Ce rabla sa imi iau?
![]() ![]() ![]() |
Ce rabla sa imi iau?
bulan |
![]()
|
||
Membru autentic Group: Members Posts: 1.040 Joined: 20 March 06 ![]() |
|
||
--------------------
a
b
c
|
|||
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
Dupa 72 de bagini si-o luat draivaru' in sfarsit masina. E prea emotionat sa posteze, i se declanseaza incontinenta renala de fiecare data cand atinje mausu'.
E incantat nevoie mare totusi ca a primit bonus la cumparare pantofi de pilot. Ia-te la el cat ie de bucuros ![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Ai vrea tu ca rabla ta sa fie in starea in care e jucaria aia si toata structura de rezistenta sa fie asa tare ca la jucaria aia.
E adevarat ca jucaria nu are aripi, dar la ce bun sa ai niste aripi care isi mai mentin forma multumita vopselei? This post has been edited by driverx: 11 Aug 2008, 18:11 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Muttley |
![]()
|
![]() __________________ Group: Members Posts: 13.019 Joined: 4 September 04 From: - ![]() |
|
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Noah, m-am defectat de tot. Nu mai imi place nici o masina.
Oare cat m-ar costa sa schimb la Logan garnitura chiulasa si distributia? |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
Muttley |
![]()
|
Un pachet de Kent si-o sticla de lapte. Asta la Logan.
La Lancer tre' sa scoti la vanzare apartamentu' si un rinichi. This post has been edited by Muttley: 11 Aug 2008, 18:22 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
Amedeus |
![]()
|
![]() Membru cu Logan Group: Members Posts: 1.907 Joined: 13 December 04 From: TM ![]() |
Asta daca nu apar complicatii...
![]() |
--------------------
Renault
Megane Sedan IV Tce 116
2019 Business
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
Tu vrei sa te injure toti pe aici ? Dupa atatea pagini, solutia ta ii sa-ti repari Loganu?
Distributia, daca iti iei piesele de la bursa vreo 200. |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
driverx |
![]()
|
Asta daca nu iau alt Logan dizel la lichidare de stocuri. De doua ore tot citesc posturi pe forumuri romanesti si ma ingrozesc de consumul urban la Lancer (mai ales in conditii de trafic naspa). Plm. Platesc la banca mai mult pe ea, la Casco la fel, revizii double, triple fata de loganu meu, benzina mai multa. Si masina nici macar nu ma da nu stiu ce pe spate de ma c*c de atata timp pe mine daca sa o iau sau nu.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
drivere! tu iti vei lua logan
![]() |
--------------------
/
/
/
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.295 Joined: 24 June 07 ![]() |
"Dizel"? Nu ti-e frica de pilitura?
![]() |
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(daciafan @ 11 Aug 2008, 23:14) Sau nimic...Ma enerveaza deja situatia, mai ales legat de Lancer. Dupa ce ca l-au cumintit de a ajuns mai lent ca un Logan 1.6 8V, mai si consuma de te ia dracu. Ma, se laudau pe aici ca ala de 85 nu ar suferi de boala piliturii. This post has been edited by driverx: 11 Aug 2008, 22:19 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
andrew14_maverick |
![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Parerea mea sa-ti iei Octavia Tour TDI daca poti sa ajungi la banii aia. Am un prieten care are Octavia TDI din 2003, are 145k km, a luat-o in 2004 la 100k km, pana atunci cica umblase mult pe afara. De atunci nu stiu sa fii avut vreo problema cat de mica la ea, doar consumabile a bagat in masina.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 11 Aug 2008, 10:43) Cand citesti o informatie, o treci si prin filtrul gandirii proprii. Studiul JD nu contrazice cu nimic ceea ce cred eu, ti-am zis mai sus de ce. @Sony Masina aia minune isi face treaba la banii ceruti si cand o sa-mi permit alta masina minune, care sa nu fie pocnitoare, o sa-mi iau. cum nu contrazice? ba dimpotriva darama toate convingerile tale despre jd power si fiabilitatea si cat de bune is masinile din topul ala. Ia zi nene nh, e mai proasta kia ca dacia? ![]() |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
daciafan |
![]()
|
/ Group: Members Posts: 1.670 Joined: 20 January 05 ![]() |
"Topicul l-am deschis la cafenea, pentru o mai multa libertate. Accept si misto dar in limite acceptabile, ca altfel cer inchiderea lui.
