SEE THROUGH TIRE
![]() ![]() ![]() |
SEE THROUGH TIRE
ROK |
![]()
|
||
![]() Membru incoruptibil Group: Members Posts: 226 Joined: 10 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Attached File(s) |
||
--------------------
dacia
solenza
2004 scala
|
|||
UVN |
![]()
|
![]() - Forza Poli Timisoara - Group: Members Posts: 130 Joined: 24 May 06 From: Timisoara ![]() |
nasoale rau !!!!!!!!!!!!!!!
|
--------------------
dacia
Logan Kiss FM 14 MPI
2008
- TM...
|
|
SebyAvrig |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 351 Joined: 28 October 07 ![]() |
Am mai vazut pe discovery
![]() |
--------------------
VW
Golf
1993 GT 1.8 Prietenii imi bat in geam.Nu-i aud…am termopan
|
|
vi_escu |
![]()
|
![]() Membru somnambul Group: Members Posts: 1.996 Joined: 13 November 04 From: republica procurorilor ![]() |
Cum naiba stau pe jante?
|
--------------------
Logan
ABS plus 1,6MPi
. 2007 Decat mult si fara rost mai bine putin si prost!
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
ROK, transforma-le in .jpg.
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Parca mis(h)elinu` face din astea si inca nu sunt puse la punct. Daca vor fi fiabile iaca moarte vulcanizarilor si nici vecinii nu-ti mai dezumfla rotile cand li se pare ca le-ai ocupat parcarea mostenita de la bunicu erou in primu razbel
![]() This post has been edited by bion: 27 Jun 2008, 10:43 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Asi |
![]()
|
![]() Camaro SS Group: Members Posts: 930 Joined: 24 July 05 From: Bucuresti ![]() |
e de vreo 3 ani
http://www.gizmag.com/go/3603/ (sa va uitati si la galery ca acuma, paleta de tweels e mult mai larga decat acel audi a4, printre care buldozere, scaun cu rotile, segaway.. ) "anvelopa" este lipita de janta, iar ca produs, michelin ofera janta (proprietar)+anvelopa gata montate, adica roata e un tot-unitar. Janta nu e standard, si nu se pot monta alte anvolepe pe acele jante. |
--------------------
Mitsubishi/Mercedes
Carisma/B-class
2003 1.9 DI-D/2007 200CDI
- B 79 ASI/Bxxx "Cei care au puterea de a constrange n-au nevoie sa recurga la judeacata" (Thucydides, 1, 77, 2)
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
nu credeam ca si acum dupa 4 ani de la "minune" se mai trezesc unii
![]() |
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
Placere e cand iti intra noroi sau zapada in roata si nu mai sunt echilibrate.
![]() Eventual le folosesti doar vara pe autostrada. ![]() |
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
Andrul |
![]()
|
![]() Membru' Group: Members Posts: 208 Joined: 4 July 07 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
2005 Ambition
- B-XX-XXX
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
QUOTE SEE THROUGH TIRE please, enlighten me, ce dracu e "tire"? sau poate ai vrut sa zici "tyre"? ... acum pe subiect, e misto inventia dar arata foarte naspa chestiile alea pe roti... |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
afilon |
![]()
|
Membru incepator Group: Members Posts: 90 Joined: 12 September 07 ![]() |
QUOTE(SSilent @ 26 Jun 2008, 23:05) please, enlighten me, ce dracu e "tire"? sau poate ai vrut sa zici "tyre"? ... acum pe subiect, e misto inventia dar arata foarte naspa chestiile alea pe roti... varianta americana a englezescului "tyre". in productia de serie se presupune ca vor avea pereti laterali ca orice pneu normal, nu vor mai fi "see-trough". asa ca si temerile colegului, cu noroiul care dezechilibreaza, au fost anulate. |
--------------------
zil
cu pritzep
1984 baba frosa intercracis magna crapetur habet
|
|
ssilviu |
![]()
|
![]() F1 Man Group: Members Posts: 8.043 Joined: 11 June 04 From: Nicaieri ![]() |
Cand apare sunt primul care isi cumpara. Si mie chiar imi place cum arata fara peretii laterali.
|
--------------------
Renault
Megane 2 GPL
2006 Renault Master 2
Renault Clio 4.1 1.2 EDC Renault Clio 4.2 1.2 EDC Dacia Dokker 1.6 SCE GPL Dacia Logan 1.4 GPL |
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
A fost și un filmuleț cu ele.
@ssilviu - nu crezi că or să fie cam scumpe? |
--------------------
.
