Ce rabla sa imi iau?
![]() ![]() ![]() |
Ce rabla sa imi iau?
Andy_ACS |
![]()
|
||
![]() Yes, I'm not! Group: Members Posts: 6.304 Joined: 19 July 04 From: Craiova ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- "Be the change you want to see in the world"
|
|||
Kruger |
![]()
|
Membru autentic Group: Members Posts: 1.660 Joined: 18 August 05 From: Bucuresti ![]() |
Mai, toata lumea are dreptate pe aici, dar fiecare cu gusturile lui. V-as mai aduce la cunsostinta un caz. Amicul meu ala cu Mondeu de care v-am zis, si-a luat acum 2 luni din Timisoara un seria 5 din 2001, diesel 3000 cc steptronic (in oras mergand normal 12-13%, daca bagi piciorul scoti o medie de 17). Masina arata exceptional. Cand am fost s-o luam, am pus-o pe tester, am frecat totul la ea, nu am gasit nici o buba.
Acum s-a trezit ca nu prea mai are placute de frana, si cu ocazia asta s-a hotarat sa schimbe odata cu placutele si toate discurile de frana, si niste bielete antiruliu pe fata si spate. Stiti cat a costat toata lucrarea (piese Textar si manopera) ? 11 milioane. Nu mi-a venit sa cred ce ieftin. Masina a costat 6850 EURO (neimnatriculata, mai e taxa 5000 dar poate merge un an cu ea inmatriculata pe Italia, sau poate scade taxa) are 138.000 km la bord, si nu va pot spune ce masina e. Telefon in ea, si toate rahaturile posibile, plus ca sta intr-un mare fel pe sosea...ma rog. Stiti voi la ce ma refer. Concluzia, as lua si asa ceva. Mai ales ca un diesel steptronic nu prea ai ce sa faci sa-l omori, nu e cutie manuala s-o turezi cat ai tu chef, etc. Pentru cei ce n-au incredere in cutiile astea (cu toate ca nu sunt mai putin fiabile decat dele manuale) isi pot lua manuala. Dar in oras pe trafic, eu cred ca face toti banii. |
--------------------
Honda
Accord
2005, Sport Tourer Automatic 2.0 VITEZA NU UCIDE
OPRIREA BRUSCA DA |
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
M-am dat si eu duminica cu o Octavia Tour 1.6 pe niste serpentine si apoi pe DN1.
![]() Se misca ok, nu e cine stie ce racheta, adica e destul de puturoasa la demaraj, dar la drum intins se lanseaza bine. IN principiu ca sa se miste bine, trebuie turata. Portbagaj imens, si cu acces bun, la banii astia e super ok. Cam anosta in interior, pare asa..... o masina de contabil. |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.518 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
|
--------------------
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
MCV-ul e foarte bun! In timpul liber iti mai poti rotunji veniturile carand cate-un mort. D-aia e preferabil sa fie cat mai inchis la culoare. MCV-ul, nu mortul. Mortul inchis la culoare se cara cu dricul cu cai si este precedat de fanfara.
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Ov |
![]()
|
![]() Academician doctor inginer, savant de renume mondial Group: Moderatori Posts: 7.518 Joined: 11 November 03 From: Bucuresti ![]() |
n-a zis el ma ca vrea masina mare
![]() |
--------------------
Dacia
1300
1972 when life gives you lemon, make lemonade
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(Ov @ 24 Jun 2008, 10:01) Lasati mai cazurile particulare ale unora si altora. Dincolo de toate mistourile, Octavia 1, asa cum e ea veche, si-a dovedit fiabilitatea si ofera niste lucruri rezonabile in banii aia, cel mai important atu caroserie galvanizata garantata 10 ani impotriva perforarii prin coroziune si un lucru foarte important piesele rudei bogate. Eu unul, pe banii mei, as lua mai degraba o masina care are ceva ani de cand se fabrica si si-a dovedit fiabilitatea decat sa iau ceva dupa ce scriu unii pe forumuri despre o masina care se fabrica de 1 an. E plin de Skoda in toata Europa si asta spune destul de multe zic eu. Argumentul (cum imi spunea un amic) ca s-a cumparat ca a fost ieftina nu sta in picioare, pentru ca exista alternative care au fost incercate si totusi Octavia 1 s-a vandut in continuare desi au aparut modele poate mai estetice mai frumoase dar probabil nu la fel de fiabile. This post has been edited by ionutctn: 24 Jun 2008, 10:45 |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Merced @ 24 Jun 2008, 10:49) Da' tre' sa schimbi neaparat la 2500rpm vitezele, sau ce. Schimba