Ce rabla sa imi iau?
![]() ![]() ![]() |
Ce rabla sa imi iau?
andrew14_maverick |
![]()
|
||
![]() Membru resemnat cu DSN... Group: Members Posts: 255 Joined: 14 November 07 From: Bucuresti ![]() |
|
||
--------------------
Dacia
SuperNova
2001 Clima Rosie
- VL 09 DDD Ignorance is bliss.
|
|||
vis-a-vis |
![]()
|
![]() DaciaClubber Group: Members Posts: 7.893 Joined: 20 June 05 From: Bucuresti ![]() |
|
--------------------
Dacia
Logan MCV
1.5 DCi Life is a journey, not a destination.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Lensaru la 7 dimineata, la ceva sute de km de destinatia plina de frig si ploaie.
Sa-mi bag toate cardanele din lume. Cum am trecut dunarea, ma prins o ploaie care s-a oprit nu cu mult inainte de a intra in Izmir. Toata Bulgaria si mai toata Turcia noaptea le-am facut pe ploaie crunta. Nu mai aveam mult si luam un cal. Nush ce dracu l-a pus sa pasca fix in mijlocul drumului. Probabil manca pietricelele de pe astfalt. Ca sunt berechet. E clar ca trebuie sa ii pun xenoane. Imi este dor de farurile de Logan. E drept ca alea nu au trecut printr-un test asa dur ca astea de la Lensar, dar a fost crunt sa fac atatia km dintr-o bucata doar pe ploaie. This post has been edited by driverx: 29 Sep 2008, 18:34 Attached thumbnail(s) DSCF5826.jpg ( Size: 103.25k ) Number of downloads: 388 |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
ti-a dat cineva cu spray negru pe numar
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Cu ea asa jegoasa te prezinti tu la turcaleti?
|
--------------------
Ford
Ka
2012 1.2 benzina 69 cai Titanium it's a kind of peace.
|
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
QUOTE(Merced @ 29 Sep 2008, 21:11) Dupa atata drum pe ploaie, arata chiar bine. Azi am spalat-o. 10 lire turcesti un exterior. Am zis ca e mult. Dar pana mi-a venit randul. Un copil (cam mic ce e drept) a venit una doua cu un scaun pentru pretena mea. Prima surpriza placuta. Incepe un tip sa o dea cu ceva solutie, ca si spuma de la noi. Mi-am zis...WTF, asta nu o prespala putin? Mai ales ca era jegoasa rau si plina de ceva k k t de la ceva palmier sub care am parcat-o in prima noapte. A clatit-o dupa care a dat-o cu spuma. A doua surpriza placuta, a curatat-o super. Nu a ramas nimic de la palmier. In .Ro sigur trebuia sa le mai arat una alta. Incep astia sa o stearga. Au sters geamurile si pe interior si pe exterior. Tot deschideau portierele in repetate randuri sa se uite prin geam daca a mai ramas o urma. Asta a fost surpriza nr 3 ... tot placuta ![]() DECI, aici costa cam dublu sa speli o rabla, dar masina se simte ca la o baie turceasca. Deci nu se compara cu nimic ce am vazut personal in Rromania. Supriza neplacuta a venit totusi de la Lancer. La un moment dat am zis ca au sters-o ca lumea...pai au fost nevoiti. Pentru ca dupa minute bune de la clatire, si dupa stergeri repetate, tot mai apareau stropi de apa pe spoiler, de sub stopul drept. UNDE a tinut atata apa, doar lensaru stie. ![]() Noah, va las. De la ora 22 este Surprize Show, hosted by freaky Animation Team. Acum 10 minute am primit si paturi. E frig aici de mori. ![]() ![]() ![]() |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
FireChief |
![]()
|
![]() Ut ameris, amabilis esto * Fii amabil si o sa fii iubit Group: Members Posts: 683 Joined: 3 September 06 From: Bucuresti ![]() |
10 lire inseamna cam 20 si ceva de lei ...nu e mult, e ieftin chiar
|
--------------------
Renault
Megane Sedan
1.5 dci, 100 cp , Luxe Privilege ,Beige Poivre
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
BAC |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 450 Joined: 1 September 04 From: Reghin ![]() |
Unde costa 12 lei? Eu anul trecut am spalat masina in Gheorgheni, la Mercur cu 15, am zis ca nu mai calc pe acolo. E mai ieftin in Reghin, pot sa o spal cu 10 exteriorul.
|
--------------------
ex. Opel
ex.Vectra C
2007 OPC line
- MS
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
12 ron in cluj? unde? ca eu numa cu 15 am gasit sau cu 20 la perii la omv
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
Merced |
![]()
|
![]() No fear. No limit. No equal. Group: Members Posts: 8.277 Joined: 24 June 07 ![]() |
Am gasit si eu o spalatorie d-asta "simpatica" in Pitesti, dar din nefericire daca ma duc cu covata mea acolo cred ca ma intorc cu 200 de litri de apa la bord.
