Ce rabla sa imi iau?
![]() ![]() ![]() |
Ce rabla sa imi iau?
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Lipsesc Great Wall, Hover si Lada...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
loteria.fraierilor
Thanks, dar pentru ferma de greierasi cred ca un Logan raspunde mai bine decat o Laguna. Pot dezvolta afacerea si chiar pot urmari productii mai mari de greierasi la costuri de operare mult mai mici. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@loteria.fraierilor - tinand cont ca esti la primul post si de nick-ul pe care ti l-ai ales, nu stiu care fraer pune' botu
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Omu' incearca.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Nu este prima data cand foloseste un nume, eu zic ca-i un disperat care incerca sa isi faca reclama pe forum. Pacat ca nu-i tine. Il arde cineva pe fraier?
This post has been edited by IRONICK: 22 Jun 2008, 12:29 |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
loteria.fraierilor |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 2 Joined: 18 June 08 ![]() |
laguna ultimul pret e 8000 mii. nare niciun greiere si nici na avut vreodata.
|
--------------------
Renault
Laguna 3
full 2008
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
da' nu inteleg bre, ce are Dacia Logan? frate'miu il are de 2 ani si ceva, si singura problema care a avut-o cu ea e ca i s-a blocat cablu de acceleratie, l-a schimbat si gata, nu scartaie, nu troncane, nu trepideaza
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
- N/A dacie dezmembrata... in curs de RK ^_^
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Sony |
![]()
|
Nea loterie, iti cumpar io laguna aia daca imi demonstrezi ca cele 5 stele nu sunt numai pe hartie.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Mda, ca veni vorba de super-masina reno laguna 2: zilele trecute am mers cu una, 3 litri benzina, avea 130k kilometri si greieri cat una de 400k. Nici o alta masina cu care am mers de cand am ajuns aici nu troncanea si scartaia asa rau ca laguna aia in interior. Comparativ, un hyundai elantra la peste 100k kilometri nu avea greieri.
Sa nu mai zic de subaru outback de 240k kilometri, unde era o liniste desavarsita, desi omul chiar iese in outbaack cu ea. Reno? Jenant. |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
SSilent |
![]()
|
![]() Membru Vitezoman Group: Members Posts: 1.235 Joined: 23 July 07 From: ...I'm everywhere... nowhere ![]() |
....inseamna ca golanele...sunt dupa bulan... o prinzi buna bine... nu ...nu
![]() am uitat sa precizez ca are 80000 km golanu mentionat mai sus |
--------------------
Dacia
1210
1986
cu planuri de viitor (adica vise): -Yamaha Fazer 600 cm3 -Ford Escord 2000RS -Mercedes Benz W201 |
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 22 Jun 2008, 20:32) ![]() ![]() |
--------------------
*
*
|
Sony |
![]()
|
Poate nici posesorul lagunei de care vorbeai nu avea pretentii!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
Deci tot io is singuru de aici cu pretentii .....
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Sony |
![]()
|
...absurde
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Tsplace ford sedan?
Io-te ce vazui in targ acu' cateva saptamani. Am pozat-o dintr-un motiv simplu. Mi-a placut ![]() DSC01127.JPG ( Size: 835.07k ) Number of downloads: 162 Iar daca e de cumparat masina diesel SH, cred ca asta e singurul model pe care l-as cumpara vreodata. E compacta, practica, consuma putin si te baga-n scaun. This post has been edited by Muttley: 22 Jun 2008, 12:59 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
klaus |
![]()
|
![]() 步步 Group: Moderatori Posts: 19.062 Joined: 4 August 02 From: Bucuresti ![]() |
mesterul care a luat premiu cel mare la loteria fraierilor e fostu' user super_robitza.
