Blaga vs. Oprescu, hai sa vedem ce vrea daciotu ;)
![]() ![]() ![]() |
Blaga vs. Oprescu, hai sa vedem ce vrea daciotu ;)
horsewhisperer27 |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.491 Joined: 15 March 04 From: Bucuresti ![]() |
|
||
-------------------- fan VAG!
|
|||
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
Eu as face votul obligatoriu si alegerile sa se desfasoare pe parcursul unei saptamani, ca sa nu poata sa zica cineva ca nu a avut cand sa mearga. Unii au luptat/murit pentru dreptul nostru la vot si noi ne batem joc
![]() |
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
luck33ro |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.720 Joined: 8 March 06 ![]() |
As completa eu ca au murit ca sa-i voteze altii pe astia de i-au omorat...dar asta e democratia nene!
![]() Sa ne spuna astia de vorbesc de PD ca nu au facut minuni la primarie, ce minunatii au facut PSDeii prin alte orase? ![]() ![]() |
--------------------
**
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
@FireChief cred ca mai indicat pentru Bucuresti este Opresscu nu Blaga. ala are buletin de Bucuresti de 2 luni...in fine nu asta conteaza.
ai pretentii tehnice de la un medic...n-ai vrea ca in operatie sa vorbeasca despre cerc,triunghi sau mai stiu eu ce forma geometrica. nu uita totusi realizarile manageriale ale lui Oprescu la "Elias"...Blaga a tras cand a fost vamuitor sef...aici e difernta dintre cei doi. |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
raqzvan |
![]()
|
![]() gute Laune war Trumpf Group: Members Posts: 514 Joined: 21 September 06 From: Constanta, Romania ![]() |
Pai asta e cuvantul cheie... "drept". Nu "obligatie". Cine vrea sa voteze, are posibilitatea; cine nu vrea, e liber sa nu voteze.
Apropo de proiectele lui Blaga, parca le-am mai auzit undeva... A venit campania si le-au scos de la naftalina. Si Videanu in campanie era plin de proiecte cu "inele" si "strapungeri". S-a materializat vreunul? |
--------------------
Geely
Logan
Laureate 1.6MPI 2006 Austin Powers: Allow myself to introduce... myself.
|
|
andreiutzu |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 530 Joined: 23 March 07 ![]() |
QUOTE(luck33ro @ 14 Jun 2008, 01:10) As completa eu ca au murit ca sa-i voteze altii pe astia de i-au omorat...dar asta e democratia nene! ![]() Sa ne spuna astia de vorbesc de PD ca nu au facut minuni la primarie, ce minunatii au facut PSDeii prin alte orase? ![]() ![]() hai sa spun ce a facut un pd-ist la Craiova...a facut un rahat de centru cu fantani arteziene cu bani imprumutati pe 20 de ani de la o anumita banca, in loc sa se ocupe de canalizare si alimentarea cu apa a cartierelor care au probleme mari cu apa si canalizarea. a tinut-o din concert in concert...cred ca tuturor ne place sa ne distram dar pe langa asta mai trebuie rezolvate si problemele comunitatii! |
--------------------
Dacia Logan
Laureate
2009
- DJ-04-ANN
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
oprescu intelectualul de mahala cu comportament de mahala ii da un cap in gura unui contracandidat
halal! |
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
bossake |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 521 Joined: 6 December 07 From: Bucuresti ![]() |
Decat un primar cult,cu idei bune, program bun dar mafiot ca tot ceilalti dinaintea lui mai bine unul mai prost pregatit insa cinstit.
Asta a fost pana acum problema la capitala, nu a fost niciunul prost insa toti au fost mafioti si au furat din plin. Votez Oprescu ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Dacia
Logan
2007 Prestige 1.6 16v
- B 21 xxx
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
doctorul spagar cu mintea incilcita
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
Liviu |
![]()
|
![]() expat naiv Group: Banned Posts: 3.526 Joined: 5 July 02 From: Peste gard ![]() |
FireChief, oricat de inversunat esti si indiferent cu cine tii, nu cred ca aduci argumente suficiente. Foloseste-ti cuvintele proprii pentru a demonstra ceva sau altceva ... filmele de pe youtube sunt irelevante caci nu exprima ideile tale ci pe ale altora.