![]() Si e chiar ieftin, la vreo 25 de lei iti face interiorul poza, siliconat, spalat cu o spuma speciala presurile de zici ca-s noi la final(le si usuca bineinteles), iar la exterior dupa ce o dau cu o spuma, o spala, apoi au un fel de ceara ceva, cu care o sterg peste tot cu carpe d-alea de piele de caprioara, pana iese bec. Intre timp poti sta la un bar, sau vara pe terasa si bei un suc sau o cafea. Deci nu numai turcaletii au asa ceva. ![]() Apropo, de ce mergi mereu atat de tarziu in concediu acolo? Nu era mai frumos pe la sfarsitu' lu' august macar? ![]() This post has been edited by Merced: 30 Sep 2008, 09:28 |
--------------------
Ford
Ka
|
|
cristyyy2003 |
![]()
|
![]() R.I.P. Marli Group: Members Posts: 736 Joined: 19 December 04 From: Bucuresti ![]() |
Bre drivere ori n-am fost io antena ori nu ne-ai zis: unde ti-ai tras CASCO? Is si io in aceeasi dilema si am primit astazi o oferta de la .....Asito KAPITAL!!!
Am dat un search pe gogu' si cica ar fi rusi, compania lu' LukOil. |
--------------------
Suzuki
SX4
2008
- B 67 TMK "Greierii" ma innebunesc!
|
|
nh1980ro |
![]()
|
Membru Group: Members Posts: 3.612 Joined: 7 February 07 From: Togo-Togo. ![]() |
QUOTE(driverx @ 29 Sep 2008, 19:28) Lensaru la 7 dimineata, la ceva sute de km de destinatia plina de frig si ploaie. Si? intra apa in ea? ![]() |
--------------------
Kona/Renault
Lana'i/Clio 3
2007/2009
|
|
IRONICK |
![]()
|
![]() - Group: Members Posts: 22.548 Joined: 19 April 05 From: Romania ![]() |
QUOTE(driverx @ 29 Sep 2008, 21:47) Incepe un tip sa o dea cu ceva solutie, ca si spuma de la noi. [...] a curatat-o super. Da mai, la noi nu se face concentratia care trebuie. Eu am cumparat de la mafra un bidon de solutie si am testat pe un jip plin insecte, noroi, etc ... a iesit ca nou. Deci se poate daca folosesti concentratia care trebuie. Romanul nostru fura pana si la solutia de spalat ... |
--------------------
CUGIR
Albalux 11
1982
- B-11-LUX
|
|
driverx |
![]()
|
QUOTE(BAC @ 29 Sep 2008, 23:11) Unde costa 12 lei? Eu anul trecut am spalat masina in Gheorgheni, la Mercur cu 15, am zis ca nu mai calc pe acolo. E mai ieftin in Reghin, pot sa o spal cu 10 exteriorul. QUOTE(bogdan_dsn @ 30 Sep 2008, 10:02) Aveti dreptate. Am uitat. Chiar ultima spalare a fost 15 RON QUOTE(cristyyy2003 @ 30 Sep 2008, 11:11) Bre drivere ori n-am fost io antena ori nu ne-ai zis: unde ti-ai tras CASCO? Is si io in aceeasi dilema si am primit astazi o oferta de la .....Asito KAPITAL!!! Am dat un search pe gogu' si cica ar fi rusi, compania lu' LukOil. Alianz. |
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
Eu ce rabla inmatriculata sa-mi iau ,de vreo 5-6-700 euro?Am vazut niste Fiat Uno,altii imi zic de Aro 10,de Dacie,Golf 1.Imi trebuie sa mearga vreo doi ani, sa fac naveta zilnic cam 20 km pe zi ,si nu as baga Skoda pe drum de tara .Aveti ceva propuneri?Dacie ,sincer ,nu as mai vrea...Daca nu triplau scarbele astea taxa...gaseam eu ceva...Am gasit ,de exemplu,Suzuki Vitara la 850 E,super stare
This post has been edited by daniM: 10 Dec 2008, 20:58 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
dacia 1300
|
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
QUOTE(daniM @ 10 Dec 2008, 20:56) Eu ce rabla inmatriculata sa-mi iau ,de vreo 5-6-700 euro?Am vazut niste Fiat Uno,altii imi zic de Aro 10,de Dacie,Golf 1.Imi trebuie sa mearga vreo doi ani, sa fac naveta zilnic cam 20 km pe zi ,si nu as baga Skoda pe drum de tara .Aveti ceva propuneri?Dacie ,sincer ,nu as mai vrea...Daca nu triplau scarbele astea taxa...gaseam eu ceva...Am gasit ,de exemplu,Suzuki Vitara la 850 E,super stare Ia-ti niste papuci mai comozi sau o bicicleta ![]() |
--------------------
|
daniM |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 580 Joined: 11 July 07 From: Gugulania ![]() |
in afara de Dacie
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
b76bgaarh |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 9.966 Joined: 5 October 06 From: Bucuresti ![]() |
dar ce are dacia???
