Adevăratul SUV de la Dacia, FOTO SPION
![]() ![]() ![]() |
Adevăratul SUV de la Dacia, FOTO SPION
cosmin_2300 |
![]()
|
||
![]() Banned Group: Members Posts: 5.050 Joined: 5 May 06 From: București ![]() |
|
||
--------------------
Opel
Astra J - 2016 -
Diesel inside. My friends, it has often been said that I like war. Friends, I love war!
|
|||
smailmiami |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 318 Joined: 7 September 06 ![]() |
Se referea la extazul de care dac dovada fansuv. Si era ironic.
|
--------------------
Daewoo
Leganza
2004
- DJ-10-DKL
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
QUOTE(slider2 @ 3 Jul 2009, 15:15) sunt curios cu cat e platit pe luna fansuv. din toate comentariile lui reiese ca ia ceva bani. e prea extaziat in legatura cu orice lucru din cadrul grupului renault-dacia-nissan. jeep oricum n-are cum sa fie ca nu e frate cu grand cherokee. poate tot-teren, 4x4 veritabil, dar in clasa aia n-are ce cauta, acolo stau greii (defender, g class, etc). este cum a zis si vijelie un suvulica facut sa se bata cu tucson in principal, si cu ceilalti din aceasta clasa. sunt ferm convins ca esti unul dintre cei care nu-si vor permite asa ceva... ps: unii de pe aici nu stiu sa numere pana la 15.000 (cat ar valora un SUV)... da-si dau cu parerea ca e "naspa", "urata cu draci", "panarama".... uoofff... romanul asta... |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
- BZ 80 SKJ decat o viata Cioran, mai bine o zi Van-Damme...
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
Păi și ce, loganu'i mașină?
|
--------------------
.
.
.
|
|
skija |
![]()
|
![]() proud not to be american Group: Members Posts: 513 Joined: 5 January 05 From: Bucharest/Buzau ![]() |
ptr. a va face o idee asupra dimensiunilor...
ps: mi se pare cam micut... Attached thumbnail(s) dacia_suv_vs_mcv.jpg ( Size: 172.43k ) Number of downloads: 1566 |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
fansuv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 545 Joined: 28 March 09 ![]() |
MCV e cat RAV4 si e mai inalt ca NISSAN QASQAI!
CU cine seamana mai mult? Cu xtrail sau cu qasqai? This post has been edited by fansuv: 3 Jul 2009, 17:50 Attached thumbnail(s) Nissan_20Qashqai.jpg ( Size: 244.11k ) Number of downloads: 521 Nissan_Qashqai_2007_800x600_wallpaper_06.jpg ( Size: 103.26k ) Number of downloads: 1722 nissan_20x_trail.jpg ( Size: 56.47k ) Number of downloads: 554 nisa.jpg ( Size: 31.96k ) Number of downloads: 709 image_124660285846262900_1.jpg ( Size: 56.01k ) Number of downloads: 792 image_124660285846262900_1.jpg ( Size: 56.01k ) Number of downloads: 1768 image_124660296399741300_2.jpg ( Size: 50.77k ) Number of downloads: 1711 image_124660310595810100_3.jpg ( Size: 56.16k ) Number of downloads: 1705 |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
Adielec |
![]()
|
go Clio Group: Members Posts: 96 Joined: 6 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Skija, uita-te la jupanul din plan indepartat ca ala sta langa masina. Ceilalti doi sunt un pic mai sus.
Nici Tucsonu nu e asa mare de Qasqai nu mai vorbesc. This post has been edited by Adielec: 3 Jul 2009, 17:50 |
--------------------
Renault
Clio
2001 1.2 16V
- BZ-06-MHR
|
|
vill |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 3 Joined: 29 March 07 ![]() |
Am citit aproape toate paginile acestui topic si nu mă pot abtine sa spun ceva ...
