vopsit faruri stopuri
![]() ![]() ![]() |
vopsit faruri stopuri
kryll |
![]()
|
||
Membru incepator Group: Banned Posts: 18 Joined: 17 January 05 ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
Solenza
- B 24 USU
|
|||
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Hai ca pleoapele dau frumos daca sunt bine facute, dar sa mai innegresti farurile nu mi se pare deloc util. Lumea cauta lumini puternice, becuri cu xenon si tot asa. Tu o sa le obturezi daca le innegresti. De aspect nu pot sa ma pronunt pentru ca nu am vazut pe nimeni cu asa ceva.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
litza |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 813 Joined: 27 August 03 From: Bavaria, DE ![]() |
E interzis si folia si vopsitul stopurilor. Stiu persoane care si-au patit-o cu amenda. Daca te tine, cumpara-ti stopuri si faruri de tuning si gata.
|
--------------------
Dacia
Solenza
2003-2018
|
|
Daedalus |
![]()
|
![]() sound addicted Group: Members Posts: 947 Joined: 1 March 05 From: Bucuresti ![]() |
Pai si ce, alea de tuning sunt permise?
![]() This post has been edited by Daedalus: 17 Mar 2005, 21:34 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
free_fiber |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.555 Joined: 25 October 04 From: Bucuresti ![]() |
Sunt permise, cred... Alea de tuning lumineaza la fel de bine. La cele vopsite, poate sa zica Garcea ca reduci din intensitatea luminilor. Vezi si tu.
|
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.5dci 85CP
2008
- B xx XXX
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Nu conteaza cat de bine lumineaza. treaba e sa ai autorizatie RAR. Cum RAR nu da asa ceva pentru stopurile facute cu lac (si bine face, ca alea negre cu greu reusesti sa vezi ziua ca ala din fata a pus frana) la orice control te alegi cu talonul ridicat plus o amenda frumusica.
Stopurile poti sa le faci rosii. Asa lumineaza si bine si nici nu se leaga nimeni de tine, chiar daca nu ai autorizatie. Cu farurile, hmmm.... Pleoape da dar vopsitul lor in intregime eu zic ca iese din discutie din motive evidente. Nu ca ii deranjezi pealtii (ba dimpotriva, nu mai orbesti pe nimeni) dar nici tu nu o sa mai vezi pe unde mergi. In plus, sansele sunt enorme sa te opreasca Politia. |
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Exista spray rosu pentru stopuri?!
|
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
bogdan_o |
![]()
|
![]() om ca, din pacate, din ce in ce mai putini Group: Members Posts: 3.940 Joined: 23 May 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, exista. Si sansele sunt minime sa te opreasca Politia, ca nu bate la ochi mai deloc. In plus, luminozitatea este foarte putin redusa in cazul vopselei rosii, deci nici ceilalti participanti la trafic nu vor fi afectati foarte mult.
|
--------------------
Dacia
SLZ 1.4 / Break CL E bine sa fii multumit cu ceea ce ai, dar nu si de ceea ce esti (Sir James MacKintosh)
|
|
NUM |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 68 Joined: 10 February 06 ![]() |
dar niste stopuri tunning ? sau albe sa le fac ? cat ma costa aveti idee ?
|
--------------------
Dacia
Solentza
2004
- B-87-ZLG Hope you got my point ...
|
|
Cr|sTy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 8 June 05 From: Constanta ![]() |
stopuri de clare nu am auzit sa faca cineva....daca vrei sa incerci sa le faci tu...abia astept sa vad un rezultat bun
|
--------------------
Seat
Leon 2.0TDI 140cp
2006 Sport-Up Ex: Dacia Solenza 1.9D 2004 Confort
Don`t follow me! I don`t know where I`m going... |
|
FeS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 19 February 06 From: Pitesti ![]() |
Se pare ca exista stopuri clare si pt Solenza ca am vazut eu la cineva.Uite in poza dar nu se vede prea bine.Bafta
Attached thumbnail(s) Dacia_Solenza___075.jpg ( Size: 32.05k ) Number of downloads: 257 |
--------------------
Dacia
1310
- OT-10-SVR
|
|
Daedalus |
![]()
|
S-a mai discutat de respectivul. E super Solenza lui, trage bine rau, nu stiu ce i-a modificat la motor, dar e periculoasa. Iar stopurile alea si le-a facut singur din cate stiu eu. Si mai stiu ca nu mai are nimeni, sau n-am auzit pe nimeni sa mai fi vazut asa ceva si pe alta Solenza.
|
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
Cr|sTy |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 181 Joined: 8 June 05 From: Constanta ![]() |
solenza parca a vandut`o...acum are alte 2 masini...stopurile le`a dat unui baiat din cta cu o slz albastra...frumoasa si ea...
la motor se auzea k avea un chip,filtru si cam atat...+ tobe sport... |
--------------------
Seat
Leon 2.0TDI 140cp
2006 Sport-Up Ex: Dacia Solenza 1.9D 2004 Confort
Don`t follow me! I don`t know where I`m going... |
|
FeS |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 9 Joined: 19 February 06 From: Pitesti ![]() |
Nu stie nimeni cum se decoloreaza tripla sau cu ce substanta?
|
--------------------
Dacia
1310
- OT-10-SVR
|
|
Daedalus |
![]()
|
N-ai cum sa o decolorezi pentru ca plasticul e colorat in profunzimea lui, nu doar la suprafata. Poate daca ai pe cineva la fabrica sa-ti faca niste geamuri doar din plastic alb.
