Ce rabla sa imi iau?
![]() ![]() ![]() |
Ce rabla sa imi iau?
neumann |
![]()
|
||
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 783 Joined: 6 November 03 From: Spermezeu ![]() |
|
||
--------------------
...
..
.. Americanii il vor pe Ciolos.. i-au dat si viza!
|
|||
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Mdea... readuc la viata topicul asta. Tre' sa-i iau masina lu' tata (parca am mai zis, dar nu mai retin unde) si ma tot invirt printre cazane. Conditii sine qua non: A/C, cilindree mica (1.4), benzina, aspirat, costuri de intretinere decente, clasa mini, in jur de 3500 iepuroi. In principiu, Sandelul ar fi cistigator, dar sunt rare si scumpe. Labia, Coltul si Fiesta nu e nici ele de lapadat, Lupo sau Polo, Hyunday Getz sau Accent, ma rog, ce idei mai aveti si voi in conditiile date. Nu ma luati cu Opel ca-s alergic!
Daca stiti pe cineva de incredere care vrea sa vinda un cazan decent, dati si voi de veste. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
- B 999 NAM Mindru absolvent de grup scolar.
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Nu-i da, că riști să rămâi fără el!!
|
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Solenza.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
- BRRC Scuze celor pe care i-am supărat!
Cu noi este Dumnezeu! |
|
driverx |
![]()
|
![]() --- Membru cu ralanti --- Group: Members Posts: 7.656 Joined: 21 November 03 ![]() |
Lancer Classic 1.6. Sau poate gasesti unu cu 4G13, adica 1.3, 75 ponei.
|
--------------------
Mitsubishi
Lancer
2008 Univega Alpina HT-LTD Disc Deore 2011
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
Lupo o sa gasesti destul de greu si majoritatea care le vei gasi nu sunt deloc ok. Eu am mers recent cu un Mitsubishi colt 1.3 90cai sau ceva de genul si era chair faina trotineta. Poate e si asta o varianta de luat in seama.
Fabia nu ti-as recomanda sa iei...sau sa iei dar de prin 2004-2005. Sunt cam pacatoase. |
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
Marty |
![]()
|
![]() Membru cu privire de ansamblu Group: Members Posts: 5.840 Joined: 14 April 03 From: Corbu ![]() |
Ma gindeam sa ma duc p-aici, sa pindesc pe la piata si pe la biserica, sa ginesc o batrinica/un popa/un medic batrin si sa-l conving sa-si ia alta. Da' nu prea am cind sa i-o aduc in tara, cu atit mai putin sa i-o inmatriculez.
El e foc pe A-classe si la cit de credul e, numa' d-alea din '99 cu 80 de mii de km. gaseste. |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
DragosP |
![]()
|
![]() Nu zic nimic...nou Group: Moderatori Posts: 4.929 Joined: 12 August 04 From: Lumea mea ![]() |
Mițișuba Colt, eventual CZ3 ce are? Că văz că la Solenza (eventual aia a lu' tataie la care se pune un A/C [hi, hi, hi}) nu vrei să te uiți!
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Nu vind Solenza decit daca gasesc una si mai veche.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
DragosP |
![]()
|
Vorbește cu tataie din TM.
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
Colt imi place si agreez ideea f. tare, "Decit" ca nu se gaseste nimic pe linga casa, in banii aia.
This post has been edited by Marty: 9 May 2013, 11:15 |
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
corbex |
![]()
|
![]() Desi nu pare, ma plimb cu Dacia Group: Members Posts: 8.198 Joined: 11 July 06 From: bucuresti ![]() |
Pentru o persoana in virsta, care foloseste masina de 2-3 ori pe saptamina, pe distante mici, e buna o masina cu cit mai putina electronica pe ea. Mecanica il va tine oricit. Daca se poate, si fara turbina.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
Markos |
![]()
|
![]() fost programator Group: Members Posts: 8.016 Joined: 27 October 05 From: Scursurești Vale ![]() |
|
--------------------
Reno
Megan
Privilej "Partidele politice sunt cai la carul de aur al istoriei românilor; când devin gloabe, poporul român le trimite la abator." - P.Țuțea
|
|
corbex |
![]()
|
Imi place tot ce-i frumos si de calitate, sa calatoresc si sa ma distrez. Accept o femeie cu venituri mari, chiar daca-i tinara si frumoasa.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
Logan 1.4 MPI, alb, cu AC, an 2006
![]() |
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Symbol de 1.4, de prin 2007 - 2008 asa, n-are moarte! Ma rog, ideal ar fi sa dai si un buget estimativ.
This post has been edited by Diac: 9 May 2013, 11:50 |
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
corbex |
![]()
|
Bugetul nu problem, are saibe destule.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
vijelie |
![]()
|
![]() membru violet Group: Members Posts: 4.605 Joined: 11 November 05 From: Bucuresti ![]() |
3500 euro, cum scrie mai sus, poate fi considerat un buget ?
|
--------------------
Dacia
Duster
2011 Laureate dCi
|
|
bmwh548 |
![]()
|
![]() Membru cu insomnii Group: Members Posts: 1.943 Joined: 27 March 08 From: Iasi ![]() |
Expertii spun sa iei Tico! Or sti ei ceva...
|
--------------------
-
-
-
- -
|
|
corbex |
![]()
|
Nu prea se mai gasesc in stare buna. Mai repede un Spark.
|
--------------------
dacia
solenza
2005, cheala
|
|
gabize |
![]()
|
![]() DECONECTAT Group: Members Posts: 6.020 Joined: 21 July 08 From: ©City of Mini Roundabouts ![]() |
Nu i-ar recomanda nime' un espero... ALB!
This post has been edited by gabizegrean: 9 May 2013, 12:08 |
--------------------
⚓ Am avut
cândva o... barcă...
acum doar un gândac H247 "Unde poți lega cu sârmă, e păcat să pui șurub!"
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
bogdan_dsn |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 730 Joined: 14 September 07 From: Cluj-Napoca ![]() |
|
--------------------
Kia
Ceed SW 1.4 TGDI
2020
|
|
marksman |
![]()
|
Post mortem nihil est Group: Members Posts: 7.679 Joined: 1 November 04 From: sat ![]() |
Ford Focus
![]() |
--------------------
Opel / Mazda
Crossland X / CX-30
2019 / 2020 Charlie Foxtrot: Massively vote Charlie Golf for President!
|
|
Markos |
![]()
|
|
--------------------
Reno
Megan
|
|
DragosP |
![]()
|
Are ESP???
|
--------------------
Ceva de plastic
.
.
Cu noi este Dumnezeu! |
|
Marty |
![]()
|
|
--------------------
Gillette
De unica folosinta
2011
|
|
cdadan |
![]()
|
![]() fara turbo viata e pustiu Group: Members Posts: 5.202 Joined: 9 October 09 From: Cluj Napoca ![]() |
|
--------------------
pegas
de dame
1986
|
|
Diac |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 3.024 Joined: 18 April 05 From: Bucuresti. ![]() |
Si de taxa auto care-i dubleaza pretul.
|
--------------------
Renault
Megane sedane/Nissan X-trail
2005/2017 Influence/Tekna
- HAN/AIZ/DIA Alexandru.
|
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 14th May 2025 - 05:00 |