Roz, roz, foarte mult roz, totul e roz, de corazon, azi sunt sentimental
![]() ![]() ![]() |
Roz, roz, foarte mult roz, totul e roz, de corazon, azi sunt sentimental
AR-18-MOS |
![]()
|
||
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
||
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|||
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Ce smecherie frate? Ca-s pensionari si palaria e de paie.
Chiar nu ati intalnit ? Sar in ochi, cand ii ajungi din spate. This post has been edited by logan1.5dci: 5 Jul 2008, 20:46 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
Pai asa zi. Ei sunt "boieri" ... adica tarani.
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Mos-ule ce rezolvari ai
![]() Ma gandeam ca ii apara de cadura din tavan, eu stiu, poate au fost apv-isti si la lipseste cascheta. Daca e de paie palaria, nu sunt sperietori ? ![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Vorba unui stimabil coleg de p'aci: or avea ciunga in par....!
Succese! |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Rog sa se stearga acest topic...tot. Multumesc.
![]() ![]() " Multe rîuri și mări Le voi traversa Pe pămîntul tău Mă voi regăsi Uragane și furtuni Voi trece peste ele Miraculoasă făptură Miraculoasă Voi zbura prin fulgere Pentru a te avea Miraculoasă făptură Ești singură pe lumea aceasta Frică miraculoasă De a te avea lîngă mine Ochi de soare îmi ard inima Iubirea și viața, miraculoase… Lumina ochilor meiî Este ațintită asupra mea Vreau 1000 de lune Pentru a te dezmierda Îți știu visele Te veghez Nu te trezi Nu te trezi Nu te trezi… încă Miraculoasă făptură Ești singură pe lumea aceasta Frică miraculoasă De a te avea lîngă mine Ochi de soare Cuvintele îmi tremură Iubirea și viața, miraculoase… Miraculoasă făptură Un sărut lent Frică miraculoasă De a te avea lîngă mine Deodată cobori în paradis Mor din cauza unei iubiri miraculoase" ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 27 Jul 2008, 21:38 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Special pentru depresivi :
http://video.neogen.ro/user/adita300/s3vz6...8o2vr1hzqwwfso/ |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Am o stare in noaptea asta ...din asta :
si ..... se continua asa.... apoi mi se pare? Aud soapte?.... simt ca ma ridic .... o limba necunoscuta imi gadila timpanul ![]() transformandu-se in incantatii stravechi ..... si ma chinuie talentul, nu ma lasa sa dorm .... parca m-as afla pe Titanic si calugarii astia nu-mi dau pace .... si normal se incheie cu powerplay-ul noptii .... Oare ce am ? Mai scap ? ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 25 Nov 2008, 02:16 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
koldun |
![]()
|
![]() un om Group: Members Posts: 763 Joined: 1 November 07 From: CT ![]() |
Inceraca-le si p-astea! Macar asa sa te ajut si eu....
25 Nov 2008, 19:02: Si asta 25 Nov 2008, 19:03: ... This post has been edited by koldun: 25 Nov 2008, 18:03 |
--------------------
Renault
Captur
TCe 0.9 2016 Oh, I’m in no condition to drive! Wait a minute... I don’t have to listen to myself, I’m drunk...!
Homer Simpson |
|
logan1.5dci |
![]()
|
![]() Chiar nu stiu ce, dar imi place cum danseaza(stilul) cei doi dansatori , bine si melodia , dar de prima data mi-au cazut ochii pe stilul de dans. This post has been edited by logan1.5dci: 12 Feb 2009, 14:42 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Hristos a inviat !
Au sfarait gratarele? ![]() Am ramas cuplat..... ![]() O aroma de voie buna............. Costi Ionita si inca una rapid, ca n-am timp. hic ![]() ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 21 Apr 2009, 10:02 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
SiloS |
![]()
|
![]() Gangester Group: Members Posts: 4.298 Joined: 23 February 04 From: Buzau ![]() |
Ce naiba se intampla ? Am avut rabdarea sa ma uit la 30s din primul clip si nu am vazut decat o succesiune de poze cu un cocalar. Ce treaba au cocalarii cu sentimentele ?
|
--------------------
1988
BMW
E30 325i 2003 BMW Z4
1996 Mazda MX5 NA 1988 Nissan Patrol Y60 1989 Suzuki Samurai 1975 Dacia 1300 2000 VW LT25 1999 FIAT ARCA AMERICA 403 |
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
cocalarii iubeste...
|
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Mai, tu si multi, aveti dreptate se exagereaza in asa hal ca se ajunge uneori la grotesc. Eu incerc sa nu am prejudecati, aleg in functie de eveniment. Ai vazut, fusesem la gratar, o bere doua (noua, are cine sa conduca) ce era sa ascult la gratar? Schopenhauer sau Socrate ?
Costi merge ca uns, parerea mea, mai ales dupa doua beri (mentionez, imi cam sunt de ajuns sa fiu vesel, repet vesel, nu beat). Nu te uita si tu la videoclip si gata. This post has been edited by logan1.5dci: 21 Apr 2009, 15:28 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
kog |
![]()
|
![]() epuri orijinali Group: Members Posts: 1.916 Joined: 27 November 08 From: Lipova - Arad ![]() |
dupa cateva beri poa sa cante si Becali ca pentru mine nu mai conteaza
![]() |
--------------------
Dacia
1310
1989 TLX
- AR-05-DGF Daa... prea rapid, daa... prea furios
Io merg cu Dacia, iar tu pa jos... "ti ciuda ca consum putin?" by argon |
|
logan1.5dci |
![]()
|
Gigi Becali Canta Ringtone ![]() ![]() ![]() This post has been edited by logan1.5dci: 21 Apr 2009, 14:54 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 21st July 2025 - 15:45 |