Fara a tine cu unul sau cu altul (nici unul din cei dou ni are nici pregatirea si nici demnitatea necesara de a fi primar, in opinia mea, evidet) nu pot sa nu obsev din filmuletele postate de tine doar niste amarate de speculatii. Stii vorba aia: pana nu esti DOVEDIT vinovat, esti NEvinovat. Asa ca, titluri de genul "Oprescu acuzat de falsficarea dosarului de progfesor" pe mine ma lasa rece. Si eu pot sa te acuz pe tine de luat spaga .. si ce? cat timp nu DOVEDESC asta totul ramane la nivelul de acuza, de speculatie. Din punctul meu de vedere treburile sunt clare: Oprescu: un om nepregatit pentru pozitia de primar. Toata treaba, toate sugestiile vor fi facute de consilierii promariei DAR (foarte important) for fi filtrate de Oprescu ca persoana care chiar daca nu e cel mai cinstit sau cel mai curat, este totusi , ca om, peste blaga. Blaga: un om neobisnuit cu Bucurestiul, un om care recita poezii invatate seara inainte de culcare (vezi strapungeri, optimizare trafic, etc) un om care este marioneta celor ca Videanu si Basescu. O fi el mai bun ca pregatire tehnica in ceea ce priveste pozitia de primar (oricum, reprezinta o fractiune din ce ar fi fost Orban) dar e atat de prins in sistem incat nu are cum sa imi castige votul. Si in incheiere vreau sa mentionez ca cele de mai sus sunt opiniile MELE si NU ale unui retard care a facut filme defaimatoare si speculative la adresa unuia sau altuia si le-a pus pe Youtube. |
--------------------
.
.
. -= age is just a number =-
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Filmele de pe iutub sunt puse de x si y tocmai pentru a se declansa o campanie virala.
Intr-adevar Oprescu nu e cel mai tare inginer si nici cel mai corect om..dar nici cu Blaga nu mi-e rusine. Sa luam ceva in calcul: In 90 la mineriade si cu FSN Blaga exista ca deputat...pe cand Oprescu a venit mult mai tarziu prin 95-96 in politica.Si asta e un semn de intrebare. Votati pe cine vreti ...dar votati. Cel putin in sectorul 5 nu imi explic cum poate sa iasa din nou Vanghelie ..singura explicatie minora ar fi ca nu a iesit lumea la vot si au iesit doar tiganii si aia care au primit telefoane de la el. Si in final: sunt de acord cu ce a zis un user ...cine nu vine la vot de 2 sau 3 ori consecutiv sa i se retraga dreptul la vot.Scurt.Nu vrei sa iti exerciti acest DREPT ..nu mai beneficiezi de el. |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
luck33ro |
![]()
|
- articol care exprima si ideile mele"Martorul" Iliescu a ordonat, Armata a tras...deputatii nu aveau nici un cuvant de spus. Peste 1 an minerii au intrat si in parlamentari sa-i puna cu botul pe labe, remember? Iliescu zambea multumit toata lumea era la picioarele lui. Acum isi pune acolitul primar la Bucuresti ... asta e cea mai mare injosire a Bucurestiului dupa revolutie.