So.....Loganu actual se dezmembreaza la propriu. Deci trebuie sa iau alta rabla. Conditii: - NU alt Logan (deci nu ma luati nici cu Sandel) - financiar de fapt nu imi permit (psihic vorbind, ca banca e darnica ea) altceva decat Logan. - is ramas in urma rau. Deci hecibecu nu prea imi gadila neuronii. Nici break-urile. Is fixat rau pe berline. - vreau o masina cat mai ieftina, dar cat mai buna in limita bunului simt(z) (Ca asta e, cat dai, atata face). - sa nu ma rupa totusi la CASCO si revizii. De fapt, si loganul l-am luat pentru ca pe langa rata lunara, nu costa mult sa il intretin (CASCO, revizii, etc). - sa aiba ABS/EBD, AC manual, macar 4 pungi, eventual faruri ceata si computer de bord, oglinzi electrice + incalzite. Adica cam ce are un Logan Ambition, desi de la asta cu cea mai mare placere as scapa de geamuri electrice spate si jante "aliaj". - bugetu are prag pshihologic de 10000E, care is constient ca trebuie sarit peste el, dar nu mult. Cu SH-ul chiar nu stiu ce sa fac. Pentru ca nu vreau sa inlocuiesc o masina busita cu alta busita. Azi in targ n-am gasit macar un Ford care nu fi fost lovit (chiar si tamponare usoare....aparent). So.....care ar fi masina minune? Această postare a fost editată de driverx: 21 Jun 2008, 19:51" MASINA MINUNE E LOGAN FAZA 2 |
--------------------
/
/
/
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.129 Joined: 11 December 04 From: Cluj-Napoca ![]() |
andrew14_maverick daca citeai pe aici, vedeai ca s-a spus de multe ori ca Octavia nu mai ii ce o fost odata.
|
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(driverx @ 11 Aug 2008, 23:11) Asta daca nu iau alt Logan dizel la lichidare de stocuri. De doua ore tot citesc posturi pe forumuri romanesti si ma ingrozesc de consumul urban la Lancer (mai ales in conditii de trafic naspa). Plm. Platesc la banca mai mult pe ea, la Casco la fel, revizii double, triple fata de loganu meu, benzina mai multa. Si masina nici macar nu ma da nu stiu ce pe spate de ma c*c de atata timp pe mine daca sa o iau sau nu. Mai bine mai tii golanul si cand mai strangi un ban deoparte pt masina te hotarasti ce-ti iei. Sa dai un Logan pe alt Logan mi se pare cam maso. QUOTE(aphophis @ 11 Aug 2008, 23:25) cum nu contrazice? ba dimpotriva darama toate convingerile tale despre jd power si fiabilitatea si cat de bune is masinile din topul ala. Ia zi nene nh, e mai proasta kia ca dacia? ![]() Clar. De departe fabrica pentru Ceed se aseamana cu cea de la Mioveni. Si masinile la fel. Macar masticul ala care lipseste geamurile e pus la fel.... ![]() La Ceed problema e unde-ti pui mobilul. Ca daca il pui intr-un anumit punct din bord, se sting becurile. In rest e ok.. ![]() La suma de pana in 15.000E nu prea s-a inventat masina perfecta. This post has been edited by nh1980ro: 11 Aug 2008, 22:35 |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
ArtVandelay |
![]()
|
![]() Anytown, USA.. Group: Members Posts: 2.662 Joined: 5 January 08 From: Craiova ![]() |
prestige?
