Ce rabla sa imi iau?
![]() ![]() ![]() |
Ce rabla sa imi iau?
nh1980ro |
![]()
|
||
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
|
||
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|||
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ba, lasati-ma cu loganele astea ca de abia ma abtin sa comand unu.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Hai driverx, fii maso....
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Driverx, tot citind pe aici si vazand ca nu esti hotarat, vrei masina buna, nu ai bani, poti face credit, dar nu esti dispus sa platesti prea mult, tii la devalorizare, la usurinta de a vinde masina.... ma gandesc ca cel mai inteligent ar fi sa mai astepti un an, de bine de rau ai masina buna.
Peste un an o sa ai bani mai multi, poate oferte mai bune (avand in vedere concurenta acerba si pretul benzinei in crestere) si masina din 2009 ![]() P.S. la Skodita Tour cu care m-am plimbat era trecut in cartea de identitate la anul fabricatiei 2009 ![]() Cica asa fac ei, daca trece de jumatatea anului le scriu ca fiind de la anul urmator - ma gandesc ca e un detaliu interesant pentru tine, doritor de Octavia SH. (se poate vedea anul corect din diverse detalii, data de pe gemuri, etc). Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
Cypher4laguna |
![]()
|
![]() Honda Driver Group: Members Posts: 931 Joined: 2 November 04 From: Bucuresti ![]() |
Draivare, ia Lancer! End of story
![]() |
--------------------
Honda
Civic & Jazz
ex-'06 Logan Laureate 1,5 dci
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.745 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Fara legatura cu Cypher4laguna, eu iti recomand o Honda Civic type S
|
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Nick Ușor
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Io zic ca inca nu s-a inventat masina pe care s-o cumpere driveru'
![]() |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
C.C. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 10 April 05 ![]() |
undeva pana la 5 mii de euro iti aduci un bmw de afara. chiar daca (TEORETIC) ar pica ceva la el, tot nu ajungi la 10 mii. si ai masina, nu .. galeata.
![]() stiu ca sunt subiectiv, dar am vazut ce si-a luat un prieten de curand. pana nu mergi cu ele nu intelegi diferenta. ca inainte asa gandeam si eu "..rablele din occident..". sa fim seriosi! sincer, desi are ceva ani la activ, n-as da-o pe un logan nou. pur si simplu. arata si merge altfel. e din alta.. clasa. |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
- abxxxx scopul NU scuza mijloacele!
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Nu imi place BMW.
La 5000E nu poti aduce masini bune. Acuma ca tu vezi masina buna la 5000E e alta treaba. Eu desi nu sunt obsedat de calitate si curatenie, imi place ca masina sa fie in cat mai buna stare. Iar Octavii, Focusuri, Mondeouri la ce m-am uitat care foarte posibil sa fi fost aduse de samsari in jurul acestui pret nu se ridica la nivelul cerintelor mele. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
@C.C.: bmw e bmw, nu cred ca neaga nimeni asta. Dar riscul de a lua o cazatura si de a pierde apoi cu inscrierea/inmatricularea si reparatiile la ea e cam mare. Mai ales ca bmw nu e prea ieftina la piese.
Hai sa nu sarim in partea ailalta, nu cred ca driverx e omul sa-si ia bmw doar pentru ca "e altceva", e prea practic pt. asta ![]() |
--------------------
*
*
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
adip |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 7 Aug 2008, 23:13) Nu imi place BMW. Stai c-acu vazui. Cum naiba sa nu-ti placa bmw? Ori minti, ori nu te uiti unde trebuie, ori nu vezi bine ![]() Ori esti fudul ![]() ![]() ![]() This post has been edited by adip: 7 Aug 2008, 15:17 |
--------------------
*
*
|
C.C. |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 192 Joined: 10 April 05 ![]() |
stiu. de-aia am zis ca sunt subiectiv. pt. ca mie imi plac. nu neaparat putere, viteza, (din contra, m-as uita mai repede la o masina economica), etc., dar am vazut cateva reportaje despre cum fac nemtii (de la bmw) masinile, iar faptul ca folosesc inclusiv un pilot de incercare care seteaza prototipul care sta la baza seriei, mi se pare.. ceva. ce altii nu fac.
