Ce rabla sa imi iau?
![]() ![]() ![]() |
Ce rabla sa imi iau?
Sony |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
||
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|||
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.753 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
Sa speram ca nu incepe cu o negatie ....
|
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
La varsta asta nu mai refuza nimic.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
BlaueCorsa |
![]()
|
![]() Membru cu Prafuitor Group: Members Posts: 1.097 Joined: 6 October 03 From: Socola Tower, Iasi ![]() |
Ma gandeam ca dupa ce-si ia draivaru' masina sa deschid si eu topic, desi la mine schimbarea e programata peste doi ani. Asa, ca sa nu ne plictisim...
![]() |
--------------------
Dacia / Renault
Duster / Captur
2018 Confort / 2015 Authentique Mon amour, tu es la lumière de mes jours...
sans numéro! sans numéro! sans numéro! |
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
driverx da pe prima tv.Da despre fiat....poate iti mai schimbi parerea
![]() |
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
bion |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.711 Joined: 1 May 04 From: TM ![]() |
|
--------------------
Dacia
SLZ Scala
2003
- TM54 Crăpa-le-ar Domnul ficații
Și setea ogoi-le-ar cu venin, Căci n-au păreche-n lume blestemații Crîșmarii care toarnă apă-n vin ! |
|
Sony |
![]()
|
Nea bioane, ai dreptate! Tot alea paroase, mirosind a transpiratie, sunt mai bune. Cum zici matale.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
bulan |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
Adica nene ala cu skoda a facut 1.000.000 kilometri in 4 ani?Adica 250.000/an,adica 684/zi,adica in ultimii 4 ani a condus minimum 10h/zi???
Ca a mers masina fara probleme un milion cred dar ca i-a facut el singur pe toti nu mai cred. |
--------------------
a
b
c
|
|
Sony |
![]()
|
Io acum zic sa aruncati un ochi la sectiunea de contact din saitu' omului!
![]() This post has been edited by Sony: 9 Aug 2008, 11:18 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Placaju' ala sta foarte linistit la locul lui, nu troncane, nu sare, nu bate darabana. Da', e subtire, dar se sprijina pe roata de rezerva. In plus de asta, iti poti cumpara o tava de portbagaj.
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Sony |
![]()
|
Ca sa pui paharele pe tava.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Are colegul themircea pe la Bursa... Cica-s tare laudate tavile alea... Acuma, deh... pentru o tava de portbagaj sa nu iei 'Tsubishi?...
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
2dor |
![]()
|
![]() Desi nu pare, acum sunt fan iPhone Group: Members Posts: 2.827 Joined: 14 April 06 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 8 Aug 2008, 18:45) Good fucking news. Am fost acum o ora sa vizitez Lanceru sa il intreb de sanatate. Tipu care m-a amenintat si amenintat pana acuma este in concediu asa ca in shourum m-a intampinat .... Svetlana. Si Svetlana mi-a spus multe, mi-a aratat culori si intr-un final mi-a spus ca Lensaru nu ar mai avea reviziile la 10 mii ci la 15 mii. Good fucking news. Exemplaru care l-am vazut azi era mai ca lumea facut decat ultimu. La ala un colt de la bord pe partea aia mai moale era busit, usor infundat, si plasticaraia de sub volan (nu cochilia) se cam misca. Sa fi trecut criza orezului? Shitty thing. Masina asta are cea mai subtire mocheta de portbagaj care am vazut-o vreodata. Se misca in voie. Plus ca ea acopera un banal placaj care sta deasupra rotii. Placajul sta in locul destinat pentru ca in placaj is inrurubate niste ghidaje de plastic care is curios cum o sa sune sau cum o sa zgarie marginea gaurii din podea (aia pentru roata). Cred ca s-au pus pe taiat costuri orezarii astia. Bancheta cica este rabatabila. M-am aplecat si am bagat capul in portbagaj. Am vazut ca are gaura in spate care duce la spatarul banchetei. Da' gaura aia e mica si de forma ciudata. Cred ca singura destinatie ok pentru gaura aia este sa transporti cadravre intepenite care nu le mai poti inghesui in portbagaj, asa ca rabatezi bancheta si bagi cadavru in lungul masinii. Am stat vreo 5 minute sa ma strofoc sa gasesc un loc de parcare in bord pentru scula asta: IMG_1999_Aqua.jpg Si nu am gasit decat....ceasul din bord. Dar care cred ca e prea mic pentru ditamai scula. Stiu jucaria aia Scan Gauge II, vreau sa o iau pentru mine si stiu si unde o sa o pun, in golul ala de sub MP3 player. O sa fac un capac frumos care sa astupe tot golul ala si in mijloc o sa decupez ca sa intre jucaria. Sa ca sa iti faci o idee, la mine placajul ala nu sta in prinderi pentru ca la mine cauciucurile au latimea de 195 si asta inseamna ca janta cu cauciuc este mai lata si nu incape acolo. Spatiul nu a fost gandit pentru latimea aia. Deci la mine sunt niste distantiere care tin placajul mai ridicat. Cu toate acestea nu suna absolut nimic in portbagaj. E adevarat ca Lancer-ul 1.6 e diferit de cel 2.0 dar pentru o masina normala si fiabila eu spun ca merita si 1.6. Eu admit ca imi place foarte mult Clio 3 si Kia Pro Ceed dar la banii cat costa Lancer-ul si mai ales unde e facut si la cati ani are in urma, eu spun ca merita. Da e o masina depasita moral, da arata ciudat si nu e frumoasa, dar e totusi un Mitsubishi de pe vremea cand Mitsubishi faceau masini singuri. Nu are motor facut impreuna cu Chrysler si Hyundai sau cumparat de la VW, nu are platforma de la Dodge Caliber. Este pur si simplu o masina japoneza simpla si fiabila. |
--------------------
Ford
Mondeo Vignale Hybrid
2018 Be nimble as a greyhound, as tough as leather, as hard as Krupp steel and so you shall be the German warrior incarnate.
