BAFTA LA BAC
![]() ![]() ![]() |
BAFTA LA BAC
xcss |
![]()
|
||
![]() Born to Be Epic Group: Members Posts: 1.669 Joined: 24 August 07 ![]() |
|
||
--------------------
-
-
- Mit der Dummheit kämpfen Götter selbst vergebens.
|
|||
Victoras2001 |
![]()
|
![]() Membru autentic Group: Members Posts: 2.840 Joined: 15 February 08 ![]() |
QUOTE(nycbmw @ 5 Jul 2008, 14:05) rezultatele mele sunt cam asa : Romana oral : 9.5 - una plictisita mi-a pus 9 ![]() Romana scris :8.45 - ma asteptam la mai mult facusem tot :| de copiat la noi in liceu sub nici o forma notele sunt pe merit ![]() QUOTE(nycbmw @ 5 Jul 2008, 15:49) scuza-ma nu vreau sa par ca vreau sa jignesc pe cineva sau generalizez...dar dupa o logica simpla in armata erau deci toti cei cu gandire asa mai limitata sau fara chef de a invata ? ![]() QUOTE(nycbmw @ 6 Jul 2008, 22:24) oho nu...trebuie sa cunosti toate statele europei capitale 3 -4 orase din fiecare..ce produc ce resurse au fiecare..influente climatice zone industriale denumiri ape...ape in nord ape in sud comparat relief comparat clime.Noi am fost primu an cu UE si Romania.si cel care a ras nu mai scrolez acu de pagina sa vad numele intereseaza-te inainte sa faci afirmatii asa... Te rog sa-l crezi pe cel care a ras, ca are toate motivele s-o faca. E greu de crezut ca un elev cu media 8.98 la romana, se exprima si scrie in halul asta. Si nu m-am uitat decat peste cateva posturi. Ca sa-mi dai peste bot, dupa ce-ti iei diploma, pune o poza cu notele declarate pe forum. ![]() This post has been edited by Victoras2001: 7 Jul 2008, 19:01 |
--------------------
ZAZ
Zaporojeş
1969 Femeia nebatuta e precum o casa nematurata.
|
|
ady77 |
![]()
|
![]() راحتزیل یو Group: Members Posts: 1.729 Joined: 15 December 05 From: near Bacau ![]() |
Da, ca e chiar greu de manarit o diploma
![]() |
--------------------
|
![]() ![]() ![]() |
Lo-Fi Version Harta site Parteneri Jocuri online Curs Valutar HRH Haine din lana merinos | Time is now: 10th May 2025 - 07:19 |