Care mai de care comentează ba ca-i urata , ba ca nu stiu ce are mașina ... etc ... Tin sa precizez ca posed un Logan 1.4 MPI , fabricatie martie 2007 ... in septembrie - octombrie anul trecut am avut o dauna cu masina , aripa stanga fata gasita infundata in parcare si a trebuit sa apelez la dealer-ul oficial Dacia ... : [B]'''- Pai stiti , aia de la fabrica sunt in greva si nu avem vopsea ... "[/B] Nu trebuie nimeni sa uite ca daca nu ar fi aparut aceasta criza fabrica Dacia poate ca ar fi pus pe liber o multime de muncitori , deja prin sept - oct anul trecut vanzarile lor erau mult pe minus , iar SUV-ul Dacia ar fi ramas un vis frumos , dar îndepărtat. A venit "criza" , au inceput sa bage foc continuu ... A inceput si neamtul , si francezul si altii sa se uite la buzunar ... Tocmai ca in actualul context economic nu conteaza decat un singur lucru în primul rand : PREȚUL, și abia pe urma celelalte aspecte . Daca nu va fi oficial un BEST-BUY pt. tot ce ofera , nu are ce cauta ACUM pe strazi . Eu personal inclin sa cred ca va fi , aici experienta Renault cu Logan si nu numai conteaza foarte mult , plus ca au piețele deja formate este un atu in plus. |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Laureate Plus 1.4 MPI
- CL 76 ENE Fluence Privilege 1.6 16v 110cp - 2010
|
|
fansuv |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 545 Joined: 28 March 09 ![]() |
RAV4 si Tucson
This post has been edited by fansuv: 3 Jul 2009, 17:57 Attached thumbnail(s) Hyundai_Tucson.jpg ( Size: 68.13k ) Number of downloads: 460 toyota_rav4_2006_736319.jpg ( Size: 16.87k ) Number of downloads: 522 Hyundai_Tucson_2000_16v_5_193168.jpg ( Size: 57.03k ) Number of downloads: 616 |
--------------------
logan
1.6
2007
|
|
skija |
![]()
|
QUOTE(fansuv @ 3 Jul 2009, 17:46) pai si eu seman cu Brad Pitt.. da' asta nu inseamna ca suntem frati... ![]() din lateral aduce putin cu Qashqai... ps: RAV4 e frumoasa... sincer... (info: masina desenata de o femeie) |
--------------------
LOGAN
MCV 1.5dci
2007
|
|
R19/16v |
![]()
|
![]() Oldschool Member Group: Moderatori Posts: 13.793 Joined: 2 December 04 From: Ploiesti ![]() |
Pana cand veti reveni on topic posturile vor fi sterse in continuare.
LE: ...continuati... cand ma plictisesc de sters posturi inchid topicul. |
--------------------
DS
5H
VRSCA Screamin' eagle Scratch any cynic and you will find a disappointed idealist.
Take what you can - Give nothing back! |
|
albacazapada |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 40 Joined: 18 January 07 ![]() |
Macar de-ar veni asa,bulk
![]() Attached thumbnail(s) io.JPG ( Size: 186.62k ) Number of downloads: 858 |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Arata chiar bine asa.O banda cromata deasupra grilei, lamele clasice de pe ph2 si sigla...si e de ajuns sa arata ok.
This post has been edited by Arhimede: 3 Jul 2009, 18:38 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
Alungatu |
![]()
|
![]() Ala micu' de respira greu Group: Members Posts: 88 Joined: 22 January 09 From: Perla Moldovei ![]() |
Pretentiosi mai sunteti
![]() |
--------------------
Dacia
1310T - Motor 106/00 -1557 cm3 - 72 cp/5250 rpm -
1998
|
|
DrK |
![]()
|
![]() Lapins Creed Assassin Group: Members Posts: 2.132 Joined: 5 January 07 From: From: From: ![]() |
Vorbea cineva de inaltime.. Sa se uite in poza postata de albacazapada si veti vedea un "mester" langa masina... Va puteti face o idee despre "garda la sol".
