ar avea si un motoras mai potent si un reductor ar face de ras orice suv........in fine presimt ca o sa aiba vanzari record in occident....
|
--------------------
.
.
.
|
|
daciafan |
![]()
|
QUOTE(dogy_10 @ 3 Jul 2009, 12:55) cand va aud ca vorbiti de vanzari record ale daciei, am frisoane incerc sa fiu mai plastic: conform gandirii unor useri (si astia nu-s rari) daca unu` produce 3 franzele si le vinde pe toate inseamna automat ca a inregistat vanzari record ![]() This post has been edited by daciafan: 3 Jul 2009, 13:04 |
--------------------
/
/
/
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Pai deocamdata nu au dat in bara cu nici un produs pe care l-au scos, asa ca nu vad de unde atata pesimism.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(daciafan @ 3 Jul 2009, 13:04) cand va aud ca vorbiti de vanzari record ale daciei, am frisoane incerc sa fiu mai plastic: conform gandirii unor useri (si astia nu-s rari) daca unu` produce 3 franzele si le vinde pe toate inseamna automat ca a inregistat vanzari record ![]() locul 7 pt sandero in clasamentul general al vanzarilor de masini in germania, e bun sau prost? |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
daciafan |
![]()
|
este un rezultat bun dar nu este un record de vanzari
ATENTIE LA QUOTE |
--------------------
/
/
/
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
botul mie mi se pare luat de pe Nissan qashqai, e putin spus copiat...asta nu inseamna ca e urat insa.mai mult ca sigur ca va fi echipat cu celebrul 1,5 dci de 85 cai, destul de bine dar nu extraordinar.mi-ar place daca noul SUV dacia ar lua locul ARO, nu neaparat la carat cartofi la piata...ar trebui sa fie o masina robusta si fiabila care sa urce mai mult decat o bordura in oras, sa aibe adevarate veleitati off-road asa cum a avut ARO.
In 2000 am fost cu un ARO cu motor Isuzu...o nebunie de masina!Foarte bine mergea motorul si cutia si placut era si interiorul, pacat ca cei care au cumparat aceasta marca au distrus toate proiectele de modernizare si ulterior au falimentat marca ARO. |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
relu.ralu |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 45 Joined: 18 December 07 From: cluj ![]() |
adevarul e, ca tot vorbiti de design, ca arata mai mult a off roader (asa patratoasa) decat a suv de oras gen tucson. ia mult de la nissan. mie imi place asa si daca as avea bani as lua-u pt ca nu merg doar pe drumuri asfaltate... pentru oras exista altfel de masini.
sper ca va avea motoare ok 4x4 bun si pret acceptabil, oricum ramane de fazut produsul final la lansare. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- xx 81 ARG
|
|
Serje |
![]()
|
Pentru urcat borduri exista Logan/Sandero.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
fansuv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 545 Joined: 28 March 09 ![]() |
Si tatal meu a avut un aro 4*4 model 244.Era beton. Tragea 2 tone.