.
.
|
|
GIC |
![]()
|
![]() Doar membru Group: Members Posts: 929 Joined: 13 January 04 From: Oradea ![]() |
|
--------------------
Dacia
Duster 2021 TCe 150 EDC / Rover 45 1.6L -
2002 Nicio faptă bună nu rămâne nepedepsită!
|
|
os |
![]()
|
![]() Dictator. Comunist. Arbitrar. Pe scurt: rau. Group: Moderatori Posts: 1.528 Joined: 29 April 04 ![]() |
Hmm eu vad un dezavantaj principial: la multe masini se recomanda adaptarea presiunii pneurilor in functie de incarcaura (eu chiar fac asa, mai ales daca am de facut drumuri mai lungi).
La inventia asta nu pare a fi posibil a modifica rigiditatea. |
--------------------
.
.
. Muschii mei minte nu are.
Cip-Cirip! Cip-Cirip! Cip-Cirip! |
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
eh, si tu acuma, din pacate nu le poti avea pe toate
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
xcss |
![]()
|
Puteai macar sa ii multumest lui afilon ca te-a luminat... Parca luasesi nota mare la engleza...
|
--------------------
-
-
|
|
SSilent |
![]()
|
am luat, dar nu cred ca exista "tire" , io "tyre" am invatat, am dat si un search pe "tire" si nu am gasit
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
xcss |
![]()
|
Mai incearca. Depinde si unde cauti...
![]() Main Entry: 4tire Function: noun Usage: often attributive Etymology: Middle English, probably from 2tire Date: 15th century 1 : a metal hoop forming the tread of a wheel 2 : a rubber cushion that fits around a wheel (as of an automobile) and usually contains compressed air Sursa: http://www.merriam-webster.com/dictionary Deci nu google sau wikipedia. Si daca n-ai auzit de Merriam Webster, poate de Britannica da... http://www.britannica.com/eb/article-9072600/tire This post has been edited by xcss: 27 Jun 2008, 16:39 |
--------------------
-
-
|
|
afilon |
![]()
|
QUOTE(os @ 27 Jun 2008, 01:52) Hmm eu vad un dezavantaj principial: la multe masini se recomanda adaptarea presiunii pneurilor in functie de incarcaura (eu chiar fac asa, mai ales daca am de facut drumuri mai lungi). La inventia asta nu pare a fi posibil a modifica rigiditatea. motivul pentru care se recomanda adaptarea (a se citi cresterea) presiunii in pneuri o data cu incarcarea masinii e ca un pneu moale, la viteza, deformat sub o incarcare mare, se incalzeste si exista riscul sa cedeze. la inventia asta nu cred ca mai are aplicabilitate recomandarea. |
--------------------
zil
cu pritzep
|
|
SSilent |
![]()
|
la dracu
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
xcss |
![]()
|
Eh... de-asta suntem aici
![]() |
--------------------
-
-
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
QUOTE(SSilent @ 27 Jun 2008, 16:33) am luat, dar nu cred ca exista "tire" , io "tyre" am invatat, am dat si un search pe "tire" si nu am gasit ![]() Tires, or tyres (in American and British English, respectively), are ring-shaped parts, either pneumatic or solid (including rubber, metals and plastic composites), that fit around road wheels to protect them and enhance their effect. "Invatati ,invatati,invatati" V.I. Lenin Opere Alese ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
afilon |
![]()
|
nene bioane, nu prestezi si mata niste polemica pe discutia cu pirvulescu la al doispelea congres?
|
--------------------
zil
cu pritzep
|
|
bion |
![]()
|
afiloane copile esti crud nu te sforta ca te incalzesti prea tare si sa nu cedezi...
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
afilon |
![]()
|
mos bion, se vede prin mine ca prin cauciucu' asta, nu e pericol de cedare, mai scirtii eu la curbe luate cu viteza, dar atit.
|
--------------------
zil
cu pritzep
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Sa vezi bucurie pe cocalarii automobilisti de vor intra astea in serie: o sa aibe unde sa afiseze si sa-si agate ultimul racnet in materie de zorzonele pe multitudinea de "spite" de cauciuc, cum erau bucatelele alea de izolatie de sarma colorate puse pe spite la Tohan!lighten.gif
Succese! ![]() |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Eu le vad o utilitate clara, in industria masinilor blindate.
Pot foarte bine sa aibe si laterale, umflate chiar cu aer si in caz de atac asupra rotilor, sa poate rula in continuare fara probleme... |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 19:41 |