Ce rabla sa imi iau?
![]() ![]() ![]() |
Ce rabla sa imi iau?
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 5 Aug 2008, 12:59) Deci daca am inteles bine, vinzi solenza mai pui bani si iei o japoneza? Japoneza Attached thumbnail(s) 1315.jpg ( Size: 219.89k ) Number of downloads: 46 |
--------------------
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Nu ai inteles, vinde solenza si cu o parte din bani ia o japoneza
![]() Serios acum - vad ca mai nou mitul masinii germane s-a sfaramat in Romania, s-a nascut mitul masinii japoneze, la fel de rigid ca si cel al masinii germane.... Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
D-aia e plin de TDI-uri pe strazi, ca s-a sfaramat mitul. Si apoi in Germania nu sunt chiar pline de japoneze cimitirurile de masini..
![]() 5 Aug 2008, 13:45: QUOTE(ady77 @ 5 Aug 2008, 13:23) Deci daca am inteles bine, vinzi solenza mai pui bani si iei o japoneza? Japoneza Dca nu face Zoom-Zoom, e degeaba japoneza pe care n-eai prezentat-o.. ![]() This post has been edited by nh1980ro: 5 Aug 2008, 12:45 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 5 Aug 2008, 12:44) D-aia e plin de TDI-uri pe strazi, ca s-a sfaramat mitul. Si apoi in Germania nu sunt chiar pline de japoneze cimitirurile de masini.. ![]() <span class='edit'>5 Aug 2008, 13:45:</span> Dca nu face Zoom-Zoom, e degeaba japoneza pe care n-eai prezentat-o.. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Ceed-ul e masina ideala, dar nu pt balamucul din Bucuresti si gropile din asfalt.
Si apoi ce sa fac eu cu 7 ani garantie si in 15.000E dotari de n-ai ce face cu ele?.. ![]() Dar parca japonezele au altceva.....Sunt micute si ofera satisfactie maxima... ![]() This post has been edited by nh1980ro: 5 Aug 2008, 23:23 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 6 Aug 2008, 00:20) Da' atunci la ce e ideala? Ca eu unul greu i-as gasi niste conditii in care as putea denumi masina aia....ideala. Din tot ce am testat acuma la test driveruri, desi masina e fainuta cat de cat, m-a dezamagit de depaaarte cel mai tare din cauza motorului de 1.4. Urca-te de exemplu intr-o Ibiza/Cordoba cu motor 1.4 de 85 cai, nu 109 mancator de jar ca la Kia si e un motor MULT mai placut, mult mai bine raspunde la reprize si toate astea fara sa ii dai 5000, turatie unde sa se trezeasca si el.... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Ii masina ideala de tinut in parcare.
Da tu parca ai renuntat la lensăr, update la semnatura nu mai faci? |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Oi fi renuntat io, da' nici SH nu gasesc. Si m-am cam saturat de toata prostia asta....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Vai ce surpriza...
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Lostboy |
![]()
|
![]() Finding my way! Group: Members Posts: 3.261 Joined: 17 May 06 ![]() |
|
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() Ma, vreti sa inchid topicu? Credeam ca ne distram aici. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Lostboy |
![]()
|
Doamne ferește, departe de mine gândul aista...are doar 37 de pagini (la mine). Este încă ...la început. Serialul Elodia e mic copil......
![]() |
--------------------
.
.
.
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Eu ma gandeam la o paranteza. Pai daca driverx se .....strofoaca atat sa isi aleaga o masina, oare nevasta cum si-o fi ales? Sau inca nu are si o sa faca un topic aici ce o sa ajunga la 1000 pagini ?
![]() |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Andy_ACS |
![]()
|
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
Cred ca nevasta l-a ales pe el. Poate ar fi o idee si pentru masina, sa lasi masina sa te aleaga pe tine, nu sa o alegi tu pe ea
![]() Bafta! |
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|
driverx |
![]()
|
Ar fi fain asa. Dar eu nu sunt in postura unui upgrade la masina, nu sunt in postura in care sa imi convina 5-6 meleoane pe luna in plus sa ii arunc asa....
Topicu asta exista doar pentru ca Dacia isi bate joc de noi cu rablele lor de calitate tot mai slaba. Este o incercare aproape utopica, disperare de a lua altceva decat Logan, dar oricat ma invart in jurul cozii, plusurile celorlalte masini pana acum nu au reusit sa convinga rationalul ca banii aia in plus trebuie aruncati. De aici si situatia mea ... absurda deja. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Da cine a zis ca e insurat? Isi cauta inca, ...la 99 de ani
![]() |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
Lostboy |
![]()
|
Mai bine zis situația tuturor care trebuie să aleagă în funcție de bani (foarte puțini, și ăia împrumutați)!
|
--------------------
.
.
.
|
|
driverx |
![]()
|
Poate is io stricat la cap, dar pana acum nici o masina nu m-a convins cu adevarat. Desi, daca stau sa ma gandesc mai bine, in bugeul asta slabut masinile nici nu prea au cu ce sa ma convinga prea tare....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
OAP |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 808 Joined: 7 November 06 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
.
.
. Pus astfel în lumină, ancorat în sinergia faptelor, recursul la universalitate nu eludează meandrele concretului.