si tu la 4000rpm, si daca atunci ti se pare ca tot nu trage motoru' masinuta aia relativ mica, nu stiu ce sa zic. Parerea mea e ca te-ai invatat un pic cu motoare care au cuplu la turatii joase si d-aia ti se pare aiurea Cee'd-ul. Si probabil ti s-ar parea mai multe masini asiatice. Da' ce sa turez motoarele in prostie? Te-ai gandit la varianta ca nu imi place sa turez? QUOTE(cristianco2002 @ 24 Jun 2008, 10:51) Oricum ai da-o, in 10 mii tot masina de 10 mii primesti (logan adica, fie el fiat, kia, skoda sau opel, reno nu se pune ca ala e logan oricum la partea mecanica). De ce sa schimbi o rabla cu alta rabla? Pentru ca toate is rable, dar nu toate is la fel de rable. Iar a mea e rabla pe bune. Vreau sa inlocuiesc o masina reparata de 3 lei in serviceurile de 3 lei. Desi mi-ar veni sa merg sa comand un KissFM (best deal in town) totusi instinctu imi spune ca as face o greseala sa mai merg pe Dacia. Stiu ca masina merge la o adica si fara vopsea, dar pe mine ma deprima cand imi privesc rabla si vad ca vopseaua lovita intr-un punct, desi nu a fost lovita tare, vopseaua nu e sarita, etc, totusi, rugina apare sub sub vopsea. Si asta e valabil la capota, la plafon, la aripi si chiar muchia usii fata, langa aripa. Si alte maruntisuri care ma enerveaza la culme. Toyota Avensis SH cu garantie...hmm...suna bine, dar sigur sar peste 10-12 mii cu muuuuuuuuuult pentru o rabla BUNA. Dar idea asta se noteaza. Uitati...serios vorbind acum, pentru asemenea idei am facut topicul (pe langa creatul prilejului de ceva caterinca, care pana acuma a fost din plin D: ) 24 Jun 2008, 11:48: QUOTE(Ov @ 24 Jun 2008, 11:01) Nu ma, ca tot dacia e. Nu contest ca e foarte utila pentru unii masina aia, dar pentru mine e cel mai prost break posibil. L-au lungit ca sa foloseasca aceasi platforma si la VAN, dar m-as alege cu o masina prea lunga. Si cu MCV-ul mai e un aspect. Mi-ar oferi dintr-o data muuult spatiu in plus. Si cum eu nu is in stare sa fac bagaje ca lumea, ma tem ca l-as umple si pe ala. Si daca v-as spune ca daca io merg in vizita la Bucuresti cu MCV-ul si il umplu de imi tin plase sub pedale, o sa radeti de mine. ![]() ![]() This post has been edited by driverx: 24 Jun 2008, 10:48 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Sony |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.862 Joined: 30 August 04 From: Ban Land ![]() |
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
mai bine lata...
|
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
Sony |
![]()
|
Totusi avantajul MCV-ului este ca poti pune un coparseu in el si unul deasupra. Nu degeaba s-a dotat sinaxis cu asa ceva.
Insa eu nu inteleg de ce draivarics renunta la logan tocmai acum cand aproape toti cei care il criticau si-au cumparat cate unul, fie el berlina, break sau papuc. Daca renunta si argon la estate in favoarea unui logan puteam spune ca si l-au cumparat chiar toti criticii. ![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
io n'o sa-mi iau Logan nou veci pururea amin ! SH ma mai tenta, dar cand ma gandesc ca draivar ics nu e nici pe departe singurul care vinde un rebut drept masina buna, mi-a pierit gandul.
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Juri pe roshu?
![]() |
--------------------
|
AR-18-MOS |
![]()
|
![]() ( -_・) ︻デ═一 Group: Members Posts: 6.616 Joined: 19 August 07 From: Niedersachsen ![]() |
|
--------------------
BMW
730Ld
'07 High Executive
- AR - - M-Benz C350CDI 7G-Tronic '12 Avantgarde
M-Benz E350CDI 9G-Tronic+ 4Matic & Airmatic |
|
Sony |
![]()
|
Io fac pariu ca in maxim un an il vom vedea pe argon conducandu-si loganul cu maneaua in boxe. Si in ce directie conduce? Inspre Timisoara. Pentru a bea o bere cu intaiul manelist al forumului. Logan rulzzzz!
![]() Rectificam! Nu bea bere ca cocalarii, ci Jack Daniels. ![]() This post has been edited by Sony: 24 Jun 2008, 11:35 |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
argon |
![]()
|
![]() Mesaj semiautomat Group: Members Posts: 33.671 Joined: 15 August 05 ![]() |
|
--------------------
Renault
Laguna
2007
- 2.0 DCI 16v 180 Fara turbo, viata e pustiu.
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Nu exista loganar anonim ci doar loganar trist.
