Roz, roz, foarte mult roz, totul e roz, de corazon, azi sunt sentimental
![]() ![]() ![]() |
Roz, roz, foarte mult roz, totul e roz, de corazon, azi sunt sentimental
logan1.5dci |
![]()
|
||
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
||
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|||
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.206 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
ce topicuri cretine...azi m-am ofticat sa mor, nu alta
Totul e kkniu da n-am simtit nevoia sa deschid un topic ![]() This post has been edited by axabrt: 21 Jun 2008, 17:23 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
Ecob00st .dracnev si boboru’ este viitoru’.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Pace tie , ai dreptate , chiar nu e locul lui pe DaciaClub , rog un moderator sa-l stearga ,
de , mi-am remintit de alte vremuri . Da nici nu reflecta realitatea din Romania , la noi direct .....hai fa . Rog sa se steaga topicul . This post has been edited by logan1.5dci: 21 Jun 2008, 17:34 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
axabrt |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 4.206 Joined: 15 February 05 From: Ploiesti ![]() |
cine ma lumineaza si pe mine cu privire la depreicierea in timp a unei masini de 45.000 de euro ??? Audi A4.
oare peste 8-9 ani cat o valora ? ![]() |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Esti incordat omule .
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Executron |
![]()
|
![]() Membru fan UAP Group: Members Posts: 2.061 Joined: 27 June 07 From: Bucuresti ![]() |
7-8-9000 E depinde de multi factori
dar esti offtopic. Ontopic : Foarte mijto primul clip. Povestea nu tipu... ![]() This post has been edited by Executron: 21 Jun 2008, 17:39 |
--------------------
VW Passat
1,9TDI/131HP/2002/Highline/Tiptronic ///
Dacia 1300 1974 Lux :) "The law, in its majestic equality, forbids the rich as well as the poor to sleep under bridges, to beg in the streets, and to steal bread." |
|
axabrt |
![]()
|
Eu cred ca in final o sa fie o rasnita, la anii aia si la stilul de condus al actualului proprietar, aia e... unii are, altii nu !
Raman la caruta mea de 90 CP si la impresia ca nu se merita o asa masina...Inspaimantatoare si mare usurare sa simt pamantul sub picioare This post has been edited by axabrt: 21 Jun 2008, 18:05 |
--------------------
Ford
Focus mk3.5
|
|
Sudsemnatu |
![]()
|
![]() Membru Huligan Group: Members Posts: 1.703 Joined: 28 November 06 From: Bucuresti ![]() |
a batut turcia pe croatia.incredibil ce meci !
|
--------------------
Skoda Fabia 2005
Ex: Dacia Nova/Logan/Supernova
2000/2007/2002 Midland Alan 52/PNI ML 160
Speed doesn't kill people, its the sudden stop that does |
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Doua lebede in zare ... eu ma uit, ele dispare ...
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
koldun |
![]() ![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
logan1.5dci |
![]()
|
![]() ![]() Vad totusi ca notiunea de frumos are diferite sensuri, in viziunea fiecaruia , asa ca explic rozul prin romantic, sentimental, cina romantica, petale .......care pe forumul asta, nu prea isi au rostul . Revin cu rugamintea de a se sterge acest topic. Multumesc . This post has been edited by logan1.5dci: 22 Jun 2008, 00:44 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
|
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
|
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
dispeceru |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 652 Joined: 6 August 06 From: Bucuresti ![]() |
da-ti demisia !
![]() |
--------------------
Dacia
Logan Laureate 1.4 MPi
2008 mdea...