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
QUOTE(driverx @ 6 Aug 2008, 10:56) Ar fi fain asa. Dar eu nu sunt in postura unui upgrade la masina, nu sunt in postura in care sa imi convina 5-6 meleoane pe luna in plus sa ii arunc asa.... Topicu asta exista doar pentru ca Dacia isi bate joc de noi cu rablele lor de calitate tot mai slaba. Este o incercare aproape utopica, disperare de a lua altceva decat Logan, dar oricat ma invart in jurul cozii, plusurile celorlalte masini pana acum nu au reusit sa convinga rationalul ca banii aia in plus trebuie aruncati. De aici si situatia mea ... absurda deja. Accepta un Hatchback si lumea o sa ti se deschida ![]() Ai tu un fix cu o berlina, la ce vrei ditamai portbagajul, ai in plan 2-3 copii si iti trebuie loc sa bagi un sifonier intreg? Get real. |
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
driverx |
![]()
|
Daca iau second trebuie sa iau credit de nevoi personale. Vizibil mai scump. Un second mai bun ajunge cu rata lunara egala sau chiar mai mare ca rata la Lancer (achizitionat cu credit auto). Depinde de SH acuma, dar ce as lua ar fi cu devalorizare cat mai mica, pe cand Lanceru se devalorizeaza si nici nu se vinde usor.
Oi fi manelist, ziceti ce vreti, dar in bugetu asta singurele masini NOI acceptabile in afara de Lancer sunt Skoda 1.6 MPI 102 CP si Seat Cordoba HIGH End 1.4 85 CP. Seatu nu place DELOC la nevasta, la Skoda is alte probleme (pe langa ca nu place la nevasta ![]() Reno sucks, Citroen...deci baa.....ieri radeam asa tare de nu mai nimeream butonu de close de la tabul cu saitu Citroen. Deci baaa...au niste supozitoare consumatoare de benzina si au niste preturi la ele.... ![]() ![]() Pejo...nu ma atrage cu absolut nimic. Ii este imposibil sa imi arate ca merita sa dau 50 RON in plus pe ele. Plus ca nevasta o perioada mergea la servici vreo 7 km cu Loganu meu, dupa care inca vreo 8-10 km cu un Pejo 206. Desi ei ii place Pejo 206 de mult timp, prefera Loganu...chiar si cand vine vorba de zgomote interioare. Fiat....imi place cum arata (putin) Linea. Dar inca nu m-au convins ca is masini. 6 Aug 2008, 12:08: QUOTE(Corbu' @ 6 Aug 2008, 12:00) Corect. Apare Seat Ibiza in tablou, apare Opel Astra clasic hecibec in tablou, apare Opel Astra H in tablou, apare Toyoya Auris in tablou cu un pret peste bunul simt. Si acum.... - Seatu nu place la nevasta - Astra clasic e un logan - Astra H ... aparent ok. masina dotata la oferta care o au, dar bordu e naspa si motoru de 1.4 nu face fata la greutatea masinii. This post has been edited by driverx: 6 Aug 2008, 11:08 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(driverx @ 6 Aug 2008, 01:03) Da' atunci la ce e ideala? Ca eu unul greu i-as gasi niste conditii in care as putea denumi masina aia....ideala. Din tot ce am testat acuma la test driveruri, desi masina e fainuta cat de cat, m-a dezamagit de depaaarte cel mai tare din cauza motorului de 1.4. Urca-te de exemplu intr-o Ibiza/Cordoba cu motor 1.4 de 85 cai, nu 109 mancator de jar ca la Kia si e un motor MULT mai placut, mult mai bine raspunde la reprize si toate astea fara sa ii dai 5000, turatie unde sa se trezeasca si el.... Pai cred ca tu de fapt vrei motor diesel.. ![]() Mie mi-a placut si toyota Yarris cum suna.(mai exact nu se auzea mare lucru inauntru la motorul ala de 1.3l si 86CP). Doar ca nu-mi place bordul ala dubios digital si manerele de la usi. Si la 13.500E ai cam tot ce-ti trebuie. |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Sa nu obosim in alegerile noastre:caci la vremea potrivita,vom culege orice,daca nu vom cadea de oboseala!
|
--------------------
a
b
c
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Corbu' |
![]()
|
Apai draga driverx tu vrei si cu sula in c*r, dar si in rai. Imposibil.
Pune mana si repara Loganul, mai strange un ban (eventual munceste mai cu cap si castiga mai mult ![]() O masina frumoasa iti place si te atrage din PRIMA precum o femeie frumoasa. Daca femeia are nasul mare, e cracanata sau scalamba NU o sa iti placa orice ai face. La fel e si cu masina. P.S. Sa moara Bibi dar ce trafic e inca pe topicul asta, un post pe minut, pana sa scriu un reply mai apar inca 5. Gizas, are potential sa devina Greatest Hit pe DaciaClub. This post has been edited by Corbu': 6 Aug 2008, 11:13 |
--------------------
-------
-------
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
Daca esti asa nehotarat, ba finizajele, ba motoru, ai putea sa le iei pe rand. De la o firma caroseria si apoi motorul .
![]() This post has been edited by logan1.5dci: 6 Aug 2008, 11:20 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
http://www.1st-art-gallery.com/thumbnail/1.../Car-Cu-Boi.jpg
Asta este perfect!Sta agatat pe perete si nu se devalorizeaza niciodata!!! |
--------------------
a
b
c
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(Corbu' @ 6 Aug 2008, 12:11) NU fac upgrade. NU asta e scopul. Daca asta ar fi scopul probabil as fi luat o Corola de exemplu. Bine, nu m-as opri neaparat aici. Din pct de vedere financiar tot un Logan ar trebui sa iau, dar nu vreau. Prea slabute in ultima vreme. Fata de acum 2 ani cand am luat Loganu mi s-a dublat salarul, dar asta NU inseamna ca ACUM vreau sa cheltui de doua ori mai mult pe o masina. De aici vine...drama mea. POT, dar rationalul nu ma lasa sa fac asta..... Probabil o sa ajung la varianta in care nu mai fac nimic. Problema e ca m-am cam hotarat sa merg la sfarsit de septembrie in Turcia. Si o sa fie un drum asa stresant si mancator de nervi cu Loganu asta..... ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th July 2025 - 11:47 |