Ce rabla sa imi iau?
![]() ![]() ![]() |
Ce rabla sa imi iau?
driverx |
![]()
|
||
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
||
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|||
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.753 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Tot nu si-a luat drivaru' masina?
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Moldo, tu esti cu capu'? Cum sa ii dai report unui coleg de gradinita? Poate celuilalt.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
era coada prea mare la diler
This post has been edited by vijelie: 8 Aug 2008, 15:29 |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
Atunci ia solnita lu' nea agricultura!
This post has been edited by Sony: 8 Aug 2008, 15:32 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Am plecat acasa, poate pana ajung isi ia lancerx vreo rabla
![]() Sony: am gresit formularea, corect ar fi fost nu report, ci: te spun lu' nenea educatorul zis si moderatorul ![]() ![]() ![]() |
--------------------
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Ce agitatie aici. Cred ca lu draivinx ii creste ficatu cat zeppelinu`ca atata lume foieste in jurul dilemei buridanice(?
![]() Cata zbatere la domnia sa mai ceva ca la Hirohito cand nu stia ce sa faca dupa ce i-au aruncat americanii cele doua boambe in `45. Cred ca topicul o sa depaseasca serialul ala Tanar si nelinistit sau cum fu**-i ii zice.Io ca sunt mai batran tare mie ca nu mai apuc sfarsitul epopeei ardelene dar promit ca voi bantui pe aici sa mai aflu noutati. ![]() PS Buni chinezii astia BP. ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Ia incearca si cu un bilet la 6 din 49!Poate ai noroc.
|
--------------------
a
b
c
|
|
driverx |
![]()
|
Daca castig la Loto nu ma mai uit la Lancer. Dar promit ca iau doua loganuri.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
Pen` ca te lauzi cu ghinioanele tale cele doua lgn se vor ciocni cand le descarca in batatura la dealer
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Thor1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 465 Joined: 7 April 04 From: In front of the computer ![]() |
Gata. Pauza. Intr-un moment de inspiratie am gasit masina perfecta pentru driverx....
Mare.... Performanta.... ( motor de 1.8, 140CP/6200rpm, 172Nm/4200rpm) Asiatica .... (dar nu e Lancer) Dotata ....(motto: dotari de limuzina la pret de compacta) Ieftina.... ( 11.756E) Haide, ati ghicit? Este ..... Geely FC!!!!! ![]() Gata. Cautarile au luat sfarsit. Cele 69 de pagini ale thread-ului nu au fost degeaba. Ne putem retrage linistiti. Driver si-a gasit masina!!!!!!!!!!!!!! |
--------------------
Mazda
6
2017 Judge me all u want. Just keep the verdict to yourself!
|
|
bion |
![]()
|
Geseala , cred ca mai bune-s TATA
![]() ![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
Hai sa nu ne oprim la 69...
|
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
driverx |
![]()
|
Good fucking news. Am fost acum o ora sa vizitez Lanceru sa il intreb de sanatate. Tipu care m-a amenintat si amenintat pana acuma este in concediu asa ca in shourum m-a intampinat .... Svetlana. Si Svetlana mi-a spus multe, mi-a aratat culori si intr-un final mi-a spus ca Lensaru nu ar mai avea reviziile la 10 mii ci la 15 mii. Good fucking news.
Exemplaru care l-am vazut azi era mai ca lumea facut decat ultimu. La ala un colt de la bord pe partea aia mai moale era busit, usor infundat, si plasticaraia de sub volan (nu cochilia) se cam misca. Sa fi trecut criza orezului? Shitty thing. Masina asta are cea mai subtire mocheta de portbagaj care am vazut-o vreodata. Se misca in voie. Plus ca ea acopera un banal placaj care sta deasupra rotii. Placajul sta in locul destinat pentru ca in placaj is inrurubate niste ghidaje de plastic care is curios cum o sa sune sau cum o sa zgarie marginea gaurii din podea (aia pentru roata). Cred ca s-au pus pe taiat costuri orezarii astia. Bancheta cica este rabatabila. M-am aplecat si am bagat capul in portbagaj. Am vazut ca are gaura in spate care duce la spatarul banchetei. Da' gaura aia e mica si de forma ciudata. Cred ca singura destinatie ok pentru gaura aia este sa transporti cadravre intepenite care nu le mai poti inghesui in portbagaj, asa ca rabatezi bancheta si bagi cadavru in lungul masinii. Am stat vreo 5 minute sa ma strofoc sa gasesc un loc de parcare in bord pentru scula asta: IMG_1999_Aqua.jpg Si nu am gasit decat....ceasul din bord. Dar care cred ca e prea mic pentru ditamai scula. This post has been edited by driverx: 8 Aug 2008, 17:52 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
drivere, tu esti ca tiganu' ala care a gasit o potcoava si vroia sa-si ia cal... sa-l puna la potcoava.
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
QUOTE(driverx @ 8 Aug 2008, 17:45) Shitty thing. Masina asta are cea mai subtire mocheta de portbagaj care am vazut-o vreodata. Plus ca ea acopera un banal placaj care sta deasupra rotii. Si totusi planeta asta are resurse limitate!Pune-i tu after market o super mocheta din lana pura si un placaj de mahon!!Nu cauta nod in papura!!! |
--------------------
a
b
c
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
o sa imbatranesti cautand masina perfecta
|
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
A dat Domnu ....
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
Sony |
![]()
|
Domnu' draivarics nu a dat decat batai de cap.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
driverx |
![]()
|
Si ce? Nu e bine? Trebuia sa dau bataie pe bune?
Ba, ce funny is preturile de la Mitsu. Azi am avut zi grea la job, dar acum seara am ras bine. Navi...2400E + TVA ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() This post has been edited by driverx: 8 Aug 2008, 22:47 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
liviu2004 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 1.184 Joined: 21 November 05 ![]() |
Poate stie sa faca si cafea, sa dea cu aspiratoru prin masina.
|
--------------------
Opel
Tigra Twintop
2005
|
|
driverx |
![]()
|
Nu stie...
Pana si asta de jos e mai ieftin .... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Sony |
![]()
|
Draivare, lasa-i naibii de asiatici! Sper ca asta sa te convinga care e masina ideala! Dupa solnita si sid bineinteles.
This post has been edited by Sony: 9 Aug 2008, 09:48 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bion |
![]()
|
Cate kile de silicon a dat ala pe bord si volan
![]() |
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 15:14 |