Brucan s-a inselat amarnic cu aia 20 de ani! nici in 50 poporul asta nu o sa iasa la lumina... Cat despre dreptul la vot se putea rezolva mai simplu...amenda zdravana pentru lipsa la vot, dar puterea nu are interes ... Civilizatia se impune cu forta in jungla! This post has been edited by luck33ro: 14 Jun 2008, 09:54 |
--------------------
**
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.491 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(Sudsemnatu @ 14 Jun 2008, 09:36) Filmele de pe iutub sunt puse de x si y tocmai pentru a se declansa o campanie virala. Intr-adevar Oprescu nu e cel mai tare inginer si nici cel mai corect om..dar nici cu Blaga nu mi-e rusine. Sa luam ceva in calcul: In 90 la mineriade si cu FSN Blaga exista ca deputat...pe cand Oprescu a venit mult mai tarziu prin 95-96 in politica.Si asta e un semn de intrebare. Votati pe cine vreti ...dar votati. Cel putin in sectorul 5 nu imi explic cum poate sa iasa din nou Vanghelie ..singura explicatie minora ar fi ca nu a iesit lumea la vot si au iesit doar tiganii si aia care au primit telefoane de la el. Si in final: sunt de acord cu ce a zis un user ...cine nu vine la vot de 2 sau 3 ori consecutiv sa i se retraga dreptul la vot.Scurt.Nu vrei sa iti exerciti acest DREPT ..nu mai beneficiezi de el. problema e ca blaga a fost contemporan cu iliescu si evenimentele alea. Si parca la un moment dat a trecut in pd. Pe cand oprescu a venit in psd in 1996, stiind ce fel de om este iliescu, stind ca are mineriadele pe constiinta. Si a fost "contemporan" si cu mineriadele de pe vremea lui constantinescu, care au fost manevrate (zic eu) tot de iliescu si gasca lui. Insa nu s-a lepadat de iliescu. Mai ales ca se stie ca oprescu e unul din protejatii si prietenii lui Iliescu. De aia eu unul sunt reticent la independenta asta a lui Oprescu, care (trebuie sa recunoastem) a fost principala lui tema de campanie. Solutii si proiecte nu a avut, a pedalat pe partea populista si politicianista.. ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
si eu sunt reticient la partea cu independenta .nu cred decat 30% ..si nu are proiecte ..chiar deloc.
Ah..am primit acasa o harta din aia cu solutiile lui Blaga...ele par super tari..super ok.super super...dar o sa le faca? si culmea e ca toate au termene de finalizare maxim aprilie 2012... ![]() |
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
luck33ro |
![]()
|
O invatatoare din sectorul 5 ii intreaba pe copiii din clasa a IV-a cati dintre ei sunt fanii lui Oprescu.
Nestiind prea bine ce inseamna sa fii "fan Oprescu", dar vrand sa-i faca placere invatatoarei, toti copii ridica mana, cu exceptia lui Bula. Invatatoarea il intreaba pe Bula de ce e el iar altfel decat restul clasei si de ce n-a ridicat mana. Bula raspunde: "Pentru ca nu sunt fan Oprescu." Invatatoarea intreaba: "Dar de ce nu esti fan Oprescu ?" Bula: "Pentru ca sunt democrat-liberal." Invatatoarea: "Si de ce esti democrat-liberal ?" Bula: "Pai... si mama e democrat-liberala si tata e democrat-liberal, deci si eu sunt tot democrat-liberal." Enervata de raspuns, invatatoarea (care era nelipsita de la actiunile primarului Vanghelie), il intreaba: "Dar tu tre’ sa fii ce-i maica-ta sau taica-tu ? Daca maica-ta ar fi o ------a si taica-tu ar fi un -----, atunci tu ce-ai fi ?!" La care Bula zambeste larg si raspunde: "Pai, as fi fan Oprescu." ![]() |
--------------------
**
|
|
kostake |
![]()
|
![]() Membru relaxat Group: Members Posts: 187 Joined: 1 February 06 ![]() |
|
--------------------
dacia
logan 1,4
2005 laureat
- B 10 xxx
|
|
luck33ro |
![]()
|
Poti vota cu Blaga doar si pentru atat!
|
--------------------
**
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Cea mai trista concluzie pe care o trag citind topicul asta, este ca unii pot fi atat de indoctrinati, incat si-au pierdut simtul realitatii (asta in cazul in care l-au avut vreodata) si folosesc aceleasi "texte" si "atacuri", precum idolii lor politici.