Se ducea cu el la varza, la cartofi, pe camp, pe nori.Se repara imediat. Important este ca, daca masina asta va oferi o garda la sol suficienta, va avea un diesel mai de doamne-ajuta, o fiabilitate rezonabila si un pret in jur de 15.000 EUR la niste dotari de bun simt (ABS, AC, geamuri electrice fata, tractiune 4x4) va fi o buna lovitura de piata. Ganditi-va cat de utila ar fi pe santiere, pe drumuri forestiere, pe camp, etc. QUOTE La 15.000 EUR ar fi o unealta perfecta - suficient de ieftina ca sa nu-ti para rau ca o handralesti pe coclauri. Parerea mea este ca, respectand cele precizate mai sus, acesta ar fi alegerea ideala pentru o gramada de oameni: constructori, agricultori, silvicultori, zootehnisti, apicultori, geologi, geodezi, proiectanti de toate neamurile (constructii civile, industriale, hidrotehnice, etc) ca sa nu mai vorbim de vanatori si pescari. Daca pretul va urca insa spre 20.000 EUR, atunci, din pacate, nu-i acord sanse (decat, poate, printre fanii Dacia). Acolo intre deja in liga Sportage, Tucson, Xtrail .... This post has been edited by fansuv: 3 Jul 2009, 13:44 |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(daciafan @ 3 Jul 2009, 13:04) cand va aud ca vorbiti de vanzari record ale daciei, am frisoane incerc sa fiu mai plastic: conform gandirii unor useri (si astia nu-s rari) daca unu` produce 3 franzele si le vinde pe toate inseamna automat ca a inregistat vanzari record ![]() daca ptr. ala, capacitatea este de 3 franzele pe zi si le vinde pe toate, in conditiile in care este inconjurat de brutarii cu o gama mai larga de produse ptr. el este record.. off: daciafan vine de la VENTILATOR DACIA? ![]() |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Bacu |
![]()
|
![]() Membru Privilegiat Group: Members Posts: 1.956 Joined: 11 May 06 From: Luxembourg ![]() |
QUOTE(meganus_bicorpus @ 3 Jul 2009, 13:26) chiar ti se par asematoare ? This post has been edited by Bacu: 3 Jul 2009, 13:53 Attached thumbnail(s) 1.jpg ( Size: 105.02k ) Number of downloads: 1676 02072009_001_.jpg ( Size: 191.03k ) Number of downloads: 1507 |
--------------------
Honda
CRV
2017 Executive Sensing 1.6 iDtec 9AT
|
|
fansuv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 545 Joined: 28 March 09 ![]() |
E NISSAN GOL - duster. E compilatie de xtrail si qasqai.
E mai frumoasa ca Sandero! SE VA VINDE FANTASTIC. In Italia, Polonia, Rusia, Ucraina,Spania, Germania ca sa nu mai zic Romania! ARATA MAI BINE CA RAV4, tucon si sportage la un loc. BETON. ARE GARDA cat RAV4 sau TUCSON. E perfecta pentru munte sau delta! This post has been edited by fansuv: 3 Jul 2009, 13:51 |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
dj22sib |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 239 Joined: 26 March 07 ![]() |
QUOTE(dogy_10 @ 3 Jul 2009, 13:55) n-am avut nervi sa citesc toate comentarile de la poze incoace.....dar majoritatea sunt de genu ca nu le place nu stiu ce stop, ca nu stiu ce teava, ca bla bla bla.......hai sa fim seriosi la ce va gandeati ca o sa scoata un ics sese.....un ics cinci.....sau vre-un ciu septe.....masina arata bine, e mica dar pare masiva, datorita liniilor drepte, are silueta asemanatore cu freelander.....au incercat sa induca intr-un design lowcost cat mai multe elemente nissan, luneta e aproape identica ca forma cu cea de pathfinder......nu o mai dati atat in design, masina asta tre sa fie practica si sa se descurce cat de cat in offroad.....aaaaaa da am uitat ca 99% dintre cei care isi iau suv il iau pt design....ca oricum de altceva nu-s bune.....eu unu am vazut ca o sa aiba unghiuri de atac si degajare foarte bune, mai bune ca la maj suv-urilor cu renume, daca ar avea si un motoras mai potent si un reductor ar face de ras orice suv........in fine presimt ca o sa aiba vanzari record in occident.... Atat timp cat nu avem detalii tehnice ... ![]() Pana la detalii tehnice, spor la critici si incurajari! |
--------------------
Renault
Megane 1.6 16V Expression Sedane,
Clio III 1.4 16V Exception
- DJ
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Pe langa alte aspecte importante enumerate mai sus eu sunt curios de soliditatea masinii, de rigiditatea caroseriei si a a sasiului. Sper sa nu fiecazul de torsiuni la trecerea printr-un sant in diagonala.