decat un aro 10 mai bine o dacie (are acelasi motor sa stii) |
--------------------
Renault
Megane sedan
04/2007 1,5 dci 85 cp ZEFI Realme GT2 Neo cu here, maps, viamichelin, waze.
|
|
Merced |
![]()
|
Cauta Dacie cu tabla buna pe ea, motoru' poa' sa fie praf ca un r.k. il faci cu bani relativ putini. Si sa aiba bord CN, cat mai functional, mai ales pe partea de capsule vacumatice si caldura. Zic sa aiba CN ca sa nu faci frigul in ea. Cu Aro 10 eu zic sa nu te complici decat daca e un drum mai greu unde sa te ajute cumva 4x4 si garda la sol mai mare. In rest acelasi motor de Dacie, subdimensionat pentru gabaritul masinii, multe probleme marunte cu care nu cred ca vrei sa ai de-a face, consum mai mare, s.a.m.d. Altceva nu prea ai ce alege in banii astia.
|
--------------------
Ford
Ka
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Suzuky samurai. Consuma putin, e fiabil si te duce unde vrei tu. are motor de 1.3
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
Merced |
![]()
|
Gasesti vreunu inmatriculat in banii astia?
Daca da, da-mi detalii ca-l iau eu. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
daniM |
![]()
|
Hai si o Dacie,stiu eu,macar daca as gasi una pe injectie,sa nu mi-o traga pe astia pe dreapta prin 2011
This post has been edited by daniM: 10 Dec 2008, 23:40 |
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
in banii de 500-700 euro nu, dar cu 1500 gaseste unul ok.
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
Merced |
![]()
|
@bogdan_dsn: Sigur vorbesti de masina inmatriculata la 1500 in stare cat de cat ok? Ca pe Autovit cea mai ieftina inmatriculata e 3000 de euro... Si de inmatriculat nu cred ca merita cu taxa care s-a facut cat s-a facut...
Iar Dacie pe injectie in banii astia n-o sa gasesti daniM, cel putin nu una in regula, dar stai fara griji legate de 2011, n-o sa scoata nimeni nimic din circulatie. |
--------------------
Ford
Ka
|
|
daniM |
![]()
|
Acum m-am intors din cautari pe net;nici un Samurai mai ieftin de 2500 E...si tot non-euro.Pai nu se tot bat astia cu p..la in piept ca trag toate non-euro din nu stiu ce an pe margine?Ca asa ...am gasit niste Dacii pe la 800 E in stare foarte buna!
|
--------------------
.
.
.
- Skoda Octavia
|
|
Merced |
![]()
|
Oricum pana in 2011 mai sunt 2 ani, dai 800 de euro si iti faci treaba de banii aia cu ea.
Iar daca printr-o minune chiar considera cineva ca e normal sa scoti niste masini din circulatie pentru ca nu corespund unei anumite norme de poluare, cand pe de alta parte esti descurajat sa cumperi un SH de afara cu Euro 2/3 datorita unei taxe care depaseste cateodata valoarea masinii, eu imi iau traista de-o viata si plec... |
--------------------
Ford
Ka
|
|
neumann |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
ptiu drace am crezut ca-si ia driveru masina iar cand am vazut ca a inceput din nou sa se posteze pe aici.
Eu as paria ca daca are acelasi senzor defect ca la logan, o sa ii sara si fulia peste vreo 2 ani. |
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|
driverx |
![]()
|
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 08:43 |