Prin spirit civic inteleg mai degraba sa te apleci dupa o sticla de plastic si s-o arunci la cos, sa ajuti un batran sa treaca strada, sa dai zapada din fata scarii si altele, nu sa votezi un nenorocit de politician, care serveste niste interese. Mi-e scarba de poporul roman si de Romania. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
FireChief |
![]()
|
![]() ![]() hai te-am pupat...ramii singurul pesedist care imi e simpatic ![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan
|
|
aphophis |
![]()
|
hai sa nu fim asa de categorici. Eu unul nu vad in blaga cine stie ce superom, insa imi place ca am vazut un om echilibrat, care stie administratie, care pare ca vrea sa faca ceva bla bla. Chestii pe care nu le-am vazut la oprescu, asta a avut o companie si o oferta pur politicianista, nu chestii de administratie & shit. Nu sunt din bucale, nu am drept de vot acolo, insa cam asa se vede situatia de la tembelizor. Pana la urma bucurestenii vor vota si vor ramane cu ce au votat
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(FireChief @ 14 Jun 2008, 19:42) Jos PSD! Jos PNL ![]() Firechief Moldova nu e a mea, nici a voastra ci a urmasilor urmasilor nostri in veacul vecilor ![]() Niciunul nu-i breaz fiecare isi vede interesul si grupul lui de interese. |
--------------------
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
Nu-s din Bucuresti , dar chiar credeti ca un copil de general securist ( Oprescu) poate fi cinstit?Cineva mai sus spunea de cei morti la revolutie ...pentru asta au murit , ca acum fiul unuia dintre cei care , poate , a tras in ei sa iasa pe bune primar ?
Unul care a copilarit/trait in Primaverii poate fi cinstit ? Eu unul nu cred. Despre Blaga , habar nu am ce a fost , dar dintre doua rele , parca e de ales cea mai putin rea. Parerea mea! PS Nu-s membru de partid , nu am de aface cu niciunul din astia ! This post has been edited by body: 14 Jun 2008, 19:09 |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
ady77 |
![]()
|
QUOTE(body @ 14 Jun 2008, 20:07) Nu-s din Bucuresti , dar chiar credeti ca un copil de general securist ( Oprescu) poate fi cinstit?Cineva mai sus spunea de cei morti la revolutie ...pentru asta au murit , ca acum fiul unuia dintre cei care , poate , a tras in ei sa iasa pe bune primar ? Unul care a copilarit/trait in Primaverii poate fi cinstit ? Eu unul nu cred. Despre Blaga , habar nu am ce a fost , dar dintre doua rele , parca e de ales cea mai putin rea. Parerea mea! Ce vina are Oprescu ca ta-su a fost securist? Parintii nu ni-i alegem. Daca nu-ti place de el nu-l vota, dar nu mi se pare normal sa plateasca, copiii greselile parintilor. In alta ordine de idei m-am saturat sa votam de 20 de ani raul cel mai mic, de ce nu avem si noi posibilitatea sa votam ceea ce este mai bun nu ceea ce este mai putin rau? Un exemplu la noi la Bacau, o sa iasa primar un handicapat, Stavarache, care nu a fost in stare sa faca un pod in 2 ani jumatate, pentru ca lumea il voteaza ca sa nu iasa primar Sergiu Sechelariu pentru ca frate-su e corupt(desi i s-a dat neinceperea urmaririi penale) Am vorbit cu foarte multa lume, nimeni nu e multumit de el dar cu toate acestea era sa iasa din primul tur. Ma cenzurez pe nasul tuturor politicienilor romani, mai degraba ne-ar conduce direct UE PS: Firechief ca de obicei pui prea mult suflet in sustinerea PD-L-ului si crede-ma ca nu merita. This post has been edited by ady77: 14 Jun 2008, 19:18 |
--------------------
|