In rest - nu e un tot teren cum ar crede unii, chiar daca e 4x4. Mai degraba o masina pe care ar lua-o cei care ies ocazional de pe asfalt, sau mai merg iarna pe drumuri nedeszapezite, etc. Probabil clientii o vor lua ca masina de zi cu zi, caz in care trebuie sa aiba o manevrabilitate buna si un consum bun. Dacia trebuie sa impace si capra si varza. Nu stiu daca va avea mare succes in Romania, romanul de obicei e destul de snob si cosmopolit, mai ales clientela de 'masina de teren', e posibil ca multi din doritori sa nu fie dispusi sa dea 13-14 mii pe o dacia. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
meganus_bicorpus |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.666 Joined: 2 November 07 From: Bucuresti si inca vreo 3 orase ![]() |
oricum, e de apreciat curajul celor de la Dacia care incerca sa se lanseze intr-in segment de piata nou, intr-un moment in care toata industria auto tipa: CRIZA!!!!
daca pretul va fi decent, de la 12000 varianta cheala pana la 15 mii varianta de top, care se va vinde cel mai mult 100% eu cred ca vor avea succes in tara si peste hotare, India, brazilia, etc.In Bulgaria si romania se vor cumpara meleuri si chiu7, ca noi nu suntem chiar asa de fraieri ca nemtii dar sigur tot vor avea vanzari bune...totul tine de pret! |
--------------------
renault
Megane Bicorp/ Laguna III
2004 Dynamique / 2015 Black Edition+ 1,5 dci
|
|
sonycu |
![]() ![]()
|
![]() Alpinist de weekend !! Group: Members Posts: 612 Joined: 3 July 07 From: Bucuresti ![]() |
Urata in draci !!
E tot ce pot sa spun. |
--------------------
Ex Dacia
Solenza, Echiparea Scala,
An 2004 Nicht, woher ihr kommt, mache euch fu rderhin eure Ehre, sonders wohin ihr geht !
|
|
minny |
![]()
|
![]() Membru porcos Group: Members Posts: 1.217 Joined: 18 April 06 ![]() |
O sa va obisnuiti ... apoi o sa inceapa sa va placa ... apoi o sa o comandati si apoi o sa o laudati ... Pentru mine socul e mult mai mic fata de Logan. Aia respira la greu a ieftinescu, cost reduction, etc. Tocmai de aceea nu au pus bot de Logan pe ea. Sa nu se mai zica lumea: Tot Logan e Dle! Cred ca pentru SUV chiar au vrut sa se rupa de gama putin si sa accentueze fratia cu Nissan pentru a inspira o masina de o calitate mai buna dar si pentru a imprumuta din pedigree-ul fratelui mai mare.
Eu nu is cu SUV-urile ca altfel mi-as lua ...recunosc ...Sigur, totul ar depinde si de pret. Dar daca se merge pe aceeasi reteta ca la restul modelelor, da, mi-as lua-o. LE: Si is convins ca nu se va schimba nimic. In iulie/august is concedii. Gata. Ce s-a facut pana acum e binevenit. In sept e Frankfurt. Mai au timp doar sa o spele si sa o dea cu polish. This post has been edited by minny: 3 Jul 2009, 14:38 |
--------------------
------
------
------
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
E SUV nu "jeep"
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(fansuv @ 3 Jul 2009, 13:50) E NISSAN GOL - duster. E compilatie de xtrail si qasqai. E mai frumoasa ca Sandero! SE VA VINDE FANTASTIC. In Italia, Polonia, Rusia, Ucraina,Spania, Germania ca sa nu mai zic Romania! ARATA MAI BINE CA RAV4, tucon si sportage la un loc. BETON. ARE GARDA cat RAV4 sau TUCSON. E perfecta pentru munte sau delta! sunt curios cu cat e platit pe luna fansuv. din toate comentariile lui reiese ca ia ceva bani. e prea extaziat in legatura cu orice lucru din cadrul grupului renault-dacia-nissan. QUOTE(vijelie @ 3 Jul 2009, 14:41) jeep oricum n-are cum sa fie ca nu e frate cu grand cherokee. poate tot-teren, 4x4 veritabil, dar in clasa aia n-are ce cauta, acolo stau greii (defender, g class, etc). este cum a zis si vijelie un suvulica facut sa se bata cu tucson in principal, si cu ceilalti din aceasta clasa. |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
somodik |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 2 July 09 ![]() |
A fost scris "jeep-ul romanesc" doar la figurat, stim clar ca nu este un "JEEP"
Se pare ca sesizarea voastra a si fost corectata ![]() |
--------------------
kia
ceed
2008
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 17th June 2025 - 02:53 |