nu mai vorbesc de studiul pe care il fac (au laboratoare pt. asta) privind pozitia (atentie!) piciorului pe pedale sau pozitionarii schimbatorului, etc. adica detalii pe care multi altii nu le fac. si care la drum conteaza pt. oasele noastre. dar, inca o data: sunt subiectiv. si practic de nu mai pot (uitati-va ce masina am ![]() sal |
--------------------
Renault
Espace IV
2004
- abxxxx scopul NU scuza mijloacele!
|
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
QUOTE(C.C. @ 7 Aug 2008, 16:22) Foarte Foarte Tare! Ieftin si bun nu prea exista, dar poate exista scump si prost!!! @driverx - ori mai astepti, ori faci credit, ori faci un shortlist de 3-4-5-6 modele si astepti o ocazie (cineva care vinde de nevoie, la un pret sub al pietei, care se grabeste) Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
driverx |
![]()
|
Dezavantajul la second este ca platesc rata mai mare. Si masina o iau integral pe credit, deoarece lovelele care le am vreau sa aiba alta destinatie. Deci, luand second, daca nu fac rabat mare la calitate si varsta masina, platesc cam tot acolo cat as da pe o Skoda noua sau un Lancer achizionate cu credit auto.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Jack Daniel's |
![]()
|
![]() MEMBRU DE LA INCEPUT! Group: Members Posts: 2.010 Joined: 26 October 03 ![]() |
|
--------------------
.
.
. Multi membri, putini oameni!
|
|
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
Io am scris pt pereti ?
QUOTE sunt banci care ofera credit auto si pt SH-uri... edit : cred ca de fapt s-a vazut ca nu vede ca sa aiba motiv contra. This post has been edited by Cornel001: 7 Aug 2008, 16:34 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Cornel001 @ 7 Aug 2008, 17:32) Exista ma. Dar is cu avans, si cu alte conditii. De exemplu Banca Transilvania are un asemna produs cu o regula de baza. Varsta masinii + perioada de creditare sa fie mai mica sau egala cu 8 ani. Deci imi ies rate astronomice. Iar eu NU asta caut. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Ma bag si eu ca mata-n lapte...
Pe cati ani vrei tu sa faci creditul ala? |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
driverx |
![]()
|
O groaza. 5-6 ani.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
Peugeot 207 cu dotari standard(care sunt bune de ex clima bi-zona abs jante aliaj radio cd mp3 cu 6 boxe si altele) + motor de 1.4 90 cp ajunge la 14 504 euro DDP.Si eu zic ca este o masina buna.
![]() This post has been edited by Gescu: 7 Aug 2008, 19:16 |
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
driverx |
![]()
|
Si eu zic ca e o varza frantuzeasca SCUMPA.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Gescu |
![]()
|
Pai aia nu aia nu....chiar ca nu s-a inventat masina pe care o doresti. :unsure:Cu totii am pus botu la cate o masina buna rea asta e...
This post has been edited by Gescu: 7 Aug 2008, 19:19 |
--------------------
Fiat
Albea
115Nm/3000rpm |
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Cam mult pentru o masina de clasa mica. Desi o colega de-a mea a dat 14.000 pe o Corsa D (ce-i drept, diesel si cu destul de multe dotari). Eu mai mult de 12.000 n-as da pe o "buburuza" (a mea a fost 11.000).
|
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Gescu |
![]()
|
Un prieten si-a cumparat un 307 sh 7000 de euro si merge brici.
This post has been edited by Gescu: 7 Aug 2008, 19:22 |
--------------------
Fiat
Albea
115Nm/3000rpm |
|
driverx |
![]()
|
![]() Man, e peste buget....rau. Si nu caut neaparat clima bizonica ci mai degraba un cuplu mare. Uite....acuma vad in semnatura ta ca masina ta ar avea 115Nm. Prea putin pentru mine. Iti dai seama ca fiecare de aici are alte cerinte de la o masina. Eu m-as zgaria pe creeri sa dau bani pe alta masina si sa se plimbe mai incet decat loganu meu. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Gescu |
![]()
|
Eu de ex m-am invatat cu ea si o tin bine in cuplu,si sunt multumit.Cand mai imi vin mie pandaliile dealde skoda opel si altele nu prea stau in cale.Si la munte cand am fost la fel nu am simtit-o deloc submotorizata o singura Jetta s-a tinut in fata mea in rest....Asta fiind desigur OFF TOPIC.
![]() |
--------------------
Fiat
Albea
115Nm/3000rpm |
|
nh1980ro |
![]()
|
Deci vrei diesel..
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Motorul ala de 77 de cai vine si pe Ferrari Enzo, sau ma insel?
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 05:12 |