In rest, x-trail scrie pe blueprint... |
--------------------
Sedan
Negru
2015 Bunul simt nu creste in pom.
Veni Vidi Discepto Exsecror Cesso |
|
albacazapada |
![]()
|
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
mircea-daniel |
![]()
|
![]() Membru cu tubina Group: Members Posts: 1.023 Joined: 16 May 05 From: Banda I ![]() |
Mai copii.
Hai sa va zic o poveste: se face ca eu sunt un padurar... Sau fermier, sau orice care presupune mers pe un teren accidentat(nu neaparat distrugere pentru senile) si asfalt. Si sa presupunem ca am nevoie de o masina, care sa fie 4X4, sa aiba niste geamuri electrice fata, un radio ok, un abs bun, si un motor ok. O fiabilitate buna si e mana cereasca. Mentionez ca nu am nevoie de piele, nu am nevoie de super senzatiii la volan, de super ultra caroserie, dimensiuni de TAB, jenti, fitze, etc. Am nevoie de ceva simplu, practic, ieftin si cu care sa imi pot face treaba. Si sa fie la un pret ok. Bun. Am nevoie de aceasta masina. Unde ma duc? BMW X5? Touareg?Quashqai?... Atatia bani pentru opulenta, eleganta, fitza, cand eu am nevoie doar de ceva 4x4 cu care sa imi pot face treaba in padure/camp/etc? Am vazut de n ori oameni de la tara care coborau din Focus, Astra, etc si intrebau pe marginea drumului a cui e ARO-ul ala care zace, ca au nevoie de o masina cu care sa isi poata face treaba pe camp, fara sa il doara inima ca ii indoaie o tabla pe ea. Dacia SUV cam asta vrea sa fie. Un fel de ARO. This post has been edited by mircea-daniel: 3 Jul 2009, 19:31 |
--------------------
Renault
Lagunaaaa
2003
- B 666 GGG Cand aveam Clio mi se parea ca merg toti ca nebunii (consum 6%). Acum am leguma si mi se pare ca toti merg ca melcii (consum 10%).
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
slider2 |
![]()
|
![]() doar membru si atat Group: Members Posts: 3.630 Joined: 15 April 08 ![]() |
QUOTE(skija @ 3 Jul 2009, 17:34) sunt ferm convins ca esti unul dintre cei care nu-si vor permite asa ceva... ps: unii de pe aici nu stiu sa numere pana la 15.000 (cat ar valora un SUV)... da-si dau cu parerea ca e "naspa", "urata cu draci", "panarama".... uoofff... romanul asta... este adevarat ca nu-mi permit pentru ca eu nu sunt salariat, inca mai am treaba cu facultatea. ai mei ar putea sa-si cumpere, daca ar face un credit, pentru ca varianta cash se exclude. dar asta nu cred ca este un motiv care imi interzice sa-mi dau cu parerea despre aceasta masina. sunt multi de aici care nu-si permit un koleos, dar in topicul respectiv multa lume si-a exprimat opinia. sunt multi care nu-si permit mercedes e-classe, dar asta nu i-a impiedicat sa-si spuna parerea referitor la masina. eu nu inteleg o chestie de ce suprimati libertatea la exprimare?? m-am referit la fansuv in gluma. totdeauna posturile lui au fost ridicatoare in slavi pentru modelele dacia-renault. adica sunt de acord ca dacia face modele cinstite ca raport calitate/pret/dotari/fiabilitate, (daca n-as crede asta n-as mai avea un anunt de cumparare logan mcv pe bursa), dar parca el e prea de tot... sunt convins ca suv-ul va fi o masina buna pentru ce este facuta. daca va avea fiabilitatea loganului si un pret corespunzator se va vinde foarte bine. dar la capitolul design nu prea au nimerit-o. au spus cativa ca domne masina ieftina sa arate bine, nu exista. eu cred ca exista o masina ieftina care sa arate nu bine, dar suficient de bine, respectiv logan ph2. nu cred ca cer prea mult. eu va inteleg ca va doriti aceasta masina, unii dintre voi o veti si cumpara, dar asta nu inseamna ca altii nu au voie s-o critice. nu e masina perfecta, nu exista o astfel de masina. imi pare rau ca ganditi asa... This post has been edited by slider2: 3 Jul 2009, 20:06 |
--------------------
symboala
neagra
2008 mormantul n-are decat o singura usa... intrarea... atat.