aphophis |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 14 Jun 2008, 19:17) Ce vina are Oprescu ca ta-su a fost securist? Parintii nu ni-i alegem. Daca nu-ti place de el nu-l vota, dar nu mi se pare normal sa plateasca, copiii greselile parintilor. In alta ordine de idei m-am saturat sa votam de 20 de ani raul cel mai mic, de ce nu avem si noi posibilitatea sa votam ceea ce este mai bun nu ceea ce este mai putin rau? Un exemplu la noi la Bacau, o sa iasa primar un handicapat, Stavarache, care nu a fost in stare sa faca un pod in 2 ani jumatate, pentru ca lumea il voteaza ca sa nu iasa primar Sergiu Sechelariu pentru ca frate-su e corupt(desi i s-a dat neinceperea urmaririi penale) Am vorbit cu foarte multa lume, nimeni nu e multumit de el dar cu toate acestea era sa iasa din primul tur. Ma cenzurez pe nasul tuturor politicienilor romani, mai degraba ne-ar conduce direct UE PS: Firechief ca de obicei pui prea mult suflet in sustinerea PD-L-ului si crede-ma ca nu merita. o sa te citez pe tine insa in acelasi timp ii raspund partial si lui body. Da parintii nu ii putem alege bla bla, insa poate sa dea o idee asupra mediului in care a crescut si a gandirii dobandite. Relativ la acest lucru eu cred ca nu intamplator Oprescu era (pana sa-si dea demisia) unul din apropiatii si protejatii lui Iliescu. Si da sa nu votam raul cel mai mic, insa acu serios tu chiar crezi ca oprescu e omul care sa faca ceva pentru bucuresti? sau omul care nu va fura? Sau omul care nu vine fara grupuri de interese in spate asa cum pretinde?SI mai ales ti se pare un om pregatit , care are o gramada de proiecte bune pe care sa il votezi pentru ceea ce este el si nu pentru ca ai vota impotriva lui videanu? Eu zic ca nu, si ca in toate aceste aspecte este sub blaga. Cat despre sechelariu senior, bine ca se duse.. lasa-l sa-si manance linistit averea, ca cred ca a facut o gramada This post has been edited by aphophis: 14 Jun 2008, 19:24 |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
body |
![]()
|
Membru autentic Group: Banned Posts: 568 Joined: 19 July 04 From: Ploiesti ![]() |
@ady77 Nu-sh ce varsta aveai in 89 , eu aveam 18 ani si crede-ma ca aceia care aveau parintii lucratori in secu beneficiau de niste facilitati de numa-numa !
Iti dai seama asta al carui tata era general . AA si apropo cine a reusit intr-un timp atat de scurt in care Oprescu si-a declarat "independenta" politica sa stranga semnaturi si sa-i oprganizeze campania . Si mai mult cum de psd-ul cu un candidat propriu l-a sustinut pe "independentul" asta ( ma rog o parte din cei de la psd- si ce e mai trist ca e partea aia retrograda in frunte cu iliescu) . Sincer candidatul oficial al psd-ului mi s-a parut mult mai ok decat oprescu , dar deh nu e in gasca aripii bosoaroage din psd . Intrebare ( poate ar trebui facut si un sondaj ) Chiar credeti ca Oprescu e independent? |
--------------------
Mitsubishi/Suzuki
Lancer/SX4
2007/2008
- PH-72-BVR PH-77-MMR body cu lancer si nevasta cu suzuki sx4
|
|
ady77 |
![]()
|
Pe mine nu ma intereseaza cine iese primar la Bucuresti, dar nu mi se pare normal sa fie acuzat copilul de faptele tatalui. Asa era sistemul trebuia cineva sa fie si general la securitate, daca nu era ta-su era ta-su altuia.
In 1989 aveam 12 ani ![]() |
--------------------
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
oprescu...castiga
|
--------------------
/
/
/
|
|
luck33ro |
![]()
|
lol...asta e culmea...acum o sa-l plang pe Oprescu si o sa-l votez ca a avut tacsu securistu grija de el
![]() Iliescu e parintele securistilor care conduc azi Romania...el i-a protejat si i-a oblojit, a avut grija de ei sa creasca mari si tari, sa devalizeze banci ca sa ajunga miliardari peste noapte. Acum are grija si de puii de securisti ![]() Chiar sunt curios ce nenorociri mai inventeaza Iliescu pentru popoul roman ![]() Ne pune iar cu botu pe labe ca in 90 ? eu zic pas la Oprescu ![]() |
--------------------
**
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 13th May 2025 - 12:26 |