![]() |
--------------------
Ford
focus
2001 He wondered why the boomerang kept getting bigger. Then, it hit him.
I got 99 cookiez cause a bitch ate one. |
|
andrew14_maverick |
![]()
|
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
Imi cer scuze Serje, acum am descoperit topicul si nu prea am avut rabdare sa citesc toate cele 70 si ceva de pagini and counting, sunt de acord in mare masura cu afirmatia ta, insa eu stiam ca Octavia 2 este mai putin fiabila ca Octavia 1. Cred ca Octavia Tour ar trebui sa fie o masina onorabila, doar este tot Octavia 1 care este o masina buna.
|
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
|
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
aphophis |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 7.492 Joined: 14 January 06 ![]() |
QUOTE(nh1980ro @ 11 Aug 2008, 22:34) Mai bine mai tii golanul si cand mai strangi un ban deoparte pt masina te hotarasti ce-ti iei. Sa dai un Logan pe alt Logan mi se pare cam maso. Clar. De departe fabrica pentru Ceed se aseamana cu cea de la Mioveni. Si masinile la fel. Macar masticul ala care lipseste geamurile e pus la fel.... ![]() La Ceed problema e unde-ti pui mobilul. Ca daca il pui intr-un anumit punct din bord, se sting becurile. In rest e ok.. ![]() La suma de pana in 15.000E nu prea s-a inventat masina perfecta. hai sa te citez: QUOTE(nh1980ro @ 9 Aug 2008, 23:06) Ai ramas cu ticuri de la Dacia..... <span class='edit'>10 Aug 2008, 01:00:</span> Toyota bate la fundulet(z)... ![]() http://www.jdpower.com/corporate/news/rele...aspx?ID=2008115 Pacat ca au facut Yarrisul ala asa de nasol la interior. La fel si Auris. Corolla e prea scumpa... deci daca toyota bate la poponet celelalte firme ca jd powers zice asta, pe cale de consecinta si dacia bate hyundai si kia, pt ca jd powers zice asta. Afirmatia falsa sau adevarata? |
--------------------
Kia
Rio
2021
- ---
|
|
Muttley |
![]()
|
Io vreu tri mii ieuro dauna muorala c-am shetit p-aishi shapteshdoo pajini de "mi-o var in skoda dupa she-o scot din autoemosion in timp she am fetish cu lensar fara sa afle loganu' trosnit d-acasa ca tat la ala ma-ntorc cu fluori".
Mai ramaie shepte mii. Ii impartiti voi fratseshte. Traiasca matsa lu' draivarics ca rade aia de se kk pe ea ca-l vede pe stapan cu ochii belitsi in monitor si conducand ashelasi logan fara fuliii. Matsa-i shea mai castigata. This post has been edited by Muttley: 11 Aug 2008, 23:25 |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
![]() |
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
driverx |
![]()
|
Matsa zboara pe balcon daca mai ranjeste mult....
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
hai ma ce vina are animalul ca stapanul e indecis.......
deci logan phase deux?????? |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Muttley |
![]()
|
Daca-si ia logan fazadeux, io personal ii prind matsa, ii dau sa bea nitroglicerina si i-o arunc pe balcon cu bolta
![]() |
--------------------
Dacia
1310 TLX
1988
|
|
xcss |
![]()
|
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
Saraca... Face puoc...
|
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|
Serje |
![]()
|
![]() Saraca pisicuta, da ea cu ce o gresit? Nu mai bine ii dai la draiver sa bea? Poate ii si place, si iti da aia tri mii de ieuro. This post has been edited by Serje: 11 Aug 2008, 23:41 |
--------------------
MTD
Optima
53 SPB HW
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
logan1.5dci |
![]()
|
Nu Există Informații Group: Members Posts: 881 Joined: 29 September 05 From: Dobrogea ![]() |
NUUuuu, e o capcana, lasati chisoiul, doriti sa apara " Ce matsa sa-mi iau ".
![]() This post has been edited by logan1.5dci: 12 Aug 2008, 01:03 |
--------------------
Nu Există Informații
Nu Există Informații
Nu Există Informații
- Nu Există Informații
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 24th July 2025 - 01:04 |