Ce rabla sa imi iau?
![]() ![]() ![]() |
Ce rabla sa imi iau?
logan1.5dci |
![]()
|
||
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
||
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|||
Cornel001 |
![]()
|
![]() membru belit Group: Members Posts: 282 Joined: 27 June 04 From: Bucuresti ![]() |
sunt banci care ofera credit auto si pt SH-uri...
ia nene un SH cu pana in 50k km , motor de 2.0 aspirat benzina, ca astea sunt mai fabile decat complicatele si scumpele alea de td-uri... daca mergi calm nu consuma asa mult. si ai putere cand vrea un matiz sa te depaseasca si tu nu vrei sa-l lasi ![]() td-urile merita parerea mea noi cu ceva mai mult de 2 ani garantie. O sa dai ceva in plus fata de logan la rata, da dai 2 meleoane in plus sa zicem nu 5 (cifre din burta inspirate dupa tine ca n-am facut eu calculul). o capra-varza ca nu se poate ambele pure si nevinovate. This post has been edited by Cornel001: 6 Aug 2008, 11:45 |
--------------------
Lodgy
6.0 MPI
2035 It's now safe to turn off Romania
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
QUOTE(driverx @ 6 Aug 2008, 10:56) Ar fi fain asa. Dar eu nu sunt in postura unui upgrade la masina, nu sunt in postura in care sa imi convina 5-6 meleoane pe luna in plus sa ii arunc asa.... Topicu asta exista doar pentru ca Dacia isi bate joc de noi cu rablele lor de calitate tot mai slaba. Este o incercare aproape utopica, disperare de a lua altceva decat Logan, dar oricat ma invart in jurul cozii, plusurile celorlalte masini pana acum nu au reusit sa convinga rationalul ca banii aia in plus trebuie aruncati. De aici si situatia mea ... absurda deja. Si eu zic la fel, un Logan pentru drumurile bombardate din Romania este decent. Maxim ce as da pe o masina in RO ar fi 15.000 iepuroi, dar asta daca chiar as avea bani garla. Unii ar zice ca e zgarcenie, dar i-as zice ca e mai practic vis a vis de starea drumurilor. Masina e mancatoare de bani, nu investitie (la fel ca si femeia de mai sus ![]() Cu Loganul in Turcia o sa fie OK, am facut si eu drumul in vara asta, numai sa te pregatesti de socul benzinei in Turcia, aprox 6.6 RON. ![]() P.S. Stai linistit, gasesti service-uri Renault pe drum in cazul in care mai pierzi piese, numai sa nu le lasi in drum. ![]() |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(driverx @ 6 Aug 2008, 12:10) Decat sa platesc la banca 13500E pe chestia aia (chit ca scrie Toyota pe ea) mai bine merg sa comand cu ochii inchisi Lanceru. Da' cine a zis ceva de credit.. ![]() Parerea mea e ca cel mai bine iti iei masina pe care ti-o permiti cu banii pe care ii ai acasa. Altfel dai niste bani la banca si apoi pierzi si banii din devalorizare. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Corbu' @ 6 Aug 2008, 12:51) .... Cu Loganul in Turcia o sa fie OK, am facut si eu drumul in vara asta, numai sa te pregatesti de socul benzinei in Turcia, aprox 6.6 RON. ![]() P.S. Stai linistit, gasesti service-uri Renault pe drum in cazul in care mai pierzi piese, numai sa nu le lasi in drum. ![]() Stiu. Am facut si eu Turcia anul trecut cu Loganu din dotare. Atunci benzina era 5,8 RON. A crescut aproximativ propotional cu benzina de la noi. Belele am avut si cu fulia de la pompa servo. Daca imi bag eu degetele, sigur o sa ma coste mult masina. Daca merg in service trebuie sa reclam o problema. Actualmente NU are. Dar si cu o zi inainte sa pice fulia mergea PERFECT. Totul functional, fara zgomote suspecte sau mai stiu eu ce. Nu pot merge la ei sa reclam probleme inchipuite deale mele, ca oricum si daca le-ar pune la punct, tot prost ar face-o. Nici chiulasa nu e stransa la cuplu. As scoate-o si sa ii pun alta chiulasa, dar nu vad de ce sa bag bani intr-o masina in care multi au bagat dejtu'...si prost. Oricum, de doua zile parca incepe sa faca fitze la reprize. Luni i-am dat o talpa si a reactionat dupa o secunda, daca nu mai mult ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
ai avut senzatia ca sa fi franat si porma te-a dat pe spate in scaun ? ca asa facea fiatu ala al meu care a murit .
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
- B 666 IAD Sold my soul to the devil for the Range.