This post has been edited by Daedalus: 19 Feb 2006, 20:42 |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
NUM |
![]()
|
Am vazut la dacie obisnuita 1310 .. stopuri asa albe spalacite
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Solentza
2004
|
|
FeS |
![]()
|
Am vazut prin Pitesti la mai multe masini decolorata decat semnalizarea de la tripla (pe berline si pe supernove) si nu cred ca toti au pe cineva la fabrica sa le faca direct transparente.Totusi, trebuie sa existe ceva
|
--------------------
Dacia
1310
- OT-10-SVR
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(bogdan_o @ 17 Mar 2005, 23:07) Stopurile poti sa le faci rosii. Asa lumineaza si bine si nici nu se leaga nimeni de tine, chiar daca nu ai autorizatie. Cu farurile, hmmm.... ![]() Attached thumbnail(s) stopuri_slz.jpg ( Size: 53.54k ) Number of downloads: 231 |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
NUM |
![]()
|
cu ce ai facut stopurile ? vopsea ?
![]() |
--------------------
Dacia
Solentza
2004
|
|
Marius |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 595 Joined: 13 October 03 From: Bucuresti ![]() |
Da, cu vopsea de culoare rosie (ma rog, rosu toreador cum e caroseria).
Dar nu am dat decat pe lampile de semnalizare si pe ala de marcheariere un strat foarte subtire, atat cat sa para tot stopul rosu dar defapt sa lumineze galben, respectiv alb. A fost o incercare de-a mea de cand am luat masina in ideea ca daca nu-i bine le sterg, dar a trecut mai bine de doi ani si ... ![]() |
--------------------
ex Dacia
ex Solenza
ex 2003 Clima
- ex 1.4 MPI
|
|
costi |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.230 Joined: 15 October 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
DSN/SLZ
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
saptej' de mii !
![]() This post has been edited by eminescu0: 21 Feb 2006, 22:21 |
--------------------
Reno
Megane
I hatch If you can't convince 'em, confuse 'em.
|
|
luk2388 |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 19 Joined: 1 February 06 ![]() |
incerc acum sa schimb becurile de la un stop cu led-uri
sa vad ce iese o sa va fac niste poze cand ma apropii de final nu stiu daca iese dar a intrat unu in curu meu si mi-a ramas un stop fara sticla si incerc pe el |
--------------------
dacia
solenza scala
- bv-88-tdk
|
|
eminescu0 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.180 Joined: 1 September 04 From: Colentina, inima strazii ![]() |
Astia de la Zexstar se lauda ca fac orice cu ledurile, inclusiv stopuri pentru orice tip de masina... pana acum n-am vazut pe SLZ leduri.
|
--------------------
Reno
Megane
|
|
Daedalus |
![]()
|
Probabil ca nu a riscat nimeni din cauza costurilor.
![]() |
--------------------
Dacia Solenza
Scala 1.4 MPI
2004
- B xx FTU mda
|
|
eminescu0 |
![]()
|
ei, nu asta cred ca a fost motivul
![]() la 1,4-1,6 lei chiar si 100 daca ai pune pe fiecare parte tot ies mai ieftine decat cele pentru Logan (cu tot cu manopera) cred eu. |
--------------------
Reno
Megane
|
|
ionut17 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 217 Joined: 18 August 05 From: Roman ![]() |
in asta poate se vede mai bine
Attached thumbnail(s) 3_3_.jpg ( Size: 45.44k ) Number of downloads: 113 |
--------------------
Dacia
1310
VW Bora
|
|
GABONE77 |
![]()
|
![]() el jefe Group: Members Posts: 856 Joined: 9 August 04 From: Bucuresti ![]() |
iata si o poza in detaliu. cred ca sunt facute de cineva care se pricepe. care au lucrat prin fabrici. si care fac asa ceva.
pe de alta parte innbebunesc cand vad berline cu stopurile fumurii ziua nici nu vezi daca semnalizeaza sau nu. e doar un pas de la prost gust la ceva reusit si se pare ca unii nu il pot face. This post has been edited by GABONE77: 5 Mar 2006, 22:47 Attached thumbnail(s) Image017.jpg ( Size: 37.28k ) Number of downloads: 94 |
--------------------
Dacia
Sandero
2009 1.6 MPI Laureate
- TPG cine e bun e bun si cand e rau
|
|
Sandrin |
![]()
|
![]() Membru incepator Group: Members Posts: 97 Joined: 5 February 06 From: Constanta ![]() |
misto stopurile ! eu ma vazut masina pe real si arata mult mai bine decat in poze.. si se pare ca e singurul....
|
--------------------
dacia
solenza
2004 Solenza Confort 1.4 MPI '04
|
|
cristio_79 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.335 Joined: 28 September 05 From: CONSTANTA ![]() |
Are cineva idee daca se gaseste cumva folie de culoare rosie?Pt ca nu prea vreau sa vopsesc triplele.
Spray-ul acela are o denumire anume? |
--------------------
Citroen / Peugeot
C3 / 308
SX 1.4 HDI 2005 / Allure 1.5 BlueHDI 2020 Mai traiti? Bine...
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 19:29 |