Ce rabla sa imi iau?
![]() ![]() ![]() |
Ce rabla sa imi iau?
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Eu zic ca din astea 3 as elimina seatul - cel mai mic motor, cea mai ingusta masina, cea mai uratica, unflata artificial.
Eu mi-as lua Astra H, dar cu 1.6 115 cai. E bun si 1.4, are distributie pe lant, e un twinport, din pacate unpic cam lent (0-100 in 13,6 fata de loganul tau 11.5). Vei simti putin diferenta. Strict intre cele 3, eu as face asa: masina_faina................................................................................masina_naspa Astra H ... Octavia Tour ..............................................Seat Cordoba............. Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
MadHawk1 |
![]()
|
Clona lu' Sony Group: Members Posts: 185 Joined: 1 August 08 From: localhost ![]() |
QUOTE(Andy_ACS @ 8 Aug 2008, 01:23) Eu zic ca din astea 3 as elimina seatul - ..., cea mai ingusta masina, cea mai uratica, unflata artificial. Subscriu! ![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
But why? E cea mai dotata, motorasu desi e 1.4 chiar se misca cat de cat. Este singurul motor de 1.4 care a oferit mai mult decat m-as fi asteptat.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mai pui 400 de euro si-ti iei Lancer de 1,6.
![]() |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
driverx |
![]()
|
loooool
Am zis de la inceput. DACA nu mai pot lua Lancer, ca ma ameninta tipu amu 2-3 saptamani ca nu mai is foarte multe, mai ales prin programu rabla, DECI....in aceste conditii cautam masina de backup. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Motorul Twinport de 1.4 90 CP e mai mult decat suficient...
... pe o Corsa! La Astra H merge macar un 1.6... This post has been edited by BlaueCorsa: 8 Aug 2008, 08:53 |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Intre Corsa D si Astra H nu sunt mari diferente de greutate.
Oricum la condus normal puterea nu conteaza prea mult, conteaza cuplul. Noi cumparam cai putere, dar conducem cuplu, asa ca .... This post has been edited by Corbu': 8 Aug 2008, 09:11 |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
2-3 ani vechime + 5-6 ani credit = 8 ani.
credeai ca scapi ? |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
driverx |
![]()
|
La 2-3 ani vechime, ce caut eu e scump. Plus DAE mai mare, ies cu rata lunara mai mare decat la Lancer. No deal.
Idea e ca o sa vreau sa iau un apartament. Si astia au de gand sa reduca gradul maxim de indatorare. Si daca iau rata mare la un second....ma limitez cu apartamentul. Oricum, Logan ar trebui sa iau daca apartamentul mi-ar fi chiar cel mai important. Dar cum eu is inconstient..... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
Pai ai gasit raspunsul: apartament dotat cu logan
![]() |
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Astra H e cu vreo 100 kg mai grea decat Corsa D, ceea ce nu e mult, dar nici neglijabil. In privinta cuplului sunt de acord cu tine.
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
QUOTE(driverx @ 8 Aug 2008, 09:26) La 2-3 ani vechime, ce caut eu e scump. Plus DAE mai mare, ies cu rata lunara mai mare decat la Lancer. No deal. Idea e ca o sa vreau sa iau un apartament. Si astia au de gand sa reduca gradul maxim de indatorare. Si daca iau rata mare la un second....ma limitez cu apartamentul. Oricum, Logan ar trebui sa iau daca apartamentul mi-ar fi chiar cel mai important. Dar cum eu is inconstient..... Pai daca vrei si apartament, eu zic sa iei un SUV mare, un Q7 sau unu' american. Ai si masina de masina, poti sa dormi si in el, ce iti mai trebuie apartament. Eventual cumperi o rulota mare pe care o lasi parcata, o sa traiesti "The American Dream", toti o sa moara de oftica pe tine. P.S. Si daca apoi vrei si un copil si vrei spatiu mai mare, mai cumperi o rulta. Vezi? Totul e practic ca la americani ? This post has been edited by Corbu': 8 Aug 2008, 09:48 |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
De unde ai poza aia cu Lancer-ul domnu driverx? E un Lancer Clasic cu pleoape si cu bara de la Accolade care imita bara de EVO VIII. Sau nu are pleoape ca nu prea imi dau seama...
This post has been edited by 2dor: 8 Aug 2008, 09:48 |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
s-a contaminat cu tedeism
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.755 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Pai sa-l bagam in carantina ...
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(2dor @ 8 Aug 2008, 10:47) De unde ai poza aia cu Lancer-ul domnu driverx? E un Lancer Clasic cu pleoape si cu bara de la Accolade care imita bara de EVO VIII. Sau nu are pleoape ca nu prea imi dau seama... Ieri cautam asa la misto pe google images. Si am dat de poza asta. M-a distrat si numaru (LOL WTF) si am zis ca trebuie sa fie avataru meu. Daca as fi la fel de convins si in privinta locatarului din garaj....bine ar fi ![]() ![]() ![]() E un lancer classic modificat. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pana se chiteste speedydraivaru`
![]() ![]() ![]() Pentru amanunte http://www.aecsouthall.co.uk/regent3_rlh/rlh3_rm.htm rlh3_rm.jpg ( Size: 40.69k ) Number of downloads: 29 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
Frumusete aicea
![]() Attached thumbnail(s) mitsubishi_new_lancer_sedan_2004_mare0.jpeg ( Size: 26.04k ) Number of downloads: 51 mitsubishi_new_lancer_sedan_2004_mare1.jpeg ( Size: 30.5k ) Number of downloads: 46 mitsubishi_new_lancer_sedan_2004_mare3.jpeg ( Size: 29.8k ) Number of downloads: 31 mitsubishi_new_lancer_sedan_2004_mare4.jpeg ( Size: 28.63k ) Number of downloads: 36 |
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Baga pe lista si Mazda 2 GT (1.5l 103 CP) la 15.000E are tot ce vrei pe ea si vopsea metalizata..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Draivare, uite acilea o masina sa moare dusmanii matale! Aia pe care ti i-ai facut cand erai modelator.
![]() 800px-Citroën_Méhari_offen.jpg |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Vei fi jandarmu' la plimbare! Ai si chelie?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
![]() ![]() This post has been edited by Micutzu_BH: 8 Aug 2008, 10:52 |
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
sony@Nu se vede daca are chelie ca are cashketa sa poa` sa circule si iarna.
Tulai Doamnie ce de masini pentru domnu` draivarut(z). PS Cred ca asteapta o oferta cu pret 0 (tva+taxe inclus) ![]() This post has been edited by bion: 8 Aug 2008, 10:52 |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Micutzu_BH |
![]()
|
![]() Driving around Group: Members Posts: 283 Joined: 11 September 06 From: D'aci ia ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan
Ambition - 2005 Este mai bine sa dezbati o intrebare fara sa o rezolvi, decat sa o rezolvi fara a o dezbate!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Degeaba ii recomandati voi masini, el le pune in 2 categorii:
- bune dar scumpe - ieftine dar proaste Si cred ca a inventat si a treia categorie: scumpe si proaste (vezi comentarii citroen). @driverix, din pacate pentru tine multimile alea 2 sunt DISJUNCTE ![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 26th July 2025 - 17:18 |