Ladies if you wanna hang with me, you need a good rope . |
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C@talin |
![]()
|
![]() Dealer autorizat droguri/Stil romantic: Sef. Group: Members Posts: 5.405 Joined: 5 December 05 From: cucu ![]() |
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
driverx |
![]()
|
??
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C@talin |
![]()
|
poi mia facut probleme
![]() ![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
Shush |
![]()
|
![]() ٩(Ś̯Ś)۶ Group: Members Posts: 2.117 Joined: 30 January 07 From: Brasov ![]() |
|
--------------------
Seat
Leon
2008 Reference 1.6
- Bv-29-Trei Litere Yamaha YZF-R125 2009 - Bv-88-Aceleasi Trei Litere
ex Dacia Logan 2005 Laureate 1.4 If a vegetarian eats vegetables, what does a humanitarian eat ? |
|
driverx |
![]()
|
And it paid the price....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
C@talin |
![]()
|
adica ce vrei sa zici ,vezi ca nu eu mergeam pe contrasens pe stefan cel mare
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(driverx @ 6 Aug 2008, 13:08) Oricum, de doua zile parca incepe sa faca fitze la reprize. Luni i-am dat o talpa si a reactionat dupa o secunda, daca nu mai mult ![]() ![]() Da-i si tu benzina ca lumea, nu de la camoinagii.. ![]() ![]() This post has been edited by nh1980ro: 6 Aug 2008, 15:59 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
ady77 |
![]()
|
|
--------------------
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
@driverx app de replica de mai sus parxca 1853....cu ce argumente ar trebui sa vin ca sa te fac sa te convingi ca fiat sunt masini,sau macar sa-ti schimbi parerea ca nu mai este ca in perioada aia cand era sa dea faliment
This post has been edited by Gescu: 6 Aug 2008, 18:04 |
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Gescu @ 6 Aug 2008, 19:01) ![]() Fiecare are fixurile lui. Uite, mie imi place Lanceru, dar pe langa costurile mai mari, ceva ma face sa nu ma uit la ea ci la alte masini. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
Daca te gandesti la service...atunci te sfatuiesc chiar SA FUGI DE FIAT....nu de marca ci doar de incompetentii astia care sunt prin service-uri si la preturile de revizie.(o manarie fff mare este distributia...inteleg 60 000 km dar nu inteleg chestia cu 2 ani :-l )
This post has been edited by Gescu: 6 Aug 2008, 18:08 |
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Daca n-ar trebui sa fie sedan... VW Golf IV TDI 1,9 90 CP, gri. Gasesti la kilogram, vreo 500 intre Cluj si Mures...
![]() This post has been edited by xcss: 6 Aug 2008, 18:12 |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
Eu plec pana luni in "concediu", asa ca n-o sa mai pot urmari topicu'. Chiar sper ca pana atunci sa te lumineze Dumnezeu si sa iei decizia cea mai buna posibila: Sandero cu motor de 1 litru.
![]() ![]() ![]() ![]() *no offence. ![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
QUOTE(driverx @ 6 Aug 2008, 11:56) Ar fi fain asa. Dar eu nu sunt in postura unui upgrade la masina, nu sunt in postura in care sa imi convina 5-6 meleoane pe luna in plus sa ii arunc asa.... Topicu asta exista doar pentru ca Dacia isi bate joc de noi cu rablele lor de calitate tot mai slaba. Este o incercare aproape utopica, disperare de a lua altceva decat Logan, dar oricat ma invart in jurul cozii, plusurile celorlalte masini pana acum nu au reusit sa convinga rationalul ca banii aia in plus trebuie aruncati. De aici si situatia mea ... absurda deja. QUOTE(driverx @ 6 Aug 2008, 11:58) Poate is io stricat la cap, dar pana acum nici o masina nu m-a convins cu adevarat. Desi, daca stau sa ma gandesc mai bine, in bugeul asta slabut masinile nici nu prea au cu ce sa ma convinga prea tare.... Dac citesc atent tu faci reclama la Dacia.......i-a spune drept concediul ala la turcaleti e bonusul de la reclama ????? |
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
driverx |
![]()
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ba, azi sunteti stricati la cap. Ma pun pe impartit reputatie negativa ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C@talin |
![]()
|
incepe cu moldoveni intai
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
C@talin |
![]()
|
ai facut geografia cu sony ?
![]() |
--------------------
Range Rover
V8 5.0
Vogue SE
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Ba n-ati recunoaste.....
![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
l@u |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 6.057 Joined: 31 July 06 ![]() |
|
--------------------
Land Rover
Freelander
Td4, HSE
-
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Reputație
Adauga la reputatie: C@talin --------------------------------- ![]() |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 10:00 |