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Sony |
![]()
|
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
mauru007 |
![]()
|
![]() sir Group: Members Posts: 437 Joined: 27 February 05 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(driverx @ 24 Jun 2008, 10:45) Da' ce sa turez motoarele in prostie? Te-ai gandit la varianta ca nu imi place sa turez? Volanul iti place sau te simti mai bine cu un ghidon in mana? Spune drept esti fratele geaman a lui Adi minune si nu ajungi la pedale cum trebuie daca e sa calci pedala la fund? |
--------------------
Ford
Focus
2002/Ghia
- vl Ford Focus Sedan 1.6 I 101 CP / Ford Fiesta 2009 1.4 diesel
Bucuresti/Salajan |
|
Sony |
![]()
|
Maurule, am o vaga banuiala ca te mananca in dos sa provoci ungurienii. Pai daca un pui de-al lui Attila nu stie sa dea bice calului, apăi cine stie?
|
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
QUOTE(Laurentziu83 @ 24 Jun 2008, 09:28) Bai las-o ca macane. Cum sa consume motor BMW de 2.5 doar atata? Daca ar fi fost adevarata faza nu-si mai lua nimeni tedeiuri. Atata consuma amaratul meu de Clio 1.4. Pai si asta e tot TDI, Stiu ca n-am specificat dar banuiesc ca toti stiu ca pe Omega s-au pus motoarele de 2.5 diesel de la BMW, 140 pana in anul 1999 si 164 din 2000. Drivere, cu ce e mai barca Omega decat Mondeo, Passat, Avenssis sau Vectra C? Uita-te pe www.globalautoindex.com si compara dimensiunile, consumurile si performantele. |
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
Sony |
![]()
|
BAC, Omega intra la clasa mare, in timp ce Vectra, Mondeo, Passat, Avensis sunt de clasa medie.
![]() |
--------------------
Caruta
cu doi cai frumosi
1945
|
|
ionutctn |
![]()
|
![]() Membru cu TDI Group: Members Posts: 1.373 Joined: 20 November 04 From: Bucuresti ![]() |
QUOTE(argon @ 24 Jun 2008, 11:18) io n'o sa-mi iau Logan nou veci pururea amin ! SH ma mai tenta, dar cand ma gandesc ca draivar ics nu e nici pe departe singurul care vinde un rebut drept masina buna, mi-a pierit gandul. Nu isi ia argon Logan. Eu stiu de ce dar nu zic la nimeni ![]() Bravo argoane tine-o tot asa. |
--------------------
Dacia
1310
1998 Skoda Superb Elegance
People who say it cannot be done, should not interrupt those who are doing it. |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
Diac |
![]()
|
QUOTE(ady77 @ 24 Jun 2008, 10:11) Octavia Tour mi se pare o masina sobra in interior, daca nu chiar trista, de exemplu Megane o fi mai putin fiabila, dar macar e mai interesanta in interior, sau altele au un design mai nou. E clara diferenta de ani intre Octavia Tour si alte masini. Si asta a fost primul lucru care mi-a venit in minte cand m-am gandit la Octavia Tour : masina de contabil, sau functionar de banca. De altfel masina pe care am condus-o era de firma, banca ![]() This post has been edited by Diac: 24 Jun 2008, 16:09 |
--------------------
Renault
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
sorin1983 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 5.629 Joined: 3 July 06 From: Bucuresti-Rahova ![]() |
eu unul recomandasem fabia sedan... dupa ce am studiat una de aproape nu o recomand nici la dusmani! zici ca e facuta in ciuda p...retului! toate plasticele parca sunt facute la casa pionierilor
![]() |
--------------------
Renault
Megane1-
-Sisteme electronice de securitate "Pe zi ce trece, prostii fac progrese, devin si mai prosti!" C. Vadim Tudor
|
|
hash |
![]()
|
![]() calculatorist Group: Members Posts: 1.388 Joined: 13 September 04 ![]() |
ia mergi cu una, si dupa aia mai vorbim..
![]() |
--------------------
-
-
-
|
|
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
Romanii cred ca daca se indatoreaza zeci de ani la banca sau isi investesc agoniseala de-o viata intr-o masina de 10-15 mii de euro, automat li se cuvine o masina de lux.
Din pacate segmentul asta e tot al saracilor, chiar daca multi cred altceva. |
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
adip |
![]()
|
![]() Banned Group: Members Posts: 2.177 Joined: 12 July 06 From: Melbourne, Victoria ![]() |
Fabia sedan, lol.
drivere, special pentru tine cred ca pot scoate pe la 6000 EUR un yaris sedan, model vechi, kilometri putini. Ceva mult mai hidos decat fabia sedan, clio symbol si pejo 206 sedan la un loc. Are volan pe dreapta, schimbator pe stanga si e urata cu flacari deci nu tenteaza hotii. Da' e mai dulap decat loganul (ma rog, mai noptiera asa). Daca-ti poti imagina. Vrei sedan adevarat, fiabil si in bani putini? Toyota yaris sedan sh, modelul vechi (ca asta nou mai arata a masina) e cea mai buna varianta This post has been edited by adip: 24 Jun 2008, 16:49 |
--------------------
*
*
* What you live with you learn.
What you learn you practice. What you practice you become. What you become has consequences . |
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 27th May 2025 - 21:29 |