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
foarte moving.... dar parca mai bine asa:
"ce-ti doresc in lumea ta roz femela sa ploua cu ****oz si sa n-ai umbrela" si de unde bullshitu cu realitatea din romania? du-te in state sa vezi ce e acolo... roboti... si nu vorbesc din filme ![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
se vorbea pe alt topic de gramatica
intr-un filmulet intelepciunea este despartita in silabe: intele-pciunea....rusine |
--------------------
Dacia
ex: Dacia 1310 / actual: Dacia Logan
TLX 1989/ Abs Plus 1.4 MPI Let us die young or let us drive Dacia
FRANEZ BRUSC SI FARA ROST! |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Intr-o duminica dupa masa de pranz am iesit la o plimbare printr-o suburbie a unui oras din Germania.Ajungand la un dealer de vw am intrat in curte sa vad colectia de masin sh.Mi-a atras atentia un vw passat cu doi ani vechime 40.000km/bord full option+piele+etc cu o motorizare de 1,6/102cp la 5000euro.Era pomana curata iar masina arata impecabil cu carte de service cu reviziile la zi si fara sa fi suferit cel mai mic accident.Ce buba avea masina?Era toata ROZ SIDEFAT!!!Vopseaua tapiteria din piele bordul fetele de usi maneta schimbatorului volanul si tot ce era pe masina era ROZ.A cui sa fi fost masina aia?De ce o fi vandut-o??Cine o fi cumparat-o???
|
--------------------
a
b
c
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
![]() Dacist cu permis si experienta mai mare de 30000 km :D Group: Members Posts: 2.505 Joined: 12 July 07 From: Constanta ![]() |
vreunu cu trandafiri in cap
![]() |
--------------------
Dacia
|
logan1.5dci |
![]()
|
![]() ![]() Pana se sterge, putem vorbi cred, si altele ..... Azi am agatat cablul de la frina de mana, nu sunt probleme, da m-am bagat si eu sub masina de pe elevatior, am aflat ceva naspa, avem rezervorul din.....plastic . Voi poate stiati da, eu nu, credeam ca e de metal . This post has been edited by logan1.5dci: 22 Jun 2008, 17:34 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
brigada_diverse |
![]()
|
azi am vazut si eu o clipa numai roz....m-a busit un pic o masina roz....bne ca usor ca altfel isi strica spoileru
![]() |
--------------------
Dacia
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Azi m-am despartit de prietena....
Ma kak in rozul tau! This post has been edited by 1.6: 26 Jun 2008, 22:35 |
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Esti ruda cu axabrt?
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
logan1.5dci |
![]()
|
QUOTE(1.6 @ 26 Jun 2008, 23:35) Sigur nu te-a lasat din cauza roz-ului, poate pentru ca esti asa cum spui . ![]() Tu ai zis-o . ![]() ![]() ![]() Raman la parerea ca acest topic ar trebui sters in totalitate . This post has been edited by logan1.5dci: 27 Jun 2008, 02:15 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.735 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
1.6 |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 276 Joined: 2 May 05 ![]() |
Iti spun eu ceva daca nu stii pana la varsta asta! Nu rezolva chiar orice acest "descarcat" la care faci tu referire cu subtilitatea unui robinet.. Nu are rost sa-ti spun ca degeaba te "descarci" tu de zor ca tot nu vei rezolva problemele legate de poluare, scumpirea carburantilor sau saracie.
QUOTE(logan1.5dci @ 26 Jun 2008, 23:43) Uite ca mai ai si sclipiri! 27 Jun 2008, 05:34: QUOTE(AR-18-MOS @ 26 Jun 2008, 23:30) ![]() ![]() This post has been edited by 1.6: 27 Jun 2008, 05:34 |
--------------------
Dacia Seat
Logan Preferance 1.6 - Leon 2.0 TDI
2004 - 2007
- PH 08- GPK
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
QUOTE(1.6 @ 27 Jun 2008, 06:32) la care faci tu referire cu subtilitatea unui robinet..... Nu are rost sa-ti spun ..... ca tot nu vei rezolva problemele legate de poluare, scumpirea carburantilor sau saracie. ![]() ![]() Prietena ta te-a lasat pentru probleme legate de poluare? Interesant motiv, interesant de ciudat . ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
Tu parca esti in pauza ...
![]() |
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
|
logan1.5dci |
![]()
|
Asta e dependenta, nu ma pot abtine. Ma lupt da, e o pauza a pauzei . Sunt in sevraj.
![]() This post has been edited by logan1.5dci: 27 Jun 2008, 22:29 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Deci, pina se sterge acest topic,chiar nu am stiut unde sa postez, am o intrebare, ma tot intreb, poate stie unul dintre voi, sau are.
De ce conduc unele persoane cu palarie in masina ? Are o explicatie? Logica. |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 20:35 |