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
bulan |
![]()
|
Cand in final masina mult visata a familiei driverix va ajunge in fata casei sigur se va intampla asa:best car advert ever www.youtube
This post has been edited by bulan: 9 Aug 2008, 17:27 |
--------------------
a
b
c
|
|
Corbu' |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 763 Joined: 6 August 05 From: Canada ![]() |
Dupa aia o sa apara aici cu topic > ce nevasta sa imi iau, la aia veche i-a sarit gatul ?
|
--------------------
-------
-------
------- Arguing on the internet is like running at the special olympics. Even if you win, you're still retarded. |
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Gescu |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 279 Joined: 30 October 07 ![]() |
Cat de tare poate sa fie reclama
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Fiat
Albea
2006 Dynamic 1.4 Fire 77 CP (Fully Integrated Robotised Engine)
115Nm/3000rpm |
|
bulan |
![]()
|
Multumesc frumos Domnule Muttley!
|
--------------------
a
b
c
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(driverx @ 8 Aug 2008, 20:07) Ba, pentru fiecare din masini deja am lista cu ce trebuie pus. La toate un big navigation. Ca doar am avut timp. Nu? ![]() ![]() ![]() Ai ramas cu ticuri de la Dacia..... 10 Aug 2008, 01:00: Toyota bate la fundulet(z)... ![]() http://www.jdpower.com/corporate/news/rele...aspx?ID=2008115 Pacat ca au facut Yarrisul ala asa de nasol la interior. La fel si Auris. Corolla e prea scumpa... This post has been edited by nh1980ro: 10 Aug 2008, 00:00 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
De cand cu turcul ai capatat ceva frustrari si-ti feresti fundul, asa-i?
![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
radian |
![]()
|
![]() gandeste pozitiv: nu spera si nu ai teama... Group: Members Posts: 1.273 Joined: 17 January 05 From: petrosani ![]() |
Adica, Toyota e poponara?
![]() |
--------------------
dacia logan
ambition
2005
- HD 06 LDM
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(bulan @ 9 Aug 2008, 18:21) Cand in final masina mult visata a familiei driverix va ajunge in fata casei sigur se va intampla asa:best car advert ever www.youtube Bulan, I'm fuicking smart. Cand cautam Octavii second, desi gaseam unele bune dar cu cutii automate, inchideam repede fereastra cu anuntul repsectiv. Guess why... |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 9 Aug 2008, 23:06) Ai ramas cu ticuri de la Dacia..... <span class='edit'>10 Aug 2008, 01:00:</span> Toyota bate la fundulet(z)... ![]() http://www.jdpower.com/corporate/news/rele...aspx?ID=2008115 Pacat ca au facut Yarrisul ala asa de nasol la interior. La fel si Auris. Corolla e prea scumpa... sa-i spulber, sa nu ii spulber, sa ii spulber, sa nu ii spulber visele lui nh? : ![]() hai sa i le spulber http://www.promotor.ro//articol-dacia-stud...-franta-2707413 dupa cum vezi in studiile jd power din franta dacia este peste hyundai , kia ( ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Sony |
![]()
|
Facatura!
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
St |
![]()
|
![]() Membru Group: Members Posts: 4.469 Joined: 18 July 04 From: Bucuresti ![]() |
Pai topul ala e un fel de asteptari/realitate. Asa ca nemtii se asteapta la mai mult decat poate vw
![]() This post has been edited by St: 10 Aug 2008, 14:50 |
--------------------
Ford/ BMW
Mondeo/ 650GS
2018/ 2004 Fericirea este ceva ce nu se atinge niciodata,dar in cautarea ei merita sa alergi toata viata.
|
|
nh1980ro |
![]()
|
QUOTE(aphophis @ 10 Aug 2008, 11:39) sa-i spulber, sa nu ii spulber, sa ii spulber, sa nu ii spulber visele lui nh? : ![]() hai sa i le spulber http://www.promotor.ro//articol-dacia-stud...-franta-2707413 dupa cum vezi in studiile jd power din franta dacia este peste hyundai , kia ( ![]() ![]() ![]() Toyota tot bate la fundulet(z).. ![]() Si apoi Kia face si pocnitori gen Rio, Picanto, etc...Daca studiul era facut pe modele... |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.753 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 10 Aug 2008, 15:55) Si apoi Kia face si pocnitori gen Rio, Picanto, etc... Ceed, etc ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 25th July 2025 - 03:13 |