|
|
albacazapada |
![]()
|
Citez: "Sport Utility Vehicle (vehicul sport-utilitar) sau SUV este un vehicul pentru pasageri ce îmbină spațiul util al unui break cu capacitatăți tot teren. Majoritatea SUV-urilor au o formă de break, compartimentele pentru pasageri și bagaje fiind combinate.
De obicei SUV-urile au tracțiune 4x4, și deși unele dintre ele au și capacități pentru terenuri grele, SUV-urile nu sunt vehicule off-road." Dacia SUV nu vrea sa fie ARO pentru ca nu are cum.Si apoi ma indoiesc ca Renault s-a apucat sa construiasca masina care sa le vina manusa padurarilor.Masina se adreseaza unei game mai largi de cumparatori.Se poate observa in trafic cati padurari circula zilnic cu SUV-uri,mai mici sau mai mari.No offence,fiecare conduce ce doreste si ce-i place. |
--------------------
-
-
-
- -
|
|
rtBK |
![]()
|
![]() Unique like everyone else Group: Members Posts: 3.955 Joined: 19 January 08 From: Bucuresti ![]() |
O sa faca fata perfect. Pe mine nu m-a lasat la greu loganul...dar un eventual suv 4x4?
|
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
valerica1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 5 June 09 ![]() |
QUOTE(sorin_f39 @ 2 Jul 2009, 19:35) fii sigur ca asta o sa se intample daca il gasesc pe cel care a puus pozele QUOTE(skija @ 2 Jul 2009, 23:59) "Dupa ce utilizatorii daciaclub.ro au realizat ceea ce nicio publicatie auto".. suntem dati dracu' noi... adica.. ironiku' e dat dracu'... intrebare: este posibil ca cei de la DACIA sa fi scapat intentionat pozele astea ptr. a vedea reactia populatiei? eu cred ca da... nu , nu intentionat au facut-o am un prieten la RTR BUCURESTI si habar nu avea de chestia asta (pozele) si nici seful lui francez QUOTE(IRONICK @ 3 Jul 2009, 00:07) Nu sunt mai eu, am spus mai sus, pozele au fost puse prima data pe alt topic de altcineva. Nu mai ma bagati la inaintare. da lasati-l in pace n-are nici o treaba cu pozele QUOTE(Muttley @ 3 Jul 2009, 00:09) Am mai avut un post in sensul asta da' s-a sters. 1) nu ironicku-i dat dracu', ci ala de a postat prima oara pozele. Si s-a dus dracu' la propriu. 2) publicarea pozelor NU a fost intentia Dacia. Nici de departe!!! ai dreptate QUOTE(skija @ 3 Jul 2009, 00:12) hai bine.. ironick nu-i dat dracu'... e doar simpatic.. ![]() ca sa ai acees la un H79 iti trebuie legitimatie speciala , cu zeci de aprobari de la sefii francezi ,legitimatia de angajat dacia nu iti ofera accesul la suv QUOTE(skija @ 3 Jul 2009, 11:11) ce se mai distreaza aia de la "reseach" de la Dacia.. cred ca stau: ![]() sincer cred ca pozele au fost puse de ei, ptr. a aduna pareri, fiind stiut faptul ca DACIA urmareste atent forumul ptr. imbunatatirea produselor si serviiciilor... nu au fost puse de ei ,CLLARRR!!!!! QUOTE(Stefan @ 3 Jul 2009, 11:27) ASAI COSTA MULT O NOUA VERSIUNE |
--------------------
sandero
2009
diverse
|
|
Arhimede |
![]()
|
![]() Membru inferior, lung si tare Group: Members Posts: 2.294 Joined: 5 March 05 ![]() |
Ba.....intelegeti ca la fel de bine cum unora le place, altora nu.Si pur si simplu isi exprima opinia.EU nu vad care e problema.....fiecare e liber sa-si faca cunoscuta parerea.Mai am putin si ma simt vinovat ca nu-mi place.Cei care incearca sa ma convinga ca e o masina super ii rog sa nu se mai oboseasca.