pentru cine doreste avem si poze publice. unde altundeva decat pe hi5? http://www.hi5.com/friend/photos/displayUs...nerId=128576730 |
--------------------
Scenic III 1.9 dCi
-
-
- - E mult mai bine să mă înșel din prea multă suspiciune decît din prea multă naivitate. - Cristoiu
|
|
loteria.fraierilor |
![]()
|
Membru incepator Group: Banned Posts: 2 Joined: 18 June 08 ![]() |
publicale
|
--------------------
Renault
Laguna 3
full 2008
|
|
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Mondeo cu dieselul ala de doi litri in varianta ghia e o masina reusita din cele mai multe puncte de vedere. Am condus-o si eu, dar e irelevant, tre' s-o ai ca sa te poti pronunta. Si eu sunt in prospectare, si am vazut multe Mondeo-uri (am fost chiar pana la Cluj sa caut).
Un prieten foarte bun a avut masina asta timp de doi ( a fost a 13-a masina a lui ), si a fost foarte fericit cu ea. Dieselul ala are o viata surprinzatoare in el, si sasiul e punctul forte al acestei masini. Sunt si subiectiv, imi place mult, dar merita cautata una buna. This post has been edited by Kruger: 22 Jun 2008, 13:11 |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Sony |
![]()
|
Bre klaus, ala din poze pare mai inteligent decat asta care scrie p-acilea!
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ag02cws |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.443 Joined: 2 December 06 From: Bucuresti / Pitesti ![]() |
Eu n-am mai vazut pe nimeni sa se planga asa tare de logan. Mai tine si de sofer (no offense) si de ce drumuri cutreieri cu masina, aspecte care fac orice masina sa-si arate cate un punct slab. Eu sunt de parere sa tii loganul ca macar il ai de nou.
Ai masina, ai necazuri; n-ai masina, ti-e necaz... |
--------------------
Dacia 1310 L 1994 /
Dacia Sandero 1.4 MPI 2008 / Kia Cee'd
2008
|
|
Sony |
![]()
|
Bai nene, nu crezi ca un accident in primele zile te poate influenta? Dupa ce mesterii lu' peste iti fac o reparatie care costa aproape cat valoarea de factura a masinii, io nu cred ca masina aia te mai poate multumi. Sigur vor fi diferente mari intrea ea si una noua, desi ca varsta si aceasta masina e noua.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(ag02cws @ 22 Jun 2008, 14:12) Eu n-am mai vazut pe nimeni sa se planga asa tare de logan. Mai tine si de sofer (no offense) si de ce drumuri cutreieri cu masina, aspecte care fac orice masina sa-si arate cate un punct slab. Eu sunt de parere sa tii loganul ca macar il ai de nou. Ai masina, ai necazuri; n-ai masina, ti-e necaz... Ma, tu nu ai citit tot. Il dau pentru ca a avut accident si desi m-am luptat sa il faca fain, nu am putut avea control 100%. Stiam asta, ma manca paranoia pana...marti...cand a zburat fulia de la alternator, alternator care a fost schimbat pe CASCO. In rest, stai tu linistit ca is foarte sofer, sau totusi unu suficient de bun sa nu distrug un logan. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Sony |
![]()
|
Io cred ca esti mai mult decat sofer! Esti chiar draivar. draivarics.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(ag02cws @ 22 Jun 2008, 14:12) In rest, stai tu linistit ca is foarte sofer, sau totusi unu suficient de bun sa nu distrug un logan. Asa e! ![]() |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
SSilent |
![]()
|
face lift... la propriu
![]() |
--------------------
Dacia
1210
1986
|
adip |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 22 Jun 2008, 21:17) Ma, tu nu ai citit tot. Il dau pentru ca a avut accident si desi m-am luptat sa il faca fain, nu am putut avea control 100%. Stiam asta, ma manca paranoia pana...marti...cand a zburat fulia de la alternator, alternator care a fost schimbat pe CASCO Pai si ce vina are masina ca imbecilii aia din service ti-au reparat-o prost? La straineze nu e acelasi lucru? Mecanicii nu-s tot la fel de bine pregatiti peste tot? |
--------------------
*
*
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 12th May 2025 - 02:50 |