Nu neg ca o sa fie o masina vanduta, pentru ca sunt de acord cu faptul ca indeplineste nevoile multor persoane, care sa fim sinceri pot sa treaca peste felul in care arata fata.Asa ca va rog sa treceti mai usor peste faptul ca unora nu le place.A mai fost un cizmar care la fel ca voi nu reusa. Am facut si un comentariu favorabil dar nici moderatorii nu m-au crezut si l-au sters. ![]() This post has been edited by Arhimede: 3 Jul 2009, 20:40 |
--------------------
dacia
lgn
2005 Ambition 0% avertisment=0% divertisment
|
|
rtBK |
![]()
|
valerica ce alte informatii ne poti da legat de suv?
![]() cand se incep lucrarile la materialele promotionale? ![]() |
--------------------
Renault
Clio 4GT Line
2017 Trek Valencia |
|
valerica1 |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 116 Joined: 5 June 09 ![]() |
|
--------------------
sandero
2009
diverse
|
|
dadu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 495 Joined: 10 June 05 ![]() |
Mda, si eu am impresia ca s-au chinuit s-o faca urata.
|
-------------------- Megane2.1 Sedan
1.5 dci 100cp, Lux Privilege Peugot 207 1.6 hdi 90cp, Sport |
|
padre |
![]()
|
![]() Il padrino Group: Members Posts: 1.890 Joined: 20 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Mie imi place, mai ales din fata, are o moaca haioasa, chiar arata a SUV. Tare as vrea sa vad cum arata la interior.
Daca va fi (si nu am motive sa cred ca va fi altfel) comparativ ca pret cu Logan, adica accesibila la pret, va fi un succes. Tata isi doreste de ani de zile un SUV Dacia ![]() |
--------------------
Ford
Mondeo
2.5T ex Renault Megane 2.1 1.5 dCi
|
|
solenza_scala |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 301 Joined: 9 June 08 ![]() |
La design ma dezamagesc astia de la Dacia daca ultimele poze spion sunt cele adevarate... adica botul ala strica tot....
|
--------------------
Dacia
Solenza
---
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
QUOTE(albacazapada @ 3 Jul 2009, 18:28) imi place This post has been edited by daciafan: 3 Jul 2009, 22:12 Attached thumbnail(s) suv_modificat.JPG ( Size: 193.62k ) Number of downloads: 655 |
--------------------
/
/
/
|
|
lucianac79 |
![]()
|
. Group: Members Posts: 153 Joined: 14 June 04 From: Roman,Iasi. ![]() |
Nu va mai chinuiti, pozele au fost puse intentionat de dacia, nu se vede? 3 poze luate din trei unghiuri, fata spate si lateral fata. Adica exact pozitii de prezentare, 3 poze si nimic mai mult nu tu bord, nici un fel de poze pe sub masina sa se vada solutiile alese pentru transmisie si suspensie. Si ala de langa masina nu realiza ca ala pozeaza? Nu ar fi sesizat pe cineva?
|
--------------------
Dacia
Logan
Laureate 2010
- .
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 1st May 2025 - 21:35 |